ΓΕΛΙΟ..ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 321
    Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Originally posted by kassi_21
    Καλό.Ψευδά και τα δύο νιωστήκανε...
    Τι ακριβώς εννοεί εδώ ο ποιητής (καφέ ακόμα δεν ήπια μη βαράς!!!!!1)
    Χαχα.Το ήξερα ότι θα ρωτήσεις.Δεν αντιλαμβανόσουν το ανωτέρου ευφυίας λεξιλόγιό μου.
    Είναι από το γνωστό νιώθομαι.Και βαράμε έναν αόριστο Νιώστηκα.Νιωστήκανε λοιπόν σημαίνει ότι ένιωσε το ένα το άλλο.Χαχα

Senior Member
    λολλ.......βρε τον τρουραν ντουραν....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    χωρισ παρεξηγιση..ειναι λιγο εσχρο ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!!!

:AXAXAXAXAXA

H Μάχη των δύο φύλων part o.O
    Body: ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

8.15 Ξύπνημα με χάδια και φιλιά

8.30 Ζυγίζει 2 κιλά λιγότερο από την προηγούμενη μέρα

8.45 Πρωινό στο κρεβάτι με φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και κρουασάν. ‘Ανοιγμα δώρων διαλεγμένα από τον ευγενικό σύντροφο

9.15 Ζεστό μπάνιο με αρωματικό λάδι

10.00 Ελαφριά γυμναστική με ωραίο προσωπικό γυμναστή με χιούμορ

10.30 Περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, πλύσιμο μαλλιών, πιστολάκι

12.00 Μεσημεριανό με την καλύτερη της φίλη σε in-εστιατόριο

12.45 Χάζεμα της πρώην του συντρόφου συνειδητοποιώντας ότι έχει πάρει 7 κιλά

13.00 Ψώνια με φίλες αγοράζοντας πανάκριβα πράγματα, καλλυντικά και ρούχα

15.00 Μεσημεριανός ύπνος

16.00 Παράδοση 3 ντουζίνων τριαντάφυλλων με κάρτα από άγνωστο θαυμαστή

16.15 Ελαφριά γυμναστική στο γυμναστήριο, ακολουθούμενη από μασάζ από έναν δυνατό αλλά φιλικό τύπο ο οποίος λέει οτί ποτέ ξανά δεν έχει κάνει μασάζ σε τόσο τέλειο σώμα

17.30 Δοκιμή ρούχων από ακριβή designer-συλλογή και οργάνωση μικρής πασαρέλας μπροστά από μεγάλο καθρέφτη

19.30 Δείπνο υπό το φως των κεριών με κομπλιμέντα

22.00 Ζεστό μπάνιο (μόνη)

22.50 Μεταφορά στο κρεβάτι από υπέροχο γυμνασμένο άνδρα σε φρεσκοπλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια

23.00 Χαιδολογήματα

23.15 Αποκοιμιέται στα στιβαρά του μπράτσα

Η ΤΕΛΕΙA ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

06.00 Χτυπάει ξυπνητήρι

06.15 Πίπα

06.30 Πρωινό ευχάριστο χέσιμο διαβάζοντας τα αθλητικά στην εφημερίδα

07.00 Πρωινό: μπριζόλα με αυγά και καφέ ετοιμασμένα από γυμνή υπηρέτρια

07.30 Άφιξη λιμουζίνας

07.45 Μερικά ποτηράκια ουίσκι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο

09.15 Πτήση με ιδιωτικό jet

10.30 Λιμουζίνα με σωφέρ με προορισμό το golf club (πίπα καθ’οδόν)

11.45 Μεσημεριανό: Fast Food, 3 μπύρες

12.15 Πίπα

12.30 Γκόλφ

14.15 Λιμουζίνα πίσω στο αεροδρόμιο (ουίσκι καθ’οδόν)

14.30 Πτήση προς Monte Karlo

15.30 Απογευματινή εκδρομή για ψάρεμα (οι γυναίκες συνοδοί είναι όλες γυμνές)

17.00 Πτήση για το σπίτι, μασάζ από τις αδερφές Κανονίδου

18.45 Χέσιμο, μπάνιο, ξύρισμα

19.00 Ειδήσεις: O Michael Jackson δολοφονήθηκε, η μαριχουάνα και τα σκληρά πορνό νομιμοποιήθηκαν

19.30 Απογευματινό: αστακός για ορεκτικό, Dom Perignon (1953), μεγάλο χυμώδες φιλέτο μπριζόλας ακολουθούμενο από κρέμα παγωτού επάνω στα στήθη της υπηρέτριας

21.00 Κονιάκ Ναπολέων και πούρα Αβάνας μπροστά από τηλεόραση (home-cinema), αθλητικά: Ελλάδα-Γερμανία: 11-0

21.30 Σέξ με 3 γυναίκες

23.00 Μασάζ και μπάνιο σε πισίνα με πρόγραμμα whirlpool, με πίτσα και κρασί

23.30 Πίπα για καληνύχτα

23.45 Μόνος στο κρεβάτι

23.50 Κλανιά 12 δευτερολέπτων η οποία αλλάζει τόνο κάθε 4 δευτερόλεπτα και ειδοποιεί τον σκύλο να βγεί έξω

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    << ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ >>
    Body: Θα π ρέ π ει :

Να του κάθεσαι , αλλά όχι από την αρχή , γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη !

Να του κάνεις ότι θέλει στο κρεβάτι , με τον καλύτερο δυνατό τρόπ ο , αλλά , προς Θεού , μη φανεί ότι το έχεις ξανακάνει , γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει !

Αν δεν το κάνεις καλά , είσαι ξενέρωτη !

Αν το κάνεις πολύ καλά , είσαι π...... α !

Αν το έχεις ξυρισμένο ... << ύ π ο π τ ο >>... με τι τσουλί έχουμε μπλέξει ;!!!!!!

Αν έχει τρίχες ... αηδία !!!!!!!!!!

Να έχεις στην εντέλεια νύχια , μάτια , μαλλιά , ρούχα , αλλά προσοχή :

Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο , γυμναστήριο , μανικιούρ -πεντικιούρ και για ψώνια ... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες . Τσ , τσ , τς !!!

Να δείχνεις έξυπνη ( μην πούνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα ), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά !

Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια :

Αν θες , είσαι κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις .

Αν δε θες , είσαι επιπόλαιη , ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά !

Προσοχή :

Αν τον περιποιείσαι πολύ , μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια << τυλίγματος >>!!

Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ ...... ως αδιαφορία ...!!!

Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως

\' τσ , τσ , γυναίκα είναι αυτή ;\'

Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους !!!!

Αν μαγειρεύεις καλά , μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις !!

Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική , μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις !

Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω , είσαι ανεπρόκοπη , δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά !!

Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο , μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά !!

Αν όχι , το παίζεις γκόμενα !!

Αν είσαι προοδευτική , ανοικτόμυαλη και μοντέρνα ......π....... α !!

Αν είσαι συντηρητική , το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς , άρα να τον τυλίξεις !!!!

Senior Member
    10 Ατάκες μιας γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα

10 Ατάκες μιας γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί...):

1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου (Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων).

2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι.
    3. Δεν με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο (Είσαι ο πιο άσχημος τύπος που έχω δει ποτέ μου).

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή (Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω).

5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό (Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν).

6. Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου (Ακουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο).

7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω (Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις).

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι καλύτερο από το να βγω μαζί σου).

9. Δεν θέλω να δεσμευτώ (Έχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα).

10. Ας μείνουμε φίλοι (Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί τους).

10 Ατάκες ενός αντρα για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί):

1. Σε βλέπω σαν αδελφή μου (Είσαι άσχημη).

2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Είσαι άσχημη).

3. Δε με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο (Είσαι άσχημη).

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτή την εποχή (Είσαι άσχημη).

5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό (Είσαι άσχημη).

6. Δε βγαίνω ραντεβού με γυναίκες από την δουλειά μου (Είσαι άσχημη).

7. Δε φταις εσύ, εγώ φταίω (Είσαι άσχημη).

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Είσαι άσχημη).

9. Δε θέλω να δεσμευτώ (Είσαι άσχημη).

10. Ας μείνουμε φίλοι (Είσαι απελπιστικά άσχημη).

Senior Member
    Πως κάθε είδος μεταλλά θα έσωζε την κλασσική πριγκίπισσα
    Body: HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, Σκοτώνει τον δράκο,πίνει μερικές μπύρες και γ@μάει την πριγκίπισσα

GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φέυγει…

EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσος

POWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει. Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες.

THRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και γ@μάει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.

FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται (απο όλο αυτό τον χορό). Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα

VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει.

DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, γ@μάει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει.

BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο… μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει… υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.

GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, γ@μάει την πριγκίπισσα και την σκοτώνει… μετά γ@μάει το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, γ@μάει το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά γ@μάει ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά.

DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα… και είμαστε όλοι καταδικασμένοι

PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο… η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.

GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.

INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων από τους φρουρούς ασφαλείας.

CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν. Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί. Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να “ευχαριστήσει” τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο.

TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.

SPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια.

Senior Member

Senior Member
    Ενημερωμένη σε βλέπω Adzik......

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    χωρισ παρεξηγιση..ειναι λιγο εσχρο ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ!!!

:AXAXAXAXAXA

H Μάχη των δύο φύλων part o.O
    Body: ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

8.15 Ξύπνημα με χάδια και φιλιά

8.30 Ζυγίζει 2 κιλά λιγότερο από την προηγούμενη μέρα

8.45 Πρωινό στο κρεβάτι με φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και κρουασάν. ‘Ανοιγμα δώρων διαλεγμένα από τον ευγενικό σύντροφο

9.15 Ζεστό μπάνιο με αρωματικό λάδι

10.00 Ελαφριά γυμναστική με ωραίο προσωπικό γυμναστή με χιούμορ

10.30 Περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, πλύσιμο μαλλιών, πιστολάκι

12.00 Μεσημεριανό με την καλύτερη της φίλη σε in-εστιατόριο

12.45 Χάζεμα της πρώην του συντρόφου συνειδητοποιώντας ότι έχει πάρει 7 κιλά

13.00 Ψώνια με φίλες αγοράζοντας πανάκριβα πράγματα, καλλυντικά και ρούχα

15.00 Μεσημεριανός ύπνος

16.00 Παράδοση 3 ντουζίνων τριαντάφυλλων με κάρτα από άγνωστο θαυμαστή

16.15 Ελαφριά γυμναστική στο γυμναστήριο, ακολουθούμενη από μασάζ από έναν δυνατό αλλά φιλικό τύπο ο οποίος λέει οτί ποτέ ξανά δεν έχει κάνει μασάζ σε τόσο τέλειο σώμα

17.30 Δοκιμή ρούχων από ακριβή designer-συλλογή και οργάνωση μικρής πασαρέλας μπροστά από μεγάλο καθρέφτη

19.30 Δείπνο υπό το φως των κεριών με κομπλιμέντα

22.00 Ζεστό μπάνιο (μόνη)

22.50 Μεταφορά στο κρεβάτι από υπέροχο γυμνασμένο άνδρα σε φρεσκοπλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια

23.00 Χαιδολογήματα

23.15 Αποκοιμιέται στα στιβαρά του μπράτσα

Η ΤΕΛΕΙA ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

06.00 Χτυπάει ξυπνητήρι

06.15 Πίπα

06.30 Πρωινό ευχάριστο χέσιμο διαβάζοντας τα αθλητικά στην εφημερίδα

07.00 Πρωινό: μπριζόλα με αυγά και καφέ ετοιμασμένα από γυμνή υπηρέτρια

07.30 Άφιξη λιμουζίνας

07.45 Μερικά ποτηράκια ουίσκι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο

09.15 Πτήση με ιδιωτικό jet

10.30 Λιμουζίνα με σωφέρ με προορισμό το golf club (πίπα καθ’οδόν)

11.45 Μεσημεριανό: Fast Food, 3 μπύρες

12.15 Πίπα

12.30 Γκόλφ

14.15 Λιμουζίνα πίσω στο αεροδρόμιο (ουίσκι καθ’οδόν)

14.30 Πτήση προς Monte Karlo

15.30 Απογευματινή εκδρομή για ψάρεμα (οι γυναίκες συνοδοί είναι όλες γυμνές)

17.00 Πτήση για το σπίτι, μασάζ από τις αδερφές Κανονίδου

18.45 Χέσιμο, μπάνιο, ξύρισμα

19.00 Ειδήσεις: O Michael Jackson δολοφονήθηκε, η μαριχουάνα και τα σκληρά πορνό νομιμοποιήθηκαν

19.30 Απογευματινό: αστακός για ορεκτικό, Dom Perignon (1953), μεγάλο χυμώδες φιλέτο μπριζόλας ακολουθούμενο από κρέμα παγωτού επάνω στα στήθη της υπηρέτριας

21.00 Κονιάκ Ναπολέων και πούρα Αβάνας μπροστά από τηλεόραση (home-cinema), αθλητικά: Ελλάδα-Γερμανία: 11-0

21.30 Σέξ με 3 γυναίκες

23.00 Μασάζ και μπάνιο σε πισίνα με πρόγραμμα whirlpool, με πίτσα και κρασί

23.30 Πίπα για καληνύχτα

23.45 Μόνος στο κρεβάτι

23.50 Κλανιά 12 δευτερολέπτων η οποία αλλάζει τόνο κάθε 4 δευτερόλεπτα και ειδοποιεί τον σκύλο να βγεί έξω

Στη γυναίκα βλέπω πολύ λάδι,μασάζ,χάδι και γυμνασμένο κορμί.Κρατάω ωραιοπάθεια,χαϊδολόγημα
    Στον άντρα βλέπω πολύ σεξ,γυμνό,χέσιμο,πίπα
    Κρατάω πίπα και χέσιμο..
    Δηλαδή αν συνδυάσουμε χαϊδολόγημα και πίπα θα έχουμε την τέλεια σχέση...Χμμμμμμμμμμμμμμμμμ� �!!!!!!!

Senior Member
    Κορυφή αυτό με τον Ντουράν Ντουράν.Τώρα το είδα......

Senior Member
    << ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ >>
    Body: Θα π ρέ π ει :

Να του κάθεσαι , αλλά όχι από την αρχή , γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη !

Να του κάνεις ότι θέλει στο κρεβάτι , με τον καλύτερο δυνατό τρόπ ο , αλλά , προς Θεού , μη φανεί ότι το έχεις ξανακάνει , γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει !

Αν δεν το κάνεις καλά , είσαι ξενέρωτη !

Αν το κάνεις πολύ καλά , είσαι π...... α !

Αν το έχεις ξυρισμένο ... << ύ π ο π τ ο >>... με τι τσουλί έχουμε μπλέξει ;!!!!!!

Αν έχει τρίχες ... αηδία !!!!!!!!!!

Να έχεις στην εντέλεια νύχια , μάτια , μαλλιά , ρούχα , αλλά προσοχή :

Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο , γυμναστήριο , μανικιούρ -πεντικιούρ και για ψώνια ... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες . Τσ , τσ , τς !!!

Να δείχνεις έξυπνη ( μην πούνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα ), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά !

Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια :

Αν θες , είσαι κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις .

Αν δε θες , είσαι επιπόλαιη , ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά !

Προσοχή :

Αν τον περιποιείσαι πολύ , μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια << τυλίγματος >>!!

Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ ...... ως αδιαφορία ...!!!

Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως

\' τσ , τσ , γυναίκα είναι αυτή ;\'

Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους !!!!

Αν μαγειρεύεις καλά , μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις !!

Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική , μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις !

Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω , είσαι ανεπρόκοπη , δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά !!

Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο , μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά !!

Αν όχι , το παίζεις γκόμενα !!

Αν είσαι προοδευτική , ανοικτόμυαλη και μοντέρνα ......π....... α !!

Αν είσαι συντηρητική , το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς , άρα να τον τυλίξεις !!!!
    Πολύ καλό αυτό.Με άρεσε.....

Senior Member
    10 Ατάκες μιας γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα

10 Ατάκες μιας γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί...):

1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου (Μπορεί και να σε γουστάρω αλλά........).

2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Κατά βάθος σε γουστάρω αλλά.......).
    3. Δεν με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο (Ό,τι και να κάνεις την χυλόπιτα θα την φας.)

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή (Η ζωή μου είναι πιο βαρετή κι από Βραζιλιάνικη σαπουνόπερα αλλά δε σε γουστάρω και κάτι πρέπει να πω..).

5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό (Δεν έχω αλλά δεν θέλω να σε πληγώσω οπότε έχω.Φταίει ο δεσμός κι όχι τα χάλια σου τα μαύρα).

6. Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου(Σιγά μη ριψοκινδυνεύσω το πόστο μου για τα μούτρα σου).

7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω (Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις)._Αυτό το αφήνω ίδιο

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου(Δεν είσαι ικανός να με κάνεις να ασχοληθώ με εσένα).

9. Δεν θέλω να δεσμευτώ (Σ\'έχω για να περνάει η ώρα).

10. Ας μείνουμε φίλοι(Σε θέλω για να με βοηθήσεις με τον γκόμενο που γουστάρω κι είναι φίλος σου,αδελφός σου,κάτι ό,τι ή Κάτσε να σε έχω σε περίπτωση ανάγκης/Σε θέλω για να με θαυμάζεις μιας και με γουστάρεις αλλά μόνο μέχρι εκεί).

10 Ατάκες ενός αντρα για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί):

1. Σε βλέπω σαν αδελφή μου (Είσαι άσχημη).

2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Είσαι άσχημη).

3. Δε με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο (Είσαι άσχημη).

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτή την εποχή (Είσαι άσχημη).

5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό (Είσαι άσχημη).

6. Δε βγαίνω ραντεβού με γυναίκες από την δουλειά μου (Είσαι άσχημη).

7. Δε φταις εσύ, εγώ φταίω (Είσαι άσχημη).

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Είσαι άσχημη).

9. Δε θέλω να δεσμευτώ (Είσαι άσχημη).

10. Ας μείνουμε φίλοι (Είσαι απελπιστικά άσχημη).
    Μου άρεσε αυτό με τον άντρα.Σου φτιάχνω λίγο κατά τα ελέη μου το θέμα γυναίκα..

Senior Member
    Βάζω κάτι σε ατάκες άντρα και τι θέλει να πει:

Είμαι παιδί για σχέση:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Είμαι πολύ ρομαντικός ρε πούστη και ευαίσθητος και με εκνευρίζει αυτό:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Να σε βοηθήσω να βρεις δουλειά:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Σ\'αγαπώ πολύ:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Είσαι κολλητή μου:Θα ήθελα να κάναμε σεξ
    Είμαι συντηρητικός και τρία χρόνια τώρα δεν έχω σχέση:Τις ανάγκες μου τις ικανοποιώ με επαγγελματίες

Senior Member
    Ενημερωμένη σε βλέπω Adzik......
    εεεε...μη με πειραζεισ Κασσυ μυ........ελλλαααααα

Senior Member
    Βάζω κάτι σε ατάκες άντρα και τι θέλει να πει:

Είμαι παιδί για σχέση:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Είμαι πολύ ρομαντικός ρε πούστη και ευαίσθητος και με εκνευρίζει αυτό:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Να σε βοηθήσω να βρεις δουλειά:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Σ\'αγαπώ πολύ:Θέλω να κάνουμε σεξ
    Είσαι κολλητή μου:Θα ήθελα να κάναμε σεξ
    Είμαι συντηρητικός και τρία χρόνια τώρα δεν έχω σχέση:Τις ανάγκες μου τις ικανοποιώ με επαγγελματίες
    loloooll...ax Κασουλινι..

ξερεισ και συνεχιζεται...

-εχεισ ομορφα ματια (θελω να κανουμε σεξ)
    -παμε για εναν καφε? (θελω να κανουμε σεξ)
    -θα ηθελα πολυ να σου μαγειρεψω ..(θελω να κανουμε σεξ) κλπ κλπ κλπ...:P

kai ena allo...

παει ενασ στον γιατρο...

-γιατρε μου τι εχω?ειμαι σοβαρα?

τον εξεταζει ο γιατροσ και του λεει..

-αστα..εισαι χαλια ... 10

-τι 10? 10 χρονια μου μενουν ακομα?μη μου λεσ τετοια..

-τσου.. 10 ...

-τι 10? 10 μηνεσ?

-οχι οχι.. 10 ..10...

-τι 10 καλε? 10 εβδομαδεσ? μη μου λεσ τετοια...

-οχι οχι... 10...

9....

8....

7...

6....

κλπ....

χεχεχεχεχεχ

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast