Και εδώ αρχίζουν όλα, κρίση πάνικού, άγχους, σωματικά συμπτώματα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Junior Member
    Παιδιά έχει κανείς απο εσάς μικρές μυικές συσπάσεις?Είχα όλα τα συμπτώματα που λέτε,αλλά μετά απο την αγωγή του ψυχιάτρου το μόνο που παραμένει στην ίδια ένταση είναι οι συσπάσεις και το βλέφαρο του ματιού που "πετάει" καμιά φορά...Είμαι και εγώ χάλια ψυχολογικά και δεν εμπιστεύτηκα ούτε τον νευρολόγο που μου είπε οτι δεν έχω τπτ παθολογικό...

Senior Member
    σαν να διαπερναει ρευμα ολο σου το σωμα? Σχετιζεται με τα χαμιλα επιπεδα της σεροτονινης, με την αγωγη υποχωρει μετα απο μερικους μηνες

Junior Member
    Σα να κουνιούνται οι μυς μόνοι τους...πχ εκεί που κάθομαι αισθάνομαι να κουνιέται η γάμπα μου ή το μπράτσο μου ή πιο μικροί μυς..Μου έδωσε ladose ο γιατρός,αλλά με 20 μέρες δεν εχω δει σοβαρή βελτίωση...

Senior Member
    εγω τιναζομαι καμια φορα ολοκληρος, ειδικα οταν ειμαι ξαπλωμενος, αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο εχει να μου συμβει, πρεπει να ειναι μηνες. Αρχισα να παιρνω παλι συστηματικα σεροπραμ το καλοκαιρι. Οι μεταπτωσεις μου διαρκουν ωρες πια ενω παλια εβδομαδες και μηνες. Κανε κουραγιο και ολα θα φτιαξουν :)

Junior Member
    Και όλο αυτο ήταν απο το άγχος??Είχες κ άλλα συμπτώματα??

Senior Member
    Οχι, δεν ειναι απο το αγχος, το αγχος απλα με κουραζει και μου φερνει καταθλίψη. Το τιναγμα ειναι συμπτωμα της πεσμενης σεροτονινης.

Junior Member
    Κατάλαβα..μετά απο πόσο καιρό με θεραπεία είδες δοαφορά??

Senior Member
    κανα 6μηνο, αλλα παιζει ρολο η κατασταση σου, εγω ειμουν πολυ χαλια και πολλα χρονια

Junior Member
    Κατάλαβα...είναι παράλογο ν περιμένω λοιπόν σε 20 μέρες διαφορά..έπερνα και xaxax,γι αυτο περίμενα άμεσα αποτελέσματα,αλλά αφού οι συσπάσεις είναι απο σεροτονίνη..σε ευχαριστώ πολυ alx100!

Page 3 of 3 FirstFirst 123