αρρυθμίες - αγχος??? - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 132 FirstFirst ... 45494102103104105106114 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 1975
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    και τις επόμενες ώρες μην σου πω. Εγώ το πρωι μια κουβέντα που άκουσα ήταν αρκετή να μου φέρει φτερουγίσματα το μεσημέρι!
    χαιρεσαι για κατι σε πιανουν λυπασαι για κατι παλι σε πιανουν. βασικα σε πιανουν ότι διάθεση και να χεις. Εγώ νευρίασα με κάτι πριν 2, 3 μερες και τσουπ τα χω εδω και 2 μερες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos39 View Post
    χαιρεσαι για κατι σε πιανουν λυπασαι για κατι παλι σε πιανουν. βασικα σε πιανουν ότι διάθεση και να χεις. Εγώ νευρίασα με κάτι πριν 2, 3 μερες και τσουπ τα χω εδω και 2 μερες.
    εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί ακόμα λόγω χαράς. Ο καθένας μας έχει το δικό του ιστορικό, στην περίπτωσή μου το τελευταίο καιρό πιστεύω οτι είναι το σπίτι και τα άτομα που με περιβάλλουν, μια τοξική κατάσταση. Ετοιμάζομαι να μείνω μόνος μου, ήδη όποτε πάω στο άλλο σπίτι και είμαι μόνος, ως δια μαγείας μου περνάνε όλα. Έχω κουραατεί με κάποια θέματα και δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετώ, να καλύπτω άλλα άτομα που με εκμεταλλεύονται για να μην αναλάβουν κάποιες ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν μπορώ να πώ λεπτομέρειες δημόσια, απλά έχω κουραστεί.....

εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί ακόμα λόγω χαράς. Ο καθένας μας έχει το δικό του ιστορικό, στην περίπτωσή μου το τελευταίο καιρό πιστεύω οτι είναι το σπίτι και τα άτομα που με περιβάλλουν, μια τοξική κατάσταση. Ετοιμάζομαι να μείνω μόνος μου, ήδη όποτε πάω στο άλλο σπίτι και είμαι μόνος, ως δια μαγείας μου περνάνε όλα. Έχω κουραατεί με κάποια θέματα και δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετώ, να καλύπτω άλλα άτομα που με εκμεταλλεύονται για να μην αναλάβουν κάποιες ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν μπορώ να πώ λεπτομέρειες δημόσια, απλά έχω κουραστεί.....
    Συμφωνώ. Το περιβάλλον που βρίσκεσαι επηρεάζει πολύ την σωματική και ψυχική σου υγεία. Αν όταν μένεις μόνος σου είσαι καλά τότε κάντο.Εγω δεν τα πάω καλά με την μοναξιά οπότε προτιμώ να ειμαι με άτομα γύρω μου.

Senior Member
    Απλα συμβαινουν απλα μεσα σε μια ωρα επαθα εξι καλα φτερουγισματα κ μετα ηρθε πανικουλης μ ειμαι κ στη δουλεια

Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Απλα συμβαινουν απλα μεσα σε μια ωρα επαθα εξι καλα φτερουγισματα κ μετα ηρθε πανικουλης μ ειμαι κ στη δουλεια
    και εγω δουλεια είμαι. κανενα 25αρι το κτυπησαμε σημερα. Απο το πρωι ακουω γιοκα μουσική μπας και χαλαρωσω λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos39 View Post
    και εγω δουλεια είμαι. κανενα 25αρι το κτυπησαμε σημερα. Απο το πρωι ακουω γιοκα μουσική μπας και χαλαρωσω λιγο
    μην τα μετράς, δεν έχει νόημα, εκείνη τη στιγμή βήξε λίγο και πιες δύο τρεις γουλιές νερό. Σε μένα πιάνει

Senior Member
    Ομορφα περναμε ηταν κ σενα καλες;γτ εμενα μ εκοψαν λιγο την ανασα τι τον ηθελα τον καφε σημερα,,

Senior Member
    Αυτο ακριβως κανω λιγο νερο πονω κ ξεροβηχω

Ομορφα περναμε ηταν κ σενα καλες;γτ εμενα μ εκοψαν λιγο την ανασα τι τον ηθελα τον καφε σημερα,,
    αδυνατες θα ελεγα οχι εντονες. Καφε πίνω Λαττε καραμελ ντεκαφ παντα, οποτε δεν βομβαρδιζομαι απο φτερουγισματα. Πιες ντεκαφ επομενη φορα. Για μας ειναι δηλητηριο η καφεινη

Senior Member
    Νικολα εγω την τρελη την εξαρση την επαθα επισης απο ενα περιστατικο το καλοκαιρι κ ενω ειχα ταχυπαλμιες εκτατες δν ειχα πολλες κ μετα με πεθΝαν,,εκανα ενα ξεσκαρταρισμα κ ειπα τελος ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

μην τα μετράς, δεν έχει νόημα, εκείνη τη στιγμή βήξε λίγο και πιες δύο τρεις γουλιές νερό. Σε μένα πιάνει
    Θυμαμαι που μου ειπε ο γιατρος οτι προκαλουν βηχα τα φτερουγισματα

Senior Member
    Kalimera taso elpizw simwra na eisai k esi kalitera

Kalimera taso elpizw simwra na eisai k esi kalitera
    Καλημέρα Ελπίδα. Είχα ενα 6απλο φτερουγισμα πριν απο λιγο αλλα μπορω να πω ότι ειμαι λίγο καλύτερα. Εσύ πως είσαι?

Senior Member
    Μετα το χθεσινο μεσημερι καλυτερα αλλα σε καταλαβαινω οταν ειναι μαζεμενες ειναι χειροτερο

Μετα το χθεσινο μεσημερι καλυτερα αλλα σε καταλαβαινω οταν ειναι μαζεμενες ειναι χειροτερο
    υπομονή. Τι να κανουμε....Αντι για καφεδάκι να πίνεις κανένα τσάι δυοσμου καθε μερα το πρωί, σε χαλαρώνει. Αλλα σε ορισμένους άκουσα τους ρίχνει την πίεση.