Results 31 to 37 of 37
-
15-07-2010, 12:46 #31
Βέβαια το θέμα δεν είναι γαστρεντερολογικό αμιγώς ωστόσο έτσι έγινε αλλά ίσως και τελικά όχι άδικα…
Τώρα όταν έκανα εγώ δεύτερη φορά γαστροσκοπηση δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Ήταν σαν να κοιμόμουν κανονικότατα. Δεν κατάλαβα αν ήμουν σε μέθη η όχι, απλά δεν κατάλαβα τίποτα…
Έχω την εντύπωση ότι οι αναγούλες μου δεν έχουν να κάνουν με την διαφραγματοκηλη η την ΓΟΠ αλλά καθαρά από το άγχος.
Πραγματικά εκτός από την δυσφορία που νιώθεις έρχεται και η αναγούλα και σε στέλνει κατευθείαν στο σπίτι…
Είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις δυστυχώς…
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κοντράρεις…
Όταν προσπαθεί να σε περιορίσει εσύ πρέπει να πεις όχι ρε γμτ δεν θα περιοριστώ.
Θα κάνω τις δουλειές που είχα προγραμματίσει να κάνω…
Λίγο θετική σκέψη και αμέσως τα συμπτώματα υποχωρούν….
Δοκιμάστε το στον εαυτό σας...
- 16-07-2010, 21:48 #32
Θα σας πω την εμπειρία μου η οποία τοποθετείτε περίπου το 1998.
Εργαζόμουνα σε μια αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών σαν πωλητής….
Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε συνάψει σχέσεις με μια φαρμακευτική εταιρία.
Καταλαβαίνετε λοιπόν το τι γινόταν.
Είχαμε πραγματικά μια παρέλαση γιατρών οι οποίοι μόλις είχαν παραλάβει το τσεκ (δώρο-επιταγή)και ερχόταν να την εξαργυρώσουν αγοράζοντας ηλεκτρικές συσκευές..
Ξέρετε τι μου είχε κάνει εντύπωση? Οι απαίτησης τους ήταν πάρα πολλές.
Έπαιρναν εντελώς τζάμπα τα πράγματα και ζητούσαν και ακόμη περισσότερα…
Πείτε μου σας παρακαλώ
Όλοι αυτοί οι γιατροί λειτουργούσαν με βάση την υγειά του ασθενούς τους η με βάση τον τραπεζικό τους λογαριασμό?
Όχι όλοι οι γιατροί δεν είναι λαμογια το επαναλαμβάνω…
Δεν πρέπει να είμαστε όμως και εμείς με ένα σταυρό στο χέρι…
Και κάτι τελευταίο.. Έμαθα ότι η εταιρία που παράγει το entact προσφέρει σε όλους τους γιατρούς που την «προτιμούνε»ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό
Τα σχόλια δικά σας
16-07-2010, 21:50 #33
Originally posted by VasilisA
Έμαθα ότι η εταιρία που παράγει το entact προσφέρει σε όλους τους γιατρούς που την «προτιμούνε»ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό
Τα σχόλια δικά σας
τι σχολια....
εδω ακουγα ενημερωση φαρμακεμπορα να λεει σε γιατρο οτι σε λιγες μερες μπορει να παραστει σε συνεδριο μιας εταιριας σε γειτονικη χωρα....
χμμμ συνεδριο πενθημερο...
17-07-2010, 01:59 #34
Ξέρετε τι μου είχε κάνει εντύπωση? Οι απαίτησης τους ήταν πάρα πολλές.
Έπαιρναν εντελώς τζάμπα τα πράγματα και ζητούσαν και ακόμη περισσότερα…
Πείτε μου σας παρακαλώ
Όλοι αυτοί οι γιατροί λειτουργούσαν με βάση την υγειά του ασθενούς τους η με βάση τον τραπεζικό τους λογαριασμό?
17-07-2010, 02:11 #35
Έμαθα ότι η εταιρία που παράγει το entact προσφέρει σε όλους τους γιατρούς που την «προτιμούνε»ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό
Τα σχόλια δικά σας
ολεσ οι εταιριεσ προσφερουν ταξιδια ανταλαγματα αλλα δε ξερω για λεφτα στο χερι
13-08-2010, 20:41 #36
Γεια σας!!!!παιδια μπορείτε να μου πείτε τα συμπτωματα της ΓΟΠΝ σε εσας;;;
Εμενα πάντως μου παρουσιαζεται με αισθημα σφιξιματος και δυσφοριας ψηλα στο στομαχι τις περισσοτερες φορες, με αποτελεσμα να με πιασουν φοβιες για καρδια!!!
14-08-2010, 22:45 #37
Γεια σου Χριστίνα..
Τα συμπτώματα σε εμένα έχουν να κάνουν κυρίως με την αναγούλα και μια πικρή γεύση στο στόμα…
Ειδικά εάν φάω κάτι που δεν πρέπει.
οι αναγούλες συνοδεύονται και από ένα αίσθημα δυσφορίας συνήθως και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά…
Δεν είναι λίγες οι φορές που παράτησα την δουλειά μου και επέστρεψα σπίτι λόγω αυτού του προβλήματος
Πιστεύω ότι ένας συνδυασμός στρες άγχους και διαταραχής μαζί με την ΓΟΠ συμβάλουν ώστε να έχω αυτά τα συμπτώματα.
Παίρνω ένα nexium πάντως κάθε πρωί
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....