"Δεν θελω να σε κλεψω κυριε.. θελω μονο να ζησω αξιοπρεπως.." - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ή σε μενα δν επιασε ο καφες ή σε σενα...
    πού ειδες ποστ της δωρας? :)
    Εχεις δικιο.Εσενα εννοουσα..;ρ .σορρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Εγω δεν λεω "δεν εχεις δικιο,ή κανεις λαθος" στην αρχη των ποστ μου..Αυτο ειναι η διαφορα περι της ακυρωσης.
    Κι οχι ρεμεντι μου,δεν σε βρισκω πειστικη,να σαι σιγουρη γι αυτο.,.Τετοιου ειδους επιχειρηματα(του τυπου αυτου,ή σε τσουζει επειδη εχω δικιο κλπ) καλυτερα να τα κοψεις.
    δεν δεχομαι υποδειξεις για το πως θα εκφραζομαι.

Senior Member
    Ενας ναρκωμανης δεν θα πεθανει αμα δεν παρει τη δοση του.Απλα ειναι φριχτο γι αυτον το να μην την παιρνει.Ενας που δεν πινει νερο καποια στιγμη θα πεθανει(πραγμα που το κανει να λεγεται και "αναγκη")..
    Οπως σου ξαναειπα επισης και στο προηγουμενο ποστ οτι δεν νιωθω απειλη απ τα γραπτα σου,αλλα ενοχλουμαι οταν καποιος θελει σωνει και ντε να κανει τη γνωμη του καθολικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν δεχομαι υποδειξεις για το πως θα εκφραζομαι.
    οταν αναφερεσαι σε μενα κανοντας εικασιες του στυλ "μηπως νιωθεις να απειλεισαι, ή μηπως με βρισκεις πολυ πειστικη"..θα περιμενεις και τις αναλογες απαντησεις..Οπως κανεις υποθεσεις για μενα,θα δεχεσε και την αντιδραση μου στον τροπο που επιλεγεις να μου απευθυνθεις..Αν δεν δεχεσαι εν ολιγοις υποδειξεις,εγω δεν δεχομαι με τη σειρα μου αστηριχτες υποθεσεις για το ατομο μου.

Senior Member
    Ενας ναρκωμανης δεν θα πεθανει αμα δεν παρει τη δοση του.Απλα ειναι φριχτο γι αυτον το να μην την παιρνει.Ενας που δεν πινει νερο καποια στιγμη θα πεθανει(πραγμα που το κανει να λεγεται και "αναγκη")..
    Οπως σου ξαναειπα επισης και στο προηγουμενο ποστ οτι δεν νιωθω απειλη απ τα γραπτα σου,αλλα ενοχλουμε οταν καποιος θελει σωνει και ντε να κανει τη γνωμη του καθολικη.
    μα το θεμα ειναι ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!
    γιαυτο και για μενα ταυτιζονται.γιατι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το εχει κανει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!!

καταλαβαινω το σκεπτικο της ενοχλησης σου, αλλα θεωρω οτι δεν με αφορα,και επισης δεν μπορω να κανω κατι, γιατι διαφωνω,...

Senior Member
    οταν αναφερεσαι σε μενα κανοντας εικασιες του στυλ "μηπως νιωθεις να απειλεισαι, ή μηπως με βρισκεις πολυ πειστικη"..θα περιμενεις και τις αναλογες απαντησεις..Οπως κανεις υποθεσεις για μενα,θα δεχεσε και την αντιδραση μου στον τροπο που επιλεγεις να μου απευθυνθεις..Αν δεν δεχεσαι εν ολιγοις υποδειξεις,εγω δεν δεχομαι με τη σειρα μου αστηριχτες υποθεσεις για το ατομο μου.
    εγω δεν σου ειπα πως να γραφεις, πως να αρχιζεις η να συνεχιζεις τις προτασεις σου
    γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει καθολου...

δεν εχω κανενα προβλημα με τις απαντησεις σου.
    απλα δεν προκειται να ανταποκριθω
    .αυτη ειναι η ερμηνεια της φρασης "δεν δεχομαι υποδειξεις απο εσενα" και οχι οτι δεν μπορεις να γραψεις οτι θελεις. γραφε μεχρι αυριο :)

Senior Member
    μα το θεμα ειναι ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!
    γιαυτο και για μενα ταυτιζονται.γιατι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το εχει κανει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!!

καταλαβαινω το σκεπτικο της ενοχλησης σου, αλλα θεωρω οτι δεν με αφορα,και επισης δεν μπορω να κανω κατι, γιατι διαφωνω,...
    Οκ.Ειπες την αποψη σου,ειπα τη δικη μου,δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε με παιρεταιρω αναλυσεις.
    Εαν δεν σε αφορα η ενοχληση μου,αλλο τοσο δεν με αφορα το οτι δυσανασχετεις οταν βλεπεις κατι ως υποδειξη..
    Καλο μεσημερι μας.

Senior Member
    Οκ.Ειπες την αποψη σου,ειπα τη δικη μου,δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε με παιρεταιρω αναλυσεις.
    Εαν δεν σε αφορα η ενοχληση μου,αλλο τοσο δεν με αφορα το οτι δυσανασχετεις οταν βλεπεις κατι ως υποδειξη..
    Καλο μεσημερι μας.
    δεν με ενδιαφερει ουτε τι σε αφορα βρε νια..
    αν θες συζητηση επι του θεματος, πολυ ευχαριστως, τα υπολοιπα ειναι δικα σου θεματα, δεν με αφορουν...

αναλυσεις θα κανω οσες θελω, κ ιε συ το ιδιο :)

Senior Member
    εγω δεν σου ειπα πως να γραφεις, πως να αρχιζεις η να συνεχιζεις τις προτασεις σου
    γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει καθολου...

δεν εχω κανενα προβλημα με τις απαντησεις σου.
    απλα δεν προκειται να ανταποκριθω
    .αυτη ειναι η ερμηνεια της φρασης "δεν δεχομαι υποδειξεις απο εσενα" και οχι οτι δεν μπορεις να γραψεις οτι θελεις. γραφε μεχρι αυριο :)
    Για να σου δωσω να καταλαβεις τον τροπο σου και το τι σου ειπα,θα σου απαντησω ως εξης.Μηπως προκειται για μια σωστη μου υποδειξη και το ξερεις κατα βαθος γι αυτο και ενοχλεισαι?Μηπως μεσα σου ξερεις οτι οντως αυτος ειναι ο λαθος τροπος για να απευθυνθεις σε καποιον που δεν σου μιλαει το ιδιο?
    Αν καταλαβες καλως..αν οχι..οκ και παλι..

Senior Member
    Για να σου δωσω να καταλαβεις τον τροπο σου και το τι σου ειπα,θα σου απαντησω ως εξης.Μηπως προκειται για μια σωστη μου υποδειξη και το ξερεις κατα βαθος γι αυτο και ενοχλεισαι?Μηπως μεσα σου ξερεις οτι οντως αυτος ειναι ο λαθος τροπος για να απευθυνθεις σε καποιον που δεν σου μιλαει το ιδιο?
    Αν καταλαβες καλως..αν οχι..οκ και παλι..
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ, δεν προκειται για κατι τετοιο :)

(ειδες ποσο απλα ειναι τα πραγματα?)

Senior Member
    Εχεις δικιο σ αυτο το σημειο,εδω που τα λεμε..Σου ειχα ομως ηδη απαντησει οτι "οχι" δεν βρισκω απειλη στα ποστ σου και το ξαναειπες..(δεν παυουν να ναι βεβαια ενοχλητικες για μενα τετοιου ειδους υποθεσεις και "προκλησεις")
    Τεσπα,οπως ξαναπα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο επι του θεματος..
    Αντε καλο μας μεσημερι (οντως αυτη τη φορα) ;ρ

Senior Member
    Εχεις δικιο σ αυτο το σημειο,εδω που τα λεμε..Σου ειχα ομως ηδη απαντησει οτι "οχι" δεν βρισκω απειλη στα ποστ σου και το ξαναειπες..(δεν παυουν να ναι βεβαια ενοχλητικες για μενα τετοιου ειδους υποθεσεις και "προκλησεις")
    Τεσπα,οπως ξαναπα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο επι του θεματος..
    Αντε καλο μας μεσημερι (οντως αυτη τη φορα) ;ρ
    καλο μεσημερι επισης :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αρκτος και σοφία...
    Νομίζω πως ψειρίζουμε τη μαιμού.
    Μιλάμε για την εξάρτηση των ναρκωτικων/τσιγαρου/ποτου/φαγητού σε αντιδιαστολή με την υγιεινή διατροφή/άθληση και το να μη καπνίζουμε.
    Και εκεί εγώ λέω πως θα προτιμούσα χίλιες φορές να αγχωνόμουν να μη χάσω το τρέξιμο μου ούτε μια μέρα, (γιατί προφανώς μου δίνει χαρά), παρά να είμαι εθισμένη στις παραπάνω συνήθειες.
    Δηλαδή σε λίγο θα πούμε πως ο φίλος μου πχ είναι αλλοπρόσαλος που προσέχει με τόση συνέπεια τον εαυτό του και άλλοι που το λιγότερο που κάνουμε είναι το κάπνισμα, είμαστε μια χαρα.
    Αυτο που λεω, ειναι οτι συνηθως ενας ανθρωπος - οποιος κι αν ειναι αυτος- παει απο το ενα ακρο στο αλλο. Οταν περναει στην αντιπερα οχθη, δλδ σε κατι υγιεινο, λεει...α ωραια τωρα ειμαι μια χαρα. Συνηθως ομως δεν ειναι ετσι. Γιατι δεν ειναι μονο το περιεχομενο της εξαρτησης, ειναι και η διεργασια που φτιαχνει μια εξαρτηση. Και οχι, δεν λεω οτι ως καπνιστρια ειμαι καλυτερη απο εναν αθλητη...δεν υπαρχει πουθενα αυτο, ουτε το υποννοω. Λεω ομως οτι οσες εξαρτησεις λιγοτερες, τοσο πιο ελευθερος ειναι κανεις. Και οχι, δεν εννοω οτι το καθε τι ειναι εξαρτηση επειδη το αγαπας και εισαι συνεπης σ αυτο. Αλλο πραγμα ειναι η εξαρτηση, αλλο η αγαπη σε κατι, σε καποιον. Υπάρχει διαφορα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Αυτο που λεω, ειναι οτι συνηθως ενας ανθρωπος - οποιος κι αν ειναι αυτος- παει απο το ενα ακρο στο αλλο. Οταν περναει στην αντιπερα οχθη, δλδ σε κατι υγιεινο, λεει...α ωραια τωρα ειμαι μια χαρα. Συνηθως ομως δεν ειναι ετσι. Γιατι δεν ειναι μονο το περιεχομενο της εξαρτησης, ειναι και η διεργασια που φτιαχνει μια εξαρτηση. Και οχι, δεν λεω οτι ως καπνιστρια ειμαι καλυτερη απο εναν αθλητη...δεν υπαρχει πουθενα αυτο, ουτε το υποννοω. Λεω ομως οτι οσες εξαρτησεις λιγοτερες, τοσο πιο ελευθερος ειναι κανεις. Και οχι, δεν εννοω οτι το καθε τι ειναι εξαρτηση επειδη το αγαπας και εισαι συνεπης σ αυτο. Αλλο πραγμα ειναι η εξαρτηση, αλλο η αγαπη σε κατι, σε καποιον. Υπάρχει διαφορα.
    ναι σοφία, αλλά εδώ μιλούσαμε για εξαρτήσεις και όχι ισσοροπημένους ανθρώπους που όπως είπα και πριν, δεν ξέρω κανένα.
    Φυσικά το ιδανικό θα ήταν ένας άνθρωπος να μην καταπιέζεται από τίποτα, αλλά πάλι δεν πιστεύω πως ο εκάστοτε εξαρτημένος καταπιέζεται από κάτι.
    Υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικών χαρακτήρων
    Πχ, ας πάρουμε το τσιγάρο που είναι η συνήθεια των περισσοτέρων.
    όλοι μπορούμε να το κόψουμε, αλλά για τον α β γ λόγο δεν το κάνουμε και ενώ ξέρουμε πως είναι λάθος συνεχίζουμε αυτή την άχρηστη και θανατηφόρα συνήθεια.
    Εκεί πάνω λοιπόν σου λέω, πως θα προτιμούσα να είχα εξάρτηση από τον αθλητισμό και να έτρεχα μες στη βροχή, παρά το @@τσιγαρο.
    Αυτό λεω. Δεν εξετάζω τον ιδανικό άνθρωπο, που έτσι και αλλιώς δεν πιστέυω πως υπάρχει.

Senior Member
    φυσικα και ειναι παρενεργεια το αγχος.
    αλλα το οτι υπαρχει αγχος, ειναι μια δικη σου υποθεση.
    εγω δεν το εχω διακρινει σε καμια φαση και εχω ζησει πολυ κοντα σε αυτο το ατομο. εβλεπα ξεκαθαρα οτι η ενασχοληση αυτη του δινει ΧΑΡΑ και την ειχε ενταξει πολυ φυσικα στην ζωη του, χωρις κανενα αγχος ουτε αγκομαχητο!

αν πουμε οτι για τπτ αλλο δεν μπορουμε να μιλησουμε παρα για οτι εχουμε ζησει προσωπικα, μαλλον θα μιλαμε για πολυ συγεγκεκριμενα και λιγα πραγματα...
    οταν εχουμε μια α εμπειρια ζωης και καλη κριση και αντιληψη, νομιζω πως ειμαστε πλεον σε θεση να βγαζουμε συμπερασματα και απο οσα παρατηρουμε, οχι μονο απο οσα ζουμε...
    φαντασου εναν ψυχολογο για παραδειγμα να ειχε αποψη μονο για οσα εχει ζησει..
    φαντασου εναν αρχιτεκτονα να πρεπει να εχει γινει ******* για να σχεδιασει ενα μπουρδελο..
    αποψη μου..

αν μιλησω και βιωματικα, εχω να πω οτι εχω υπαρξει εξαρτημενη απο σχεση, που δεν μου προκαλουσε κανενα αγχος, βαρος, πονο.. ημουν πολυ ευτυχης και τυχαινε μαλιστα να ειναι αξιολογοτατο ατομο που με ωθησε να προχωρησω σε καποια σημεια της προσωπικοτητας μου. ωστοσο ηταν εξαρτηση...
    α! ημουν εξαρτημενη κι απο το τσιγαρο, αλλα το εκοψα.. ΑΥΤΗ ηταν μια εξαρτηση με πολυ σοβαρες επιπτωσεις

εχω κι αλλες εξαρτησεις που ειναι κοινες με τους περισσοτερους νομιζω:
    το νερο, τον αερα, τον υπνο, το φαγητο...
    δεν αστειευομαι ουτε ειρωνευομαι, μιλαω πολυ σοβαρα.
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ας τα επιλεξουμε τουλαχιστον να ειναι ωφελιμα.
    εκει εχω καταληξει εγ
    Να ξεκινησω απο το τελος λεγοντας οτι δεν μιλαω για εξαρτησεις οπως το νερο, ο αερας που αναπνεουμε κλπ. Δεν μιλαω απο την αρχη του θεματος για κατι τετοιο, γιατι αυτες ειναι ζωτικες αναγκες. Θες να πεις οτι ειμαστε εξαρτημενοι απο αυτα? Πες το, ομως ετσι ειμαστε πλασμενοι. Εγω μιλαω για αλλους ειδους εξαρτησεις κ η διαφωνια μου ειναι στο οτι δραστηριοτητες που ειναι υγιεις (πχ. σεξ, σχεσεις, υγιεινη διατροφη) μπορει να κρυβουν παθολογια απο μερους του ατομου, με τον τροπο που τις βιωνει ή τις εχει ενταξει στην ζωη του (πχ. καταναγκασμος, εμμονη).

Θα ηθελα ακομα να πω πώς οχι δεν μιλαω καθολου υποθετικα, με βαση αυτο που γραφεις παραπανω για μενα. Για την ακριβεια, προσπαθω να αποφευγω υποθεσεις. Προτιμω να μιλαω για πραγματα που εχω ανακαλυψει μεσα στη θεραπεια μου ή για πραγματα που με βοηθησε να δω η θεραπευτρια μου, η ομαδα μου κι εγω να μαθω να βλεπω μεσα απο αυτους σ αυτους κ σε μενα. Η αγωνια στην οποια αναφερομαι, δεν ειναι υποθεση ειναι βιωμα. Δεν ειναι να χαμε να λεγαμε....λοιπον. Ουτε μιλαω εκ του ασφαλους ως ενα ατομο απολυτα και καθολα ισορροπημενο.

Οι εξαρτησεις -στις οποιες αναφερθηκα κ με τον τροπο πιστευω οτι αναπτυσσονται κ δουλευουν- για μενα εχουν παθολογια, εχουν δυσκολια κ εχουν κ δουλεια απο πισω για το ατομο που το χαρακτηριζουν. Αν για αλλους ειναι κατι ευχαριστο κ χαρουμενο, εχει καλως...δεν εχω σκοπο να επιβαλλω την γνωμη μου σε κανεναν.Οποιος θελει αλλωστε μπορει να το ψαξει απο μονος του, τι παιζει για τον εαυτο του.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast