Γιατροσοφια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Γιατροσοφια!

Ειπα να βάλω ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Οπως κάποιοι ξέρετε είμαι γενικά εναντίον των φαρμάκων οπου αυτο είναι δυνατόν, και ειπα να βάλω ένα απλό θέμα με γιατροσόφια. Να γράψω εγώ τα 2-3 που ξέρω, και να συμπληρώσετε εσεις αν ξέρετε άλλα.

Μυρμηγκιες- στιβουμε μια φορα την εβδομαδα μελιτζανα (οσο ζουμι βγαζει) με τα χερια μας πανω στην μυρμηγκια. Το κανουμε 3 βδομαδες και σταματαμε. Η μυρμηγκια θα φυγει μόνη της.

Ουρολοιμώξεις- Πινουμε τον χυμο ενος λεμονιου, οχι αραιωμένο, το βραδυ πριν κοιμηθουμε. Το λεμονι κανει τα ουρα πολυ οξινα και καταστρεφει μικροοργανισμους. (εχω ακουσει οτι βοηθαει και η σοδα αλλα σε μενα δεν ειχε αποτελεσματα)

Senior Member
    Τσάι με λεμόνι,μέλι και κονιάκ για τα κρυώματα.
    Σόδα για γαργάρες στόματος,όπως και για τους λεκέδες-χρωμάτισμα των δοντιών από καφέ,τσάι,κάπνισμα,κόκκινο κρασί κ.α.
    Γιαούρτι για τους μύκητες στον κόλπο των γυναικών(δεν κάνουν όλοι οι τύποι γιαουρτιού,αλλά τα λεγόμενα\'ζωντανά\'γιαούρτι α.Τρως επίσης αρκετά γιαούρτια σε περιόδους που ο οργανισμός είναι κάτω από στρες.
    Λένε πως το μέλι έχει εκτός από καθαρτικές ιδιότητες και θεραπευτικές σε πληγές επιφανειακές.
    Αμυγδαλέλαιο για το δέρμα,από το φαρμακείο.
    Θα θυμηθώ κι άλλα...:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δαφνελαιο για την πυτιρίδα!

ασπραδι αυγου για το εγκαυμα

τσαι απο μαραθοσπορο για τη ναυτια

φρεσκο κρεμμυδι για το τσιμπημα απο μελισσα

επιθεματα απο λιωμενο μαιδανο για τις μελανιες

γιαουρτακι η λιωμενο πεπονι για τις καμμενες πλατουλες μας απο τον ηλιο

κομπρεσσες χαμομηλιου για τα κουρασμενα ματια
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ξέρει κανείς κανα \"ματσούνι\" για την ψωρίαση?

Senior Member
    Originally posted by Sepia
    τωρα πατησα στο youtube

τη λεξη psoriasis

και εχει πολλα και διαφορα βασιισμενα στη διατροφη

για δοκιμασε κανενα!

και πες αποτελεσματα

παντως δεν εχω καταλαβει και πολλα για αυτη την ασθενεια
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Originally posted by Sepia
    τωρα πατησα στο youtube

τη λεξη psoriasis

και εχει πολλα και διαφορα βασιισμενα στη διατροφη

για δοκιμασε κανενα!

και πες αποτελεσματα

παντως δεν εχω καταλαβει και πολλα για αυτη την ασθενεια

είναι λίγο πάκετο...ο αδερφός μου έχει..εγώ μια χαρα! :)
    γενικώς δεν φεύγει, λένε, εύκολα..είναι καθαρά ψυχολογικής φύσεως ασθένεια..
    απλά λέω μήπως ξέρει κανείς..έχω ακούσει οτι η αλόη βοηθάει...στη φαγούρα. Ευχαριστώ!!)

Senior Member
    εχει η μανα μου, ειναι καθαρα ψυχολογικο.... εγω σε αυτα θα συνιστουσα ομοιοπαθητικη.

Senior Member
    Originally posted by frei
    εχει η μανα μου, ειναι καθαρα ψυχολογικο.... εγω σε αυτα θα συνιστουσα ομοιοπαθητικη.

ναι ε? εκείνος νομίζω το έχει πάρει λίγο πλάκα...ήλιος κάνει τελικά ή δεν κάνει? ξέρεις?

Senior Member
    η μανα μου καθεται με τις ωρες στον ηλιο, και λεει οτι την βοηθαει, αλλα απολυτη εμπιστοσυνη δεν εχω γιατι η μανα μου οτι κανει ειναι σωστο, ασχετα με το τι λενε οι γιατροι

Senior Member
    η μανα μου καθεται με τις ωρες στον ηλιο, και λεει οτι την βοηθαει, αλλα απολυτη εμπιστοσυνη δεν εχω γιατι η μανα μου οτι κανει ειναι σωστο, ασχετα με το τι λενε οι γιατροι

χαχα...σορυ για το γέλιο...κοίτα η αλήθεια είναι οτι και έκεινος έκατσε 3-4 φορές και είδε αισθήτη βελτίωση...τώρα δεν ξέρω..λένε όχι εκτεταμένη έκθεση στο ήλιο.λίγο ήλιος κανει καλο...πολύς μπορεί να κάνει και καρκίνο του δέρματος..τώρα τι να πώ...:(

Senior Member
    βρε καλα κανεις και γελας... για γελια ειναι η κατασταση..!

Senior Member
    βρε καλα κανεις και γελας... για γελια ειναι η κατασταση..!

χχχ...ρε συ αμα το πιστεύεις είναι καλό...ξέρεις πολύ γιατρεύονται έτσι...φρόντιζουν τον εαυτό τους, με πράγματα που μας φένονται άκυρα, και το πιστεύουν πραγματικά και τελικά γίνεται...τυχαίο? δεν νομίζω... :P

Senior Member
    το ξερω, απλως εχω θεματα με την μανα μου γιατι νομιζει οτι εχει σε ολα δικιο... τεσπα, ασχετο τελειως. 11888

Senior Member
    το ξερω, απλως εχω θεματα με την μανα μου γιατι νομιζει οτι εχει σε ολα δικιο... τεσπα, ασχετο τελειως. 11888

όλες έτσι πιστεύουν....:P

Page 1 of 2 12 LastLast