Test (μεγάλο) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 114
    Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Εμένα έλεγε...(είχα αφήσει την ακόμα την σελίδα minimized ο lazy bastard και είχαν μαζευτεί γύρω στις 22 minimized σελίδες!)

Stability results were moderately high which suggests you are relaxed, calm, secure, and optimistic.

Orderliness results were moderately low which suggests you are, at times, overly flexible, improvised, and fun seeking at the expense of reliability, work ethic, and long term accomplishment.

Extraversion results were high which suggests you are overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense too often of developing your own individual interests and internally based identity.

trait snapshot:
    social, outgoing, worry free, optimistic, upbeat, tough, likes large parties, makes friends easily, rarely irritated, open, enjoys leadership, trusting, dominant, thrill seeker, strong, does not like to be alone, assertive, mind over heart, confident, controlling, feels desirable, likes the spotlight, loves food, social chameleon, hard working, concerned about others

Πολύ awesome ε!?? :P:P
    Αφού σε άρεσε η αναλυσούλα μου κάτσε να σου γράψω και για σένα...
    Stability results were moderately high which suggests you are relaxed, calm, secure, and optimistic και συμπληρώνω
    φυσικά μη ξεχνάμε πως stability results indicate you can be lazy bastard.
    .
    Orderliness results were moderately low which suggests you are, at times, overly flexible... ένα πράγμα σαν την Ελαστίνη από τους Απίθανους δηλαδή???
    άσε αυτό το improvised και όχι improvising... δηλαδή αυτοσχεδιασμένος... μμμμμμ..... μάλιστα
    .
    trait snapshot:
    worry free
    .. Τζαμαικανό σόι βλέπω... το έχεις ψάξει??? χαχαχ
    tough αλλά και strong .. ένα πράγμα ράμπο δηλαδή...
    loves food... νάτο το θανάσιμο αμάρτημά σου και εσένα...
    mind over heart... προσωπικά προtiμώ love over gold (and mind over matter) http://www.youtube.com/watch?v=FF3e5_k_I-w
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ή το τέστ αυτό είναι για τα μπάζα ή το krino έβαλε άλλον να απαντήσει. (ή το krino δεν μετριέται με αυτό το τεστ... είναι εκτός των δυνατοτήτων του τεστ να τον μετρήσει)
    krino

trait snapshot:
    secretive, organized, clean, rarely worries, solitary, high self control, dislikes large parties, prefers organized to unpredictable, prudent, observer, tough, self reliant, very good at saving money, introverted, perfectionist, mind over heart, not controlling of others, hard working, confident, resolute, solitary, does not make friends easily, finisher, does not like to stand out, very practical, intellectual, unsympathetic at times, honest, respects authority, follows the rules, cautious

Banned
    εχεις δικαιο για τα μπολντ που βαζεις....

αφενως δεν ρισπεκταρω καμια αρχη, αφετερου δεν ξερω τι σημαινουν με ακριβεια αυτα τα ρουλς.....

με εχεις ψυχολογησει μαλλον καλυτερα απο το τεστ ε?
    :D

Senior Member
    Αυτά με τα μαύρα βγάζουν μάτι. λολολ. Ακους εκεί το krino να ρεσπεκτάρει σε ρουλς.
    Βέβαια και σε άλλα έχω τις αμφιβολίες μου
    (secretive, dislikes large parties, introverted, not controlling of others, does not like to stand out) αλλά δίνω και ένα περιθώριο λάθους.

Τα μαύρα βεβαίως βεβαίως είναι όχι έξω από το περιθώριο.... έξω από την τάξη που είναι ο πίνακας με το περιθώριο βρίσκονται
    χαχαχαχ

Banned
    μυστικοπαθης? δεν νομιζω..... συνηθως ειμαι ανοικτο βιβλιο.
    Εσωστρεφης? παλι οχι....
    το ελεγχος απο αλλους ειναι σχετικο, ελεγχομαι στο βαθμο που θελω.
    Να ξεχωριζω? απο την μια δεν μου αρεσει, απο την αλλη γινεται απο μονο του.

Παντως follow the rules, αποκλειεται.....

Senior Member
    αααααα..... για να προσέχουμε λίγο... χαχαχαχααχ

does not like to stand out...
    αναμένω....

Banned
    ε ναι....

i dont like to stand out
    :P

Senior Member
    εγώ πάλι νομίζω πως και εγώ (σε αντίθεση με το τι λένε τα αποτελέσματα του τεστ μου) αλλά και ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί, θέλουμε να ξεχωρίζουμε.

Edit: Ας πάρουμε εσένα για παράδειμα krino.
    Δηλώνεις ότι you dont like to stand out. Δεν σου αρέσει να ξεχωρίζεις.
    Όπως επίσης δηλώνεις και ότι γνωρίζεις ότι συμβαίνει.
    Δεν νομίζω όμως να στεναχωριέσαι που ξεχωρίζεις. Δεν σε χαλάει. Ούτε και νομίζω πως θα έκανες κάτι ώστε να μη ξεχωρίζεις

Senior Member
    συμφωνω. αυτο που κανει τη διαφορα, ειναι αν αυτο γινεται αυτοσκοπος. πώς ξεχωριζουμε,σε ποιους κ ποσους θελουμε να ειμαστε ξεχωριστοι. κ πώς το καταφερνουμε.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    αμ μπράβο...
    αν έλεγε you dont try to stand out δεν θα το συζητούσα.
    Αυτό το like δε με κάθεται καλά

Banned
    Originally posted by justme
    Edit: Ας πάρουμε εσένα για παράδειμα krino.
    Δηλώνεις ότι you dont like to stand out. Δεν σου αρέσει να ξεχωρίζεις.
    Όπως επίσης δηλώνεις και ότι γνωρίζεις ότι συμβαίνει.
    Δεν νομίζω όμως να στεναχωριέσαι που ξεχωρίζεις. Δεν σε χαλάει. Ούτε και νομίζω πως θα έκανες κάτι ώστε να μη ξεχωρίζεις

σωστα,
    ειτε ξεχωρισω ειτε οχι το ιδιο μου κανει.
    Φαντασου το φορουμ με ενα φαντασιακο τροπο,
    να γυρναγε σε μια πλειοψηφια με βαση την δικη μου λογικη.
    Σαφως και δεν θα ξεχωριζα, θα ημουν μαλλον αδιαφορος σε ολους.

Απο την αλλη για να μην ξεχωριζω, θα πρεπει να τροποποιησω τις αποψεις μου, ετσι ωστε να συναντηθω με τον μεσο ορο.
    Δεν βλεπω κανενα λογο να το κανω αυτο μιας και με εκφραζει ο εαυτος μου με τις σκεψεις που εχω ηδη.

Η αν θες, η προσπαθεια μου ειναι να γινω πιο αιχμηρος απο οσο ειμαι ηδη σημερα με περισσοτερη επιχειρηματολογια φυσικα, οχι να κοψω κατι απο ολα αυτα....

Banned
    Originally posted by janet

trait snapshot:

....very intellectual...

Bρε αυτό δεν το είχα δει!!

justme, ωραίες αναλύσεις:D

Senior Member
    Αχ βρε λεβέντες και κοράσια..

Πασχίζετε ακόμη να αποδείξετε με αμφίβολα τεστ στον εαυτό σας πως δεν είσαστε ελέφαντες - έστω κι αν το πρωί ξυπνάτε με την προβοσκίδα ίδια κι απαράλλαχτη σαν τα χτες , ούτε πιο μικρή ούτε πιο μεγάλη...
    Τι κι αν έχω IQ 140 και βάλε, όταν ο Βουλγαράκης οριοθετεί το νόμιμο σαν ηθικό και τούμπαλιν, όταν ο Ισραηλίτης σκοτώνει ακτιβιστές που πάνε να παραδώσουν τρόφιμα στη Γάζα και κανείς στο ντουνιά δεν του κόβει τ\' αρ@@@, για να καταλάβει μια και καλή πως υπάρχει ηθική σ\' αυτό τον πούστη τον πλανήτη , τι κι αν είμαι κεϊνσιστής σε μια μονεταριστική κοινότητα καπιταλιστών όπου υπάρχουν μεν λεφτά αλλά μόνο στις τσέπες εκείνων που δεν έχουν ?
    Η αυτογνωσία κατά την γνώμη μου δεν μετριέται σε τέστ, μετριέται σε ντεσιμπέλ ψυχής , όποιος τάχει, αυτά φαίνονται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα...

Υ.Γ. Παρακολουθώ το φόρουμ τον τελευταίο μήνα και δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από τον λογαριασμό...Στο τέλος είπα , δεν βαριέσαι, ότι είναι θα το πληρώσει ο αντμίν , όχι εγώ (ΝίκοD βάστα γερά)...
    With no visible login, but always present, ίσως γιατί έχω καταθέσει ένα κομματάκι μου εδώ μέσα και το διεκδικώ πίσω..Όχι για να το κάνω και πάλι δικό μου , αλλά για να το ξαναμοιραστώ με όσους δεν βαριούνται την επικοινωνία με την στραβοξυλιά μου . Για όσους δεν τους ενοχλεί η προβοσκίδα μου βρε αδερφέ ....

Θα είμαι επιλεκτικά όπου μπορώ να πω την απολογιά μου, έχω λίγη ψυχούλα να δώσω ακόμη εδώ μέσα - θα με βρείτε κυρίως στα γενικά θέματα , αλλά μην με αποπαίρνετε, σε 3 μήνες γίνομαι 50 (..κάπου είδα και θρέντ για πουροτινέιτζερς !!! τα σκοτώνουν τ\' άλογα όταν γεράσουν γαμώτο μου......)

Άργησα αλλά ξανάρθα , αλλά μάλλον δεν θα περάσω τα 1000 μηνύματα (..έτσι με κόβω....)
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    ολα καλα - ολα ανθηρα σαββα....

;)

Banned
    Τι θέλει να πει ο ποιητής Σάββας?

Εμείς την πλάκα μας κάνουμε σιγά να μην πασχίζουμε να αποδείξουμε τίποτα!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast