αρρυθμίες - αγχος??? - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 132 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 1975
    Member
    Αχ βρε παιδια γιατι να υποφερουμε ετσι?παλια με επιανε λιγο σε περιοδους εντονου στρες αλλα με αφηνε!τον τελευταιο χρονο υποφερω περασα βεβαια μια πολυ ασχημη περιοδο με τον μπαμπα μου με θεματα υγειας και με ταρακουνησε και μετα ηρυαν οι καταραμενες,προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα οταν με πιανουν αυτες οι συνεχομενες νιωθω κομπο στο λαιμο φουσκωμα εντονο και να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,δηλ νιωθω οτι σβηνω!Μετα εντονο φοβο και φυσικα κριση πανικου!εσεις το νιωθετε αυτο?αχ παιδια νιωθω ανακουφιση που σας βρηκα με νιωθετε και σας νιωθω!Να προσεχετε
    Last edited by Litsakisweet; 10-10-2017 at 16:33.

Member
    Αχ βρε παιδια γιατι πρεπει να ταλαιπωρουμαστε ετσι?εμενα παλια με επιαναν και μετα απο λιγο με αφηναν,τον τελευταιο χρονο δεν λενε να φυγουν με τιποτα βεβαια πετασα ενα τραγικο γεγονος υγειας με τον πατερα μου που κρατησε τρεις μηνες ειμασταν στην εντατικη καθε μερα ολη μερα ειδα πολλα φοβηθηκα πολυ για την υγεια του αγχωθηκα εκλαψα και αλλα πολλα ακομα δεν το εχω ξεπερασε...τσπ αυτο που με τρομαζει ειναι οταν ερχονται απανωτες και με πιανει κομπος στο λαιμο με φουσκωμα σε σημειο να σκασω και αισθανομαι το αιμα να μοτ αβεβαινει στο κεφαλι!εκει νιωθω αδυναμη δεν μπορω να το διαχειριστω και ακολουθει κριση πανικου και χτυποι εντονοι και αμετρητοι!μετα ηρεμω τι να το κανω ομως ...εσεις τα παθαινεται αυτα??εχετε απανωτες εκτακτες??φιλια να προσεχετε τους εαυτους σας και να ξερετε νιωθω ηδη πιο ηρεμη που μιλαμε!!!

Member

Red face

Sorry που το εγραψα δυο φορες νομιζα οτι την πρωτη δεν το πηρε χαχα

Senior Member
    Φυσικά και με πιάνουν απανωτές έκτακτες και ένας λόγος που ξεκίνησα να παίρνω χάπια είναι αυτός. Όταν με έπιαναν μου κρατούσαν και μισή ώρα συνέχεια, να έχω έκτακτες και τότε ήταν που με έπιανε κρίση πανικού, δεν το άντεχα νόμιζα ότι θα πεθάνω. Φοβόμουν να βγώ από το σπίτι, να πάω ταξίδι, να κυκλοφορήσω μόνη μου έξω. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και εύκολο πράγμα όλο αυτό.

Member
    Αχ Μαρια μου και εγω το ιδιο παθαινω οσο και αν μου λενε οτι ειναι ακινδυνες εγω τις τρεμω μου εχουν χαλασει ολη τη διαθεση φοβαμαι και εγω να κυκλοφορησω και καθε μερα λογο δουλειας κανω μεγαλες αποστασεις μπαινω στο μετρο και τρεμω και εται ξεκινα πολλες φορες και ταχυπαλμια παιρνω βαθιες ανασες για να καταφερω να φτασω,αυτη δεν ειναι ζωη ειναι σκετη κολαση.Εμενα μου ειχαν δωσει για ενα διαστημα concorδεν εκανε και πολλα και καταληξαμε στο ideral το οποιο με βοηθαει κυριως να ηρεμω οταν εχω ταχυπαλμια και αγχος! Τι να πω ποσο υπομονη πια.....

Junior Member
    ναι παιρνω βητα μπλοκερ emforal απλα ριχνουν ομως τους παλμους, αμα ειναι να σε πιασει θα σε πιασει

Member
    Βασικα ολα αυτα απο οτι νομιζω ριχνουν τους παλμους και την πιεση,και το ideral που μου εχουν δωσει εμενα το ιδιο κανει,βεβαια αν ειμαι σε κριση το πινω αναγκαστικα δεν εχω αλλη επιλογη!!!!

Senior Member
    Εμένα όταν με πιάνουν, σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Βέβαια δεν λέω είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και σου προκαλεί φόβο όλο αυτό και ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι όλο αυτό είναι παράλογο, στα καλά καθούμενα να συμβαίνει αυτό και να σου χαλάει τη ζωή, τι να πώ! Πάντως εμένα αυτά τα φάρμακα που μου έχει δώσει πιστεύω ότι με έχουν βοηθήσει. Τις έχουν μειώσει και τις έχουν κάνει πιο απαλές, δεν είναι τόσο έντονες. Εσύ Litsakisweet έχεις πολλές; Πόσες σε πιάνουν την μέρα;

Member
    Εξαρταται τη μερα την πρωτη φορα που εβαλα holder μου βρηκαν γυρω στις εννια τη δευτερη φορα ηταν γωρω στις 200.Αυτο που με ενοχλει ειναι οταν ειναι πολλες μαζι σε μικρο χρονικο διαστημα και εντονες με κουραζουν και με τρομαζουν απιστευτα.Αλλωτε τις νιωθω ελαχιστα και αλλες φορες τρανταζομαθ ολοκληρη.Εσυ πως ακριβως τις νιωθεις?

Senior Member
    Έτσι και εγώ. Άλλωτε τις νιώθω πολύ έντονες, λες και θα μου βγει η καρδιά έξω από το στήθος, μάλιστα είναι τόσο έντονες που νιώθω σαν να πονάω και άλλες φορές ίσα που τις νιώθω. Κι εμένα αυτό που με φοβίζει είναι ότι κάποιες φορές είναι 2 με 3 συνεχόμενες, δηλαδή για κάποια δευτερόλεπτα χτυπάει η καρδιά μου τελείως ακανόνιστα και τότε σκέφτομαι πότε θα σταματήσει; Πόσο ενοχλητικό είναι όλο αυτό. Επίσης όταν κουράζομαι σωματικά τότε έχω πιο πολλές, εσείς το παθαίνεται αυτό;

Junior Member
    αυτες ειναι οι χειροτερες, οταν ερχονται ριπες απο εκτακτες... μου εχει τυχει να εχω συνεχομενες για μισο λεπτο χωρις νορμαλ παλμο. η μια πισω απο την αλλη και καπου εκει αρχιζω να ζαλιζομαι ..... θυμαμαι οτι οδηγουσα και σταματησα το αυτοκινητο και σκεφτηκα να βγω εξω να ζητησω βοηθεια... μετα μου περασε βεβαια και πηγα κανονικα δουλεια

Member
    Ναι παιδια παιζει μεγαλο ρολο το αν ειμαστε κουρασμενοι και αγχωμενοι,και σε εμενα οπως σας ειπα παιζει ρολο και η ενεγητικοτητα του στομαχου μου.Lone αυτο με τη ζαλη το νιωθω και εγω καποιες φορες οταν ειναι συνεχομενες και μαλλον γιατι το αιμα εκτοξευεται με δυναμη.Τι να πω δεν θα βρουμε λυση σε αυτο?ετσι θα ζουμε?σημερα πως εισασταν?

Member
    Να σου πω lone ο γιατρος τι σου ειπε για αυτες τις συνεχομενες και τη ζαλη?

Member
    Εγω εχω και ενα παιδακι 3 ετων και πολλες φορες καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να τα φερω βολτα σπανε τα νευρα μου και εκει ειναι που αγχωνομαι ακομα πιο πολυ!ειναι γολγοθας

Senior Member
    Πάντως εμένα ο γιατρός είναι απόλυτος. Από την στην στιγμή που η καρδιά μου είναι ανατομικά εντάξει, μου λέει ότι δεν παθαίνω τίποτα. Δεν πα να έχω ριπές από έκτακτες, μη φοβάσαι μου λέει. Εμένα όμως όταν με πιάνουν έτσι, νομίζω ότι θα πάθω ανακοπή.

Page 87 of 132 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast