Είναι αυτό μητρική αγάπη; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 174 of 174
    Senior Member
    Originally posted by apolixeni302

Το να τη βαφτίσεις ελεύθερη βούληση είναι βολικό και χαοτικό.
    Και εγωκεντρικό τελικά, μιας και ο διπλανός μας πεθαίνει και εμείς ....κοιτάμε τον εαυτό μας.
    θεωρεις τον φιλο σου χαζο? μειωμενης αντιληψης?

Ο τροπος που μεγαλωνουμε σαφως κ εχει τεραστια σημασια, κατα την γνωμη μου. Αλλα ο καθενας απο μας, στεκεται διαφορετικα απεναντι σε κοινα βιωματα. Αλλος τα βλεπει ενοχλητικα, αλλος τρυφερα. Τα ιδια βιωματα. Τί μπορεις να κανεις για τον τροπο που βλεπει καποιος κ νιωθει?Πέρα απο το να καθρεφτισεις σ αυτον, την δικη σου αληθεια κ την δικη σου αισθηση της κοινης σας ζωης?Κ πιστεψε με το τελευταιο δεν ειναι καθολου μικρο, λιγο ή αποστασιοποιημενο. Μονο με αγαπη κ τρυφεροτητα αλλα κ ειλικρινεια κ ενδιαφερον μπορει να γινει.

Ομως η επιλογη στον τροπο ζωης του, ειναι βεβαια στον ιδιο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by justme
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by Θεοφανία
    Πως εγώ εσύ και όλοι εδώ μέσα δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε τον φίλο σου, αλλά αυτός αποκλείεται να είναι δυστυχισμένος μες στην υπερβολή του.
    ....που ακομα κι αν ειναι, ειναι επιλογη του.
    Eχμ.. μερικές επιλογές μας μπορεί να είναι και λάθος... ναι?
    εχμ... και αν δεν βρεθεί κανας φίλος να μας πεί οτι ο γιαλός δεν είναι στραβός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε στο τέλος πιάνουμε νότιο πόλο... ναι?
    και... εχμ... καλίτερα μερικά ζιζάνια να τα ξεχορταριάζεις αρχές μαρτίου που είναι λίγα παρά μέσα στον Ιούνιου που θα έχουν γίνει δέντρα.. ναι?
    1.λαθος για μενα. γι αυτον ομως?
    2. φιλοι μπορει να βρεθουν κ να μιλησουν, και να φωναξουν και να χτυπιουνται, να κατεβασουν 1500 επιχειρηματα. οκ. αυτος τί λέει ομως? κ κυρίως αυτος ο άνθρωπος για τον οποιο νοιαζομαστε πώς νιωθει? πώς αγαπαει? πώς εκφραζει την αγάπη του? νιωθει καλα με οτι κανει? νιωθει ενταξει με τον εαυτο του?

νομιζω πώς ο ορισμος της αγάπης ειναι να αποδεχεσαι τον αλλον. να νοιαζεσαι γι αυτον. να τον νιωθεις, να τον συναισθανεσαι. κ να τον ενθαρρυνεις. να τον στηριζεις. και αντιστροφα.

αν οι κοσμοθεωριες ομως ειναι διαφορετικες, ο τροπος ζωης επισης, ο τροπος αγαπης του ενος δεν εχει κανενα σημειο επαφης με του άλλου, τοτε τί μενει?
    Μάλιστα.
    Για πες λοιπόν βρε συ Πολυξένη .
    ??????ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????????? ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ?????
    (γιατί κανείς μας εδώ δεν έχει ιδέα παρά μόνο εσύ ξέρεις και καταλήγουμε να μιλάμε με υποθέσεις)
    (και εγώ την είχα αυτήν την απορία... Σοφία με πρόλαβες)
    been good, been bad. WILL GO ON

Junior Member
    Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
    Τα νέα είναι ότι ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά ο φίλος μου έμεινε στη Γερμανία για να μαζέψει τα λεφτά για το Ιδιωτικό σχολείο των αδελφιών του για τη νέα σχολική χρονιά.
    Έτσι θα κάνω τις διακοπές μου με τις φίλες μου και την οικογένειά μου….
    Απίστευτο και όμως αληθινό.
    ... Για τη χλίδα των αδελφιών ρε γαμώτο….
    Γιατί δεν θα πάρουν καλή μόρφωση στο Δημόσιο......
    Αλλά δεν πρέπει να δουλέψει και η μάνα τους....
    Καλές μου διακοπές, σόλο.

Senior Member
    Originally posted by apolixeni302
    Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
    Τα νέα είναι ότι ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά ο φίλος μου έμεινε στη Γερμανία για να μαζέψει τα λεφτά για το Ιδιωτικό σχολείο των αδελφιών του για τη νέα σχολική χρονιά.
    Έτσι θα κάνω τις διακοπές μου με τις φίλες μου και την οικογένειά μου….
    Απίστευτο και όμως αληθινό.
    ... Για τη χλίδα των αδελφιών ρε γαμώτο….
    Γιατί δεν θα πάρουν καλή μόρφωση στο Δημόσιο......
    Αλλά δεν πρέπει να δουλέψει και η μάνα τους....
    Καλές μου διακοπές, σόλο.
    ριξτου την ιδεα οτι υπαρχουν και τα πειραματικα που ειναι δημοσια αλλα εχουν ανεβασμενο επιπεδο και καλουσ καθηγητεσ και δεν πληρωνεισ διδακτρα

Member
    Εγώ λέω να του ρίξεις την ιδέα ότι κυκλοφορούν κ άλλοι άνδρες στον κόσμο οι οποίοι μπορούν να δώσουν και στη σύντροφο πράγματα και όχι μονο στην πατρική τους οικογένεια .
    Λέω εγώ τώρα ,μπας και ταρακουνηθεί λίγο..γιατί έχει πεσει σε λήθαργο μου φαίνεται..

Senior Member
    Πως πιστευεις οτι θα αντιδρουσε αν μια μερα δεν απαντουσες καθολου σε μηνυματα ή τηλεφωνα??? Σκληρό το ξέρω αλλά μήπως τοτε το καταλάβει? Βεβαια ετσι οπως τα λες τα πράγματα μπορεί ουτε καν να το παρατηρήσει αφου η προσοχή του είναι στην μανα του και στα αδέρφια του. ΑΠλώς θα καταλάβεις κι εσύ μέχρι που χρειαζεται να προσπαθεις.

Senior Member
    Τι σε κάνει να είσαι μαζί του;

Senior Member
    Originally posted by tonia_dia
    Εγώ λέω να του ρίξεις την ιδέα ότι κυκλοφορούν κ άλλοι άνδρες στον κόσμο οι οποίοι μπορούν να δώσουν και στη σύντροφο πράγματα και όχι μονο στην πατρική τους οικογένεια .
    Λέω εγώ τώρα ,μπας και ταρακουνηθεί λίγο..γιατί έχει πεσει σε λήθαργο μου φαίνεται..

κάτι τέτοιοι τύποι δεν ταρακουνιούνται ότι και αν τους πείς.Τελικά είναι επιλογή τους και το να πιστεύεις ότι θα αλλάξει για μένα είναι όνειρο απατηλό.

Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Τι σε κάνει να είσαι μαζί του;
    καλο ερωτημα!

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112