Results 16 to 23 of 23
-
09-07-2010, 16:37 #16
Originally posted by petalouda
chat δεν εχει πια; δυσκολευομαι να γραφω πολλες λεπτομερειες απο εδω γιατι ειναι ανοιχτο και σε μη μελη. φιλια σε ολους
οχι, εχει σταματησει εδω και 2-3 χρονια....
- 09-07-2010, 17:16 #17
[quote]Originally posted by petalouda
Mολις παρηγγειλα τα βιβλια..και περιμενω να ερθουν τις επομενες μερες. Θα προσπαθησω, δεν εχω αλλη επιλογη. Μακαρι να μπορουσα να αποφυγω τα δυσαρεστα συναισθηματα αλλα τουλαχιστον ας τα μετριασω. Να ρωτησω και κατι αλλο; chat δεν εχει πια; δυσκολευομαι να γραφω πολλες λεπτομερειες απο εδω γιατι ειναι ανοιχτο και σε μη μελη. φιλια σε ολους [/quote
Οι ασχημες σκεψεις ειναι δικο σου προιον αρα φυσικα και μπορεις να τις ξεφορτωθεις σιγα σιγα και μετα θα μαθεις να τις ελεγχεις εσυ και οχι αυτες εσενα.
Κ αυτο θα εχει αποτελεσματα να εχεις και πιο σωστη οπτικη των πραγματων γυρω σου και βελτιωση των συναισθηματων σου..
Ολα ειναι στο χερι σου μην το ξεχνας αυτο,και ολα τα μπορεις.
Μονο εσυ μπορεις να κανεις τον εαυτο σου ευτυχισμενο ή δυστυχισμενο ασχετα απο τα εξωτερικα γεγονοτα. Κανεις αλλος!!!
09-07-2010, 18:27 #18
Aκούγεται τόσο ωραίο αυτο, τόσα χρόνια δεν μπορω να το πετύχω. Ισως οπως λετε δεν εμαθα τους καταλληλους τροπους. Θα το προσπαθησω. όταν κολλαει μια σκεψη ειναι γογλοθας θα την βγαλεις απ το μυαλο. Ευχομαι αυτη τη φορα να μπορεσω. Να στε καλα
13-07-2010, 17:49 #19
Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Και μένα ο εφιάλτης μου είναι μήπως πάθουν κάτι οι δικοί μου. Πρίν απο λίγο χτυπησε το τηλέφωνο και αμέσως μου ήρθε το κακό στο μυαλό μου. Είμαι όμως πολύ καλυτερα απο τότε που κάνω ψυχοθεραπεία. Πιστεύω πως αυτό το άγχος δεν θα μου φύγει ποτέ γιατί είναι αποτέλεσμα της αγάπης για τους ανθρώπους μας. Πρέπει όμως να σταθούμε δυνατές και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και ειδικά τον φόβο του θάνάτου. Δεν έχω βρεί τον τρόπο αν μάθεις κάτι θα ήθελα πολύ να το ακούσω κι εγώ. Καλή συνέχεια και υπομονή είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε....
13-07-2010, 19:13 #20
Και γω πιστευω οτι παω καπως καλυτερα με την ψυχοθεραπεια, παιρνω και χαπια βεβαια αντικαταθλιπτικα. Αυτο τον καιρο, επειδη θελω να κανω το μεγαλο βημα εχω αποφασισει να προσπαθησω περισσοτερο και να το ψαξω. Με εχουν βοηθησει πολυ και καποια μελη του φορουμ. Τελικά δεν ειμαι η μονη με τέτοιες φοβιες...ειναι ανακουφιστικο αλλα και λυπηρο, μακαρι να μην υπηρχαν αλλοι ανθρωποι να ταλαιπωρουνται. Θα σου στειλω μηνυμα. φιλια
13-07-2010, 20:15 #21
Originally posted by prasiniklosti
Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Και μένα ο εφιάλτης μου είναι μήπως πάθουν κάτι οι δικοί μου. Πρίν απο λίγο χτυπησε το τηλέφωνο και αμέσως μου ήρθε το κακό στο μυαλό μου. Είμαι όμως πολύ καλυτερα απο τότε που κάνω ψυχοθεραπεία. Πιστεύω πως αυτό το άγχος δεν θα μου φύγει ποτέ γιατί είναι αποτέλεσμα της αγάπης για τους ανθρώπους μας. Πρέπει όμως να σταθούμε δυνατές και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και ειδικά τον φόβο του θάνάτου. Δεν έχω βρεί τον τρόπο αν μάθεις κάτι θα ήθελα πολύ να το ακούσω κι εγώ. Καλή συνέχεια και υπομονή είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε....
Χωρις να θελω να φανω κυνικη,νομιζω οτι ο λογος που φοβομαστε τοσο πολυ τετοια θεματα δεν ειναι τοσο η αγαπη στα δικα μας ατομα,αλλα δικος μας φοβος μη μεινουμε μονοι και το τι θα απογινουμε μετα.Αν το σκεφτεις λιγο ο λογος που υποφερουμε τοσο σε καθε απωλεια ειναι το οτι δε θα ξαναδουμε ποτε τα ατομα αυτα που χασαμε.Αυτο δεν ειναι λιγο \"εγωιστικο\"?
Επισης τα ατομα που δεν εχουν τετοιους φοβους και ανησυχιες,σε τετοιο βαθμο δηλαδη που να εμποδιζει τη ζωη τους,δεν σημαινει οτι αγαπανε λιγοτερο τους δικους τους ανθρωπους.
Απλα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οσο γινεται ποσο μερος της ζωης μας ειναι ο θανατος και ποσο \"φυσιολογικη\" εξελιξη ειναι για ολους μας και να παψει τοσο να μας φοβιζει σαν μπαμπουλας.
Λενε οτι οι ανθρωποι που ζουν καλα και γεματη ζωη δεν φοβουνται τοσο το θανατο,αντιθετα τον τρεμουν οσοι δεν εχουν ζησει πραγματα στη ζωη τους.
Δεν ωφελουν τετοιες σκεψεις,γιατι ουτε αλλαζουν κατι,αντιθετως δημιουργουν ανησυχιες και προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.
Ας χαρουμε ομορφες στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπαμε,και ας αφησουμε τετοιες σκεψεις που ουτως η αλλως δεν ωφελουν.
14-07-2010, 18:23 #22
Συμφωνω με την Karmen, δεν ειναι θεμα αγαπης ο φοβος..στην τελικη εχω αρχισει να πιστευω οτι ο φοβος ειναι μια πολυ ασχημη πλευρα του εγωισμού, άσχημη γιατί σε καταστρέφει αντί να σε κάνει καλύτερο.
14-07-2010, 23:53 #23
Originally posted by petalouda
Συμφωνω με την Karmen, δεν ειναι θεμα αγαπης ο φοβος..στην τελικη εχω αρχισει να πιστευω οτι ο φοβος ειναι μια πολυ ασχημη πλευρα του εγωισμού, άσχημη γιατί σε καταστρέφει αντί να σε κάνει καλύτερο.
Οταν ομως φτανει στα ορια του παραλογου τοτε εμποδιζει τη ζωη μας.
Και φυσικα αλλο ο φοβος και αλλο η φοβια ετσι? Μη το ξεχναμε
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία