Results 91 to 105 of 114
Thread: Test (μεγάλο)
-
16-07-2010, 19:43 #91
Να ο πρώτος αρνητισμός και δεν πρόλαβα να γράψω μια αράδα...
Τζάνετ, δεν είμαι ποιητής...
Κάνω κι εγώ πλάκα σαν και σένα - κι ακόμη παραπάνω...
Δεν θέλω ν\' αποδείξω τίποτε - όσες αποδείξεις έχω μαζέψει τις έστειλα στο ΥΠ Οικονομίας, περιμένω το εκκαθαριστικό οσονούπω...
Κατά τ\' άλλα όλα καλά όλα ανθηρά που λέει κι ο Μήτσος (κρίνος)....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
- 16-07-2010, 19:50 #92
Ξέρεις όμως Σάββα πλάκα στην πλάκα στο τέλος κανείς δεν μας παίρνει στα σοβαρά δεν νομίζεις?
16-07-2010, 20:04 #93
Εγώ σε παίρνω στα σοβαρά ό,τι κι αν γράψεις, γιατί έχει περισσότερη αξία ο οποιοσδήποτε προβληματισμός σου απ\' την αδράνεια σκέψης - και η πλάκα που κάνουμε, είναι ενέργεια...Θετική πάνω απ\' όλα , n\'est pas ?
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
16-07-2010, 23:12 #94
\'... Η αυτογνωσία κατά την γνώμη μου δεν μετριέται σε τέστ, μετριέται σε ντεσιμπέλ ψυχής , όποιος τάχει, αυτά φαίνονται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα...\'
Πολύ σωστά. Άλλωστε δε πρόκειται για τίποτα άλλο από μια συνεχώς εξελισσόμενη προς τα άνω κατάσταση που ούτως ή αλλέως χρειάζεται να περάσεις επιτυχώς σε πολλά τεστς εκεί έξω. Κρίμα μόνο που περνά απαρατήρητη καθώς το άνω - θρώσκω έχει γκαζώσει επικίνδυνα και το πάει για μετωπική... δεν πέτυχε καν με την κατιούσα. Αποτέλεσμα μηδέν ακόμη και σ\' αυτήν...
16-07-2010, 23:49 #95
Originally posted by sabb
Αχ βρε λεβέντες και κοράσια..
Πασχίζετε ακόμη να αποδείξετε με αμφίβολα τεστ στον εαυτό σας πως δεν είσαστε ελέφαντες - έστω κι αν το πρωί ξυπνάτε με την προβοσκίδα ίδια κι απαράλλαχτη σαν τα χτες , ούτε πιο μικρή ούτε πιο μεγάλη...
Τι κι αν έχω IQ 140 και βάλε, όταν ο Βουλγαράκης οριοθετεί το νόμιμο σαν ηθικό και τούμπαλιν, όταν ο Ισραηλίτης σκοτώνει ακτιβιστές που πάνε να παραδώσουν τρόφιμα στη Γάζα και κανείς στο ντουνιά δεν του κόβει τ\' αρ@@@, για να καταλάβει μια και καλή πως υπάρχει ηθική σ\' αυτό τον πούστη τον πλανήτη , τι κι αν είμαι κεϊνσιστής σε μια μονεταριστική κοινότητα καπιταλιστών όπου υπάρχουν μεν λεφτά αλλά μόνο στις τσέπες εκείνων που δεν έχουν ?
Η αυτογνωσία κατά την γνώμη μου δεν μετριέται σε τέστ, μετριέται σε ντεσιμπέλ ψυχής , όποιος τάχει, αυτά φαίνονται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα...
Υ.Γ. Παρακολουθώ το φόρουμ τον τελευταίο μήνα και δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από τον λογαριασμό...Στο τέλος είπα , δεν βαριέσαι, ότι είναι θα το πληρώσει ο αντμίν , όχι εγώ (ΝίκοD βάστα γερά)...
With no visible login, but always present, ίσως γιατί έχω καταθέσει ένα κομματάκι μου εδώ μέσα και το διεκδικώ πίσω..Όχι για να το κάνω και πάλι δικό μου , αλλά για να το ξαναμοιραστώ με όσους δεν βαριούνται την επικοινωνία με την στραβοξυλιά μου . Για όσους δεν τους ενοχλεί η προβοσκίδα μου βρε αδερφέ ....
Θα είμαι επιλεκτικά όπου μπορώ να πω την απολογιά μου, έχω λίγη ψυχούλα να δώσω ακόμη εδώ μέσα - θα με βρείτε κυρίως στα γενικά θέματα , αλλά μην με αποπαίρνετε, σε 3 μήνες γίνομαι 50 (..κάπου είδα και θρέντ για πουροτινέιτζερς !!! τα σκοτώνουν τ\' άλογα όταν γεράσουν γαμώτο μου......)
Άργησα αλλά ξανάρθα , αλλά μάλλον δεν θα περάσω τα 1000
μηνύματα (..έτσι με κόβω....)
Να και ένα ευχάριστο μετά από πολύ καιρό.
Καλώς μας ξανάρθες Σάββα.
17-07-2010, 03:01 #96
.....Η αυτογνωσία κατά την γνώμη μου δεν μετριέται σε τέστ, μετριέται σε ντεσιμπέλ ψυχής , όποιος τάχει, αυτά φαίνονται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα...
.....Θα είμαι επιλεκτικά όπου μπορώ να πω την απολογιά μου, έχω λίγη ψυχούλα να δώσω ακόμη εδώ μέσα - ...
Ανθρωπος είσαι και μέσα εδώ άνθρωπος και εκεί έξω.
Οτι μπορείς δίνεις. Οτι μπορείς παίρνεις.
Αλλος πάντως είναι ο 50αρης, άλλος ο ηληκιωμένος και άλλος ο πουροτηνέιτζερ.
Και είτε τα σκοτώνουν είτε όχι τα άλογα των ιποδρομιών (και όχι όλα τα άλογα) όταν γεράσουν το μεγαλύτερο κρίμα είναι ότι σε αυτά τα άλογα και στον τζόγο γενικώς έχουν ποντάρει πολλοί τις ελπίδες τους μιας και δεν έχουν πουθενά αλλού να τις ποντάρουν.
by the way ωραίο το blog σουbeen good, been bad. WILL GO ON
17-07-2010, 08:49 #97
Originally posted by Θεοφανία
Να και ένα ευχάριστο μετά από πολύ καιρό.
Καλώς μας ξανάρθες Σάββα.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
17-07-2010, 10:17 #98
Πασχίζετε ακόμη να αποδείξετε με αμφίβολα τεστ στον εαυτό σας πως δεν είσαστε ελέφαντες - έστω κι αν το πρωί ξυπνάτε με την προβοσκίδα ίδια κι απαράλλαχτη σαν τα χτες , ούτε πιο μικρή ούτε πιο μεγάλη...
Τι κι αν έχω IQ 140 και βάλε, όταν ο Βουλγαράκης οριοθετεί το νόμιμο σαν ηθικό και τούμπαλιν, όταν ο Ισραηλίτης σκοτώνει ακτιβιστές που πάνε να παραδώσουν τρόφιμα στη Γάζα και κανείς στο ντουνιά δεν του κόβει τ\' αρ@@@, για να καταλάβει μια και καλή πως υπάρχει ηθική σ\' αυτό τον πούστη τον πλανήτη , τι κι αν είμαι κεϊνσιστής σε μια μονεταριστική κοινότητα καπιταλιστών όπου υπάρχουν μεν λεφτά αλλά μόνο στις τσέπες εκείνων που δεν έχουν ?
Η αυτογνωσία κατά την γνώμη μου δεν μετριέται σε τέστ, μετριέται σε ντεσιμπέλ ψυχής , όποιος τάχει, αυτά φαίνονται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα...
Υ.Γ. Παρακολουθώ το φόρουμ τον τελευταίο μήνα και δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από τον λογαριασμό...Στο τέλος είπα , δεν βαριέσαι, ότι είναι θα το πληρώσει ο αντμίν , όχι εγώ (ΝίκοD βάστα γερά)...
With no visible login, but always present, ίσως γιατί έχω καταθέσει ένα κομματάκι μου εδώ μέσα και το διεκδικώ πίσω..Όχι για να το κάνω και πάλι δικό μου , αλλά για να το ξαναμοιραστώ με όσους δεν βαριούνται την επικοινωνία με την στραβοξυλιά μου . Για όσους δεν τους ενοχλεί η προβοσκίδα μου βρε αδερφέ ....
Θα είμαι επιλεκτικά όπου μπορώ να πω την απολογιά μου, έχω λίγη ψυχούλα να δώσω ακόμη εδώ μέσα - θα με βρείτε κυρίως στα γενικά θέματα , αλλά μην με αποπαίρνετε, σε 3 μήνες γίνομαι 50 (..κάπου είδα και θρέντ για πουροτινέιτζερς !!! τα σκοτώνουν τ\' άλογα όταν γεράσουν γαμώτο μου......)
Άργησα αλλά ξανάρθα , αλλά μάλλον δεν θα περάσω τα 1000 μηνύματα (..έτσι με κόβω....)
+10000000000000000000000000000000000
17-07-2010, 12:36 #99
Άργησα αλλά ξανάρθα , αλλά μάλλον δεν θα περάσω τα 1000 μηνύματα (..έτσι με κόβω....)
POSSITIVE VIBRATION!!!!!! WELL COME!!!!!
17-07-2010, 12:52 #100
Παλιό μέλος απ\'ό,τι κατάλαβα ε;Kαλώς ήρθες πίσω λοιπόν.:)Γιατί καλέ βάζεις όριο τα 1000,στα 1001 καίγεσαι;:P
Κάνε το τεστ να σου γράψει τα δικά του ο just me,εμένα δε μ\'έχει περιλάβει ακόμα,πάω χαμένη αν το κάνει,λολ.:D"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-07-2010, 14:05 #101
Originally posted by janet
...justme, ωραίες αναλύσεις:D
janet
Καταρχήν πάντως στο γράφω ξεκάθαρα.
Ιντλέκτσουαλ είναι ο διανοούμενος. Όχι ο έξυπνος. Και φαίνεται πως έχεις διαβάσει σίγγουρα περισσότερα βιβλια από εμένα (εχμ.. εγώ είμαι στο 10% .. και ευτυχώς δεν έχει παρακάτω.. αλλά μάλλον το κρίνο είναι κινητός βιβλιοφάγος.. εσύ καλά είσαι... τα διαβάζεις τα βιβλία αλλά δεν έχεις φάει και μία περιουσία αγοράζοντες βιβλιοθήκες να βάζεις τα διαβασμένα σου)
Mystical 50% ... μμμ στη μέση Intellectual 50% μμμ πάλι στο 50άρι Narcissism 50% ...αααα... Adventurousness 50% και φυσικά 50άρακι πάλι Need to dominate, Dependency, Cautiousness, Artistic, Paranoia 50%
Κάτσε να μαντέψω. Ο τυχερός σου αριθμός είναι το 50.
Τυχαίο ? Δε νομίζω. Πιο πολλά 50άρια δεν πρέπει να έχει κανένας.
Βρε μπας και δεν καταλάβαινες τι ρωτούσε και τα απαντούσες όλα στο μεσαίο του κουτάκι??? αχαχαχα (εδιτ.. εγώ πάντως 2-3 έτσι τις απάντησα..)
Peter pan complex |||||||||||||||| 70% Δε φταίω εγώ... που μεγαλώωωωνω.... φταίει η ζωή που είναι μικρή...
Physical fitness 70άρι... μας πατάς όλους κάτω αν θέλεις δηλαδή. οπότε να ξέρεις. Το κρίνο μία δεν πιάνει μπροστά σου. Μόνο μακριά από μαλλιοτραβήγματα με την claire
Και Romantic 90% και Sexuality 70% . Καλά είσαι . Αλλά άντε να βρείς κάποιον που θα αφήσει την σούπερλίγκα για να δείτε τιτανικό..
Orderliness results were moderately high which suggests you are, at times, overly organized, reliable, neat, and hard working at the expense of flexibility, efficiency, spontaneity, and fun.
Θα πάμε για καφέ αύριο? Εχμμ κάτσε να δώ την ατζέντα μου.... Αααα δεν μπορώ. πρέπει να τελειώσω κάτι δουλειές στο γραφείο και θα αργήσω, άσε που έχω και να συμμαζέψω
trait snapshot:
non social Νάτο πάλι.... Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σου πούν για καφέ ξέχνα την ατζέντα
outsider ή πές του το ξεκάθαρα. Θέλω βόλτα στο βουνό.
good at saving money, θα βγεί και πιό οικονομική η βολτούλα
very intellectual, και πάρε και κανά βιβλίο με ποιήματα μαζί
been good, been bad. WILL GO ON
17-07-2010, 14:11 #102
αχαχα justme με βαζεις στον πειρασμο να ξανακανω το τεστ για να με αναλυσεις κ εμενα!:D
17-07-2010, 14:19 #103
δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις.. Τα αποτελέσματά όλων μας είναι στην πρώτη σελίδα.
Ασε που η δεύτερη φορέ είναι πιό ...στημένη... δε μετράει... Την δεύτερη φορά θα έχεις ακούσει και τους pixie (μα όνομα και αυτό.. μου θυμίζει πίξελ)
Αλήθεια στην ελλάδα έχουν πουλήσει κανά δίσκο τα παληκάρια?been good, been bad. WILL GO ON
17-07-2010, 16:05 #104
Originally posted by justme
Βρε μπας και δεν καταλάβαινες τι ρωτούσε και τα απαντούσες όλα στο μεσαίο του κουτάκι??? αχαχαχα (εδιτ.. εγώ πάντως 2-3 έτσι τις απάντησα..)
\'Οχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο!
ωραία ανάλυση thanks!
17-07-2010, 18:39 #105
Originally posted by justme
αλλά μάλλον το κρίνο είναι κινητός βιβλιοφάγος..
Το κρίνο μία δεν πιάνει μπροστά σου.
λυσσα κακια εσυ με το τι κανω εγω.....
:D:D:D
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....