μικροτεροι αντρες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
    Junior Member
    Originally posted by elena72
    λιγες μερες μετα το θεμα της Ολγας,,,,βρισκομαι στην ιδια ακριβως θεση,,,γνωρισα καποιον απο το ιντερνετ και ειναι 8 χρονια μικροτερος,,,ειδα φωτο και ειναι κουκλος,,του ειπα οτι ειμαι παντρεμενη με παιδι και εξακολουθει να με φλερταρει επιμονα!!!!Μου ειπε οτι θελει να ζησει την εμπειρια με μια μεγαλυτερη γυναικαμκαι εγω του ειπα οτι δεν ειμαι διαθεσημη,,,του ειπα οτι μου πεφτει μικρος και δεν εχω απιστησει (ακομα),,,αλλα ρε παιδια τον σκεφτομαι συνεχεια!!!ειναι δυνατον???ειναι νιανιαρο!!!ομος μιλαει σαν 35αρης,,,
    θα σου μιλησω ανοιχτα.
    κι εγω δεν ειμαι μεγαλος σε ηλικια ομως πιστεψε με αν ο αντρας εχει εμπειρια σε πληροφορω οτι ευκολα μπορει να ριξει μια γυναικα,λεγωντας πολλα που θελει να ακουσει εκεινη,πατωντας στα προβληματα της με τροπο.πλησιαζωντας την.
    μπορει και να μην ειναι ετσι ο νεαρος που λες,ομως παντα να φοβασαι την μασκα που μπορει να κρυβεται πισω απο ενα ομορφο προσωπο.μην κρινεις μονο απο εμφανιση.

Junior Member
    Πάρε τον και απ το μκρό. Μην το σκέφτεσαι, ο άντρας είναι στα φόρτε του στις ηλικίες αυτές. Και γω θυμάμαι τότε πηδούσα όλη μέρα, τουλάχιστον έτσι νόμιζα.Τώρα δεν πηδάω καθόλου, το σταμάτησα, για 5 δευτερόλεπτα ηδονής τόση πάλη δεν αξίζει.

Member
    elena72

διαβασα με μεγαλη προσοχη τα οσα γραφεις..θελω να σου πω πως αυτη την στιγμη βρισκομαι στην θεση του αντρα που περιγραφεις..ειμαι 26 και εχω \'\'σχεση\'\' απο την 1 μαιου με μια παντρεμενη 39 ετων με μια κορη 15 ετων..ζωντας μια τετοια εμπειρια για πρωτη φορα εχω να σου πω τα εξης

α) ειναι πολυ κολακευτικο για εναν μικροτερο αντρα να βρισκεται στην θεση που περιγραφεις..για πολλους λογους..αυτο ομως μπορει να τον κανει να μην ειναι ειλικρινης προκειμενου να πετυχει αυτο που θελει

β)αν ο γαμος σου δεν εχει προβληματα,τοτε ΜΗΝ το κανεις..οι τυψεις-ερινυες ειναι πολυ δυσκολες για καποιον να τις αντεξει

γ) αν προχωρησεις σε μια τετοια εμπειρια θα πρεπει να την τοποθετησεις καθαρα και μονο σε σεξουαλικη-σαρκικη βαση..αν επιδιωκεις να βρεις καποια βαθυτερα συναισθηματα τοτε απλα θα πεσεις εξω

δ)αν περιμενεις οτι αυτο θα αποτελεσει μια ξεχωριστη εμπειρια(κατι καινουριο βρε αδερφε), τοτε παλι θα πεσεις εξω..οι σχεσεις των ανθρωπων ,ανεξαρτητου ηλικιας,ειναι γενικα πολυ απλες για να προσφερουν εντονες συγκινησεις

ε)και κατι τελευταιο...ο καλυτερος κριτης του εαυτου σου σε αυτα εισαι εσυ,,κανεις αλλος

παντα φιλικα..

Banned
    Originally posted by elena72
    αλλα ενω εγω του εδωσαο πρασινο φως αυτος αρχισε τις ευαισθησιες,,,,γιατι παντ?τι θελει?εγω του ειπα να κοψει τα ερωτολογα και τις αηδιεσ..ΤΙ ΘΕΛΕΙ?
    μπορω να ξαπερασω το πρωτο σοκ,,,,
    Τι να θέλει βρε έλενα....σεξ θέλει. Απλά το προτιμά με ωραίο περιτύλιγμα, γι\' αυτό και τα ερωτόλογα, παρόλο που όπως λες του έδωσες το \'πράσινο φως\' :)

Έπειτα οι άνθρωποι εκτός από το σεξ έχουν κι άλλα εγωιστικά κίνητρα, για παράδειγμα θέλουν να σε γοητεύσουν, να σε \'κερδίσουν\', να σε \'κατακτήσουν\' (κι όχι μόνο στο κρεβάτι, που είναι και το πιο εύκολο τελικά) κλπ. Τώρα βέβαια, το θέμα δεν είναι να κερδίσεις κάτι, είναι να ξέρεις και τι να το κάνεις μετά...γι\' αυτό απόλαυσε τα ερωτόλογα χωρίς να τα πολυπιστεύεις κιόλας :)

Senior Member
    τι φιλη,κοπελια?αντρας ειναι ο παντ....

Πρώτα απ\' όλα . Αν είναι ο γάμος σου να σε κάνει να σκευτεσαι τόσο αρνητικά για τον άντρα σου και γενικά δεν σου δίνει πλέον χαρά , γιατί δεν χωρίζεις ; Ξέρω βέβαια ότι αν υπάρχει παιδί στη μέση είναι λίγο πιο περίπλοκο το θέμα , εννοείται , αλλά απ την αλλη το παιδι κάποια στιγμη θα καταλάβει μεγαλώνοντας ... εσύ ομως θα χάσεις τα χρόνια σου δίπλα σε κάποιον που δεν αγαπάς .

Πέρα απ αυτό , προφανώς θα το χεις σκευτει και μονη σου και είναι περιττό να στο λεμε συνέχεια , εντάξει μεγαλη κοπέλα είσαι , ξέρεις τις πιθανες επιπτώσεις και τους κινδυνους . Αν παρ όλα αυτά θες να το κάνεις τότε καντο . Καλ\'υτερα να μην έχεις αποθημένα . Στην τελική είναι απλώς μια σωματική εμπειρία , δεν προκειται για συναισθηματικο δεσιμο . Δεν το βλεπω ως προδοσία απέναντι στον άντρα σου . Στην τελική αφού έχετε απομακρυνθεί που ξέρεις τι μπορεί να έχει και αυτός . Αν το θέλει δεν του είναι δύσκολο υποθέτω . Αλλά για πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η κατάσταση αλήθεια ; Για πόσο θα την αντέξεις δηλαδή ...
    ... trying to stay on the bright side of life ...

[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)

Senior Member
    τα δικά σου γιατί όχι?
    εντυπωσιακό πάντως....

νομίζω πως είμαι οκ

για τα δικά σου μάλλον δεν θα κάνεις κάτι....
    http://www.mazi.org.gr/

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345