φοβαμαι να οδηγησω!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Originally posted by elena72
    καπακι εμαθα οτι η δαμαλα γειτονισα μου που δεν μιλαει, μουγκριζει ,εμαθε να οδηγει και βγαινει στο δρομο!!!!
    Tι σημαίνει δαμάλα;
    Θα πρότεινα να αποφύγεις να κατηγορείς άλλους. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι η λύση είναι να κατηγορούμε ή να υποβιβάζουμε τους άλλους για να αισθανθούμε καλά.
    Ζητάς από τους άλλους κάτι, και μετά δεν κάνεις εσύ το ίδιο για τους άλλους. Δεν είναι άδικο;

Senior Member
    Αυτη η δαμαλα με βρηκε στο ασανσερ και επεσε πανω μου ζυγιζει 150κιλα και με εσφιξε τοσο που πηγα να σκασω,,,,καταλαβες Τζον?Να μαζεψω το μουλικο μου γιατι την ενοχλει το ποδηλατακι το απογευμα,,,,,,πως να την πω?δαμαλα δαμαλα δαμαλα!!!!

Senior Member
    Originally posted by elena72
    Αυτη η δαμαλα με βρηκε στο ασανσερ και επεσε πανω μου ζυγιζει 150κιλα και με εσφιξε τοσο που πηγα να σκασω,,,,καταλαβες Τζον?Να μαζεψω το μουλικο μου γιατι την ενοχλει το ποδηλατακι το απογευμα,,,,,,πως να την πω?δαμαλα δαμαλα δαμαλα!!!!
    Την επόμενη φορά πες της
    ¨΄΄΄ Πρόσεξε κακομοίρα μου μην πάρω τηλ το φρατέλο μιο απο ναπολη και ερθει με το νταλικα του και τότε θα έχει πολυ μεγαλύτερο πρόβλημα απο τα 150 κιλά΄΄ χα χα χα πλακα κάνω ε αλλά πέταξε το μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν μπορεί όλο και κάποιος νταλικέρης θα κάνει καμιά μαλ..... ( λεμε τώρα ) που ξέρεις μπορεί ......... ( που μένει και τι αυτοκίνητο έχει ? χαχαχα)

Εσύ κατα τα άλλα τι πρόοδο έχεις κάνει μέχρι τώρα ?

Senior Member
    Καλησπέρα ,
    Ελενά η οδήγηση είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εσένα. Αφορά και όλους τους άλλους οδηγούς και όλους του πεζούς που συναντάς.
    Αν λοιπόν φοβάσαι, Αν έχεις κάτι χρόνια να οδηγήσεις μή μένεις στο ότι έχεις δίπλωμα. Ξέχνα το το δίπλωμα. Ενα χαρτί είναι.
    Αυτό που πρέπει να ξανακάνεις λοιπόν είναι να ξεκινήσεις από την αρχή. Σαν να μην ξέρεις να οδηγάς. Όπως τότε που μάθαινες με το αγόρι σου.
    Ξεκίνα από το μηδέν.
    Είτε ο άντρας σου είτε καμιά φίλη είτε κανας φίλος σε αλάνα είτε ξανά μαθήματα.
    Πρέπει να ξαναπάρεις τον αέρα.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    Μη ξεκινάς με πειράματα.
    Το ότι είσαι αγχωμένη θα σου φύγει με το που θα οδηγήσεις κάποιες ώρες.
    Δεν γίνεται όμως έτσι που μας τα γράφεις να βγαίνεις στον δρόμο και να τρέμεις μη συμβεί κάτι.
    Στο ξαναλέω. Ξεκίνα από την αρχή. Πάρε 5 μάτσα καλάμια και 30 πέτρες και πάνε σε αλάνα. Βάζε σημάδι και πάτα γκάζι.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Κάνε 10 μαθήματα σε άλλο δάσκαλο και θα δείς ότι θα είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα.

Senior Member
    Αχ φευγατε,,,βλεπω στον υπνο μου οτι οδηγω οδηγω(πολυ καλα) και δεν φοβαμαι καθολου,,,!!!
    Σημερα πειραματιστηκα στο παρκιν της κλινικης,,,,αφησα τη μικρη στη ρεσεπτιον,,,μεχρι εκει οδηγησε ο αντρας μου φυσικα,,,,και πηγαινα μπρος πισω,,εβγαινα απο τη θεση παρκαρισματος και ξαναεμπαινα απο αλλη κατευθινση,,,αλλα αυτο που θελω να καταφερω ειναι να ξερω που ακριβως πατανε οι ροδες,,κι αυτο το αμαξι δεν εχει μουρη,,,ειναι σμαρτ,,,και ειναι και αυτοματο,,μεχρι να βρω ποση δυναμη θελουν ακριβως τα πενταλλ ιδρωσα,,αλλα δεν ξερω ακομα που παταω ακριβως!!!
    τζαστ μι,,,εχεις δικαιο,,αυτη η σκεψη με αχωνει παρα πολυ,,μην γινω αιτια για κανα τρακαρισμα,,,μη πατησω κανα γεροντακι,,,αχχχχ!!!

Senior Member
    γιωτουλα μου δεν εχω μια για δασκαλο,,αλλα και να μαζευα λιγα λεφτα την μικρη τι θα την κανω?θα την περνω μαζι μου??

Senior Member
    Μα γιαυτό σου έγραψα αλάνα.
    Παίρνεις πέτρες ή ακόμα καλίτερα κουτιά κοκα κόλα τα αραδιάζεις και μετά ένα ένα τα πατάς με όποια ρόδα αποφασίζεις.
    Μην αγχώνεσαι για το αν θα πατήσεις κάποιον. Το άγχος είναι κατανάλωση ενέργειας δίχως αποτέλεσμα.
    Βρες τον χρόνο και το άτομο και την αλάνα και σε 1 εβδομάδα θα μου πείς πόσα κουτάκια κοκα κολα έστειλες στον κάδο της ανακύκλωσης ισοπεδωμένα

Senior Member
    πολυ καλη ιδεα,,,θα νιωσω καλυτερα αν ξερω που ακριβως βρισκεται η ροδα καθε φορα,,,ποσα κουτακια να παρω?

Senior Member
    ένα πουλάκι με σφύριξε πως κάτι γρατζουνιές έχουμε...
    χαλαρά...
    συμβαίνουν...
    αν δεν υπάρχει αίμα τα σίδερα και τα πλαστικά είναι για τους μαστόρους.
    τι δηλαδή αυτοί θα πεθάνουν? ψωμάκι δε θα φάνε?
    αλλά για να βρούμε την αλάνα... 1 του κλέφτη 2 του κλέφτη... δεν θέλω ούτε να εγκαταλείψεις τις σκέψεις για οδήγηση αλλά ούτε και (προς το παρόν) να σε \"τρακάρω\" (μα κάτι ρήματα που διαλέγω... χαχαχα) στο δρόμο

Παρπιπτόντως έφταιγές?? (το εξέλαβα ώς δεδομένο..αλλά ρωτάω κιόλας..)

Senior Member
    χαχαχαχαχα,,,
    εφτεγα εγω,,,πηρα λιγο τοιχο ισα που βγηκε το χρωμα,,,αχωνομαι ρε γαμωτο οταν ειναι να μπω στο παρκιν,,ειμαι σε διπλης και πρεπει να μπω αριστερα,,,απο τη μια φοβαμε μη πεσει κανεις απο πισω,,απο την αλλη περιμενω μα μην ερχεται κανεις απο την αντιθετη,,,αχ,,,
    δεν το φτιαχνω με τον γροσουζη,,στο βενζιναδικο μου ειπαν να βαλω ενα σπρευ,,οχι θα το αφησω,,μπορει να κανω κι αλλα και μετα θα το δωσω για παλιοσιδερα,,ετσι για να σκασει ο χοντρος,,,!!

Senior Member

Ας ξεθαψω λιγο αυτο θεμα..

Εχουν περασει σχεδον 5 χρονια που εχω παρει το διπλωμα οδηγησης,ωστοσο ελαχιστες ηταν οι φορες σε αυτο το διαστημα που επιασα τιμονι στα χερια μου.Εξ αρχης απο οτι θυμαμαι ειχα προβλημα με τις ταχυτητες,ακομα δηλαδη και στα μαθηματα που εκανα το αντιμετωπιζα αυτο,οσο κ αν ακουγεται γελειο δυσκολευομουν να κουμπωσω την πρωτη,μαλλον θεμα ατσαλοσυνης θα ελεγα.

Εν πασει περιπτωση,περναω τις εξετασεις κανονικα, αυτο ηταν,απο τοτε ομως με διακατεχει ο φοβος της μη εμπιστοσυνης στον εαυτο μου,επειδη δεν ειχα την τυχη κιολας να εχουμε στην οικογενεια μικρο η μικρομεσαιο αυτοκινητο,αν ηθελα να εξασκηθω επρεπε να το κανω με το μεγαλο οικογενιακο μεσα στην πολη κατι που δεν ηταν καθολου βολικο για μενα,φοβομουν μην κανω καμια ζημια κ φαω κραξιμο,ενω παντα ηθελα καποιο ατομο μαζι μου,γιατι αισθανομουν ανασφαλεια μηπως μου συμβει κατι κ δεν θα ξερω τι να κανω.

Στην αρχη σκεφτηκα οτι ενταξει μπορει να συμβαινει σε τοσους αλλους,δεν ειναι τιποτα,θα πας σε μια σχολη οδηγων,θα κανεις 3-4 μαθηματα κ θα το ξεπερασεις,ομως ντρεπομουν να το κανω,με πειραζε το γεγονος οτι αλλα παιδια απο τα 19-20 τους ειχαν ηδη ξεμπερδεψει με το θεμα οδηγηση,δεν ειχα καποιον να με βοηθησει απο μικρο να μπω στο κολπο.
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Senior Member

Καποιος που εχει αντιμετωπισει αναλογο θεμα και να το ξεπερασε,με ποιον τροπο?

Senior Member
    αν εχετε εξωχικο, χωριο η οταν πηγαινετε εκτως πολεως μπορεις να οδηγεις εσυ, μετα αν σε παιρνει παιρνεις ενα σαραβαλο της πεντακοσαρας (με το δικο σου αμαξι θα νιωσεις πολυ διαφορετικα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αν εχετε εξωχικο, χωριο η οταν πηγαινετε εκτως πολεως μπορεις να οδηγεις εσυ, μετα αν σε παιρνει παιρνεις ενα σαραβαλο της πεντακοσαρας (με το δικο σου αμαξι θα νιωσεις πολυ διαφορετικα)
    Δεν υπαρχει κανενα εξωχικο,ενω το χωριο δεν ειναι...εδω διπλα για να κανεις εξασκηση σε καθημερινη βαση,σαραβαλο δεν θα επαιρνα γιατι τιθεται θεμα ασφαλειας.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast