αρρυθμίες - αγχος??? - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 132 FirstFirst ... 3240414243445292 ... LastLast
Results 616 to 630 of 1975
    Senior Member
    Κι εγώ στην αρχή με τα valman ξεκίνησα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα κάτι ποιο δυνατό και έτσι άλλαξα εταιρεία, που είχε βαλεριάνα με περισσότερα mg. Εγώ δεν την έχω σταματήσει καθόλου, την χρησιμοποιώ συνέχεια. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, άλλα φοβάμαι να την σταματήσω, μήπως μου αυξηθούν πάλι οι έκτακτες.

Junior Member
    Γεια σας παιδιά μόλις έγινα μέλος. Εχω και εγώ ταχυκαρδίες πολλές φορές μαζί με αρρυθμία. Το νορμάλ bpm για εμένα είναι 90-110 οπότε αρκετές φορές αν αγχωθώ ανεβαίνει και 120. Πριν 4 χρόνια ανέβηκε στο 180 και το είχα 5 μέρες χωρίς να πάω στο γιατρό και κατέληξα 10 μέρες στην εντατική με κολπική μαρμαρυγή. Με πέρασαν από κόσκινο να βρούνε παθολογική αιτία αλλά δεν υπήρχε τίποτα, είμαι σε πολλή καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζομαι κλπ. Όπως καταλαβαίνετε η ρίζα του κακού για άλλη μια φορά ήταν το άγχος. Η γυμναστική βοηθάει απίστευτα και σας παρακαλώ να την βάλετε στη ζωή σας είτε λίγο είτε πολύ. θα ήμουν πολλή χειρότερα χωρίς αυτή. Αν δε γυμνάζεστε αρχίστε τώρα, διαλέξτε κάτι που σας αρέσει και ξεκινήστε σιγά σιγά, θα κερδίσετε πολλά στο τέλος. Σας το λέω με πολλή αγάπη.

Senior Member
    Geor-Gina γεια σου!Πραγματικα,ηταν πολλοι οι παλμοι σου....δηλαδη η μαρμαρυγη δημιουργειται απ την ταχυκαρδια?Καλα,εσενα για 5 μερες σου δημιουργειθηκε?Εμενα μου εχουν πει οι γιατροι οτι με τα χρονια δημιουργειται.Οσο για τον αθλητισμο,εχεις χιλια δικια!Εγω με το που ξεκινανε τα σχολεια και τα απογευματα αφηνω τα παιδια στα φροντιστηρια και στις δραστηριοτητες,ξεκιναω το περπατημα,2μιση χιλιομετρα καθε μερα,βρεξει χιονισει.Μου κανει καλο καταρχην στο μυαλο και μετα πιστευω οτι βοηθαει και στο σωμα.

Senior Member
    Γειά σας κι απο μένα!Ακριβώς τα ίδια και γω,παλαιότερα (απο τα 17 θυμάμαι) ξεκίνησε ο γολγοθάς με τις έκτακτες,αλλά ήταν μία σήμερα,μία μεθαύριο και δε μ ενδιέφερε..Πριν κανα χρόνο όμως ένα βράδυ μου ήρθε ταχυπαλμία μαζί με συνεχόμενες έκτακτες και φοβήθηκα πάρα πολύ..Σ ένα χρόνο μ έχει πιάσει 2 φορές αυτό το πράγμα..Εκανα 3 καδιογραφήματα,υπέρηχο καρδιάς,εξετάσεις αίματος και θυροειδή και είναι εντάξει..Οπου να ναι θα πάω και για χόλτερ να δώ..Μακάρι να είναι απ την αγχώδη διαταραχή που έχω και να μην εχω κάτι σοβαρό στην καρδιά..Εχει τύχει κι όταν περπατάω να κάνω έκτακτες η οταν σκυβω να πιάσω κάτι που έπεσε..Τι βάσανο ρε παιδιά..

Senior Member
    Ξέχασα να γράψω οτι το χειρότερο είναι οτι ΤΟ ΜΥΑΛΟ δεν ξεκολλάει απο κεί,ακόμα κι όταν ξεχαστω και περνάω καλά ,έρχεται η σκέψη " μα καλά,που είναι οι αρρυθμίες μου,λές να έρθουν το βράδυ?"
    Και πολλές φορές με πιάνω να εχω το δάχτυλο στον καρπό και να μετράω τους παλμούς μου!!Σε ήρεμες φάσεις εχω και 53-55 σφύξεις και καθόλου έκτακτες και νιώθω μια χαρά..Οταν αρχίζει ομως το πανηγύρι...Με παίρνει απο κάτω..

Member
    Γειας σας παιδια εδω κ παλι δυστυχως..Ειχα ψιλοηρεμησει για ενα 2μηνο εκανα 1-2 εκτακτες την ημερα κ ημουν ευτυχης,μεχρι πριν μερικες ημερες οπου επεστρεψαν οι αχωνευτες κ ξανα παλι τα ιδια.Προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργουν οι ατιμες αλλα ματαια..ακομη κ οταν ελλατωθηκαν σημαντικα ελεγα τι συμβαινει και ηρεμησαν τοσο;;Απλως δεν συνεβαιναν..

Senior Member
    το αγχος επιβαρύνει πολύ..

Member
    Το ξερω φιλαρακι αυτο ευθυνεται αλλα εχει φωλιασει για τα καλα μεσα μας!!
    Last edited by Greg83; 05-09-2014 at 14:07.

Senior Member
    Δεν περίμενα οτι τόσος κόσμος ταλαιπωρείται απο τέτοια θέματα! Εχω πάθει πλάκα..

Senior Member
    Εγώ γυμνάζομαι εντατικά, πηγαίνω τρεις φορές την βδομάδα γυμναστήριο και όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, έχω και ένα ποδήλατο και κάνω την βόλτα μου και με αυτό. Έχω ρωτήσει σε καρδιολόγο αν μπορώ να γυμνάζομαι, επειδή έχω τις έκτακτες και μου έχει πει πως μπορώ. Όμως πολλές φορές στο γυμναστήριο, την ώρα που κάνω όργανα, χωρίς να έχω ιδιαίτερα αυξημένους παλμούς, με πιάνουν συνεχόμενες έκτακτες, που με τρομάζουν πάρα πολύ, σε σημείο που σταματάω την γυμναστική. Επίσης και όταν κάνω ποδήλατο με πιάνουν πάλι οι έκτακτες. Νιώθω ότι όταν ζορίζομαι σωματικά, ότι με πιάνουν και δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποιος από εσάς που γυμνάζεται το παθαίνει την ώρα που αθλείται; Σκέφτομαι μήπως με την γυμναστική κάνω περισσότερο κακό παρά καλό, δεν ξέρω, μήπως πάθω τίποτα. Επίσης και εγώ όπως ανέφερε και ο manos32 με πιάνουν έκτακτες όταν σκύβω να πάρω κάτι ή όταν κάθομαι απότομα στον καναπέ ακόμα και όταν αναπνέω βαθιά. Πάντως δεν γίνεται να μην έχεις άγχος, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πρέπει να είσαι γκουρού σε κατάσταση νιρβάνα για να μην έχεις καθόλου άγχος. Όλοι οι άνθρωποι έχουν άγχος, άλλα δεν τους πιάνει όλους αρρυθμία.

Senior Member
    Οταν πήγαινα γυμναστήριο μ έπιαναν και μένα σε καμμιά απότομη ανάσα στην προσπάθεια,η μετά την ένταση,και τρόμαζα πολύ..Είχα νιώσει και τράνταγμα καλό κανα 2 φορές..Το "γκντουπ"το δυνατό,και τα είδα ολα απο το φόβο..και στη σχολη χορού το ιδιο σε περίεργα σκυψίματα και εντονες κινήσεις..τι να πώ..Θέλω να φύγουν αυτά οπωσδήποτε δεν τη παλεύω..

Παιδιά γεια σας!κι εγώ γυμναζομαι,αλλά όχι όπως παλιότερα που το εκανα σχεδόν καθημερινά.τώρα 2-3φορες την εβδομαδα και πιο ήπια προγράμματα(γιόγκα,πιλατες )στο σπίτι με dvd και φυσικά περπάτημα.δεν ξέρω φοβάμαι να πιεστω πιο πολύ..αυτό για το σκύψιμο και τις απότομες κινήσεις μου συμβαίνει κι εμένα.κοιτά να δεις και νόμιζα οτι μονο εγώ το παθαινω..Greg 83 κι εγώ δεν μπορω να καταλάβω με τίποτα πως λειτουργουν,αλλά εδώ οι καρδιολογοι δε μπορούν να πουν κάτι στάνταρ..Μαρια βρήκα μια εταιρία που έχει κάψουλες Βαλεριανας 500 mg.εσύ εχεις με παραπανω;

Senior Member
    Εμένα, αυτές που παίρνω τώρα είναι 300mg, και παίρνω μία την ημέρα. Θα σου έλεγα να μην πάρεις κι εσύ με περισσότερα mg. Ρίξε μια ματιά και στην solgar. Είναι καλές.

Senior Member
    panos69, διάβασα αυτά που έχεις γράψει με πολύ ενδιαφέρον. Μπράβο σου που κατάφερες να το ξεπεράσεις. Τώρα δεν έχεις καθόλου έκτακτες; Όταν προπονείσαι σε πιάνουν ή όχι;

Page 42 of 132 FirstFirst ... 3240414243445292 ... LastLast