αρρυθμίες - αγχος??? - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 132 FirstFirst ... 2060686970717280120 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 1975
    Junior Member
    Δεν υπαρχει συμβιβασμος με οτι σε καταστραφει,η ελπιδα ειναι εκεινη που το τρεφει και εκεινη που το κανει να επανερχεται τοσο εντονο! Δυστυχως δεν υπαρχει θεραπεια ή τουλαχιστον δεν εχει προταθει κατι που να ανακουφιζει,αλλιως τοσοι ανθρωποι,τοσοι διαφορετικοι γιατροι,τοσες περιπτωσεις,θα υπηρχε μια ιδεα! Κι ομως ολοι μενουμε και υποφερουμε καθε φορα και πιο πολυ....Καποτε η υπομονη φανταζε πανακεια,τωρα μαλλον ειρωνια! Ο Θεος να μας βοηθησει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nicos70 View Post
    @manos32
    Αυτο ειναι το πιο δυσκολο κομματι. Να συμβιβαστεις οτι θα τα εχεις μια ζωη
    Καλό 3ήμερο σε όλους,ρυθμικό και μη έκτακτο!
    Νίκο φανταζόσουν ότι θ άνοιγες τέτοιο θρέντ και θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση??

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Καλό 3ήμερο σε όλους,ρυθμικό και μη έκτακτο!
    Νίκο φανταζόσουν ότι θ άνοιγες τέτοιο θρέντ και θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση??
    Σε καμια περιπτωση! Οταν το ανοιξα ημουν 40 και περασα μια πολυ ασχημη φαση τοσο με τις αρρυθμιες οσο και με κρισεις πανικου . Παντως σε φασεις που αρχιζεις και χανεις την αυτοκυριαρχια σου αντλεις μεγαλο κουραγιο διαβαζοντας εδω τα ποστ ανθρωπων που περνανε τα ιδια

Senior Member
    Σε καμια περιπτωση! Οταν το ανοιξα ημουν 40 και περασα μια πολυ ασχημη φαση τοσο με τις αρρυθμιες οσο και με κρισεις πανικου . Παντως σε φασεις που αρχιζεις και χανεις την αυτοκυριαρχια σου αντλεις μεγαλο κουραγιο διαβαζοντας εδω τα ποστ ανθρωπων που περνανε τα ιδια
    Να φανταστεις ειχα ρωτησει το γιατρο μου αν τα εχει ξανακουσει αυτα και μου ειχε πει- ναι βρε μην ανησυχεις , ο μονος εισαι; Δεν εχεις κατι πρωτακουστο και καταλαβα οτι ειναι κι αλλοι σαν και μενα και ησυχασα καπως γιατι δεν ειναι κατι μη συνηθισμενο

Ρε παιδιά,με τίποτα δε μπορώ να τις καταλάβω αυτές τις έκτακτες..περνούσα μία σχετικά καλή περίοδο και είναι εδώ και 4 μέρες που απ'το πουθενά είμαι σε μία φάση εξαρσης..να έλεγα ότι έχω παραπάνω άγχος ή ότι περναω κάποια στενοχώρια,να μπορούσα λίγο να το δικαιολογήσω..να φανταστώ ότι και σε σας συμβαίνει αυτό,ε;

Senior Member
    καλησπερα παιδιά! και εγω εδω καινούργια στις καρδιοπάθειες! ειναι κανένας μήνας που ξεκίνησα να έχω φτερουγίσματα. Στην αρχή ενα κάθε τρεις μέρες τώρα εδω και μια εβδομάδα εχω σχεδόν κάθε μέρα και απο ενα μέχρι 4 τη μέρα. Ειμαι 32χρονών, έχω απίστευτο άγχος και περνάω μια πολύ στρεσογόνα περίοδο. Στο μεταξύ εχω κόψει το κάπνισμα μαχαίρι, οχι οτι κάπνιζα πολύ αλλά έστω 1-2 τη μέρα τα έκανα και κάπως με ξεάγχωνε το ρημάδι. Επίσης δεν πέρνω τόσο τακτικά ζαναξ όσο έπερνα. Θέλω να πάω στον καρδιολόγο για έλεγχο αλλα φοβάμαι απίστευτα μην έχω κοιλιακή μαρμαρυγή ή κάτι χειρότερο ακόμα.

Senior Member
    litoa εννοείται...μη νομίζεις οτι είσαι η μόνη!!! εγώ έχω θέμα με το στομάχι μου και μερικές φορές εκεί που γελάω νιώθω όπως όταν πάνε να με πιάσουν οι έκτακτες...γενικά, ό,τι με κάνει να σφίξω απότομα το στομάχι μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση!! Τις έκτακτες της έχω απο τα 23...όταν μου πρωτοεμφανίσθηκαν είχα λίγο καιρό που πάθαινα συχνά κρίσεις πανικού. Πέρυσι να έκανα όλο το χρόνο και 10 έκτακτες αλλά απο το καλοκαίρι και μετα μου σκάσανε όλα τα ψυχοσωματικά και σε συνδυασμό με στέναχωρα για τη ζωή μου περιστατικά,με ξετίναξαν. Πλέον, νιώθω πολύ καλύτερα, χωρίς να έχω πάρει ποτέ αντικαταθλιπτικά. Είναι μέρες που πιστεύω οτι η καρδιά μου χτυπάει βαριά και κουρασμένα και οτι έρχεται ένα αίσθημα στο στέρνο που με πνίγει...όμως αμέσως με το ξεχνώ και συνέρχομαι! Έχω ξεκινήσει yoga & pilates και πιστεύω οτι έχω βοηθηθεί πολύ στο να αδειάζει το μυαλό απο κάθε στρεσσογόνα κατάσταση! Sofaki καλώς ήρθες στο club...όσο τρομακτικό και να σου είναι αυτό το αίσθημα...να είσαι σίγουρη οτι η καρδιά σου είναι υγιέστατη και δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα!! Εγώ 6 χρόνια μετά πήγα σε καρδιολόγο και οταν του τα έλεγα όλα τόσο τραγικά...γελούσε και μου εξήγησε τα πάντα ώστε να μη φοβάμαι!!!

Quote Originally Posted by litoa View Post
    Ρε παιδιά,με τίποτα δε μπορώ να τις καταλάβω αυτές τις έκτακτες..περνούσα μία σχετικά καλή περίοδο και είναι εδώ και 4 μέρες που απ'το πουθενά είμαι σε μία φάση εξαρσης..να έλεγα ότι έχω παραπάνω άγχος ή ότι περναω κάποια στενοχώρια,να μπορούσα λίγο να το δικαιολογήσω..να φανταστώ ότι και σε σας συμβαίνει αυτό,ε;
    Δεν υπάρχει καμία λογική δυστυχώς, μακάρι να μπορούσα να απομονώσω παράγοντες που τις προκαλούν αλλά 7-8 χρόνια που έχω αυτό το πρόβλημα δεν τα κατάφερα. Κάποτε έλεγα φταίει ο καφές, τον έκοψα πάλι είχα, τον ξανάρχισα κάποια εποχή δε πάθαινα τίποτα. Μετά έλεγα δεν πρέπει να αθλούμαι. Έτρεχα δεν πάθαινα τίποτα, δεν έτρεχα πάλι το πάθαινα. Με το στομάχι τα ίδια. Πρέπει να ζήσω όλη μου τη ζωή έτσι. Με παρηγόρησε κάποτε μια γιατρός που μου είπε ότι γερνόντας η καρδιά χτυπάει πιο αργά και μειώνονται οι έκτακτες. Αλλά όταν γεράσω δε θα μπορώ ναχαρώ τη ζωή μου εκ των πραγμάτων. Τι να πω!!

Junior Member
    mipws peftei h piesh sou anthrwpe mou kai fobasai??h piesh kanei polla paixnidia ..kai h piesh peftei ap ta farmaka diapistwmeno xronia twra..eidika tetoia farmaka pou sintagografoun sa karameles..se olous mas..otan sikonesai ap to krebati arxizei to ntabantouri me ti piesh ..exeis parei ta farmaka to bradi kai mexri to prwi h kardia den exei issoropisei...pare tin piesh sou ontws h kardia sou den exei kati h piesh peftei kai ase to agxos ..otan pernoume agwgh kaluptomaste gia to agxos menoun oi zhmies pou kanoun ta farmaka

Senior Member
    παιδια εχω μπει σε ασχημο λουκι
    τον τελευταίο μηνα μετα απο ασχημα ζορια τοσο με τη δουλεια οσο και οικογενειακα αποκτησα μια μονιμη κατασταση αρρυθμιας. η καρδια μου δεν χτυπαει ποτε με ρυθμο συνεχως με εκτακτες ....νιωθω ενα γαργαλημα στο στερνο και με ποιανει ενας ξεροβηχαςολη την ωρα. απελπισια. την τελευταια βδομαδα δεν εχω δυναμη να σηκωθοω ουτε απο το κρεββατι.εχω παραιτηθει. παω απο τον ενα γιατρο στον αλλο. ολοι τα ιδια δεν βλεπουμε κατι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και κατι. ελεος........................

Member
    παιδια εχω μπει σε ασχημο λουκι
    τον τελευταίο μηνα μετα απο ασχημα ζορια τοσο με τη δουλεια οσο και οικογενειακα αποκτησα μια μονιμη κατασταση αρρυθμιας. η καρδια μου δεν χτυπαει ποτε με ρυθμο συνεχως με εκτακτες ....νιωθω ενα γαργαλημα στο στερνο και με ποιανει ενας ξεροβηχαςολη την ωρα. απελπισια. την τελευταια βδομαδα δεν εχω δυναμη να σηκωθοω ουτε απο το κρεββατι.εχω παραιτηθει. παω απο τον ενα γιατρο στον αλλο. ολοι τα ιδια δεν βλεπουμε κατι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και κατι. ελεος........................
    το γαργαλημα στο στερνο και ο ξεροβηχας ειναι απο παλιδρομιση,ακομα και οι αρρυθμιες...(να τρως λιγο και πολλες φορες τηνμερα,και το βραδυ να περνουν 2-3 ωρες πριν κοιμηθεις)
    ειναι απο τις δυσκολιες που λες οτι αντιμετωπιζεις,σταματα να το σκεφτεσαι δεν προκειται να παθεις τιποτα απο τις ενοχλησεις αυτες,ειναι καθαρο αγχος,αστα στην ακρη και πεσε με τα μουτρα να ξεπερασεις τα ζορια στη δουλεια σου,και τα οικογενειακα,απο υγεια εισαι μια χαρα...τα εχω περασει ολα αυτα και στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα

Senior Member
    Ναι νομιζω εχεις δικιο σ αυτο γιατι δοξα το Θεο εχουμε και παλινδρομιση και μαλιστα βαρβατη. Απλα λογο ψυχολογικης πιεσης καπου χανουμε τον ελεγχο και μας πιανει ο πανικος. Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να βρω εναλακτικες λυσεις να μαζεψω το αγχος...

Senior Member

Τι ίδια και πάλι..

Ναι νομιζω εχεις δικιο σ αυτο γιατι δοξα το Θεο εχουμε και παλινδρομιση και μαλιστα βαρβατη. Απλα λογο ψυχολογικης πιεσης καπου χανουμε τον ελεγχο και μας πιανει ο πανικος. Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να βρω εναλακτικες λυσεις να μαζεψω το αγχος...
    Να μαι και γω πάλι,με πολλές έκτακτες και μάλιστα περίεργες, αλλοτε σα να βιάζεται η καρδιά να κάνει 3-4 παλμούς μαζί και εκεί με πιάνει και βήχασ και μένα,και άλλοτε σα να κάνει ένα δυνατό παλμό-ξεκίνημα με πόνο κιόλας..Καλά πάμε..
    Δε φοβάμαι απλά έχω συνηθίσει τις απογοητεύσεις να μη νιώθω καλά πλέον..Το ξέρω ότι θα έχω αυτό το δερβέναγα απο πάνω μου, να με πρήζει.
    Απλά δεν ξέρω γιατί επανέρχονται εκει που ηρεμώ στα καλά καθούμενα..Απο κει που νιώθω καμμιά 30ριά και δε δίνω σημασία να εχω πάλι μπαράζ...Τι να κάνω έστω να σταθεροποιηθεί για πάντα

Senior Member
    επειδη ζω ενα απιστευτο μαρτύριο τον τελευταίο μήνα. τοσο που ειλικρινα δεν θα το ευχόμουνα ουτε στον εχθρό μου, εχα ψαξει οτι forum υπάρχει σχετικά και ειδικά αυτά που απαντούν διάφοροι γιατροί. ειδικά στην Αμερική. το ρεζουμε της υπόθεσης. Οι εκτακτές (palpitation) σε όποια μορφή και αν ερχονται οταν εχεις ελεγξει την καρδιά σου είναι καλοήθεις αρρυθμίες. Πλην όμως η λίστα των αιτιών που μπορει να τις προκαλέσουν είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ από αγχος μέχρι ελειψη βιταμινων και απο ευερεθιστο έντερο μέχρι παρασυμπαθητικό σύστημα του οργανισμού. Το ζητούμενο απο όλους μας είναι να σταματήσουν σωστά? Ολοι μας έχουμε λιγο πολύ εμπεδόσει οτι δεν θα πεθάνουμε απ αυτό/ Ομως ρε φιλε πως να αντέχω εγω αυτό το πράγμα ολη μέρα να με βασανίζει???? και εδω δυστυχώς απάντηση δεν έχω πάρει από κάνένα! αλλος λέει διαλογισμό και tai chi μέχρι beta blockers (που παίρνω αλλά δεν κάνουν τίποτα)

είμαι στα οτια της παράνοιας.... κατι σαν το μαρτύριο της σταγόνας είκρινα δεν θέλω να ξυπναω

Senior Member
    επειδη ζω ενα απιστευτο μαρτύριο τον τελευταίο μήνα. τοσο που ειλικρινα δεν θα το ευχόμουνα ουτε στον εχθρό μου, εχα ψαξει οτι forum υπάρχει σχετικά και ειδικά αυτά που απαντούν διάφοροι γιατροί. ειδικά στην Αμερική. το ρεζουμε της υπόθεσης. Οι εκτακτές (palpitation) σε όποια μορφή και αν ερχονται οταν εχεις ελεγξει την καρδιά σου είναι καλοήθεις αρρυθμίες. Πλην όμως η λίστα των αιτιών που μπορει να τις προκαλέσουν είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ από αγχος μέχρι ελειψη βιταμινων και απο ευερεθιστο έντερο μέχρι παρασυμπαθητικό σύστημα του οργανισμού. Το ζητούμενο απο όλους μας είναι να σταματήσουν σωστά? Ολοι μας έχουμε λιγο πολύ εμπεδόσει οτι δεν θα πεθάνουμε απ αυτό/ Ομως ρε φιλε πως να αντέχω εγω αυτό το πράγμα ολη μέρα να με βασανίζει???? και εδω δυστυχώς απάντηση δεν έχω πάρει από κάνένα! αλλος λέει διαλογισμό και tai chi μέχρι beta blockers (που παίρνω αλλά δεν κάνουν τίποτα)

είμαι στα οτια της παράνοιας.... κατι σαν το μαρτύριο της σταγόνας είκρινα δεν θέλω να ξυπναω
    Ολοι έτσι είμαστε ρε Νίκο, καρδιά είναι λογικό να μας επηρρεάζει..
    Τώρα κιόλας που έμαθα οτι μπορεί να είναι τόσοι οι λόγοι που παρουσιάζονται μάλιστα...Εγινε η καρδιά μου περιβόλι..