μικροτεροι αντρες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    Originally posted by pad
    ψαξε για δουλεια να πατησεισ στα ποδια σου να μην τον εχεισ αναγκη αν δεισ οτι τα καταφερνεισ στη δουλεια δεν θα ανεχεσαι μαλακιεσ στο σπιτι η γνωμη που εχεισ για τον εαυτο σου τον αφηνει και κανει παιχνιδι
    νάτο πάλι το ντουζ πουάν.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by elena72

θυμιθηκα τωρα σε ενα τραπεζωμα ,,,καποιος μου ζητησε αλατι και εγω πηγα ξυδι,,,και λεει αυτος δεν σου ειπα?ειναι για τον 6ο ,,,στον 6ο ειναι η ψυχιατρικη,,,και εβαλα τα κλαματα στο τραπεζι εφυγαν ολοι αμεσος,,,,μετα μου τα χωσε γιατι εκανε πλακα και εγω το πηρα στα σοβαρα,,τοσο χαζη εισαι???
    πριν φυγει ενας φιλος του ο αποστολης,,,,ηρθε και με φιλησε στο μαγουλο,,δεν εγινε τιποτα μου ειπε ο ανθρωπος,,,ολο το βραδυ εκλεγα,,,αυτος ροχαλισε στα 5 λεπτα!!!!
    ιντερνετικός ασπασμό σου στέλνω ... και μόνο που το διάβασα στεναχωρέθηκα.. πόσο μάλλον εσύ που ξαναθυμήθηκες την βραδιά εκείνη..
    και αν έγινε πέρασε σου λέω εγώ,...

Banned
    Originally posted by katatonia

ναι εχεις δικιο το εθεσα λαθος.με τη λεξη γαμο δεν εννοουσα το χαρτι που υπογραφεις αλλα την αποφαση που παιρνεται μεταξυ ενος ζευγαριου να περασουν την υπολοιπη ζωη μαζι,τα χρονια που εχουν ηδη ζησει,την αυτοαποκαλυψη που υπαρχει αναμεσα τους,το αισθημα οτι καποιος θα ειναι διπλα σου τις δυσκολες στιγμες κτλπ.

τα λογια του παπα ε?

εμμμμ δεν ειναι ετσι.....

μπορω να σου πω απειρες περιπτωσεις ζευγαριων,
    που πατησαν ακριβως σε αυτο το χαρτι.

Ζευγαρια που πριν το γαμο υπηρχε μια αλφα συμπεριφορα,
    και μολις χωθηκαν στο σπιτι μετα απο ενα διαστημα τα παντα αλλαξαν....

Εχει ο αλλος σχεση χρονια και την επομενη του γαμου του γινεται αλλος ανθρωπος.
    Τι αλλο να υποθεσει κανεις, οτι περιμενε ακριβως αυτο το χαρτι για να δειξει τι ανθρωπος ειναι ακριβως?

δεσμευσεις ζωης οπως τις σκεφτεσαι δεν υπαρχουν.
    Οχι γιατι ειναι κακοι οι ανθρωποι, αλλα γιατι μεταβαλλονται.
    Εαν υποθεσουμε οτι μιλας για ατομα τα οποια εχουν κατασταλαξει στη ζωη τους και στο ποια φιλοσοφια εχουν, τοτε δεν θα εχεις πολλα προβληματα.
    Αλλα αν μιλας για ανθρωπους που ακομα \"ζυμωνονται\" τοτε θα υπαρχουν και μεταβολες σε σκεψεις, συναισθηματα, συμπεριφορες κλπ.....

Senior Member
    Εχμμ και σόρρυ κιόλας αν κάνω κατάχρηση της ελευθερίας του φόρουμ και σε έχω ζαλίσει με απανωτά ποσταρίσματα αλλά ΚΑΙ αυτό ήθελα να στο σχολιάσω
    .....να φερεις γυναικα να προσεχει το παιδι να παω για δουλεια .....
    Χωρίς να ξέρω την ηλικία του παιδιού, αλλά φανταζόμαι ότι μπορείς να το αφήνεις, γιατί δεν ψάχνεις εσύ για δουλειά και να φέρεις εσύ γυναίκα να προσέχει το παιδί?
    Μην αντιμεταθέτεις τις ευθύνες. Το ότι δεν δουλεύεις είναι δική σου επιλογή. Το αν θα δουλέψεις πάλι δική σου είναι.
    Ο τρόπος ανατροφής του παιδιού είναι κοινή επιλογής και εάν ο ένας αδιαφορεί τότε πάλι κοινή επιλογή είναι. Ο ένας επιλέγει να αδιαφορεί και ο άλλος να ενεργήσει σύμφωνα με τις υπάρχουσες καταστάσεις μέσα στις οποίες είναι και η αδιαφορία του άλλου.
    Τέλος μέσα στο μεγάλωμα του παιδιού κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι παραστάσεις που παίρνει. Σωστά?
    Τι παράσταση παίρνει ένα παιδί που βλέπει την μητέρα του να κάθεται και να υπομένει? Να κάθεται και να αναβάλει την οικονομική της ολοκλήρωση?
    Δεν σου λέω αύριο βγές και δούλεψε. Εχεις προβλήματα. Εχεις ζόρια.
    Σου λέω όμως αυριο σκέψου και προγραμμάτισε την πορεία σου προς αυτόνομη επαγγελματική αποκατάσταση. Και ακολούθησε ότι προγραμματίσεις.

Όσο για το κυρίως θέμα αυτού του thread αποφεύγω να σου προτείνω κάτι. Σκόπιμα. Το να υποστηρίξω την όποια απόφαση λάβεις ευχαρίστως θα το κάνω αλλά το να σου υποδείξω δεν νομίζω ότι πρέπει.

Μπορώ κάλλιστα όμως να σου πώ να φροντίσεις να κάνεις ότι σε κάνει ευτυχισμένη. Συνειδητά. Κατόπιν σκέψεως. Γνωρίζοντας τις συνέπειες των πράξεών σου. Χωρίς αναστολές και τύψεις. Μέχρι του ορίου που θα νιώθεις ευτυχισμένη με τις πράξεις και τα αποτελέσματά τους κάνε ότι νομίζεις.

Senior Member
    Σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια που ο άντρας δουλεύει και η γυναίκα κανονίζει τα πάντα για το σπίτι (το αντιγράφω ακριβώς όπως το έγραψες) δεν σημαίνει κατανάγκη πως ο άντρας είναι φαλοκράτης και η γυναίκα υποταγμένη.
    Μπορεί έτσι να έχουν συναποφασίσει να υπάρχουν ως οικογένεια.
    Ούτε σημαίνει κατάνάγκη ότι ο άντρας δεν κουνάει το χέρι του να κάνει ότι νομίζει ότι μπορεί ο ίδιος και ξεκουράζει την σύντροφό του.

Το φαλοκρατικό είναι όταν ο άντρας μόνος του παίρνει την απόφαση να είναι η οικογένειά του με τους δικούς του κανόνες. ΜΟΝΟ.
    (θέλω να πω πως φαλοκρατικό είναι και το να πει κάποιος. εγώ θα είμαι στο σπίτι και εσύ θα δουλεύεις. όπως και το ακριβώς ανάποδο πάλι φαλοκρατικό είναι)
    Γιαυτό και χαρακτηρίζω εντελώς ηλίθιο να έχεις ώς κανόνα ζωής \"εγώ δουλεύω έξω από το σπίτι και αφού εσύ δεν δουλεύεις έξω από το σπίτι τότε μέσα στο σπίτι εσύ θα είσαι δούλος μου\" (είτε αυτόν τον κανόνα τον έχει ένας άντρας είτε μία γυναίκα.)
    Σκέψου μία γυναίκα εργαζόμενη να το έλεγε αυτό στο παιδί της. Ο μόνος χαρακτηρισμός που βρίσκω είναι το \"ηλίθιος\".

Senior Member
    ελαφρώς γαλάζιο μονοπάτι
    αυτό που δεν ξέρω είναι εάν ήταν κοινή απόφαση του ζευγαριού η θεματοθέτρια να ασχοληθεί με το σπίτι και την ανατροφή του παιδιού και να μη δουλεύει (εστω και αρχικά που μετά έγινε μόνιμα)
    εάν ήταν κοινή απόφαση τότε τον άλλον δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω φαλοκράτη. Μπορώ όμως να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του ηλίθια.
    Όντως το παρατραβήξαμε και σταματάω εδώ.
    Αλλα πράγματα νωμίζω πως ζητάει από εμάς να διαβάσει η θεματοθέτρια.

Banned

ο μικρος δεν ξερει οτι εγω το σκεφτομαι,,,,του εχω αποκλεισει συναντηση,,,του εχω πει οτι μενω μακρια και ειναι αληθεια και δεν γινεται να βρεθουμε,,,το περιεργο ειναι οτι θελει να μιλησουμε στο τηλεφωνο για να ακουσει τη φωνη μου!!!!θελει να εχουμε επαφη οπωσδηποτε,,,,ενω ξερει οτι δεν θα βρεθουμε ποτε ,,,,μετα δεν ξερει τι συμβαινει στο γαμο μου,,,οταν μου λεει ερωτικα και τετοια,, αλλαζω θεμα και δεν ενοχληται,,,

δεν ισχυουν αυτα που λες, η μαλλον για να ειμαι πιο σωστος, δεν εχουν σημασια και να ισχυουν, καλυτερα τωρα ε?
    για τον πιτσιρικα εισαι μια εν δυναμει περιπτωση που μπορει να προκυψει.
    Αν προκυψεις εχει καλως.....

Το θεμα ομως ειναι οτι ο πιτσιρικας ειναι αυτο που ειναι:
    ενας τυπακος με ορμες....
    στο ειπα και πιο πριν, μηπως πρεπει να αρχισεις να ψαχνεις μεσα σου και αναλογα τι θα βρεις να επεκταθεις και στους πιτσιρικαδες και η οπου αλλου σου βγει?

Banned
    Οk, elena72 δεν διάβασα και πολλά αλλά από ότι κατάλαβα έχεις προβλήματα με τον γάμο σου και ο σύζηγός σου δεν σου φέρεται όπως θα ήθελες και συ τώρα σκέφτεσαι να τον απατήσεις και γιατί δεν χωρίζεις αν επιτρέπεται?

Banned

Banned
    δεν ειναι τοσο απλο,
    πιθανον να εχεις προσδοκιες που δεν υπαρχουν....
    η και κατι αλλο που το αγνοω.

Παντως ειστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες αναγκες και προσδοκιες.

Senior Member
    σε μένα αναφέρεσαι;

Banned
    στο θεμα της ελενας μιλαω, σε εκεινη αναφερομαι

Banned

Senior Member
    Lol.. Η πεθερά σου σε λέει ξύλο απελέκητο;
    Ο άντρας σου είναι ο ιατρός κι εσύ το τσόκαρο; (σου κάνουνε και χάρη δηλαδή :)
    Α ρε conditioning.
    Γιατί μερικοί άνθρωποι τα δέχονται αυτά;

Senior Member
    Α καλά.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast