αρρυθμίες - αγχος??? - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 132 FirstFirst ... 1656646566676876116 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1975
    Member
    Παρεμπιπτόντως, όταν μιλάτε για έκτακτες αναφέρεστε σε ταχυπαλμία?

Member
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    prag oxi den einai epikindino lene alla h zwh mou exei katastrafei.
    Γιατί λες πως έχει καταστραφεί η υγεία σου? Από την ψυχολογία σου?

Ξαναπροσπαθω..ποσά χρόνια έχετε αρρυθμίες.κατά μέσο όρο πόσες την ημέρα κ υπάρχουν περίοδοι χωρίς καθόλου.υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί,όπως στρες,στενοχώρια,κάποια κίνηση.αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο πρόβλημα.υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτά που τις πυροδοτούν ή χειροτερεύουν.ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κ αν ναι σας βοηθάει.υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα,ασκήσεις χαλάρωσης κλπ.γυμναζεστε κ αν ναι βοηθάει ή χειροτερεύει την κατάσταση,ποιο είδος επιλέγετε.επηρεάζονται από στομαχικές,εντερικές διαταραχές,ιώσεις κλπ.τέλος για γυναίκες μόνο,επηρεάζονται από ορμόνες,περίοδος,εγκυμοσυν η

Senior Member
    Εγώ έχω παρατηρήσει πως ο καφές μου επιδεινώνει τις έκτακτες συστολές. Επίσης αν κάνω βάρη, νιώθω φτερουγίσματα που και που.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Member
    1) Εμένα "μικρο-κρίσεις" που δεν τις χαρακτήριζα καν έτσι και που δεν επηρέαζαν την καθημερινότητά μου είχα για ένα διάστημα στην εφηβεία αραιά και κάποιες φορές τε τελευταία 2-3 χρόνια. Αυτά όμως δεν επηρέαζαν καθόλου τη ζωή μου. Οι "επίσημες" κρίσεις πανικού ξεκίνησαν πριν 5 μήνες. 2)Ανάλογα με τη διάθεσή μου με πιάνουν. Υπάρχουν μέρες που με "γονατίζουν" άλλες που είμαι καλύτερα. Υπήρχε μια περίοδος 1-2 μήνες μέσα στο καλοκαίρι που είχαν ηρεμήσει αρκετά αλλά μία κρίση συνέβη κι επιπλέον απέφευγα καταστάσεις που φοβόμουν ότι θα πάθω κρίση, επομένως δεν τη λες και περίοδο με καθόλου κρίσεις. 3) εμένα έως τώρα καθαρά και μόνο η ψυχολογία. Ο φόβος για τις κρίσεις και η θλίψη που μου συμβαίνει αυτό. 4) Πήγα στον καρδιολόγο, έκανα καρδιογράφημα, τρίπλεξ κι έβαλα και χόλτερ και ήταν όλα φυσιολογικά. Έκανα γενικές εξετάσεις αίματος και εξετάσεις θυρεοειδή και ήταν φυσιολογικά τα πράγματα. Ωστόσο θέλω να πάω και σε έναν αρρυθμιολόγο. 5) φαγητά ή ποτά δεν έχω νιώσει να με χειροτερεύουν απλά νιώθω άσχημα όταν φουσκώνω από το φαΐ γιατί αισθάνομαι ότι ανασαίνω με δυσκολία (το σκέφτομαι κάθε φορά που τρώω η αλήθεια είναι). Ωστόσο αποφεύγω τους καφέδες που ξέρω πως δε βοηθούν να χαλαρώσεις. 6) Δεν ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, έχω όμως προγραμματίσει συνάντηση με ψυχολόγο. 7) Οι ανάσες βοηθούν ωστόσο δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τρόπους-ασκήσεις-διατροφή που να βοηθάει. Διάβασα πρόσφατα και το δημοσίευσα σε προηγούμενο μήνυμα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που μιλάει για μία ουσία του εγκεφάλου η οποία αυξάνεται με συγκεκριμένες τροφές, άσκηση, τον ήλιο και είναι υπεύθυνη για την ευτυχία και την αισιοδοξία ενώ τα χαμηλά της επίπεδα αποτελούν μία από τις αιτίες κατάθλιψης και αγχωδών διαταραχών. 8) όταν δεν έχω καλή ψυχολογία και αισθάνομαι πως το σώμα μου είναι κοντά σε μία κρίση νιώθω πόνο-σφίξιμο-κάψιμο στο στομάχι. 8) Η περίοδος, ναι, ίσως με ρίχνει περισσότερο.

Senior Member
    Εγώ διάβασα τώρα τελευταία ένα άρθρο σχετικά με τους φούρνους μικροκυμάτων. Από μια έρευνα που έγινε στην Αμερική, έδειξε ότι οι φούρνοι μικροκυμάτων επηρεάζουν τον καρδιακό ρυθμό, για αυτό σε άτομα που έχουν κάποιου είδους αρρυθμίες καλό είναι να αποφεύγετε η χρήση τους.

Senior Member
    Τα μικροκύματα μπορούν να επηρεάσουν τον καρδιακό σας ρυθμό

Τα μικροκύματα μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το σώμα σας, λόγω της ακτινοβολίας 2.4 GHz (η συνήθης συχνότητα της ακτινοβολίας που εκπέμπεται από φούρνους μικροκυμάτων). Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την δρ Magda Havas του πανεπιστημίου Trent, έδειξε ότι τα επίπεδα της ακτινοβολίας που εκπέμπονται από ένα φούρνο μικροκυμάτων επηρεάζουν τόσο το επίπεδο του καρδιακού ρυθμού όσο και την μεταβλητότητά του. Τα επίπεδα αυτά είναι εντός των προβλεπόμενων οδηγιών ασφάλειας, αλλά τείνουν να προκαλούν άμεσες και δραματικές αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό. Εάν αντιμετωπίζετε ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό ή οποιοδήποτε πόνο στο στήθος και τακτικά καταναλώνετε τρόφιμα που έχουν εκτεθεί σε μικροκύματα, ίσως θα ήταν καλύτερο για εσάς να διακόψετε τη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων, πάντα σε συνεννόηση με το γιατρό σας.

http://www.medicaldaily.com

Παιδια σορρυ για τη μορφή του κειμένου,αλλά μόνο έτσι μου το δημοσίευε.αρχικά το'χα κάνει με τη μορφή ερωτήσεων,αλλα.. τεσπα,περιμένω κι άλλες απαντήσεις και φυσικά χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!

Εμενα παλι με ξαγρυπνησαν χθες , οχι δεν ηταν πολλες , αλλα παντα οταν παθαινω 2-3 με πιανει παρανοια μετα και φοβαμαι οτι θα δεχτω επιθεση , το 2ο βραδυ που ξενυχταω μετα απο μια παυση με λιγο καλυτερο υπνο μερικων ημερων , αααα εγω ονειρευομαι οτι της παθαινω κιολας .

Member
    Αρρυθμιολόγο έχετε επισκεφθεί?

Quote Originally Posted by Prag View Post
    Αρρυθμιολόγο έχετε επισκεφθεί?
    εννοειτε , κανεις δεν βρισκει τιποτα , εγω προσωπικα κανω 2 φορες το χρονο ολες τις εξετασεις που εχουνε σχεση με καρδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Prag View Post
    Γιατί λες πως έχει καταστραφεί η υγεία σου? Από την ψυχολογία σου?
    apo ola.eimai olh mera xaplwmenos den mporw na shkwthw...an shkwthw exw 140 palmous kai de peftoun...genika exw para polla provlhmata..

Member
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    apo ola.eimai olh mera xaplwmenos den mporw na shkwthw...an shkwthw exw 140 palmous kai de peftoun...genika exw para polla provlhmata..
    Πώς ονομάζεται το πρόβλημα που έχεις? Τις ταχυπαλμίες τις έχεις από άγχος ή είναι επακόλουθο της επέμβασης? Το έχεις προσδιορίσει?

Member
    Quote Originally Posted by viki38 View Post
    εννοειτε , κανεις δεν βρισκει τιποτα , εγω προσωπικα κανω 2 φορες το χρονο ολες τις εξετασεις που εχουνε σχεση με καρδια
    Τότε είναι βέβαιο πως είσαι καλά! Αποφεύγεις τα μέρη που σε πιάνει ο πανικός?

Ok,ώρα να απαντήσω κι εγώ.λοιπόν,οι αρρυθμίες(έκτακτες κ αυξημένοι παλμοι) μ ξεκίνησαν πριν από σχεδόν 3χρονια στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης.ο αριθμός ποικίλει,γενικά δεν έχω πολλες, από 2-3 έως καμία 15αρια και πολύ σπάνια παραπάνω,όμως ορισμένες φορές έχω αυτές τις συνεχόμενες που σε διαλύουν.δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάτι το ιδιαίτερο που τις πυροδοτεί,σίγουρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα σε περιόδους στρες,στενοχώριας ή αφού τα πράγματα ηρεμήσουν.κάποιες φορές ή έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα ή ακόμα μια απότομη κίνηση,σκύψιμο μπροστά,μια βαθιά ανάσα..καρδιολογικά πρόβλημα όχι,παρά μόνο μια ελάχιστη,άνευ σημασίας πρόπτωση μιτροειδους.από φαγητά δεν έχω εντοπίσει κάτι το ιδιαίτερο,αλλά όταν φουσκωνω(κ φουσκωνω εύκολα) μπορεί να νιώσω καμία έκτακτη και σίγουρα αυξάνονται αισθητά οι παλμοί μου.δε πινω καφέ,coca-cola,τσάι,αλκοόλ κ δε καπνιζω.εδώ και ένα χρόνο και 2μηνες ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή,γιατί δε τη παλέυα άλλο,ένα beta blocker κ μια μικρή δόση xanax.πιστεύω ότι κάτι κάνουν,ιδίως για τους αυξημένους παλμους κ έχει βελτιωθεί κ ο ύπνος μου,σίγουρα όμως δεν δίνουν μια ριζική κ οριστική λύση.αυτό που πιστεύω ότι με βοηθάει λίγο είναι το μαγνήσιο,το περπάτημα κ ή γιόγκα,φυσικά κ ή θετική σκεψη που δεν είναι πάντα εφικτή..γυμναστική κάνω,αλλά όχι κάτι έντονο,λίγη γιόγκα,πιλατες κ περπάτημα κ κάποιες φορές π είμαι καλύτερα λίγη αεροβική,νομίζω βοηθάει.όσον αφορά τις ορμόνες,ορισμένες φορές κάποιες μέρες πριν την περίοδο είναι πιο έντονες,αλλά όχι πάντα,ενώ τις ημέρες της περιόδου είναι πιο ήπιες,αλλά κι αυτό δεν είναι κανόνας.όσο για την εγκυμοσύνη,τι να πω,τότε ξεκίνησαν όλα,με καθημερινά και έντονα συμπτώματα,ενώ πριν δεν είχα νιώσει ούτε μισή έκτακτη στη ζωή μου.όπως καταλαβαινετε,ούτε λόγος για δεύτερη εγκυμοσύνη..ελπίζω ν'απαντησουν κι άλλοι,το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!