EIMAI ANIKANOS
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 102

Thread: EIMAI ANIKANOS

Member
    Γεια σου gian 90.Αρχικά λύσε μου μια βασική απορία!!!!Ποιός σε έχει κάνει να αισθάνεσαι έτσι?Υπήρξε υποτίμηση απο το οικογενειακό περιβάλλον?

Senior Member
    δηλαδη εισαι τοσο ανικανοσ που δεν μπορεισ να μοιρασεισ φυλλαδια;η να γινεισ ντιλιβερας;δουλειεσ υπαρχουν κι ευκολεσ και δυσκολεσ δεν κανουν ολεσ για ολουσ σιγουρα εχεισ δεξιοτητεσ αλλα δεν τισ εχεισ ανακαλυψει ακομα για να αποκτησεισ και αυτοπεποιθηση το οτι δειχνεισ μικροσ δεν ειναι προβλημα ο κολλητοσ μου ειναι ετσι και ειχε και εχει σχεσεισ κανονικα το πολυ πολυ αν θελεισ ξεκινα γυμναστηριο να γινεισ τουμπανοσ να αρεσεισ πιο πολυ

Senior Member
    ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ αλλά νιώθεις ανίκανος καθώς για διάφορους λόγους δεν εμπιστεύεσαι τον ευατό σου.

μουμπλε μουμπλε μουμπλε (επιφώνημα καθώς κάποιος σκέφτεται)

για αρχή
    3 φορές τη μέρα επί 100 φορές επί 3 μέρες θα γράφεις σε ένα τετράδιο
    ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ και ότι με κάνει να νομίζω πως είμαι ανίκανος θα το λύσω.

μετά 3 μέρες θα σου γράψω άλλη άσκηση.

Αντε μιας και έχουν αλλάξει οι εποχές μπορείς να γεμίσεις την οθόνη του πισιού σου με μία σελίδα που θα γράφει την παραπάνω πρόταση και να την κοιτάς για 5 λεπτά κάθε ώρα που βρίσκεσαι μπροστά στο πισι.
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    Αρχικά δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άχρηστος.Να σου πω κάτι?20 χρονών είσαι οκ?Αν μπορείς να μη δουλέψεις κανε το προς το παρόν και ασχολείσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν.Αυτή η ηλικία είναι η πιο παραγωγική και εκμεταλλεύσου το.Και εγω ήθελα να πιάσω σπίτι μόνη μου.Αλλά επειδή δε βγαίνω και λογικό είναι(λίγο το οτι δε με παίρνει,λίγο το οτι έχουμε και μια κρίση) προτιμώ να μένω με τους δικούς μου αντί να δουλεύω 24 ωρες το 24ωρο για να χω απλά ενα σπίτι(και τι σπίτι θα ναι?) στη πολή και να μη βγαίνω ούτε για να φύγω 2 μέρες κάπου.

Τώρα στο κομμάτι των φίλων και εγω εχω υπάρξει απίστευτα ανασφαλής και πέρασα και φάση που δεν είχα κανένα.Κατέληξα στο οτι μπορείς να βρείς φίλους επι της ουσίας εκεί που δεν το περιμένεις πίστεψέ με.

Οσον αφορά τις σχέσεις δεθα σου χαιδέψω τα αυτιά.Αν δεν πιστέψεις εσυ σε εσένα γιατί να πιστέψει κάποιος άλλος?(αυτό ισχύει και για τις φιλίες)Δεν κάνουμε και δε μας κάνει χάρη κανείς.

Εγω στη θέση σου θα έκανα το εξής(το χω κάνει κιόλας):η γνωστή μέθοδος υπέρ-κατά(οσο πιο αντακειμενικά γίνεται.Βάλε κάτω τα πράγματα,γράψε τα θετικά,τα αρνητικά,τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις(σοβαρά και μη) καθώς επίσης και αυτά που σ αρέσει να κάνεις και αγαπάς.(απο μπάσκετ μέχρι φωτογραφία.)

να θυμάσαι:Προσπάθησε να λύνεις ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ.Δ εγίνεται με τη μια να βρείς τους τέλειους φίλους,την καύλα γκόμενα,την τέλεια δουλειά και την τέλεια εμφάσνιση(που δε μετράει τόσο πίστεψέ με.)

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑ ΧΑΡΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!παντα

Έχω ένα φίλο στις σωματικές διαστάσεις που περιγράφεις ότι είσαι.
    Αυτός είναι και επιτυχημένος στη δουλειά του, είχε και έχει σχέσεις με ωραίες γυναίκες και έχει τόλμη και αυτοπεποίθηση πολλή. Ως παράδειγμα...

Τα υπόλοιπα είναι δημιουργήματα του νου και αφού δείχνεις τέτοια «κακή» εικόνα η στάση των άλλων απέναντι σου θα είναι ανάλογη.

Πέρασα από παρόμοιες καταστάσεις και τώρα συνεχώς βελτιώνομαι.

Είσαι πολύ νέος για να σκέφτεσαι τόσο αρνητικά.
    Τώρα κτήζεις το αύριο στη ζωή σου. Αν αποτύχεις τώρα να βάλεις τις γερές βάσεις στο μέλλον θα σου είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.
    γιάννης

Senior Member
    Για τα παιδιά της Αφρικής (γενικώς και προφανώς πλην εξαιρέσεων) είμαι σίγουρος πως δεν είναι θέμα σωματότυπου. Είναι θέμα πείνας και είναι έτσι. Πείνας που δεν είναι επιλογή τους.

Σε εσένα είναι όντως σωματότυπος (δηλαδή έχεις σωστό δείκτη βάρους - ύψους) πράγμα που θα σε χαρακτήριζε κοντό ή είσαι σχετικά κοντός αλλά είσαι ΚΑΙ αρκετά ελλειποβαρής ?(που σημαίνει πως επιλέγοντας να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις θα αλλάξει η εμφάνισή σου σχετικά εύκολα)

Απλούστερα... Φίλε μου διατρέφεσαι κανονικά ή είσαι προς το ανορεξικός?

Banned
    γιαννη,
    επειδη το θεμα της σχεσης σε απασχολει (και καλα κανεις)
    εχεις σκεφτει οτι μπορει να βρεθει μια κοπελα που να ειναι στο περιπου οπως εσυ,
    η και ισως να μην την απασχολει το πως εισαι στο λουκ?
    εννοω με αρνητικο προσημο φυσικα....

Senior Member
    Φαντάζομαι τον Βαλέριο Λεωνίδη τον ξέρεις.
    Αν όχι http://el.wikipedia.org/wiki/Λεωνίδας_Σαμπάνης
    1,64 ύψος.
    Δεν λέω ότι μπορείς να γίνεις Ηρακλής τσέπης νο2 αλλά εντάξη είσαι κοντός. Ε και? έτσι έκατσε.
    Αλλά το ότι είσαι 45 κιλά δεν έκατσε. Είναι δικό σου θέμα. Αρα μπορείς εσύ να το αλλάξεις.
    Και με νομίσματα και πιστεύω πως είναι ορμονικά και άλλα τέτοια δουλειά δε γίνεται. Αν θές πας σε διατροφολόγο. Εκείνος θα σου πεί.

Senior Member
    gian, καλώς ήρθες:)

οπως ο ιδιος μας λες, η εμφανιση σου ειναι κάτι που εχει σταθει εμποδιο για να βγεις προς τα εξω κ να κοινωνικοποιηθεις. Να κανεις σχεσεις φιλικες, ερωτικες. Συμφωνω μαζι σου πώς ειναι κατι που μετραει, που παιζει τον ρολο του. Αλλα ειναι ενα κομματι αυτο, δεν ειναι ολα. Ενα κομματι: οχι παραπανω, οχι παρακατω.Σιγουρα για καποιους απο μας, μετραει παραπανω, αλλα για καποιους αλλους, μετραει για τοσο, οσο.Αλλωστε, ολες οι γυναικες δεν ειναι διμετρες κ σιγουρα ολες δεν αναζητουν τον αντρα-μοντελο για να κανουν μια σχεση. Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις βλεποντας τριγυρω σου...:)

Αν επικεντρωθεις στα μειονεκτηματα σου κ μονο σ αυτα, θα επικεντρωνεσαι κ στους ανθρωπους που δινουν βαση μονο σ αυτα. Οσο αφηνεις το προβλημα να μονοπωλει το ενδιαφερον σου, δεν θα μπορεις ουτε να κανεις χωρο για να βγουν κ τα θετικα σου προς τα εξω, αλλα και να τα δουν κ να τα χαρουν κ οι άλλοι.

Το ξερουμε ολοι, πως κανεις μας δεν ειναι τελειος. Αλλα αμα πιανομαστε μονο απο τα αρνητικα μας, ειναι σαν να αποφασιζουμε να μην κανουμε τιποτα για να αναδειξουμε τα προσοντα μας.

Εσυ εχεις σκεφτει τί εκτιμας σε εσενα? Ποια νομιζεις οτι ειναι τα θετικα που φερεις σαν ανθρωπος?
    Εχεις σκεφτει με τι θα ηθελες να ασχοληθεις επαγγελματικα? Εστω σε πρωτη φάση?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by gian90
    Χαιρετε. Ειμαι 20 ετων , αλλα απο τη συμπεριφορα μου και απο τις μεχρι τωρα εμπειριες στη ζωη (και χωρις υπερβολη )αισθανομαι 14 χρονων! Εχω πολλα προβληματα και γενικα η προσωπικοτητα μου ειναι προβληματικη. Πολυ ντροπη, πολυ εσωστρεφεια, πολυ απαισιοδοξια, τιποτα δε βλεπω θετικα. Καταρχην σε μια τετοια ηλικια πρεπει να ψαχνω για μια δουλεια. Αλλα εγω δεν ψαχνω καθολου, επειδη πιστευω οτι δεν μπορω να βρω αλλα και οτι ειμαι ανικανος για να κανω οποιαδηπτε εργασια. Στο σχολειο που ημουνα δεν ενδιαφερομουν για τις σπουδες μου και ποτε δεν εβαλα στοχο καποια σχολη, αλλα το μονο που εκανα ειναι να χαραμαω το χρονο μου. Ειμαι ατομο πολυ χαμηλων τονων, που πιστευω οτι δεν αξιζω τιποτα και δε μπορω να πραξω απολυτως τιποτα. Οπως ειπα ουτε να δουλεψω, αλλα ουτε να ψαξω σπιτι να μεινω για βελτιωση του επιπεδου ζωης, ουτε να μεινω μονος και να συντηρουμε εντελως μονος. Γι αυτο λεω λες και ειμαι παιδι του δημοτικου.
    Οσον αφορα τις σχεσεις μου...ανυπαρκτες. Με τετοια προσωπικοτητα ουτε με κοπελα δεν τα εφτιξα ποτε, ουτε μπορεσα να δημιουργησω νεους φιλους, ή εστω να ενταχτω σε μια παρεα. Ενω πολλα παιδακια εχουν συναψει σχεσεις μεταξυ τους, εστω και αν ειναι για πλακα, εγω δεν το εκανα ποτε. Ουτε φιλησα κοπελα, ουτε με ειπε καποια κατι καλο ( απο εμφανιση ειμαι χαλια, κοντος και αδυνατος, 45κιλα και δειχνω μικρος), αρνητικα σχολια ακουσα σιγουρα.
    Ο λογος που δεν εκανα σχεση, οτι ειμαι κλειστος, ντροπαλος, δεν μιλαω καθολου και ετσι μου ειναι αδυνατο να φλερταρω κοπελα.
    Ουτε φιλους εχω, τελευταια παρεα μου ηταν απο το γυμνασιο! Γενικα δεν προσεγγιζω νεα ατομα, αλλα επισης αδιαφορουν για μενα ,ή και βλεπουν την κατασταση μου και δεν ασχολουνται, αφου σιγουρα δεν ειμαι ευχαριστη παρεα. Οι κοινωνικες μου σχεσεις, επειδη πιστευω οτι ειναι δεδομενες για τους περισσοτερους, τις θεωρω πολυ σημαντικες και οτι με ενδιαφερουν πιο πολυ αυτες, απο αλλες αναγκες και σιγουρα οτι δεν εχω φιλους \'η οτι δεν εχω κανει σχεση, με εχει παρει απο κατω. Εχει χαθει καθε ενδιαφερον για τη ζωη και ουτε κανω καποια δραστηριοτητα για να περναει ευχαριστα η ωρα. Το μονο που κανω ειναι να κλεινομαι στον εαυτο μου και στο σπιτι μου, να ειμαι παντα σκυφτος και να σκεφτομαι πως ειναι δυνατον να εχω τετοια προσωπικοτητα και να σκεφτομαι οτι δεν μπορω να κανω κατι,να αλλαξω γιατι ειμαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ

ναι εισαι.

για να το λες φανταζομαι οτι εισαι.

ετσι δεν ειναι>?

Στο κατω κατω

ΕΙΜΑΣΤΕ αυτοι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ οτι ειμαστε!

Καποιοι ροκ σταρς πιστευουν οτι ειναι απο τους καλυτερους κιθαριστες στον κοσμο. Και τελικα χωρις φοβο και χωρις κομπλεξ αλλα με πολυ πολυ θρασος δουλευουν 10πλασια απο αλλα ατομα και οντως τελικα γινονται αυτο που θελαν να γινουν!

Καποιοι συγγραφεις βιβλιων πιστευουν οτι μια τους ιστορια θα γινει ανετα best seller! Και επειδη το πιστευουν τελικα ενεργουνε θετικα και οντως τους βγαινει τριπλασια προσπαθυεια και το καταφερνουν!

Καποιοι πολιτικοι μεγαλωνουν με το πιστευω οτι μπορουν να κουμανταρουν κοσμο για πλακα. Και ενεργουν με βαση αυτο και οντως τελικα μπαινουν στην πολιτικη ετσι και με μια τους κινηση κατω πληθη χειροκροτανε!

Εσυ δεν διαφερεις και πολυ στην λογικη αυτη, παρα μονο στην εννοια.

Λες οτι εισαι αχρηστος και ανικανος, αρα συμπεριφερεσαι και ετσι και τελικα,

ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

αν θες το αλλαζεις.

θες ομως?

Banned

Έτσι είνα το σκαρί μου, θα ήθελα σίγουρα να είμαι πιο κανονικός,

μα δεν υπαρχει πιο κανονικος, και πιο ακανονιστος

:P

αυτος εισαι και αποδεξου το και νιωσε καλα κιολας για αυτο.
    Αυτο ειναι η πρωτη φαση, τωρα σε ενα δευτερο επιπεδο,
    πες και αν σκεφτεσαι να κανεις καποιες αλλαγες που τις θεωρεις εφικτες....

Senior Member
    gian σου εχω στειλει u2u.
    ειναι πανω δεξια μολις μπεις.
    απλα το μηνυμα σου με αγγιξε γιατι νιωθω και γω ανικανη ισως για διαφορετικους λογους παντως το νιωθω.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!

Senior Member
    ........κυρίως να κάνω σχεση όπου να εχω ένα δικό μου άνθρωπο να μ αγαπάει να με φιλάει και ύστερα ίσως βρω την όρεξη να κάνω πράγματα που μου αρέσουν ....
    Αμ δέν πάει έτσι.

Πρώτα θα αγαπήσεις τον ευατό σου εσύ, πρώτα θα βρείς την όρεξη να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, πρώτα θα νιώσεις καλά εσύ με εσένα και ΤΟΤΕ θα σε αγαπήσουν για αυτό που είσαι.

αγαπήσουν είπα. όχι συμπονέσουν. όχι καταλάβουν, όχι νιώσουν. όχι στηρίξουν.

Αν ψάχνεις να σε αγαπήσουν πρώτα θα αγαπήσεις εσύ τον καθρέφτη σου.

Senior Member

Έτσι είνα το σκαρί μου, θα ήθελα σίγουρα να είμαι πιο κανονικός, γιατί ξέρω άτομα αδύνατα και κοντά, άλλα είναι λίγο γύμνασμένα, όχι τόσο επειδή γυμνάζονται, άλλα επειδή έτσι είναι το σκαρί τους.
    Oλοι ενα σκαρι το χουμε...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γι αυτο. Να ψηλωσεις δεν γινεται. Ομως μπορεις να αλλαξεις το σωμα σου, να αποκτησεις καλυτερη σχεση μαζι του βλεποντας τι σ αρεσει κ τι θες να βελτιωσεις πανω σου. Σ αρεσει κ θα ηθελες ενα πιο γυμνασμενο σωμα λοιπον. Αρα, υπάρχει μια αλλαγη που πιο αμεσα μπορεις να πετυχεις κ εξαρταται απο σενα ποτε θα το παρεις αποφαση.

Το κακο στην ολη υποθεση θα ηταν να κυνηγας κατι ανεφικτο. Οχι να επιθυμεις κατι που μπορεις να κανεις πανω σου.

Η σχεση με το σωμα μας, κ την εικονα μας μπορει να μας βοηθησει πολυ.

Originally posted by gian90Με ενδιαφέρει πάνω απολα να ενταχθώ στην κοινωνία και κυρίως να κάνω σχεση όπου να εχω ένα δικό μου άνθρωπο να μ αγαπάει να με φιλάει και ύστερα ίσως βρω την όρεξη να κάνω πράγματα που μου αρέσουν
    Μήπως να το πας λιγο αντιστροφα? Βρισκοντας την ορεξη για πραγματα που σ αρεσουν, μπορεις να βρεις μεσα απο αυτα ανθρωπους που ταιριαζεις, που εχετε κοινα ενδιαφεροντα κ κατι παραπανω να πειτε...

Το επαγγελμα ειναι ενας τετοιος τροπος, εστω κ αν προκειται για μερικη απασχοληση.

Η δραστηριοποιηση σε ενα αθλημα,επισης.

Το να γραφτεις σε ενα φορουμ ειναι κι αυτος ενας τροπος, αλλα οχι να μεινεις σ αυτον. Το οτι μιλας εδω, φανταζομαι οτι ειναι ενα βημα κοινωνικοποιησης κ προσπαθειας του να μιλησεις προς τα εξω. Κ καλα κανεις:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    file mou gian 90...einai san na diavazw th dikh mou istoria.....akrivws idia....ti thelw na pw?????thelw na pw oti mexri kai thn hlikia tvn ....15-16 nomiza... gia thn akriveia me eixan kanei oi alloi na to pisteuw.....oti hmoun asxhmh.....apokroustikh...xereis pws me fwnazan sto dhmotiko????? SKIAXTRO......sto gimnasio?????o,ti mporeis na fantasteis......xilaggouro.....axarh ...aloga....gt hmoun diaforetikh apo ta alla paidia.gt hmouun ena koritsaki polu psilo kai polu adunato..kaxektiko....twra eimai 1,80 kai 65 kila...tha mporouses na peis analogies montelou...swsta????kai nai mporw na paradextw oti eimai arketa emfanisimh....alla ti na to kaneis?????auta ta paratsouklia stigmatisan ta sumantikotera xronia ths zvhs mou...xronia sta opoia daimorfwnoume to xarakthra mas.....me ekanan kaxupopth.....kathe atomo pou gnwriza....thewrousa oti me antipathei...oti tha me aporipsei.....sto thema tvn sxesewn loipon ,filikvn h ervtikvn eimaste sthn idia moira( vevaia mporw na pw oti mou dothike h eukairia kana 2 fores na kanw sxesh alla otan esu den mporeis na ta xeis kala me sena..pws mporis na ta pas kala me tous allous....???)....exoume kai thn idia hlikia....ola auta sou ta lew gia na deis...oti kai o brad pit na hsoun an esu den apodextheis ton eauto sou opws einai....an esu den xeperaseis ta komplex sou tote panta tha uparxoun kapoioi antrwpoi pou tha sou upenthimizoun tis ateleies sou...gt kaneis den einai teleios...oute o brad pit....
    ( a kai ola auta sou ta lew gia na ta akouw kai gw......dustuxws aki gw twra pernaw mia polu asxhmh fash ...)

Page 1 of 7 123 ... LastLast