Είναι αυτό μητρική αγάπη; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 174
    Junior Member
    Originally posted by RainAndWind

η παραίνεση,η προειδοποίηση,άλλο σε βάζω σε ψυχολογική μέγγενη και σε ζουλάω ν\'αλλάξεις θες δε θες ρε...Ελπίζω να κατανοήσεις τη διαφορά.

Έκανε την αρχή η Μαρίνα και το πήρατε σχοινι κορδόνι μερικοί. Βρε κοπέλλα μου, που είδες τη ψυχολογική μέγγενη και το ζούλιγμα? Και αν το έβλεπες δηλαδή και δεν είχες τα δικά σου θέματα με τον εαυτό σου θα έπρεπε να μου έδινες απόλυτο δίκιο.Κάτι σαν αυτόν που σκοτώνει αμυνόμενος για τη ζωή των παιδιών του.
    Είπα να μην σου απαντήσω χτες, γιατί έχω διαβάσει και από άλλα ποστ σου ότι έχεις κόλλημα μετην καταπίεση, αυτή και μόνο τόσο που σε τυφλώνει.. Πράγματι προβάλλεις σε μένα δικά σου θέματα, οικογένεια που σε καταπίεσε ίσως και στο θέμα μου παρότι είναι εξώφθαλμα παθολογικό, οιδιπόδειο και καταστροφικό, εσύ .....οσμίζεσαι καταπίεση και αντί να μου δώσεις υποστήριξη, μου τη λες. Άκου ζούληγμα και ψυχολογική μέγγενη........... Αν είναι να προβάλλεις πάνω μου θέματά σου με καταπίεση, please stay away.

Είλικρινά δεν με βοηθάς.

Παιδιά ΔΕΝ ζήτησα από κανέναν συμβουλές τι να κάνω με τη σχέση μου. Ξέρω καλά τι θα κάνω και δεν θα περίμενα ένα φόρουμ να μου πει τι να κάνω. Ζήτησα να χαρακτηρίσετε τη μορφή σχέσης μάνας γιού που σας περιέγραψα.
    Αυτή τη ΡΗΜΑΔΑ ζήτησα να σχολιάσετε. Έβαλα και τίτλο που αναφέρεται στην \"αγάπη\" μάνας γιού. Πουθενά ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ να μου΄πείτε τι να κάνω εγώ στη σχέση μου με το φίλο μου. Και σίγουρα πουθενά δεν ζήτησα να σχολιάζετε τη συμπεριφορά μου και μάλιστα ΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, του τύπου \"ψυχολογική μέγγενη\" και ζούληγμα και λοιπές εκτός θέματος ερασιτεχνικές συμβουλές.

Banned
    επππ χαλαρωστε λιγο.....

Οδηγουμαστε σε μια συζητηση που δεν βοηθαει.

Καταρχην πολυξενη, συζητωντας με κοσμο, πιθανον να μην παρεις την κατευθυνση που επιθυμεις.
    Εκεινο που σου ειπα, ειναι οτι η παρεμβαση σου δεν θα βοηθησει την σχεση σου, κρατα το αυτο.
    Τωρα στο οτι εχεις μπλεξει σε μια κατασταση να αντικρυζεις τον συντροφο σου να ειναι σε μια κατασταση χειραγωγησιμηειναι ενα θεμα.

Η κατασταση της ελληνιδας μανας,
    ειναι γνωστη, μην σε παραξενευει.
    Αρκετοι αντρες πεφτουν θυματα και ισως για ολη τους την ζωη.

Μηπως ομως με τον τροπο σου να του εδινες οτι υπαρχει μια αλλη αγκαλια
    που να αισθανεται ασφαλεια χωρις να μπλεκει με τους ψυχαναγκασμους (που δεν τους αντιλαμβανεται σε πρωτο προσωπο) που του εχει φτιαξει η μητερα του?
    Ισως η δικη σου σωστη και εξυπνη σταση, να ειναι η λυση στο προβλημα σου....

Senior Member
    Μηπως ομως με τον τροπο σου να του εδινες οτι υπαρχει μια αλλη αγκαλια
    που να αισθανεται ασφαλεια χωρις να μπλεκει με τους ψυχαναγκασμους (που δεν τους αντιλαμβανεται σε πρωτο προσωπο) που του εχει φτιαξει η μητερα του?
    Ισως η δικη σου σωστη και εξυπνη σταση, να ειναι η λυση στο προβλημα σου.... [/quote]

Πιστεψε με κρίνο δεν βοηθάει οσο και αν προσπαθήσει. Ειχα τον πρωην μου ετσι. Ειχε φτάσει στο σημειο να παιρνει τους φιλους του τηλ και να τους λεει, έχω ραντεβου με την κοπέλα μου αλλα παλι θα αργήσω γιατι η μανα μου θελει να παω τωρα στον χασαπη. Ο ίδιος ομως απο μονος του δεν εκανε τιποτα. Απολυτως τιποτα. Με το που του ελεγε η μανα του \'πρεπει να πας αυτο στην αδερφή σου\' ετρεχε αμεσως. Ειχε ερθει μια μερα σπιτι απευθειας μετα την δουλεια και με το που μπηκε μεσα παιρνει τηλ την μανα του και ακουω το εξης \'Ελα μαμα, ειμαι στην Φραη, θα φαω εδω, θα κανω μπανιο και θα αργησω να ερθω λιγο\' Πωπω, τι εντυπωση μου ειχε κανει!!! Και μιλαμε για εναν αντρα 35 χρονων. Μετα απο 2 μηνες χωρισαμε!

Senior Member
    if I\'ll stay away?You bet\'ya:P
    Ειδικά μετά την απειλή προς την Μαρίνα,πως σε ανάλογο πρόβλημά της θα φερθείς ανάλογα και μετά το εκπληκτικής έμπνευσης\"πατ πατ καημένο κακοποιημένο παιδί είπα να μη σου γράψω χτες που προβάλλεις στους άλλους τα θέματά σου\",δε νομίζω καν πως αξίζει τον κόπο να γίνονται μέλη ο σάκος του ψυχολογικού σου μποξ.Μνησικακία και δηλώσεις για μεταχρονολογημένη εκδίκηση,ντυμένα με σωτήριες διαθέσεις.Aν αυτά τα βλέπεις μη χειριστικά αλλά με διάθεση φιλική,τότε αντιλαμβάνομαι και γιατί θεωρείς υποστήριξη μόνο τη συμφωνία με τις αρχές σου.Bye.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by frei
    Πιστεψε με κρίνο δεν βοηθάει οσο και αν προσπαθήσει. Ειχα τον πρωην μου ετσι. Ειχε φτάσει στο σημειο να παιρνει τους φιλους του τηλ και να τους λεει, έχω ραντεβου με την κοπέλα μου αλλα παλι θα αργήσω γιατι η μανα μου θελει να παω τωρα στον χασαπη. Ο ίδιος ομως απο μονος του δεν εκανε τιποτα. Απολυτως τιποτα. Με το που του ελεγε η μανα του \'πρεπει να πας αυτο στην αδερφή σου\' ετρεχε αμεσως. Ειχε ερθει μια μερα σπιτι απευθειας μετα την δουλεια και με το που μπηκε μεσα παιρνει τηλ την μανα του και ακουω το εξης \'Ελα μαμα, ειμαι στην Φραη, θα φαω εδω, θα κανω μπανιο και θα αργησω να ερθω λιγο\' Πωπω, τι εντυπωση μου ειχε κανει!!! Και μιλαμε για εναν αντρα 35 χρονων. Μετα απο 2 μηνες χωρισαμε!

δεν μπορω εγω να πω τι βοηθαει και τι οχι,
    ειπα τι καλυτερο και ορθο κατ εμε μπορει να κανει η πολυξενη,
    να του αλλαξει μυαλα αποκλειεται, να του δειξει ενα αλλο εναλλακτικο δρομο γιατι οχι?

Απο κει και περα μερικες μαναδες το δουλευουν το πακετο πολυ καλα.... δεν ξερω αν εχει νοημα να πολεμαμε ανεμομυλους.

Senior Member
    Απο κει και περα μερικες μαναδες το δουλευουν το πακετο πολυ καλα.... δεν ξερω αν εχει νοημα να πολεμαμε ανεμομυλους. [/quote]

Εδώ συμφωνώ απόλυτα!

Banned
    Απο κει και περα μερικες μαναδες το δουλευουν το πακετο πολυ καλα.... δεν ξερω αν εχει νοημα να πολεμαμε ανεμομυλους.
    Εδώ συμφωνώ απόλυτα! [/quote]

κοιτα φρει (φραι? :P )
    η σταση μου σε τετοια θεματα, ειναι να βρουμε τροπους
    να κανουμε την ζωη μας ευκολη.

Η πολυξενη εχει θυμο μεσα της και νιωθει ανταγωνιστικα (δεν λεω αδικως...) και εκεινο που εχει σημασια για εκεινη ειναι ολος αυτος ο θυμος να της γινει μια παραγωγικη διαδικασια που ειναι οσο μπορει ωφελιμη για ολους, πανω απο ολα για την σχεση της και φυσικα και την ιδια.

Κατι τετοιο δεν μπορει να συμβει ουτε με κραυγες αλλα ουτε με γκρινια.
    Υπαρχουν δεκαδες αλλοι τροποι που (ισως...) μπορουν να φερουν αποτελεσματα.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Εδώ συμφωνώ απόλυτα!
    κοιτα φρει (φραι? :P )
    η σταση μου σε τετοια θεματα, ειναι να βρουμε τροπους
    να κανουμε την ζωη μας ευκολη.

Η πολυξενη εχει θυμο μεσα της και νιωθει ανταγωνιστικα (δεν λεω αδικως...) και εκεινο που εχει σημασια για εκεινη ειναι ολος αυτος ο θυμος να της γινει μια παραγωγικη διαδικασια που ειναι οσο μπορει ωφελιμη για ολους, πανω απο ολα για την σχεση της και φυσικα και την ιδια.

Κατι τετοιο δεν μπορει να συμβει ουτε με κραυγες αλλα ουτε με γκρινια.
    Υπαρχουν δεκαδες αλλοι τροποι που (ισως...) μπορουν να φερουν αποτελεσματα. [/quote]

Ειπα εγώ το αντίθετο????? Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα εκ πειρας σου λεω οτι επειδη εχω ζησει το φαινόμενο, και ειχα παλεψει με ολους τους τροπους, ακόμα και με γλυκούς και πλαγιους τροπους, σε μια τετοια σχεση μανας - γιου Δεν λειτουργει απολυτως τίποτα. Εγώ αυτό λεω. Και για να φτασω εγω να χωρίσω παει να πει οτι εχω παλεψει πάρα πολυ σε μια σχεση. Δεν διαφώνησα μαζι σου!

Banned
    Originally posted by frei Και για να φτασω εγω να χωρίσω παει να πει οτι εχω παλεψει πάρα πολυ σε μια σχεση. Δεν διαφώνησα μαζι σου!

και παλι δεν σημαινει οτι το δουλεψες με τον καλυτερο τροπο ε?
    αλλα και παλι να παρω το μερος σου, :P δεν λεω οτι πρεπει να ανοιξεις την βιβλο των σωστων μεθοδων και να τους αποστηθισεις για να βγαλεις ακρη....

Οταν τεντωνεται απελπιστικα πολυ ενα σκοινι,
    το καλυτερα που εχεις να κανεις ειναι να το κοψεις.....

Senior Member
    Πολυξένη απλά ΦΥΓΕ σήμερα κιόλας απο μια τέτοια σχέση.Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο άνθρωπος γιατί απλά δεν μπορεί.Πάντα θα σου προβάλλει ενα σωρό δικαιολογίες γιατί έχει μάθει να τον χειρίζονται.
    Μην το ψάχνεις πολύ δεν αξίζει τον κόπο...........

Banned
    Originally posted by γιώτα2
    Πολυξένη απλά ΦΥΓΕ σήμερα κιόλας απο μια τέτοια σχέση.Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο άνθρωπος γιατί απλά δεν μπορεί.Πάντα θα σου προβάλλει ενα σωρό δικαιολογίες γιατί έχει μάθει να τον χειρίζονται.
    Μην το ψάχνεις πολύ δεν αξίζει τον κόπο...........

συνεχιζεις οπως και αλλοι,
    να λες να διαλυσει την σχεση της,
    ενω το εχει πει σε ολους τους τονους οτι δεν εχει τετοιο σκοπο και ο λογος που ανοιξε το θεμα ηταν αλλος.

Ενισχυεις την αποψη της,
    οτι μεταφερονται οι φοβοι του καθενος στο θεμα που εχει βαλει και αυτο δεν βοηθαει κανενα.

Senior Member
    εγω αδυνατω να καταλαβω πωσ ενασ τυποσ που δεν εχει μαθει να σεβεται τον εαυτο του πωσ θα δημιουργησει καποια στιγμη οικογενεια και θα πρεπει να διδαξει στα παιδια του να προσεχουν τον εαυτο τουσ

Senior Member
    Originally posted by pad
    εγω αδυνατω να καταλαβω πωσ ενασ τυποσ που δεν εχει μαθει να σεβεται τον εαυτο του πωσ θα δημιουργησει καποια στιγμη οικογενεια και θα πρεπει να διδαξει στα παιδια του να προσεχουν τον εαυτο τουσ

Ακριβώς....Κρίνο άσε να ξέρουν καλύτερα όσοι τα βιώνουν

Banned
    Originally posted by γιώτα2
    Originally posted by pad

Ακριβώς....Κρίνο άσε να ξέρουν καλύτερα όσοι τα βιώνουν

στο θεμα αυτο ομως βιωνει η πολυξενη και οχι εσυ.
    Τα δικα σου τα εχουμε πει περυσι και προπερσι και η συζητηση εξαντληθηκε εκει.
    Εκτος αν θες να μεταφερεις παλιες συζητησεις σε νεα θεματα.

Senior Member
    Την δουλειά σου σε παρακαλώ...΄..εξαντληθήκαμε να διαβάζουμε τις βλακείες σου.Το θέμα το δικό μου αφορά μια ολόκληρη ζωή και δεν αφορά εσένα.
    Περιορισμούς είσαι ο τελευταίος που θα βάλει.....απευθύνομαι στην Πολυξένη.....

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast