αρρυθμίες - αγχος??? - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 132 FirstFirst ... 1555636465666775115 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1975
    Θεωρητικα οτι με υπομονη και επιμονη ολα θεραπευονται , ακομα και αν ειναι μεσα στο υποσυνειδητο , ομως πως οπλιστουμε με ολα αυτα , το πρωτο και κυριο να μην γινομαστε ερμαια του φοβου μας ,πιστευω οτι εκει αρχιζουνε και τελειωνουνε ολα

Member
    Διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον πρόσφατα που προσωπικά δεν το γνώριζα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Η έλλειψη σεροτονίνης στον οργανισμό μας είναι μία από τις αιτίες, ίσως η ίδια η αιτία που προκαλούνται οι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη! Η σεροτονίνη είναι μία ουσία που ονομάζεται νευροδιαβιβαστής και είναι υπεύθυνη για την ευφορία και την αισιοδοξία. Ένα από τα πολλά άρθρα που εξηγούν αυτό είναι το http://psi-gr.tripod.com/choc_11_ser_trypt.html . Σημειωτέον, το επίπεδο σεροτονίνης μειώνεται από το άγχος, από την έλλειψη συστατικών που λαμβάνουμε από τις τροφές, από την έλλειψη γυμναστικής και την έλλειψη ξεκούρασης.

Senior Member
    prag το θεμα ειναι οτι η επεμβαση εγινε για κατι αλλο και τωρα εχω εμφανισει 4-5 καινούρια προβληματα..Θα δειξει με τον καιρο

Παιδιά καλησπέρα!Διάβασα ένα ενδιαφέρον θέμα σ'ενα αμερικανικο φόρουμ για αρρυθμιες και είπα να το κάνουμε κι εμείς.αν δε βαριεστε,απαντηστε στις παρακάτω ερωτησεις,έτσι για να μοιραστουμε εμπειριες.θα απαντήσω κι εγώ εννοείται μες τις επόμενες μέρες.1)ποσά περίπου χρόνια έχετε αρρυθμίες(έκτακτες ή οτιδήποτε άλλο) 2)κατά μέσο ορο, πόσες την ημέρα,υπάρχουν περίοδοι χωρίς καθόλου; 3)υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί;(στρες,στενοχώρι� �,έλλειψη υπνου η ακόμα και κάποια κινηση,ή οτιδήποτε άλλο) 4)αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο προβλημα,έστω και άνευ σημασιας(π.χ πρόπτωση μιτροειδους;) 5)υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτα που τις πυροδοτούν ή τις χειροτερευουν; 6)ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κι αν ναι βοηθάει; 7)υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα διατροφής,διαλογισμός,ασκή σεις χαλάρωσης,ψυχοθεραπεία και τα σχετικά; 8)γυμναζεστε,κι αν ναι βοηθάει,τις χειροτερεύει και ποιο είδος άσκησης επιλέγετε; 9)επηρεάζονται καθόλου από κάποιο είδος παλινδρόμησης,στομαχικές διαταραχές,ιωσεις ή οτιδήποτε άλλο; 10)και μια τελευταία,για γυναίκες μόνο,έχετε παρατηρήσει να επηρεάζονται από ορμόνες(περίοδος,εγκυμοσύν η και τα σχετικά).ουφ,αυτά..ελπίζω να μη σας κουρασα..απλά το βρήκα ενδιαφέρον.περιμένω τις απαντήσεις σας και χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!
    Last edited by litoa; 11-10-2015 at 01:51.

Συνεχεια

3)υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί;(στρες,στενοχώρι� �,έλλειψη υπνου η ακόμα και κάποια κινηση,ή οτιδήποτε άλλο) 4)αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο προβλημα,έστω και άνευ σημασιας(π.χ πρόπτωση μιτροειδους;) 5)υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτα που τις πυροδοτούν ή τις χειροτερευουν; 6)ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κι αν ναι βοηθάει; 7)υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα διατροφής,διαλογισμός,ασκή σεις χαλάρωσης,ψυχοθεραπεία και τα σχετικά; 8)γυμναζεστε,κι αν ναι βοηθάει,τις χειροτερεύει και ποιο είδος άσκησης επιλέγετε; 9)επηρεάζονται καθόλου από κάποιο είδος παλινδρόμησης,στομαχικές διαταραχές,ιωσεις ή οτιδήποτε άλλο; 10)και μια τελευταία,για γυναίκες μόνο,έχετε παρατηρήσει να επηρεάζονται από ορμόνες(περίοδος,εγκυμοσύν η και τα σχετικά).ουφ,αυτά..ελπίζω να μη σας κουρασα..απλά το βρήκα ενδιαφέρον.περιμένω τις απαντήσεις σας και χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!
    Last edited by litoa; 11-10-2015 at 09:51. Reason: Συνεχεια

Member
    Είναι κάτι "απειλητικό" για την υγεία σου? Πάρε μια βαθιά ανάσα και πες στον εαυτό σου ότι θα περάσει κι αυτό. Γιατί θα περάσει! Το καταλαβαίνω πως σε ρίχνει μα σκέψου τι όμορφα πράγματα έχει η ζωή σου και πως σύντομα θα μπορείς να τα ευχαριστηθείς στο 100%!

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δημοσίευσε όλο το κειμενο δυστυχως

Εγω ενοιωσα την πρωτη εκτακτη πολλα χρονια πριν , γυρω στα 20 - 21 (τωρα ειμαι 40 ) αλλα δεν ηξερα τι ηταν οποτε δεν το ειχα δωσει και σημασια .Περασαν χρονια πολλα και ξαναεμφανιστηκαν μαζι με κρισεις πανικου , δεν ειχα πολλες και δεν ηταν καθημερινες , το προβλημα επιδεινωθηκε με την πρωτη μου εγκυμοσυνη , εκει τα πραγματα εγιναν ανεξελεγκτα και επειτα σε ενα 20ημερο ξαφνικα περασανε , βεβαια δεν με ξεχασανε , τις ειχα απο τοτε και μετα συνεχεια , βεβαια εχω περασει μεγαλα διαστηματα χωρις να ερθουν στη ζωη μου (εως και χρονο ) αλλα εδω και αρκετο διαστημα ειναι καθημερινες , τωρα που το σκεφτομαι ειχανε κανει παλι μια παυση να ξεκουραστουνε για καποιες βδομαδες . Η συχνοτητα ποικιλει , εχειτυχει να εχω 3-4 αλλα εχει τυχει να εχω και 20 και παραπανω , βεβαια πολλες δεν τις λες ομως με παγωνουνε απο το φοβο . Εχω εξεταστει σε πολλους γιατρους , εχω βαλει χολντερ , τις εχουμε βρει και ολοι ειπανε οτι δεν ειναι κατι ποθ πρεπει να με απασχολει . Βεβαια εγω πασχω απο καταθλιψη και για αυτο σωματοποιω το αγχος μου , μεγαλη ιστορια , μπερδεμενη παιδια πολυ και δεν ξερω πως θα την ξεπεμπερδεψω .

Member
    Quote Originally Posted by viki38 View Post
    Εγω ενοιωσα την πρωτη εκτακτη πολλα χρονια πριν , γυρω στα 20 - 21 (τωρα ειμαι 40 ) αλλα δεν ηξερα τι ηταν οποτε δεν το ειχα δωσει και σημασια .Περασαν χρονια πολλα και ξαναεμφανιστηκαν μαζι με κρισεις πανικου , δεν ειχα πολλες και δεν ηταν καθημερινες , το προβλημα επιδεινωθηκε με την πρωτη μου εγκυμοσυνη , εκει τα πραγματα εγιναν ανεξελεγκτα και επειτα σε ενα 20ημερο ξαφνικα περασανε , βεβαια δεν με ξεχασανε , τις ειχα απο τοτε και μετα συνεχεια , βεβαια εχω περασει μεγαλα διαστηματα χωρις να ερθουν στη ζωη μου (εως και χρονο ) αλλα εδω και αρκετο διαστημα ειναι καθημερινες , τωρα που το σκεφτομαι ειχανε κανει παλι μια παυση να ξεκουραστουνε για καποιες βδομαδες . Η συχνοτητα ποικιλει , εχειτυχει να εχω 3-4 αλλα εχει τυχει να εχω και 20 και παραπανω , βεβαια πολλες δεν τις λες ομως με παγωνουνε απο το φοβο . Εχω εξεταστει σε πολλους γιατρους , εχω βαλει χολντερ , τις εχουμε βρει και ολοι ειπανε οτι δεν ειναι κατι ποθ πρεπει να με απασχολει . Βεβαια εγω πασχω απο καταθλιψη και για αυτο σωματοποιω το αγχος μου , μεγαλη ιστορια , μπερδεμενη παιδια πολυ και δεν ξερω πως θα την ξεπεμπερδεψω .
    Καλησπέρα! Έχεις επισκεφθεί κάποιο ψυχολόγο από τότε που έχει κάνει την εμφάνισή του?

Κανω πολλα χρονια ψυχοθεραπεια , τα πρωτα χρονια με ψυχολογο και τωρα τελευταια με ψυχιατρο , ο οποιος μου συνεστεισε καποια αντικαταθπληπτικη αγωγη την οποια ακομα δεν εχω παρει , αλλα δεν με βλεπω να την αποφευγω . Εφτασα σε σημειο να φοβαμαι τις 5 εκτατες συστολες που κανω και να τις χρησιμοποιω υποσινειδιτα στην καθημερινοτητα μου για πραγματα που δεν θελω να κανω αναγκαζοντας τον εαυτο μου με αυτο τον επωδυνο τροπο ή τον τιμωρω καποιες αλλες φορες , οπως ειπα ειναι μπερδεμενο

Senior Member
    prag oxi den einai epikindino lene alla h zwh mou exei katastrafei.

Πρόταση

Παιδιά καλησπέρα!Διάβασα ένα ενδιαφέρον θέμα σ'ενα αμερικανικο φόρουμ για αρρυθμιες και είπα να το κάνουμε κι εμείς.αν δε βαριεστε,απαντηστε στις παρακάτω ερωτησεις,έτσι για να μοιραστουμε εμπειριες.θα απαντήσω κι εγώ εννοείται μες τις επόμενες μέρες.
    1)ποσά περίπου χρόνια έχετε αρρυθμίες(έκτακτες ή οτιδήποτε άλλο)
    2)κατά μέσο ορο, πόσες την ημέρα,υπάρχουν περίοδοι χωρίς καθόλου;
    3)υπάρχει κάτι που τις πυροδοτεί;(στρες,στενοχώρι� �,έλλειψη υπνου η ακόμα και κάποια κινηση,ή οτιδήποτε άλλο)
    4)αντιμετωπίζετε κάποιο καρδιολογικο προβλημα,έστω και άνευ σημασιας(π.χ πρόπτωση μιτροειδους;)
    5)υπάρχουν κάποια φαγητά,ποτα που τις πυροδοτούν ή τις χειροτερευουν;
    6)ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή κι αν ναι βοηθάει;
    7)υπάρχει κάτι που σας βοηθάει στην αντιμετώπιση τους,όπως συμπληρώματα διατροφής,διαλογισμός,ασκή σεις χαλάρωσης,ψυχοθεραπεία και τα σχετικά;
    8)γυμναζεστε,κι αν ναι βοηθάει,τις χειροτερεύει και ποιο είδος άσκησης επιλέγετε;
    9)επηρεάζονται καθόλου από κάποιο είδος παλινδρόμησης,στομαχικές διαταραχές,ιωσεις ή οτιδήποτε άλλο;
    10)και μια τελευταία,για γυναίκες μόνο,έχετε παρατηρήσει να επηρεάζονται από ορμόνες(περίοδος,εγκυμοσύν η και τα σχετικά).
    ουφ,αυτά..ελπίζω να μη σας κουρασα..απλά το βρήκα ενδιαφέρον.περιμένω τις απαντήσεις σας και χρωστάω τις δικές μου!καλό βράδυ!

Παιδια έχει κανείς καμία ιδέα γιατί μου κόβεται το μήνυμα?έχω προσπαθήσει πολλές φορές κι ενώ στην αρχή δημοσιεύεται μετά από λίγο είναι Κομένο..άλλο και τούτο..είναι λίγο μεγάλουτσικο(10 ερωτήσεις),αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα..αν μπορεί κανείς να βοηθήσει..

Senior Member
    κατι κανεισ με τα γραμματα και τα κενα και τισ τελειεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by viki38 View Post
    Κανω πολλα χρονια ψυχοθεραπεια , τα πρωτα χρονια με ψυχολογο και τωρα τελευταια με ψυχιατρο , ο οποιος μου συνεστεισε καποια αντικαταθπληπτικη αγωγη την οποια ακομα δεν εχω παρει , αλλα δεν με βλεπω να την αποφευγω . Εφτασα σε σημειο να φοβαμαι τις 5 εκτατες συστολες που κανω και να τις χρησιμοποιω υποσινειδιτα στην καθημερινοτητα μου για πραγματα που δεν θελω να κανω αναγκαζοντας τον εαυτο μου με αυτο τον επωδυνο τροπο ή τον τιμωρω καποιες αλλες φορες , οπως ειπα ειναι μπερδεμενο
    Από τον ψυχολόγο σου είσαι ικανοποιημένη? Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις ψυχολόγο? Μήπως υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που σε κάνουν να μην περνάς καλά? Γιατί πολλές φορές δε βοηθάει και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, η καθημερινότητά μας. Έχεις αποφασίσει ότι αυτό θα το αντιμετωπίσεις?? Έχεις πείσει τον εαυτό σου για αυτό?