Results 16 to 24 of 24
Thread: έλεος
-
16-07-2010, 12:00 #16
Tonia dia γεια σου...οι γιατροί σου λένε κάποια πράγματα αλλά από κει και πέρα δεν μπορούν να μπούνε στο μυαλό σου...τόσες φορές έχω πάει αλλά. .. μερικοί εδώ θέλουν και απλά να σε φορτώσουν με χάπια και άλλοι απλά τους ενδιαφέρει να πάρουν τα λεφτά και σε ξεχνανε. ..κακά τα ψέματα... ο γιατρός σου λέει ορισμένα πράγματα αλλά από κει κ πέρα δεν αρκεί αυτό,.. οσο αφορά τα χάπια τώρα τα παίρνω κανονικά γιατί με βοηθούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό. ..δεν έχω διαγνωστεί για κατάθλιψη ευτυχώς.,αλλά φυσικό κ επόμενο είναι να νοιώθω χάλια μετά από όσα συμβαίνουν...τώρα μου έφερε η μάνα μου τα τενορμιν...τα γνωρίζει κανείς? ?? Eγω νοιώθω τόσο αγχωμενη τώρα με δύσπνοια κ πίεση στο στήθος κλπ.,το φυλλάδιο λέει ότι δεν κάνει να το παίρνεις όταν έχεις δυσφορια...τι να πω...γνωρίζει κανείς? ?? Sas euxaristw paidia
- 16-07-2010, 12:29 #17
Originally posted by Maraki007
οι γιατροί σου λένε κάποια πράγματα αλλά από κει και πέρα δεν μπορούν να μπούνε στο μυαλό σου..
Από τα λεγόμενα σου θεωρώ ότι ο γιατροσ που πασ δεν αγγιξε την ψυχούλα σου κ γι αυτό δεν κατάφερε να σε βοηθήσει..
Σίγουρα οι γιατροί κοιτάνε την τσέπη τουσ αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι φυσιολογικό να σε \'\'ξεπετάει\'\' κάποιοσ γιατροσ και εσυ να λεσ ετσι ειναι το σύστημα.
Εννοείται οτι η δουλεια με τον εαυτό σου είναι δική σου υπόθεση αλλά παντα με τη σωστή καθοδήγηση.Υπάρχουν παρα πολλά ατομα -γνωρίζω και προσωπικά κάποια- που απαλάχθηκαν απο τισ κρισεισ πανικού και την αγοραφοβία με τη σωστη καθοδηγηση κάποιου ειδικού (ειτε ψυχίατρο είτε ψυχολόγο).
Μην πειραματίζεσε μόνη σου με χάπια, δεν νομιζω ότι ετσι θα βοηθήσεισ τον εαυτό σου.
Δεν έχεισ διαγνωστεί με κατάθλιψη αλλά παίρνεισ αντικαταθληπτικά 4 χρόνια και οι κρίσεισ πανικού συνεχίζονται..Δεν είναι αυτόσ λογοσ να σκεφτεισ μηπως ο γιατροσ σου δεν σε καλύπτει???
δεν ξερω , ειδικόσ δεν είμαι αλλά σκεψου τι μπορει να σε βοηθήσει αν πραγματικά θέλεισ να απαλαγαγείσ απο τα συμπτωματα..
16-07-2010, 14:13 #18
τα αντικαταθληπτικα τα συγεκριμενα τα δινουν και για κρισεισ πανικου και αγχος ... ειναι ηπια μεν, αλλα δε με βοηθανε... σημερα αυξησα τη δοση για να παρω ενα push επιπλεον... σιγουρα μπορς να κανω αλλαγες στα χαπια αλλα δεν θελω να αλλαξω διοτι αλλα ειναι πιο σκληρα, τοξικά κλπ...δε θελω να μπω σαυτη τη διαδικασια...με βοηθουσαν μεχρι και πριν ενα μηνα αλλα τωρα νιωθω οπως ενοιωθα πριν τα ξεκινησω... ο γιατροσ μου εχει πει οτι οταν νοιωθεισ πεσμενη και αγχωμενη μπορεισ να τα ανεωασεις λιγο και οταν νοιωθεισ καλυτερα τα ξανακατεβαζεις...φυσικα να κανεισ και πολλες προσπαθειεσ meanwhile με τον εαυτο σου... ενω κοιμαμαι ολα αυτα τα χρονια παρα πολυ καλα...(με τον υπνο δεν ειχα ποτε προβλημα) χθες ειχα την πιεση στο στηθος εντονεσ ταχυπαλμιες...πολυ ζοριστικα...ξυπνησα τον φιλο μου και τη μαμμα μου...ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ αλλα εν τελη κοιμηθηκα...σημερα απτο πρωι παλι τα ιδια....αυτος ο απαιδσιος πονος στο στηθος απτην ωρα που ξυπνησα, ταχυπαλμιες...απο ενα σημειο και μετα ομως αρχιζεισ να χανεις τισ δυναμεισ σου , ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....στο νοσοκομειο δεν εχω παει ακομα η αληθεια ειναι αλλα το εχω σκεφτει πολλες φορες οταν νοιωθω χαλια....εννοω στα επειγοντα...τισ εξετασεισ τ ισ εχω κανει ολες κανονικα...
απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτο το συναισθημα καθεται μεσα και υποφερω καθε μα καθε μερα...?? ξερω οτι θα περασει α ργα η γρηγορα...εχω ονειρα και στοχουσ αλλα δυστυχως οταν νοιωθω τοσο απαισια δε μπορω να κανω τπτ...
16-07-2010, 14:57 #19
Μήπως έχεισ πολλά πράγματα μέσα σου που πρέπει να βγάλεισ?
Εννοώ ψυχοθεραπεία έχεισ σκεφτεί να κάνεισ ποτε?
Δεν ξερω για τα φάρμακα αν βοηθάνε η όχι ( δεν ειμαι κ πολυ υπερ αυτων , ειμαι υπερ μονο στισ περιπτωσεισ που δεν υπαρχει αλλη λυση).Αλλά απότι καταλαβαινω δεν σε εχουν βοηθησει ιδιαιτερα.
Υπερβολικό αγχοσ ειναι αυτο που επαθεσ εχθεσ αλλα μιλα με το γιατρο σου.
Παντωσ μην επιμένεισ σε κάτι που τελικά δεν αποδειχτηκε πολυ αποτελεσματικό στην περίπτωση σου..
Καλή δύναμη.......
16-07-2010, 15:11 #20
Τι εννοείς όταν δεν υπάρχει άλλη λύση??? Ναι έχω υπερβολικό άγχος κ δε μπορώ να το αποβαλλω... ο γιατρός μου είπε τα ίδια πάλι,.
16-07-2010, 21:03 #21
Εννοώ οταν εχεισ δοκιμάσει χωρισ φαρμακα .Π.χ ψυχοθεραπεία. Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεισ και ψυχοθεραπεία..Ουτωσ η άλλωσ τα φάρμακα τα δοκίμασες.
16-07-2010, 21:33 #22
Δεν συμφωνώ πολύ με την ομοιοπαθητική και την έκθεση σε «κινδύνους»
Σε μένα τουλάχιστο δεν «έπιασε». Ίσως είχε και χειρότερα αποτελέσματα…
Πιστεύω ότι η Μαρίνα έκανε αλόγιστη χρήση των φάρμακων και ίσως να έχει μπερδέψει αρκετές ουσίες μαζί…Εικάζω επίσης ότι έβλεπε ότι δεν είχε γρήγορα αποτελέσματα και άλλαζε φάρμακα πολύ γρήγορα. Η προσωπικότητα της αλλά και το περιβάλλον της δεν την βοήθησε και καθόλου ψυχολογικά με αποτέλεσμα όλα πλέον να φαντάζουν μάταια…
Ενώ φυσικά δεν είναι
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε πιάνει καθόλου το xanax…
Θα μου κάνει εντύπωση εάν δεν σε βοηθάει καθόλου το συγκεκριμένο φάρμακο…
Δεν θέλω να το παίξω γιατρός και να σου προτείνω να το πάρεις αλλά ξέρω ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ εμένα ειδικά στην αρχή που είχα και εγώ τέτοιου είδους κρίσεις πανικού. Σε χαλαρώνει απλά και σε βοηθάει να «προλαβαίνεις»να κάνεις θετικές σκέψεις αφήνοντας τις κρίσεις στην άκρη…
Μερικά πράγματα φαντάζουν πολύ δύσκολα ενώ τελικά δεν είναι και τόσο
16-07-2010, 22:57 #23
!!!Πιστεύω ότι η Μαρίνα έκανε αλόγιστη χρήση των φάρμακων και ίσως να έχει μπερδέψει αρκετές ουσίες μαζί…!!!!!
VasilisA geia σου... Η μαρινα ποια ειναι?? μαλλον μπερδευτηκες οσον αφορα το ονομά μου αλλα ιτ ντασεντ ματερ..:P
Οσο αφορά αν εχω κανει αλογιστη χρηση φαρμάκων δεν ανεφερα κατι τετοιο και ουτε κανω κατι τετοιο...παιρνω μοναχα lexotanil 1,5 mg 2 φορεσ το χρονο το πολυ....δε θα έλεγα οτι εχω μπερδέψει ουσίες σε σχεση με αλλους...δε ξέρω πως σου ηρθε αυτό...οσο αφορα τα \'\'τενορμιν\'\' τα αγόρασα σημερα αλλα δεν πηρα ακομα ...ισως καποια στιγμη απλά θα τα δοκιμασω, αλλά χωρίς να είναι και αυτο σίγουρο....
17-07-2010, 01:26 #24
Originally posted by Maraki007
Γεια σας παιδια...υποφερω απο αγχος και κρισεισ πανικου εδω κ καποια χρονια....παιρνψ βεβαια ηπια αντικαταθληπτικα εδω κ χρονια (αλλωτς οταν νιωθω καλα τα κοβω και τα ξαναξεκινάω) ανέκαθεν ειχα πρόβλημα άλλωτε λιγότερο άλλωτε περισσότερο αλλα τα καταφερνα...περνοθσα δύσκολα αλλα το παλευα...τον τελευταιο μηνα με πιάνουν παλι τα πολυ έντονα ψυχοσωματικά καθημερινά...απελπίζομαι, πέφτω και ολα τα επακόλουθα...Πλεον δε τα φοβάμαι οπωσ παλιά α΄λλά φοβαμαι να βγω εξω κτλ...την άλλη βδομαδα εχώ να παω ταξιδι με αεροπλάνο και εχω να κλεισω ματι ενα μηνα...παλιοτερα κατεβηκα απτο αεροπλάνο 2 φορέσ αλλα απο τοτε άλλωτε νιοωθω οτι μπορω, άλλωτε οτι δε θα τα καταφέρω...με πιάνει τρελη κριση και αναστατώνω όλο το αεροδρομιο, δεν με καθησθχάζει τπτ...οι γιατροι μου λένε τα ίδια και τα ίδια, οτι θα περάσει, δεν πρεέπει να φοβασαι κτλ...βαρεθηκα να τα ακουω και να τα λεω...ο πατέρας μου πέρασε τα ιδια και χειρότερα και μου μιλαει καθημερινα γιαυτο...τωρα βεβαια ειναι απτουσ πιο πετυχυμένουσ στο εξωτερικο εν΄ς καποτε υπέφερε και αυτοσ πολυ...την άλλη βδομαδα πρέπει να παω να τον δω, και μονο ι ιδέα του αεροπλάνου μαζι με το πως νιώθω μεχουν εγκλοβίσει... διεσθ\'ανομαι πως τηα ειμαι και ξέρω οτι θα τρελαθω εκείνη τη μέρα...βέβαια και σπίτι τα ίδια νιώθω καθημερινά αλλά το αεροπλάνο, εδώ και 2 μήνες που το σκέφτομαι μέχει κάνει χάλια...
Καταρχήν ανεπίτρεπτο για μένα Maraki έκανα λάθος το όνομα σου…
Πάντως διάβασα ότι παίρνεις αντικαταθλιπτικά εδώ και χρόνια και τα αυξομειώνεις ανάλογα. Δεν αποσαφηνίζεις ότι παίρνεις μόνο Lexotanil Μια με δυο φορές το χρόνο….
Έμπαση περιπτώσει δεν σημαίνει ότι ότι μου έρχεται στο μυαλό το γράφω και από δω παν κι άλλοι …
Διαβάζω και μετά γράφω
Sorry εάν δεν κατάλαβα καλά
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία