αρρυθμίες - αγχος??? - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 132 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 1975
    Senior Member
    Κι εγω αυτο λεω....αφου τα ριχνουμε ολα στα ψυχοσωματικα εχει καλος,αν ομως καμια μερα.....αστα να πανε,αφου δεν φευγουν σε βαζουν σ αυτο το τριπακι,να σκεφτεσαι το κακο....& πως να το αποφυγεις αφου ολη μερα την καταλαβαινεις να σπαρταραει & να χει & επισκεψεις απο πονακια,στηθανχη κ.α.!!!!

με βλεπω να πηγαινω για εξετασεις παλι.εσυ απο εξετασεις τι εχεις κανει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by volkar View Post
    Ρε παιδια με πιασανε τωρα κατι αρρυθμιες στη δουλεια.δεν ξερω πως να τις χαρακτηρισω.για 2-3 δευτερολεπτα ο παλμος μου ηταν πολυ ατακτος.δεν ξερω πως να το περιγραψω.συνηθως με πιανανε 3-4 οταν ξαπλωνα το βραδυ αλλα τις τελευταιες 2 εβδομαδες ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει αυτο και δεν ειναι σαν τις απλες αρρυθμιες.εσας σας εχει συμβει αυτο?
    Γεια σου volkar !! Τι εννοεις δεν πολυκαταλαβα, οτι τις τελευταιες φορες τις νιωθεις πιο εντονες??
    Εχω κ εγω αρρυθμιες παλιοτερα τις ενιωθα πολυ εντονες ειδικα το βραδυ, τωρα επειδη εχει υποχωρησει το αγχος μου δεν τις νιωθω τοσο εντονες, αλλα παλι νιωθω φτερουγισματα κ αισθηση οτι θα πεταχτει η καρδια μου εξω... ειδικα αμα συμβει κατι κ με στρεσαρει η με τσαντισει τοτε τα πραγματα γινονται χειροτερα... αστα να πανε...... :P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ναι μαζι με τις αρρυθμιες με πιανουν και πονοι στο στηθος και τον τελευταιο μηνα εχω μια απιστευτη ζαλαδα και ασταθεια ολη την μερα.απιστευτο βαρος νιωθω στα ματια μου και στο κεφαλι.τι να πω.η ψυχοσωματικα ειναι η θα μας μαζευουν καμια μερα.
    Λολ κι εγω αυτο φοβαμαι θα μας μαζευουν καμια μερα !!!! Κι εγω νιωθω τσιμπηματα κ καψιμο κ μια περιεργη αισθηση δυσφοριας πολλες φορες... ψυχοσωματικα απ το αγχος ειναι ολα αυτα κ το ξερω αλλα οταν σε πιανουν νιωθεις πως θα πεθανεις... γαμησε τα κ αφησε τα..... :p

Senior Member
    με βλεπω να πηγαινω για εξετασεις παλι.εσυ απο εξετασεις τι εχεις κανει?
    Εχω επισκεφτει 3 καρδιολογους & μια αρρυθμιολογο.Οι εξετασεις ειναι υπερηχος,καρδιογραφημα & εχω βαλει 4 φορες holder.Επισης εχω κανει ειδικες αιματος για θυροειδη 3 φορες(μπας & ηταν απο εκει).....αυτα.....

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Γεια σου volkar !! Τι εννοεις δεν πολυκαταλαβα, οτι τις τελευταιες φορες τις νιωθεις πιο εντονες??
    Εχω κ εγω αρρυθμιες παλιοτερα τις ενιωθα πολυ εντονες ειδικα το βραδυ, τωρα επειδη εχει υποχωρησει το αγχος μου δεν τις νιωθω τοσο εντονες, αλλα παλι νιωθω φτερουγισματα κ αισθηση οτι θα πεταχτει η καρδια μου εξω... ειδικα αμα συμβει κατι κ με στρεσαρει η με τσαντισει τοτε τα πραγματα γινονται χειροτερα... αστα να πανε...... :P
    Εννοω οτι το να ειναι οι παλμοι μου εντελως ακανονιστοι για 2-3 δευτερολεπτα πρωτη φορα με πιανει.δεν ειναι σαν τις απλες τις αρρυθμιες που με πιανανε τοσο καιρο ενα γκουπ και τελος.και λεω μηπως ειναι κατι περισσοτερο αυτο κατι πιο σοβαρο.

Senior Member
    Εννοω οτι το να ειναι οι παλμοι μου εντελως ακανονιστοι για 2-3 δευτερολεπτα πρωτη φορα με πιανει.δεν ειναι σαν τις απλες τις αρρυθμιες που με πιανανε τοσο καιρο ενα γκουπ και τελος.και λεω μηπως ειναι κατι περισσοτερο αυτο κατι πιο σοβαρο.
    Πανω κατω καταλαβα... εμενα δεν μου χει συμβει ετσι ακριβως ως τωρα.. βεβαια εχω εντονους παλμους κ ταχυκαρδια.....δεν ειναι κατι σοβαρο μην σε ανησυχει, προσπαθησε να το αγνοησεις κ να το βγαλεις απο τη σκεψη σου....

Senior Member
    Παιδια,εσεις ποσο καιρο τις εχετε(αρρυθμιες)και ποσο τις καταλαβαινετε μεσα στην ημερα?Τι βασανο βρε παιδια ειναι αυτο που ζω!!!Καθε μερα,εδω & δυο χρονια,ελεος.....ποσο ακομα θα με τσακιζουν?????:mad:

Senior Member
    ΡΑΝΗ εμενα παντως εχουν ελαττωθει σημαντικα σε σχεση με καποιους μηνες πριν... Δλδ ενω τοτε τις ενιωθα καθε βραδυ κ σε εντονο βαθμο, πλεον δεν τις νιωθω καθε βραδυ κ δεν θα ειναι τοσο εντονες... ουτε παιρνω καθημερινα πλεον λεξοτανιλ, μονο οταν δεν την παλευω... εχω σημειωσει προοδο κ σ αυτον τον τομεα!! να δω ποσο θα κρατησει ομως, γιατι συνηθως τα ωραια κρατανε λιγο !!

Ειναι μεγαλο βασανο κ σε δυσκολευουν στην καθημερινοτητα.. ειδικα οταν σε πιανουν σε ακυρες φασεις κ σε κανουν ανω κατω κυριολεκτικα...

Guys καλη δυναμη σ οσους υποφερουν απο ψυχοσωματικα !!

Senior Member
    Μπραβο κοπελα μου,χαιρομαι για σενα!Εγω οπως ξαναειπα, δεν εχω δει διαφορα κι ας παιρνω αντιαρρυθμικα χαπια.....θελω να μου πει καποιος απο εδω,αν ειχε η εχει τοσο πολυ χρονικο διαστημα οσο εγω?Σας ειχα ξαναπει οτι οι γιατροι μου ειχαν πει οτι μπορει να μην σταματησουν & ποτε....πως παλευεται ομως αυτο βρε παιδια???????????????

Junior Member
    Παιδια να σημειωσω εναν αλλο μεγαλο μπελα.. Που συνηθως παει μαζι με τις αρρυθμιες..πιεση! Εγω ανεβοκατεβαζω με κρισεις πανικου. Οταν με πιανει η κριση, μετρια η εντονη, μπορω και πιεση να κανω και αρρυθμιες να εχω. Μεγαλο βασανο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Μπραβο κοπελα μου,χαιρομαι για σενα!Εγω οπως ξαναειπα, δεν εχω δει διαφορα κι ας παιρνω αντιαρρυθμικα χαπια.....θελω να μου πει καποιος απο εδω,αν ειχε η εχει τοσο πολυ χρονικο διαστημα οσο εγω?Σας ειχα ξαναπει οτι οι γιατροι μου ειχαν πει οτι μπορει να μην σταματησουν & ποτε....πως παλευεται ομως αυτο βρε παιδια???????????????
    Εγω τις εχω ενα χρονο αλλα εχω κ αλλα ψυχοσωματικα περα απ αυτο τα οποια τα εχω απ τα 17 μου σχεδον... αλλα οι αρρυθμιες εχουν υποχωρησει σε συχνοτητα κ ενταση...

Λολ σου ειπαν οι γιατροι αυτο το πραγμα?? Οτι δλδ μπορει να τις εχεις για παντα?? Εντυπωση μου κανει παντως, γιατι συνηθως προσπαθουν να σε καθησυχασουν..

Δεν νομιζω οτι τα χεις αυτα μια ζωη, σε ταλαιπωρουν καποιο χρονικο διαστημα αλλα ειναι κατι σαν κυκλος που οταν εχει κανει την πορεια του κ εχεις καταβαλει κ εσυ προσπαθεια, καποια στιγμη κλεινει..

Junior Member
    Γεια σας..Υποφέρω από αρρυθμίες τα τελευταία 5 χρόνια περίπου και ειδικά σε περιόδους μεγάλης πίεσης και συναισθηματικής φόρτισης..αυτές τις μέρες κυριολεκτικά δεν μπορώ να ηρεμήσω..τα τελευταία χρόνια έχω επισκευθεί άπειρες φορές καρδιόλους είτε ιδιωτικούς είτε δημόσιους σε περιπτώσεις όπου έχει χρειαστεί να μεταφερθώ "έκτακτα" στο νοσοκομείο, ακόμα και αξημέρωτα...όλοι οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι δεν έχω τίποτα σωματικό αλλά πάλι τα ίδια..έχω κουραστεί πολύ και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω πλέον..υποφέρω επίσης απο κρίσεις πανικού και αποφάσισα να επισκεφτώ ψυχοθεραπευτή, όπου ακόμα δεν έχω δει κάποια διαφορά...φοβάμαι πολύ και ο φόβος μου με κρατάει πίσω στα πάντα...ποια θα ήταν η καλύτερη λύση για να ηρεμήσω?

Senior Member
    MsFacklie γεια σου!Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!Κι εγω υποφερω απ τις ριμαδες εδω & 2 χρονια!!!!!!!!!!Ειναι βασανο μεγαλο & μονο αν το βιωσει καποιος μπορει να σε καταλαβει!!Αυτο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη.....ειναι δυσκολο γιατι σε φοβιζουν,οτι & να σου λενε οι ειδικοι,οταν τις καταλαβαινεις σε τρομοκρατουν,σου χαλανε την ζωη!!!

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλες και όλους.
    Είμαι 44 χρόνων και ταλαιπωρούμαι από το ίδιο πρόβλημα πέντε χρόνια. Τα τελευταία επτά βέβαια, έχουν συμβεί κάποια πράγματα που από ψυχολογικής πλευράς δικαιολογούν τις αρρυθμίες. Όπως και εσείς, έχω κάνει σοβαρές επενδύσεις σε γιατρούς. Το βασικό πρόβλημα στην όλη ιστορία πέρα από τον πανικό που νιώθω, είναι το πώς θα καταφέρω να κρατήσω έξω από αυτά τη γυναίκα μου και τον 5χρονο γιο μου, οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν τη σιγουριά ενός προστάτη. Προς την κατεύθυνση αυτή δουλεύω τα δύο τελευταία χρόνια και νομίζω ότι κάτι γίνεται. Οι αρρυθμίες μου ταυτόχρονα έχουν μειωθεί αισθητά και μάλιστα χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Ίσως να μου είναι αρκετό ότι νιώθω σιγουριά έχοντας πάντα μαζί μου lobivon και lexotanil. Τι σου είναι το μυαλό...Όλα εκεί μέσα είναι. Ευτυχώς υπάρχει το forum και μας δίνει κουράγιο