αρρυθμίες - αγχος??? - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 132 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast
Results 586 to 600 of 1975
    Senior Member
    Το ξέρω ΡΑΝΗ, έτσι είναι όπως τα λες. Εμένα ένας από τους φόβους μου είναι μην με πιάσουν οι αρρυθμίες και πάθω κάτι και είμαι μόνη μου μαζί με τα παιδιά μου και τι θα γίνει, γιατί εμένα είναι και πολύ μικρά. Σκέφτομαι ότι θα τρομάξουν. Μπορεί να σκέφτομαι βλακείες άλλα τι να κάνω; Δεν το θέλω. Άσε που τις τελευταίες μέρες, οι καταραμένες με έχουν τσακίσει. Πολλές φορές, χωρίς να το θέλω, πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύω τους άλλους ανθρώπους, που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα και είναι ξένοιαστοι και ζουν την ζωή τους χωρίς φόβους, πάνε παντού χωρίς να σκέφτονται τίποτα. Σκέφτομαι πως και εγώ έτσι ήμουν και τώρα όλα έχουν αλλάξει.

Senior Member
    Και εγω Μαρια μου σκεφτομαι συχνα να μην πεσω ξαφνικα κατω(κατι παθει η καρδια)& ταραξω τα παιδια μου....μην ξεχναμε οτι εμενα ολα ξεκινησαν μετα τον θανατο του μπαμπα μου(και χωρις να ειμαι μπροστα οταν "εφυγε")...οποτε φαντασου!!

Senior Member
    Η σημερινή ημέρα ήταν εφιαλτική για μένα, το πρωί είχα συνεχώς αρρυθμίες, μου έρχονταν να φωνάξω, να βάλω τα κλάματα, δεν αντέχω άλλο, δεν ξέρω τι να κάνω, που να πάω, πως να το αντιμετωπίσω, ορισμένες φορές με πιάνει απόγνωση, νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να με ρίχνει πολύ. Φοβάμαι να απομακρυνθώ από το σπίτι, φοβάμαι όταν είμαι μόνη μου, δεν ξέρω τι να κάνω πια.

Senior Member
    Σε νιωθω καλη μου,ειναι δραμα η κατασταση....και τωρα εκτιμαμε την ζωη χωρις αυτο το βασανο,δηλαδη πριν εμφανιστουν!Αυτες μας εχουν δημιουργησει τον εμμονικο φοβο και την συνεχη ασχολια του μυαλου με την καρδια...αυτες οι ξεπατωμενες!!!!!

Senior Member
    Το μεσημερι,μετα το φαγητο,ενω δεν ειχα αρρυθμια,ξαφνικα μ επιασαν δυο απανωτες δυνατες που τις ενιωσα να χτυπανε μεχρι τον λαιμο...τι φοβος μου ηρθε εκεινη τη στιγμη.....

Σας παρουσιαζονται αρρυθμιες οταν ειστε στον κυκλο σας (αναφερομαι στις γυναικες φυσικα)?

Senior Member
    Τουλαχιστον σ εμενα οχι,δεν εχει καμια σχεση αυτο!

Banned
    Quote Originally Posted by Greca View Post
    Σας παρουσιαζονται αρρυθμιες οταν ειστε στον κυκλο σας (αναφερομαι στις γυναικες φυσικα)?
    Εγω ειμαι στα μισά του κύκλου και εχω τρελαθεί στις αρρυθμιες αυτη τη φορα

Senior Member
    Εγώ έχω πάντα αρρυθμίες, και όταν είμαι αδιάθετη και όταν δεν είμαι. Μπορούν να με πιάσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Φιλοι μου καλησπέρα!σας διαβάζω αρκετό καιρό,αλλά τώρα πήρα την απόφαση να γράψω.αντιμετώπιζε κι εγώ θέμα με έκτακτες συστολές,αυξημένος παλμούς και πονακια.για μένα όλα ξεκίνησαν πριν απο περιπου 1,5 χρονο όταν ήμουν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου,η οποία ηταν πολύ δυσκολη,με αποκολλησεις και πολύ άγχος,φόβο.τελικά όλα πήγαν καλά και τώρα η Μπέμπα μου είναι 14 μηνών.φυσικά έχω κανει όλες τις εξετάσεις σε 2-3 καρδιολόγος και δεν υπάρχει κάτι παθολογικό.τώρα πως γίνεται να χτυπάει έτσι αρρυθμία η καρδιά κι εγώ αναρωτιέμαι.όλο αυτό τον καιρό έχω δοκιμάσει διάφορα,όπως ομοιοπαθητική,βελονισμό,ψυ χοθεραπεία,μικρή διάφορα είδα.εδώ κι ενα μήνα και κάτι παίρνω 1tenormin την ημερα,αν και δε θέλω,γιατί δεν άντεχα άλλο.η αλήθεια είναι οτι υπάρχει μια βελτίωση,αλλά αναρωτιέμαι για ποσο θα τα παίρνω..αυτά για αρχή,γιατί σας ζαλισα..ΡΑΝΗ και ΜΑΡΙΑ37 πραγματικα νιώθω οτι αυτά που γράφετε είναι σα να τα έχω γράψει εγώ.δε σας ξέρω κι όμως νιώθω τόσο κοντά σας..

Sorry για τα λαθάκια αλλά παιζουν κάποιες αυτόματες διορθώσεις και γράφω οτι να ναι σε κάνα δυο σημεια

Senior Member
    να ρωτησω κατι? ειχα παει το μαρτη τελευταια φορα σε καρδιολογο.... εκτακτες συστολες εχω απο τα 17 κ ειμαι33 ,αλλα κατι σουβλιες κ πλακωμα στο στηθος, πονους που τους καταλαβαινω αλλοτε στη πλατη κ αλλοτε στο στερνο... ειναι του αγχους? για αρρυθμιες εχω τα inderal ... μου ειπε οτι ειμαι φυσιολογικη, αλλα καπου γραφει "διαρροη εκ της μητροειδους βαλβιδας" αυτο ειναι το ιδιο με τη προπτωση? να ξαναπαω σε αλλο καρδιολογο??? εχω εντονες ενοχλησεις τελευταια κ φοβαμαι μν παθω ανακοπη....
    σε παλιοτερο ελεγχο (δεν εχω γραπτως τις διαγνωσεις πια) ακομα κ στα χολντερ δεν μου αναφερανε ποτε διαρροη... υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργηθηκε ή δεν το αξιολογησανε οπως κ ο τελευταιος καρδιολογος?
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Καλησπέρα και παλι.αυτό που λες για τη διαρροή εκ της μητροειδους βαλβίδας συμβαίνει εξαιτίας της πρόσπτωσης.έχω κι εγώ,αλλά αυτό δεν το αξιολογούν,ιδίως αν η διαρροή είναι μικρή.όσο για τους πόνους κι εγώ τους έχω,όλοι λένε οτι είναι μυϊκοί και δεν προερχονται απο την καρδιά.τώρα τι να πω,κι εμένα με φοβίζουν και τώρα τελευταια πιο πολύ απο τις έκτακτες.

Senior Member
    Απ οτι καταλαβαινω αρκετες ειμαστε στο κλαμπ των καταραμενων....Litoa ετσι ειναι οταν διαβαζεις απο αλλους καταστασεις γνωστες σε εσενα,ειναι σαν να τα γραφεις εσυ,παρολα αυτα,εγω ακομα πιστευω(χωρις να μειωνω ΚΑΘΟΛΟΥ αυτα που ζουν οι αλλοι!)οτι ειμαι ο μονος ανθρωπος που λειτουργει μια ετσι μια γιουβετσι η καρδουλα.....το βαρος στο στερνο ειναι πααααρα πολυ ενοχλητικο(το εχω σχεδον μονιμα!)αλλα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι απ την καρδια...(αντε να το βαλω στο μυαλο μου...)αλλα τα πονακια,πως να μην σκεφτεσαι οτι δεν ειναι της καρδιας,αφου σε εκεινο το σημειο τα νιωθεις!Εχω διαβασει επισης περιπτωσεις(και καρδιολογοι μου το εχουν πει)οτι υπαρχουν ανθρωποι που ζουν χροοονια με αρρυθμιες και δεν εχουν παθει κατι,ΑΛΛΑ,δεν ξερω ποσες και καθε ποτε τις ειχαν.....ηταν αραγε καθημερινες?Και φυσικα αλλο να ακους η να διαβαζεις οτι καποιοι ειχαν αρρυθμιες και αλλο να το νιωθεις επι μονιμου βασεως ΕΣΥ ο ιδιος!Αυτες μου δημιουργησαν τον φοβο,την υποχονδρια,την αλλαγη στην ποιοτητα της ζωης μου....ολα αυτες τα ξεκινησαν....ατιμες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    !Αυτες μου δημιουργησαν τον φοβο,την υποχονδρια,την αλλαγη στην ποιοτητα της ζωης μου....ολα αυτες τα ξεκινησαν....ατιμες!
    ακριβως ετσι!!!
    σου εχω στειλει πμ ΡΑΝΗ... θελω για αλλη μια φορα τα φωτα σου.....
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Page 40 of 132 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast