Results 31 to 45 of 174
Thread: Είναι αυτό μητρική αγάπη;
-
06-07-2010, 21:47 #31
Να σου πω κάτι για αρχή για τα ιδιωτικά σχολεια, τουλάχιστον 2 που ξέρω εγώ. Αν έχεις στείλει πάνω από 1 παιδί στο ίδιο σχολειό, ακόμα και αν δεν συμπίπτουν οι χρόνοι τους, το δεύτερο πληρώνει τα μισά δίδακτρα, το τρίτο πληρώνει είτε το 1/3 είτε είναι δωρεάν και ούτω καθεξής. Ίσως δηλαδή, υποθέτοντας ότι δεν ξέρεις ακριβώς το ύψος των εξόδων του, τα χρήματα που πάνε σε αυτό το κονδύλι να μην είναι τόσα πολλά όσα νομίζεις.
Τώρα όσο για το κυρίως θέμα σου, από ο,τι διάβασα εσύ το βλέπεις ως καταδίκη εξ αιτίας της μητέρας του, παραλογισμό από μέρος του και εκμετάλλευση. Μπορεί όμως τον ίδιο να τον γεμίζει ψυχολογικά, και να αισθάνεται ότι εφόσον δεν έχει ο ίδιος ακόμα οικογένεια, έχει την δυνατότητα να στηρίζει την οικογένεια της μητέρας του, και αυτό να τον ικανοποιεί. Ίσως επίσης, ο ίδιος να το έχει σκεφτεί και να έχει αποφασίσει ότι θα τους συντηρεί μέχρι να τελειώσουν το λύκειο, και στο πανεπιστήμιο να τα αφήσει στην τύχη τους... Εάν δεν το συζητήσεις μαζί του από τη δικη του πλευρά, να μάθεις τα σχέδια του για το πως βλέπει το δικό του μέλλον όπως είπαν και τα κορίτσια, δεν νομίζω να μπορείς να καταλάβεις καν τι ακριβώς γίνεται στην οικογένεια του.
Προσωπικά πάντως, και παντελώς εγωιστικά ως κοπέλα, και εμενα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό το να παραμείνεις μαζί του τουλάχιστον προς το παρόν υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι προφανές ότι αυτά που προσφέρει στους άλλους θα ήθελες να τα προσφέρει σε εσένα, η έστω να φρόντιζε παραπάνω για τη δικη σας καλοπέραση από ότι την άνεση των αδερφών του. Ούτε εμενα θα με ικανοποιούσε κάτι τέτοιο. Μπορεί να τον θαύμαζα για την προστατευτική του φύση και αυτοθυσία, αλλα δεν θα ήθελα να είμαι η κοπέλα του.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 06-07-2010, 21:51 #32
Originally posted by DissolvedGirl
Προσωπικά πάντως, και παντελώς εγωιστικά ως κοπέλα, και εμενα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό το να παραμείνεις μαζί του τουλάχιστον προς το παρόν υπό αυτές τις συνθήκες.
διαφωνω με αυτη την λογικη,
τουλαχιστον αν θες να εχεις σχεση,
υποθετω οτι οι σχεσεις ειναι δυο ανθρωποι που συνδιαμορφωνουν απο κοινου την ζωη τους και δεν επιβαλλουν.
Διαφωνω με ολες τις αποψεις που λενε την κανω με ελαφρα η βαρια πηδηματακια.
Δεν εισαι οπως σε θελω εγω αρα δεν μου κανεις.
Προτιμω να μαθω αν μπορεις να ερθεις κοντα μου και να ερθω και εγω κοντα σου.
Αλλιως τραβατε βρεστε το ομοιο δικο σας καλουπι για να μην τραβατε κανενα ζορι.
Τελος,
βρισκω λαθος την συζητηση που εχει κριτικη στη μητερα του αλλου (αν ειναι κακια, δολοπλοκα η τεμπελα) και δεν μενουμε στο κομματι που μας αφορα, δηλαδη την σχεση μας.
06-07-2010, 22:00 #33
Originally posted by DissolvedGirl
Τώρα όσο για το κυρίως θέμα σου, από ο,τι διάβασα εσύ το βλέπεις ως καταδίκη εξ αιτίας της μητέρας του, παραλογισμό από μέρος του και εκμετάλλευση. Μπορεί όμως τον ίδιο να τον γεμίζει ψυχολογικά, και να αισθάνεται ότι εφόσον δεν έχει ο ίδιος ακόμα οικογένεια, έχει την δυνατότητα να στηρίζει την οικογένεια της μητέρας του, και αυτό να τον ικανοποιεί. Ίσως επίσης, ο ίδιος να το έχει σκεφτεί και να έχει αποφασίσει ότι θα τους συντηρεί μέχρι να τελειώσουν το λύκειο, και στο πανεπιστήμιο να τα αφήσει στην τύχη τους... Εάν δεν το συζητήσεις μαζί του από τη δικη του πλευρά, να μάθεις τα σχέδια του για το πως βλέπει το δικό του μέλλον όπως είπαν και τα κορίτσια, δεν νομίζω να μπορείς να καταλάβεις καν τι ακριβώς γίνεται στην οικογένεια του.
Προσωπικά πάντως, και παντελώς εγωιστικά ως κοπέλα, και εμενα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό το να παραμείνεις μαζί του τουλάχιστον προς το παρόν υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι προφανές ότι αυτά που προσφέρει στους άλλους θα ήθελες να τα προσφέρει σε εσένα, η έστω να φρόντιζε παραπάνω για τη δικη σας καλοπέραση από ότι την άνεση των αδερφών του. Ούτε εμενα θα με ικανοποιούσε κάτι τέτοιο. Μπορεί να τον θαύμαζα για την προστατευτική του φύση και αυτοθυσία, αλλα δεν θα ήθελα να είμαι η κοπέλα του.
Αυτά ακριβώς εννοούσα και πηγαινοντας το λίγο παραπέρα αγαπητή πολυξένη, λέγοντας σου ότι περισσεύεις εννοούσα το εξής.
Φαντάσου πως είχες σχέση με κάποιον που ήταν παθιασμένος με το γήπεδο/καποιο σπορ/τζόγο/ναρκωτικ/κλαμπινγκ, οτιδήποτε.
(φυσικά ξόδευε ολα του τα χρήματα σε αυτο το πάθος).
Κάνοντας σχέση μαζί του και αφού αντιλαμβάνεσαι το \"πρόβλημα\", προσπαθείς να του αλλάξεις μυαλά.
Δεν τα καταφέρνεις.
Ξέρεις γιατί?
Γιατί αν το συναισθημα του ήταν δυνατό και έβλεπε μέλλον για τους δύο σας, θα είχε λύσει μόνος του κάποια από τα \"περιττα\". ή θα σε διαβεβαιωνε πως όταν τελειώσουν το σχολείο τα παιδιά θα κόψει το μισό επίδομα.
Αυτό που πρέπει λοιπόν να σε προβληματίζει, είναι, τι θέλει αυτός ο άνθρωπος από σένα γιατί όπως φαίνεται, από τον εαυτό του ξέρει και το έχει ξεκαθαρίσει.
Μήπως η σχέση σας απλώς τον βολεύει?
06-07-2010, 22:44 #34
Ακριβώς Θεοφανία η σχέση τον βολέυει.Το έχουμε δεί και εμεις αυτό το εργάκι.
06-07-2010, 23:12 #35
Originally posted by γιώτα2
Το έχουμε δεί και εμεις αυτό το εργάκι.
να κοψεις τα μεσημεριαναδικα,
σε χαλανε.
06-07-2010, 23:16 #36
Μεσημεριανάδικα δεν βλέπω...με χαλάνε όμως όμως άλλα εργάκια...εξυπνάδες αλλού
06-07-2010, 23:17 #37
Μεσημεριανάδικα δεν βλέπω...με χαλάνε όμως όμως άλλα εργάκια...εξυπνάδες αλλού
να αλλαξεις καναλι τοτε.....
τι εχουν οι εξυπναδες?
06-07-2010, 23:41 #38
Οι εξυπνάδες γενικότερα τίποτε.Οι δικές σου δεν είναι εξυπνάδες αλλά κρυάδες.
Ασε μας ρε Κρίνο πήγαινε κάνε τον έξυπνο αλλού.Αντε γιατί όλα έχουν τα όριά τους και τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού.Ξεκουράσου βρε, που έγινε το πληκτρολόγιο η προέκεταση του χεριού σου.
06-07-2010, 23:42 #39
Οι εξυπνάδες γενικότερα τίποτε.Οι δικές σου δεν είναι εξυπνάδες αλλά κρυάδες.
Ασε μας ρε Κρίνο πήγαινε κάνε τον έξυπνο αλλού.Αντε γιατί όλα έχουν τα όριά τους και τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού.Ξεκουράσου βρε, που έγινε το πληκτρολόγιο η προέκεταση του χεριού σου.
ελα βρε καλοκαιρι ειναι, ζεστη κανει καλες ειναι οι κρυαδες.
Το χειμωνα θα το παμε αλλιως.
Το εχεις διαπιστωσει και εσυ οτι γραφω γρηγορα ε?
07-07-2010, 00:01 #40
Εχω διαπιστώσει δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς με τύπους σαν και σένα.
07-07-2010, 00:05 #41
Εχω διαπιστώσει δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς με τύπους σαν και σένα.
επετρεψε μου να διαφωνω.....
τα τελευταια χρονια που με διαβαζεις κατα καιρους ασχολεισαι.
Αλλοτε το αφηνεις, αλλοτε το ξαναπιανεις.
Ξανα πιαστο μετα τις διακοπες, να εισαι ξεκκουραστη.
;)
07-07-2010, 00:11 #42
μόνο που εσύ μ΄επιασες σήμερα.καλά δεν είμαστε σε καταστολή;
07-07-2010, 00:12 #43
οχι μωρε.... που και που, καλο να αναθερμανουμε τις σχεσεις μας......
ξερεις αλλωστε οτι εγω σε εχω μεσα στην καρδια μου....
07-07-2010, 00:14 #44
τώρα ησύχασα...και έλεγα βρε με συμπαθεί άραγε αυτό το καλό παιδί;
καλό καλοκαίρι Κρίνο...
07-07-2010, 00:18 #45
τώρα ησύχασα...και έλεγα βρε με συμπαθεί άραγε αυτό το καλό παιδί;
καλό καλοκαίρι Κρίνο...
φυσικα και σε συμπαθω....
(χμμμ οχι ολο το κομματι του εαυτου μου, αλλα καποιο ναι)
σου ευχομαι καλη ξεκουραση που σιγουρα την χρειαζεσαι.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....