αρρυθμίες - αγχος??? - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 132 FirstFirst ... 1119202122233171121 ... LastLast
Results 301 to 315 of 1975
    Senior Member
    Πίστευα - έλπιζα οτι δεν θα ξαναπαραπονιόμουν για αρρυθμίες
    Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν κόλαση , πέρασα ένα χειμώνα δοκιμάζοντας αντικαταθλιπτικά (cipralex) τα οποία εξακολουθώ να τα παίρνω αναστολείς b οι οποίοι δεν μου έκαναν τίποτα τελικά μη σας πω οτι οταν τα επαιρνα ήμουν χειρότερα, έκανα τεστ κοπώσεως (πάλι) το Νοέμβριο, έβαλα holder το Μάρτιο ο Γιατρός μου μου λέει οτι δεν έχω τίποτα. Εβλεπα ψυχολόγο για σχεδόν 10 μήνες (με βοήθησε αρκετά στο να αντιμετωπίζω την κατάσταση και να μην τρέχω στα επείγοντα κάθε 3 και λίγο) όμως οι αρρυθμίες είναι εκεί κάθε γ...... μέρα ανοίγω τα μάτια και παρακαλάω το Θεό ας μην με πιάσει τίποτα σήμερα. Σηκώνομαι πάω δουλειά αν έιμαι τυχερός θα περάσω ένα ησυχο πρωινό , όμως το απόγευμα θα αρχίσει το πανηγύρι... έκτακτες μόνες τους, φτερουγίσματα , και μια άλλη αισθηση η οποία με φοβίζει περισσότερο που νίώθω σαν κάποιος να αναγκαζει την καρδιά μου να χτυπάει όπως να ναι, ο φόβος με τυλίγει ..... θέλω να ουρλιάξω , η ψυχολόγος μ έμαθε να το πολεμάω, το πνίγω ηρεμώ χαλαρώνω. Είμαι πολύ θυμωμένος με μένα με το σώμα μου μ αυτό που είμαι , κοιτάζω γύρω μου τους ανθρώπους , τους βλέπω να χορεύουν να διασκεδάζουν και ζηλεύω... θέλω κι εγώ .... εχω ζήσει 22 χρόνια με τις αρρυθμίες και οπως το βλέπω έτσι θα πάω μέχρι τέλους.......δυστυχώς!!

Senior Member
    Καλε μου Νικο!!!!!Ποσο πολυ σε νιωθω!!!!!!!!!!!!!!!!Κι εμενα,καθε μερα με σκυλοβασανιζουν!!!Το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει,αλλα οχι γιατι το θελω αλλα γιατι αυτες υπαρχουν!Σε απογοητευουν,σε χαλανε,σε τρομαζουν,σε φοβιζουν......οποιος το ζει,μπορει να το καταλαβει,ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by TomiP. View Post
    Υπαρχουν πολλες μορφες στηθαγχης..Η δικη μου ηταν απο τις σπανιες..επι ενα χρονο σχεδον παθαινα κρισεις..ξεκινουσε σαν κραμπα απο το στομαχι και στη συνεχεια μουδιαζε το αριστερο μου χερι το σαγονι και φυσικα ηταν αδυνατον να κανω οτιδηποτε..κυριως συνεβαινε οταν εκανα δουλειες επιπονες..τα καρδιογραφηματα δεν εδειχναν τιποτα(το κακο μ αυτη τη σπανια στηθαγχη ειναι οτι γινεται αντιληπτη την ωρα της κρισης..ουσιαστικα ειναι σπασμος πανω στην αρτηρια(καμια σχεση με τον σπασμο της αρρυθμιας)οποτε εγω συνεχιζα κανονικα τη ζωη μου δεχομενη το πορισμα των γιατρων οτι ειναι νευρωση!μεχρι και φωτια στο βουνο ειχα παει να σβυσω(εθελοντρια)οπου ειχα παθει 3 απανωτες κρισεις αλλα σκεφτομενη οτι ειναι νευρωση συνεχιζα να ταλαιπωρω την καρδια μου..Σε καποια φαση σ ενα ταξιδι στην Αγγλια ενας φιλος μου ειπε,παμε να σε δουνε κ εδω οι γιατροι και πηγα..εκει αφου εκανα ολες τις εξετασεις μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα κ τελος με βαλανε να κανω τεστ κοποσεως το οποιο βγηκε καλο και πανω που μου λεει ο γιατρος ολα περιφημα και σκυβω να βαλω τις μποτες μου με ποιανει η κριση..νατο του λεω μου ηρθε τωρα..με ξαπλωνει και μου κανει καρδιογραφημα..χλωμιασε μου δινει ενα υπογλωσσιο και μου λεει δεν το πιστευω..θα σ εστελνα σπιτι πεπεισμενος οτι δεν εχεις τιποτα..Μετα ξεκινησα τη θεραπεια με τη βοηθεια της ομοιοπαθητικης που κρατησε 5 χρονια αλλα τα καταφερα!!η καρδια μου εκανε παραπλευρη κυκλοφορια..φυσικο μπαι-μπας..Παντως ειλικρινα οι αρρυθμιες ειναι χειροτερες..στην κριση της στηθαγχης επαιρνα ενα ομοιοπαθητικο υπογλ.και μου περνουσε σε 5 λεπτα..αυτο με την αρρυθμια ειναι μαρτυριο!! παντως εκλεισα ραντεβου να το ξαναδω το θεμα με τον ομοιοπαθητικο μου που ειναι και καρδιολογος,αν κ στο παρελθον δεν βοηθηθηκα..θα δουμε.. ΥΓ..Φιλη ειμαι :)
    http://ygeia.pblogs.gr/2007/08/96132.html
    Όταν σε έπιανε αυτή η κρίση είχες ταχυκαρδία και υψηλή πίεση; Ρωτάω γιατί και εγώ κάτι τέτοια συμπτώματα έχω. Με πιάνει πρώτα ένα σφίξιμο στο στομάχι και μετά ταχυκαρδία και αδυναμία. Το μούδιασμα στο χέρι και το σαγόνι δεν έχω μόνο..
    Last edited by smoochie; 26-07-2011 at 21:30. Reason: Τυπογραφικό λάθος..

Junior Member
    Παίρνω το θάρρος να γράψω εχοντας ρουφήξει στην κυριολεξία ολο το τόπικ. Στις περιγραφές πολλών βλέπω τον εαυτό μου και τουλάχιστον νιώθω μια παρηγοριά ότι δεν είμαι μόνος.
    Η ιστορία μου ξεκινάει πριν 6 χρόνια, ένα περίπου χρόνο μετά από το διαζύγιό μου.
    Ο χωρισμός ήταν στην κυριολεξία βελούδινος (αν και πάντα θα με βασανίζουν τα γιατι) και είχα αρχίσει να φτιάχνω τη ζωή μου.
    Ενα βράδυ άρχισα να νιωθω οτι κάτι δεν πάει καλά στο στηθος μου. Για κάποιον λόγο έπεισα υον εαυτό μου οτι επικειται εμφραγμα και καλεσα το 166. Στο νοσοκομειο δεν βρεθηκε τιποτα και εφυγα ησυχος. Αμ δε...
    Από τοτε και για περιπου 2 χρονια δεν μπορουσα να βγαλω απο το μυαλο μου οτι κατι δεν παει καλά.
    Πηγα σε καρδιολογους αλλά και εκτακτως στο νοσοκομείο με "εμφραγμα" αλλες 3 φορές. Οι γιατροί με διαβεβαίωναν οτι ολα είναι εντάξει αλλά εγω το ξεχναγα 2 μερες μετα. Τριπλεξ, χολντερ, you name it.
    Εδω και ένα χρονο περιπου μπηκαν στην ζωή μου οι αρρυθμίες. Στην αρχή μία την εβδομάδα, στη συνέχεια μία την ημέρα και πριν κανα μήνα μία το λεπτό... Είναι μια κόλαση που δεν εύχομαι ουτε για τον εχθρό μου (οχι οτι έχω αλλα λεμε!)
    Εχω βάλει στη ζωή μου το Inderal (3 μισά την ημέρα) και παίρνω και Salospir προληπτικά. Δεν ξέρω αν ο συνδυασμός ενδείκνυται, βασικά κάνω ότι μου κατέβει για να ηρεμήσει το κεφάλι μου.
    Δυστυχώς, έχω ξεκινήσει άλλη μια κακή συνήθεια για να ηρεμώ τα βράδια και φοβάμαι ότι προκειμένου να μην τρελαθώ θα καταστρέψω το συκωτι μου (το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι;)
    Διάολε, τώρα πια έχω έναν καταπληκτικό γάμο και 2 παιδιά που λατρεύω και ώρες ώρες νιώθω αδύναμος να τα προστατέψω. Για διασκέδαση δεν το συζητάμε, μόνο αν πιω αρκετά.
    Δεν ξέρω πως θα βγω από αυτόν τον φαύλο κύκλο...

Member
    το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα υγείας.Το δύσκολο είναι οτι πιθανόν είναι ψυχοσωματικό.Σίγουρα απο κάπου ξεκινάει Νίκο,ίσως απο κάτι που μπορεί να το έχεις θεωρήσεις αδιάφορο,αλλά αυτό να δουλεύει εις βάρος σου.Εχω περάσει στο στάδιο που δεν θέλω να βγαίνω έξω,φοβάμαι με την εγκληματικότητα,ειδικά μετά απο την ληστεία της μητέρας μου ,μέρα μεσημέρι..Δεν κατάφερα να το ξεπεράσω τελείως,αλλά κατάφερα να δω τι μου προκάλεσε όλο αυτό το φόβο.εγώ με τον ψυχολόγο δεν τα πήγα καλά,μάλλον έπεσα σε κακό επαγγελματία .Προσπαθώ όμως πολύ μόνη μου,διαβάζοντας σχετικά βιβλία και λέγοντας την αλήθεια στον εαυτό μου.Άλλωστε οι δυό μας είμαστε. Και το γράψιμο με βοήθησε πολύ.Κατέγραψε τις σκέψεις σου πάνω στις κρίσεις σου, τι σου συνέβη και πυροδότησε μια συμπεριφορά.Ψάξτην με τον εαυτό σου ,αυτό ήθελα να σου πώ. Καλή συνέχεια.

kalispera kai apo emena....kai egw mia apo ta idia me esena Gi0rg0 akrivws etsi kai egw ...kai xronologika to idio akrovos. twra ksana eftaksa tin zoi mou alla logo kapoion provlomatwn { oikonomika kai themata ugeias } pou enfanisteikan sthn oikogeneia mou egw kai ena 8mhno me exei parei h kato volta
    .h thela na se rwtiso .....laxaniazes eukola? kano 15 vhmata kai laxaniazw anevenw 10 skalia kai fouskono sto sthithos mprosta!! prin apo 1 mhna sta epigonta pou phga to kardiografhma hthan kalo ,kai o giatros mou eipe krisi panikou
    alla einai etsi?

Senior Member
    Γεια σε ολους!Παιδια,αν διαβασετε τα παλια μου μηνυματα θα καταλαβετε οτι ειμαι στα ατομα που περασαν τρομερα δυσκολες στιγμες μ αυτες τις ριμαδες τις αρρυθμιες & φυσικα ειχα ΚΑΘΕ μερα επι 3 χρονια & πολλες μαλιστα!!Χρησιμοποιω αοριστο γιατι οχι οτι εχουν φυγει απ την ζωη μου(πολυ συχνα εμφανιζονται!)αλλα διαβαζοντας τα μηνυματα σας,μπορω να καταλαβω απολυτα αυτο που βιωνετε & θελω να σας πω μεσα απ την καρδια μου πως σας ευχομαι να βρειτε την ηρεμια σας & να πανε ολα καλα γιατι θα πανε,ΑΛΗΘΕΙΑ σας το λεω!Εγω,αφου εζησα για μεγαλο διαστημα ενα γολγοθα με τις καταραμενες,εμαθα να ζω μ αυτες,δηλαδη τις "συνηθησα"......οσο τρομερα δυσκολο να μου φαινοταν καποτε αυτο που γραφω τωρα,κι ομως,ειναι αληθεια!Εγιναν η καθημερινοτητα μου,η ρουτινα μου & ετσι "εμαθα" να ζω μ αυτες που για 3 χρονια με τσακισαν,με αρρωστησαν,μου βασανισαν τη ζωη!!

ranh eithela na se rwtisw .....!!!! eixes mhpws kai laxaniasma?

den mporw na kanw tipota ....nomizw pws an kanw kati pou tha einai ligo kourastiko tha pathei kati h kardia mou kai tha stamatish.
    gia ayto to logo kai apofeygw na trexw ,xwreuw, anebaino skalia kai ou to katkseis!!!
    giati molis kanw kati apo ola ayta ,laxaniazw kai barianasenw.
    den kserw ta exw xamena

Senior Member
    Οταν εκανα γυμναστικη,λαχανιαζα,αλλα ειναι φυσιολογικο πιστευω!Κι εγω τρωω κολλημα στο οτι αν κουρασω την καρδια μου,μην "μεινει" επι τοπου αλλα αν σου χει πει ο γιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα,συνεχιζεις μπας & καταφερεις να νικησεις τον φοβο σου!Δεν ειναι αναγκη να κουραζεσαι πολυ,δηλαδη να ξεπερνας τις αντοχες σου,αυτο ισχυει για ολους πιστευω!AGXOS-NIKI,σε παρακαλω,μην γραφεις greeklish,ειναι πολυ κουραστικα!

τελευταια φορα που πηγα στον καρδιολογο{ πριν απο 6 μηνες} μου ειπε οτι ολα ειναι αριστα ....αλλα εγω εχω την εντυπωση πως δεν ειναι . πριν απο 1 1/2 μηνα ομως που με πηγα στα επειγοντα ενος νοσοκομειου γιατι νομιζα πως παλι " θα πεθανω" μου ειπαν και εκει τα ιδια.
    πως ξεπερνας τους φοβους σου αν σε πιανουν αυτα????????
    σε 2 μερες εχω παλι ραντεβου στον καρδιολογο που με παρακολουθει γιατι δεν ειναι δυνατον να περπαταω 20 λεπτα και να λαχανιαζω.!!! παιζουν ρολο και τα πολλα παραπανω κιλα που εχω ....αλλα αυτα τα ειχα και πριν απο 3 μηνες τοτε γιατι δεν λαχανιαζα!!!! μακαρι να φτασω και εγω μια μερα να ειμαι σαν και εσενα ΡΑΝΗ

Senior Member
    Αχχ,μακαρι να μπορουσα να σου πω οτι τα χω ξεπερασει ολα αυτα,αλλα δεν ειναι ετσι!Τις αρρυθμιες τις παλευω πολυ εδω & χρονια,οπως ξαναεγραψα,αλλα υπαρχει ο καταραμενος φοβος για την καρδια που οταν με πιασει κατι εκει(στην καρδια)τρομοκρατουμε & σκεφτομαι οτι σε λιγο θα συμβει το κακο....αστα να πανε!!Θελει τρομερη προσπαθεια για να αντιμετοπιστουν ολα αυτα,ΤΡΟΜΕΡΗ!!

Junior Member
    AGXOS-NIKI δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να βγάζω πορίσματα αλλά έχω την αίσθηση -γιατί το έχω ζήσει- ότι το λαχάνιασμά σου είναι "τεχνητό". Εννοώ ότι είναι τόσο μεγάλος ο φόβος που σε κυριεύει, πως με την παραμικρή σωματική καταπόνηση, κάτι κακό θα συμβεί, που "πείθεις" το σώμα σου να λαχανιάσει και να σφιγχτεί.

Junior Member
    yparxei lusi sto thema anxous arithmiwn??
    Last edited by mikemike; 02-12-2011 at 17:07.

Junior Member
    kalispera.
    pernw ena votano tis LANES alla de vlepw na ginetai kati.
    kati niwthw alla se polu mikro vathmo.....ti allo na kanw??????????
    ston psuxologo fovamai na paw...

Senior Member
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ . ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ . ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 42) ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙς ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ . ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΥΝΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΙς ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΛΠ
    ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ....
    ΠΛΕΟΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ. ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΚΕΙ Μ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΤΙ ΟΥΦΦΦ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ .... ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ..... ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ "ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ" ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΟΒΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ , ΜΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ " ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ" . ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ "ΩΧ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ". ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΩ...ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ