Results 481 to 495 of 1975
Thread: αρρυθμίες - αγχος???
-
26-04-2014, 12:20 #481
Φυσικα εχω τσιμπηματα,πονους,βαρος και που και που κατι σαν να με περναει ηλεκτρικο ρευμα.....πολυ φοβιστικα,μου χαλανε τη ζωη!Δυστυχως,εχω μαθει να ζω με αυτα.....οπως το σκεφτομαι κι εγω,ναι,σιγουρα δεν θα μας εδινε περιθωρια η καρδια,αλλα αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια ενοχλησεις στην καρδια(καθε μερα και κατι)τι θα κανει η κακομοιρα.....θα κουραστει,θα τα φτυσει......ελεος πια!Οσο για τη δυσφορια που νιωθεις Grec,εγω την εχω ΚΑΘΕ μερα,ενα σφιξιμο στο στερνο και νιωθω τους παλμους μου........
- 26-04-2014, 12:30 #482
Είμαι 39 ετών και από τα 23 μου παιδεύομαι με ταχυπαλμίες, ''φτερουγίσματα'' κ.τ.λ Από μικρή έτρεχα σε καρδιολόγους με το φόβο ότι είχα πρόβλημα στην καρδιά. Τα ηλεκτροκαρδιογραφήματα, το triplex καθώς και οι εξετάσεις θυρεοειδούς και επινεφριδίων που έκανα δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Όταν δεν το σκεφτόμουν υποχωρούσαν και οι ενοχλήσεις. Μετά από μια ερωτική απογοήτευση που είχα στα 28 μου ξέσπασαν οι πρώτες δυνατές κρίσεις πανικού. Σε ανύποπτη στιγμή ένιωθα μια στιγμιαία ζάλη, έντονη ταχυκαρδία, δύσπνοια, έντονο φόβο ότι θα πάθω κάτι κακό και θα πεθάνω. Η πίεση μου επίσης έφτανε στο 19/ 11. Βρέθηκα πάνω από 2 με 3 φορές στα επείγοντα νοσοκομείων. Μου έλεγαν ότι όλα αυτά τα συμπτώματα προέρχονταν από άγχος. Μου έδιναν κανένα lexotanil για να ηρεμήσω. Αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο. Βέβαια έκανα μόνο μια συνεδρία αφού το ποσό της κάθε επίσκεψης όχι μόνο δεν θα με βοηθούσε να ξεπεράσω τις κρίσεις αλλά θα μου τις επιδείνωνε κιόλας. Εκείνη την περίοδο στράφηκα στην θρησκεία. Βρήκα ένα καλό πνευματικό, εξομολογήθηκα, κοινώνησα, έκανα προσευχή και τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν από μόνα τους σε λίγο καιρό. Στα 33 μου μετά από μια περίοδο έντονου στρες λόγω δουλειάς αλλά και κάποιων οικογενειακών προβλημάτων άρχισαν πάλι τα ίδια. Πήρα πάλι σβάρνα τους γιατρούς και κατέληξα σε ψυχίατρο. Μου συνταγογράφησε το zoloft. Ευτυχώς η θεραπεία πήγε καλά και σε 6 μήνες που είναι το minimum χρονικό όριο θεραπείας το σταμάτησα αν και ο γιατρός πρότεινε να το πάρω για ένα χρόνο τουλάχιστον. Έκτοτε δεν είχα ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Τους τελευταίους μήνες πάλι τα ίδια. Η πίεση ανεβαίνει, ταχυκαρδίες, αίσθημα φόβου κ.τ.λ Στον γιατρό δεν έχω πάει μέχρι στιγμής αλλά προσπαθώ να χαλαρώνω με διαλογισμό, προσευχή και που και που παίρνω και καμιά valeriana. Κάνω ασκήσεις αναπνοών και η ταχυπαλμία μετά από μερικά λεπτά σταματάει, η πίεση επίσης πέφτει σε φυσιολογικά επίπεδα όταν ηρεμώ. Όλα είναι στο μυαλό μας και θέλει πολύ δουλειά για να καταφέρουμε να ελέγξουμε τις σκέψεις μας και κυρίως πίστη.
26-04-2014, 15:55 #483
Haniel μου το ιδιο μου λεει κ η ψυχολογος μου δν θα περιμενε αν ηταν κατι στην καρδια..Ναι παιζω κανονικα αλλα νιωθω οτι μπουκωνω ευκολα!!Ευχαριστω για το μνμ σου να ειστε καλα ολοι!
26-04-2014, 16:04 #484
ΡΑΝΗ τα ιδια κ εγω δυσφορια λες κ φοραω μια εσωτερικη πανοπλια που ζυγιζει αρκετα κιλα..Αισθημα παλμων εχω κ εγω που κ που..Αυτην την σκεψη οτι καποια στιγμη θα κουραστει με ολα αυτα!!Απο την αλλη εχω βαρεθει να τα αναλυω κουραστηκα..Ζω μ'αυτα πλεον δν μπορουμε να κανουμε κατι..Κ εχουμε την ελπιδα οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα καποια στιγμη.
26-04-2014, 21:16 #485
gefo75 ακριβως τα ιδια εχω & εγω!Βασανιζομαι εδω και χρονια με αρρυθμιες,καποιες φορες ταχυκαρδια και που και που ανεβαινει η πιεση......εχω κανει ψυχοθεραπεια,στην αρχη με βοηθησε.Η πιστη Στον Θεο με βοηθαει κι εμενα πααρα πολυ,πολλες φορες.Επισης,ο διαλογισμος ειναι βοηθητικος και ηρεμει πολυ τον ρυθμο της καρδιας και ριχνει την πιεση.Κατα καιρους παιρνω κι εγω καμια βαλεριανα γιατι ειμαι κατα των φαρμακων(πιστευω οτι η δικια μας περιπτωση μπορει να παλεψει με την δικια μας δυναμη και οχι με δεκανικια τα φαρμακα).Ολα αυτα,ολα μα ολα(!!)ξεκινανε απ το μυαλο....νευροφυτικα δηλαδη.Τουλαχιστον το ξερουμε,κατι ειναι κι αυτο!
27-04-2014, 04:07 #486
IVAN,PANH,gefo75......ολοι το ιδιο βασανιστηριο περναμε...εμενα τα φαρμακα λειτουργησαν τη πρωτη φορα και με απαλλαξαν...απλα αυτη τη φορα δε θελω να παρω...
PANH οντως σε βοηθαει η βαλεριανα?Εγω μεχρι και αυτη φοβαμαι να παρω πλεον,δε ξερω τι εχω παθει...Ασε που φοβαμαι μη στο τελος μου το γυρισει σε καμια καραμπινατη καταθλιψη,με τοση στεναχωρια καθε μερα που εχω,που βασανιζομαι απο ολες αυτες τις βλακειες,δε ξερω...
Φιλε μου Greggg,καλα στα λεει η ψυχολογοςςς...Μπουκωνειςςς� �ςς?Τπτ δε παθαινεις!!!Πως εισαι σημερα?
27-04-2014, 04:13 #487
IVAN,PANH,gefo75......ολοι το ιδιο βασανιστηριο περναμε...εμενα τα φαρμακα λειτουργησαν τη πρωτη φορα και με απαλλαξαν...απλα αυτη τη φορα δε θελω να παρω...
PANH οντως σε βοηθαει η βαλεριανα?Εγω μεχρι και αυτη φοβαμαι να παρω πλεον,δε ξερω τι εχω παθει...Ασε που φοβαμαι μη στο τελος μου το γυρισει σε καμια καραμπινατη καταθλιψη,με τοση στεναχωρια καθε μερα που εχω,που βασανιζομαι απο ολες αυτες τις βλακειες,δε ξερω...
Φιλε μου Greggg,καλα στα λεει η ψυχολογοςςς...Μπουκωνεις?Τπ τ δε παθαινεις!!!Πως εισαι σημερα?Last edited by haniel; 27-04-2014 at 04:42.
27-04-2014, 04:15 #488
Φιλε μου Greggg,καλα στα λεει η ψυχολογοςςς...Μπουκωνεις?Τπ τ δε παθαινεις!!!Πως εισαι σημερα?Last edited by haniel; 27-04-2014 at 04:41.
27-04-2014, 04:19 #489
Φιλε μου Greggg,καλα στα λεει η ψυχολογοςςς...Μπουκωνειςςς� �ςς?Τπτ δε παθαινεις!!!Πως εισαι σημερα?.....................................
Last edited by haniel; 27-04-2014 at 04:39.
27-04-2014, 04:21 #490
Βασικα το μπουκωσα εγω με τα μηνυματα...πως το εκανα παλι αυτο το θαυμα?Sorry Moderators! ^^
27-04-2014, 15:56 #491
Η βαλεριανα με βοηθησε οταν πριν καποιους μηνες ειχα εσωτερικο τρεμουλο,δηλαδη,νομιζα οτι ειχα ταχυκαρδια η οτι τρεμω αλλα δεν ηταν ουτε το ενα ουτε το αλλο,ηταν εσωτερικο,νευρικο.Με την βαλεριανα μου εφυγε αυτο(πηρα για εναμιση μηνα).Δεν νομιζω να βοηθαει στις αρρυθμιες.Εδω φαρμακα που ειναι ειδικα για εκτακτες και δεν κανουν τιποτα(οχι σε ολους)......δυστυχως η απολυτη βοηθεια ειναι στο δικο μας χερι(στο μυαλο μας),και αυτο ειναι το πιο βασανιστικο,να ειναι δικη μας υποθεση και να μην το καταφερνουμε.....τραγικο!
27-04-2014, 17:13 #492
PANH μου,το εχω αυτο το εσωτερικο τρεμουλο,το νευρικο οπως λες...ολη μα ολη την ωρα...οπως και εσωτερικη πιεση στο κεφαλι,που με τρελαινει...γι'αυτο ελεγα να παρω βαλεριανα,μπας και...αν και μου λενε,πως παρω δε παρω,δε κανει και πολλα,τι να πω...Εσυ τι ακριβως εχεις?!!
27-04-2014, 21:01 #493
Εμενα με βοηθησαν και μαλιστα πολυ αλλα για την περιπτωση που σου εγραψα πριν.Σε αλλες περιπτωσεις,ταραχης η φοβου δεν κανουν τιποτα.Το εσωτερικο τρεμουλο,ειναι πιεσμενο νευρικο συστημα που η βαλεριανα,λογω της ηρεμιστικης δρασης της το βοηθαει.Παντως το δικο μας θεμα,απ την στιγμη που θα ξεκινησει,ειναι βασανο.....εμενα ξεκινησε με αρρυθμια και μετα ηρθαν κρισεις πανικου(ευτυχως οχι πολλες),φοβος για αλλες ασθενειες,φοβος θανατου,φοβος καρδιας(ο μεγαλυτερος),και γενικα υποχονδριαση.Ειναι δυσκολη περιπτωση,θελει γερο πολεμο με ολα αυτα και δυναμη!
27-04-2014, 23:41 #494
ναι PANH μου,δυστυχως πολυ δυστυχως,δεν ειμαι πρωταρα...ξερω...απλα με εχει πιασει μια φοβια γενικα με καθε ειδος φαρμακου,αλλα υποφερω...κ'γω απο ολα τα καλα που αναφερεις εχω δυστυχως...αλλα ναι η καρδια ειναι απο τα μπεστ,αδιαμφισβητητα...ενω εχω παει στο παρελθον σε αμετρητους,πραγματικα αμετρητους καρδιολογους...παλι και παλι αρχιζω να σκεφτομαι βλακειες...ακομα και ενα λειτουργικο φυσημα της καρδιας αρχισα να το φοβαμαι παλι απο την αρχη,ενω υποτιθεται το ειχα ξεπερασει και ειχα κατανοησει πως δεν ειναι κατι,πππφφφ!Ποσο καιρο τα εχεις ολα αυτα?Παιρνεις κατι αλλο τωρα?
30-04-2014, 04:55 #495
Κομματακι καλυτερα...υπομονη καλη μου haniel...οποιος θελει να τα πουμε απο fb τ'ονομα ειναι (Greg Tzegia) ενημερωστε πρωτα με μνμ οτι ειστε απο αυτο το forum κ θα σας δεχτω παιδες!!!
Last edited by Greg83; 01-05-2014 at 07:37.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση