Results 16 to 30 of 118
Thread: Ερωτήσεις προς Πετράν
-
13-07-2010, 00:38 #16
Epppp τι γίνεται εδώ!!!!!
Ο ΠΕΤΡΑΝ απο εδώ και πέρα θα κάνει διακοπές και θα είναι part-time στο net! (hope soo!!!)
Ασε με του τα περι εγκεφάλου βαριέμαι να απαντάω γιατί τα τρώω στην μάπα κάθε μέρα αφού ετοιμάζομαι για κάτι εξετάσεις το σεπτέμβρη. Για οποιαδήποτε ερώτηση συμβουλευτείτε το \"βιολογική ψυχολογία\" του Kalat
http://www.iwn.gr/datafiles/covers/big/2935.jpg
η/και το \"νευροεπιστήμη και συμπεριφορά\" του Kandel
http://www.cup.gr/Images/Products/NE...YMPERIFORA.jpg
Επίσης το φοβερό, απόλυτο \"Cognitive Neuroscience\" του νευροψυχολόγου gazzaniga
http://mindbrain.ucdavis.edu/about/t...NeuroSmall.jpg
Που είναι τα τοπ στον τομέα. Διαβάζονται ευχάριστα και στην παραλία!
Για το άγχος διαβάστε το \"Cognitive-Therapy for Anxiety Disorders\" που είναι το τοπ και έχει ότι χρειάζεται κανείς!
http://www.boomerangbooks.com.au/boo...0471964766.jpg
Για γενική αποκλίνουσα ψυχολογία/ψυχοπαθολογία το κλασικό abnormal psychology
http://images.alibris.com/isbn/9780471692386.gif
Αυτά αρκούν για να αρχίσετε να γίνετε ψυχολόγοι όσο λείπει ο ψυχολόγος (λολ)!
Άντε τεμπέληδες διαβάστε και τίποτα και εσείς πάρτε και κανα πτυχιάκι ψυχολογίας! Όλα εγώ θα τα κάνω!
Αν και όσο λείπω ψυχολόγος είναι ο κρίνο! Άλλωστε χρησιμοποιεί την κατακλυσμική συμπεριφορική μέθοδο με μεγάλη επιτυχία!
Σε κατακλύζει με @@ολογία και αφού επιβιώσεις από αυτά που λεει και δεν γίνεις χειρότερα...κατά κάποιο τρόπο θεραπεύτηκες
:P
- 13-07-2010, 04:12 #17
Και για οσους βαριουνται το διαβασμα παρτε κατι σε μορφη βιντεο λολ:
http://www.tactools.org/ttc-origins-of-the-human-mind.html
http://www.teach12.com/ttcx/coursedesclong2.aspx?cid=1663[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-07-2010, 08:59 #18
PETRAN,σου απαγορεύουμε να τριγυρνάς στις παραλίες καμακώνοντας θηλυκά,ενώ εμείς ψαχνόμαστε με τα ψυχολογικά μας και υποφέρουμε τα μάλα.Είσαι αναίσθητος,καταγγέλω την αναλγησία και τον παρτακισμό σου.:mad::D
Κάνα δυο από τα βιβλιαράκια αυτά θα τα διαβάσω πάντως.Ποια είναι πιο pop psychology?:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-07-2010, 09:22 #19
Originally posted by RainAndWind
PETRAN,σου απαγορεύουμε να τριγυρνάς στις παραλίες καμακώνοντας θηλυκά,ενώ εμείς ψαχνόμαστε με τα ψυχολογικά μας και υποφέρουμε τα μάλα.Είσαι αναίσθητος,καταγγέλω την αναλγησία και τον παρτακισμό σου.:mad::D
Κάνα δυο από τα βιβλιαράκια αυτά θα τα διαβάσω πάντως.Ποια είναι πιο pop psychology?:P
πέστα ρέιν!
13-07-2010, 09:27 #20
Άστα janet,γιατί έχουμε και οικονομικά θέματα,οπότε μάλλον οι διακοπές πάνε άπατες.:(
Δεν είμαι η μόνη,αλλά επηρεάζομαι,έτσι κι αλλιώς.Το είχα μεγάλη ανάγκη να φύγω,σνιφ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-07-2010, 09:29 #21
Άστα janet,γιατί έχουμε και οικονομικά θέματα,οπότε μάλλον οι διακοπές πάνε άπατες.:(
Δεν είμαι η μόνη,αλλά επηρεάζομαι,έτσι κι αλλιώς.Το είχα μεγάλη ανάγκη να φύγω,σνιφ.
13-07-2010, 09:31 #22
Originally posted by PETRAN
Αν και όσο λείπω ψυχολόγος είναι ο κρίνο! Άλλωστε χρησιμοποιεί την κατακλυσμική συμπεριφορική μέθοδο με μεγάλη επιτυχία!
Σε κατακλύζει με @@ολογία και αφού επιβιώσεις από αυτά που λεει και δεν γίνεις χειρότερα...κατά κάποιο τρόπο θεραπεύτηκες
:P
ετσι να χωριζομαστε να μην υπαρχουν κενα :P
Αδεια παιρνω τον αυγουστο, θα σε περιμενω μεχρι να ερθεις....
Οποτε για να μην σε πρηζω καθως θα μπερδευεται η αμμος με το σπερμα και τα κορμια θα ερχονται ολο και πιο κοντα, θα μεταθεσω τις ερωτησεις μου οταν θα φυγουν οι ζεστες.....
Οσοι ενδιαφερονται για @@ολογικη συμπεριφοριστικη ψυχολογια που ειναι ο τομεας μου, να μου απευθυνουν ερωτησεις....
Κρινο,
επιτιμο μελος της @@ολογικης εταιριας.
13-07-2010, 09:34 #23
Originally posted by krino
Οσοι ενδιαφερονται για @@ολογικη συμπεριφοριστικη ψυχολογια που ειναι ο τομεας μου, να μου απευθυνουν ερωτησεις....
Κρινο,
επιτιμο μελος της @@ολογικης εταιριας.
13-07-2010, 15:10 #24
Κάνα δυο από τα βιβλιαράκια αυτά θα τα διαβάσω πάντως.Ποια είναι πιο pop psychology?:P
Δεν ξέρω για το ποιο είναι pop, αλλά ο τόμος Cog Neuroscience είναι πολύ sexy να το διαβάζεις στην παραλία!
Ξέρεις διαβάζεις όλο υπερηφάνεια, έπαρση και ελιτισμό και περνάει η τουρίστρια η κούκλα \"oh diavazeis gia ton egκefalo. Eisai poly exypnos-you are very clever!\"
-\"Of course im clever babe SMATS! (φιλάκι)\"
*Καμαρώνεις έχοντας στην αγκαλιά την ξανθιά σουηδέζα και στο άλλο χέρι τον τόμο, βγάζοντας φωτογραφίες για το facebook που θα ζηλεύουν όλοι
13-07-2010, 15:13 #25
Δεν ξέρω για το ποιο είναι pop, αλλά ο τόμος Cog Neuroscience είναι πολύ sexy να το διαβάζεις στην παραλία!
Ξέρεις διαβάζεις όλο υπερηφάνεια, έπαρση και ελιτισμό και περνάει η τουρίστρια η κούκλα \"oh diavazeis gia ton egκefalo. Eisai poly exypnos-you are very clever!\"
*Καμαρώνεις έχοντας στην αγκαλιά την ξανθιά σουηδέζα και στο άλλο χέρι τον τόμο, βγάζοντας φωτογραφίες για το facebook που θα ζηλεύουν όλοι
πηδας καθολου η μονο κανεις το μοντελο?
13-07-2010, 15:16 #26
Ρε συ Κρίνο τέτοιες ερωτήσεις είχες να κάνεις?
:D
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται
13-07-2010, 15:17 #27
Αμμεεεεε. Φέτος το καλοκαίρι ήδη έχω πάει με 85μισι γυναίκες τουλάχιστον (το \"μισή\" είναι άλλη ιστορία).
Λέω την αλήθεια όπως ο κρίνο!
13-07-2010, 15:19 #28
ετσι....
:cool:
13-07-2010, 15:21 #29
85 και μισο η 8 και μισο?
13-07-2010, 15:22 #30
α οπως ο κρινο ειπες, οκ καλυφθηκα
(ονειρωξεις κι εσυ)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή