EIMAI ANIKANOS - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 102

Thread: EIMAI ANIKANOS

Banned
    Originally posted by gian90

Δεν είπα πουθενά ότι είμαι ανίκανος σε όλα, είμαι ανίκανος σε άλλα πολύ σημαντικα θέματα.

τα οποια ειναι?
    αριθμημενα αν θες, με διευκολυνει αυτο.

Την άποψη μου θα την εχω, άλλα εάν δε κατάλαβες μια ανικανότητα μου είναι ότι δε μπορώ να περάσω αυτή την άποψη με την ομιλία και αυτό με ενοχλεί.

το αν σε δυσκολευει να βγαλεις ευκολα τα γραμματα απο το στομα σου, αυτο δεν σημαινει οτι η σκεψη σου δεν ειναι συγκροτημενη.
    Αυτο στο βεβαιωνω αν σε ενδιαφερει απο τα γραφομενα σου.

Επίσης και στο αρχικό μου θέμα έδωσα την κατάσταση μου, άλλα και στη συζήτηση που γίνεται προσπαθώ να να δώσω την πλήρη κατάσταση.

την οποια ακομα δεν την εχεις αναπτυξει πληρως.

Έτσι, απόλα αυτα που αναφέρα, εσυ θα με χαρακτηρίζεσ ικανό άτομο?

εγω ναι, εκτος αν μου αναφερεις συγκεκριμενα παραδειγματα για να αρχιζω να εχω αλλη αποψη.

Εγώ πάντως με χαρακτηρίζω έτσι, και εσυ με λες πως δεν είναι σοβαρή η άποψη ενός άχρηστου. Αν ειχα κάνει κάποιο επίτευγμα στην προσωπική μου ζωή δεν θα με θεωρούσα ανίκανο, άλλα δεν εχω κάνει και η αξιολόγηση του εαυτού μου είναι δίκαιη.

επιτευγμα?
    τι μπορει να κανει ενας 20χρονος στη ζωη του και να ειναι επιτευγμα?
    Εγω πχ αν θυμαμαι καλα,
    ενα επιτευγμα που ειχα κανει τοτε... χμμμμ ειχα τραβηξει μια πολυ καλη μαλακια. Περαν τουτου ουδεν.....
    Βλεπεις για να κανεις και κατι χρειαζεται σχεδιο, εμπειριες και να χωθεις σε ενα προτζεκτ να δεις τι μπορεις να κανεις....

Ξερεις στην δουλεια μου (που ειναι μια δουλεια με υπερβολικο αγχος και με συνεχόμενα λαθη....) αυτο που εμαθα, ειναι οτι αυτος που δεν κανει λαθη και τα κανει ολα σωστα, ειναι αυτος που δεν κανει τιποτα.

Πες μου τι εχεις προσπαθησει στη ζωη σου και δεν το εκανες καλα λοιπον για να το αξιολογησουμε.
    Μιλας αοριστα, δεν κανω κατι σωστο και δεν μπορω να κανω κατι κλπ κλπ...

Βαζω μια υποθεση εργασιας,
    ας πουμε οτι σου αρεσει η φωτογραφια.
    Σκεφτηκες ποτε να παρεις μια φωτογραφικη μηχανη και να συμμετεχεις σε ενα διαγωνισμο φωτογραφιας (μονο αυτη την εποχη υπαρχουν δυο) και να δεις τι αξια θα ειχαν τα εργα σου?

Γιατι καθεσαι και κοιταζεσαι σον καθρεπτη και λες.... μααααααα δεν αξιζω.... βγες εξω να μαθεις τι αξιζεις λοιπον.

Ειλικρινα αν ημουν στην ηλικια σου, δεν θα ειχα αφησει πετρα στην ιδια θεση.... (οπως και το εκανα βεβαια οταν ημουν ε? :P:P)

Banned
    τελος,
    ο τιτλος του θεματος σου ειναι αστοχος,
    αλλαξε τον τουλαχιστον στο,
    \"πιστευω οτι ειμαι ανικανος\"

Εσυ εισαι ο τελευταιος που μπορεις να κρινεις τον εαυτο σου.

Banned
    σωστα, δεν μπορεις.....
    ειναι η εντυπωση που εχεις εσυ με ολους του κινδυνους να πεφτεις εξω, ειτε πολυ θετικα ειτε πολυ αρνητικα (και τα δυο ειναι προβλημα)

Δεν εχεις φιλους ουτε κοπελα, λογω το πως στεκεσαι οχι γιατι εισαι αντικοινωνικος.
    Δεν εισαι ομιλητικος γιατι θες να προπονηθεις και να αρχισει να πηγαινει η γλωσα σου ροδανι οχι γιατι εισαι αλαλος.

Δεν ειναι αδυναμιες, ειναι θεμα απλα προπονησης και της γωνιας που βλεπεις τα πραγματα.

σε λεμε.... σε λεμε....

Senior Member
    αν και δεν εχω διαβασει με προσοχη το θεμα σου, τελικα πες μας γιατι δεν εισαι ομιλητικος?
    τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει? κατα αρχην υποθετω οτι δεν εισαι μουγγος, αρα το τεχνικο κομματι το κατεχεις.
    οποτε λοιπον ειναι καποιος ψυχολογικος παραγοντας/ες που σε εμποδιζει. ποιοι ειναι αυτοι παραγοντες? θελεις να σκεφτεις κ να τους μοιραστεις μαζι μας?

δεν θελω απαντησεις του τυπου:

\"μα γιατι παντα ετσι ημουνα, ποτε δε θυμαμαι τον εαυτο μου να μιλαει\"

η απαντησεις του τυπου \"γιατι αισθανομαι ασχημα, χαλια, ντρεπομαι\"

δε θελω να μου περιγραψεις σκετα πως αισθανεσαι. θελω να μου περιγραψεις τι σκεφτεσαι οτι θα συμβει κ δεν μιλας.

Senior Member
    Dear BOLTSEED
    Δεν είπα πουθενά ότι είμαι ανίκανος σε όλα, είμαι ανίκανος σε άλλα πολύ σημαντικα θέματα. Την άποψη μου θα την εχω, άλλα εάν δε κατάλαβες μια ανικανότητα μου είναι ότι δε μπορώ να περάσω αυτή την άποψη με την ομιλία και αυτό με ενοχλεί.
    αν το θεμα σου ειναι επικοινωνιακο τοτε καλυτερα να μελετησεις λιγο επικοινωνιολογια. Θα ηθελες να σου προτεινω μια λυση σε αυτον τον τομεα? Για να δουλεψει ομως θα πρεπει να ασχοληθεις. Δεν θα το κανεις τοσο για εμενα, αλλα για εσενα.

Τι λες?

Να συνεχισω , ναι ή όχι?

Σκοπευεις να βρεις καμια λυση και να βοηθηθεις ή προτιμας να μεινεις ετσι οπως εισαι τωρα χωρις να κουραστεις καθολου για να αλλαξεις?

Συγνωμη που επιμενω με ερωτησης εγκρισης, αλλα σε αυτη την σελιδα μπαινουν αρκετα ατομα απλα για να γκρινιαξουν για το προβλημα τους και που τεμπελιαζουν αν τους προτεινει καποιος λυση. Κοινως που βολευονται με το προβλημα τους οποιο και αν ειναι αυτο και απλα μπαινουν για να τους χαιδευτουν τα αυτια.

Θελω να πιστευω οτι δεν εισαι και ετσι.

Τι λες?

Senior Member
    κατι ακυρο να ρωτησω μηπως βοηθησω ..τι κανεισ ολη μερα? ροταω γτ σε παρομοια/ιδια κατασταση ειχα κλειστει στο σπιτι μου για πολυ καιρο, σπανια εβγαινα κ την πιο πολυ ωρα μπροστα στο πισι..πραγμα που σε χαζευει απιστευτα..ειδικα αν εισαι σε φαση ανχους κλπ πιστευο...
    εχω περασει κ εγω τετοια φαση κ ειμαι ψηλος λεπτος κ ασχημο δε με λες κ ομως η ελειψη αυτοπεποηθησης με εκανε να νοιωθω σα σκουπιδι, κατωτερος απο ολους, οποιον εβλεπα αμεσως εκανα αυτη τη συγκριση μεσα στο μυαλο μου (αυτος μπορει να κανει αυτο εγω οχι, αυτοσ θα βρει γκομενα εγω οχι κλπ). και ενω πιτσιρικας μεχρι τα 17-18 ειχα αρκετους φιλους κ κανα 2 κοπελες αλλα με το π επαθα οτι επαθα (καταθλιψη πεσ το ανχος πες το οπως θες, παντως αρρωστησα) ηταν σαν να μην ειχα συναψει σχεση ποτε ξανα στη ζωη μου, ενιωθα πολυ απομακρος και ολα μου φαινοντουσαν ξενα αν σου λεει κατι... τεσπα αυτα στα λεω για να καταλαβεις οτι αυτο π εχεις ειναι ψυχολογικο πιο πολυ κ δν φταει τοσο π εμφανιση σου....στο μυαλο σου ειναι ολα.. και να ξερεις οτι αμα εισαι μουτρωμενος η με χαλια ψυχολογια φυσικο ειναι να μην μπορεις να την πεσεις σε καμια η να γυρισει να σε κοιταξει ... παρτα πανω σου και θα δεις μεγαλη αλλαγη ρε σι το θεμα ειναι να πολεμησεις αυτη την ανασφαλεια και να σταματησεις να ριχνεις τον εαυτο σου στον πατο... ελπιζω να βοηθησα αν και πιο πολυ για μενα τοκανα να ξερεις γιατι ακομα παλευω κατι καταστασεις σαν αυτες...

Banned

τα εχω πει, τα επαναλαμβάνω 1. Δεν μπορώ να κάνω φίλους Ή σχεση

α τι λες?
    θες να γινουμε φιλοι?

2. Δεν μπορώ να κάνω καμία δουλειά

εχεις τελειωσει λυκειο? θες να ασχοληθεις με κατι παραπανω?

3. Δεν μπορώ να ζήσω μόνος μου

και εγω οταν ημουν στα 20 δεν μπορουσα.

4. Δεν μιλάω καθόλου

εδω πως μιλας?
    μην σου πω οτι εισαι και φλυαρος....

5. Δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στη ζωή μου ώστε να μπορέσω να κάνω τα παραπάνω

πες μου τα σχεδια σου για να το συζητησουμε.
    Σχεδια εχεις? και αν οχι γιατι?

θέλω να εχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, να μπορώ να εκφραζόμαι με ζωντάνια

κανεις δεν αρχισε να μιλαει με τον κοσμο και να ρητορευει,
    ολοι ημασταν ντροπαλοι, ολοι καπως κωλωναμε στην αρχη ε?

είναι όλα τα προβλήματα που αρίθμησα

τα οποια ομως δεν ειναι ανυπερβλητα.

το ότι δεν εχω κάνει σχεση, δεν κάνω για καμία δουλειά και γενικά αυτα που αναφέρω παραπάνω

ειπαμε ολα δουλευονται, δεν ειναι κατι που δεν μπορεις να το ξεπερασεις.

μια απλή φιλία, μια σχεση, ένα μεροκάματο, να ακούσεις ένα καλό λόγο από τους γύρω σου, να μπορείς να κανείς μια συζήτηση...απλά πράγματα που δεν τα έκανα ΠΌΤΕ!

ειπαμε διατιθομαι για φιλος,
    να λοιπον να κανεις μια αρχη.

Αν θες γινονται πραγματα,
    αν οχι τοτε ναι εχεις δικαιο δεν γινεται τιποτα.

προσπάθησα να κάνω μια εύκολη δουλειά, άλλα απέτυχα παταγωδώς. Υπάρχουν και άλλες δουλείες , άλλα απαιτούν έξιδικευση την οποία δεν εχω επειδή δεν εχω κανένα πτυχίο.
    στις σχέσεις δεν προσπάθησα καθόλου γιατί δεν εχω την τόλμη και την αυτοπεποίθηση

ωχου μωρε!
    σταματα την γκρινια!
    εκανες κατι και απετυχες παταγωδως....
    ε και? δεν σου εκατσε το ενα κανε κατι αλλο.
    Ποσο ομως προγραματιζεις κατι για να εχει επιτυχια?

Οι σχεσεις χμμμ εδω εχεις δικαιο.
    Ειναι δυσκολο φιλε μου.
    Και εγω με τις γυναικες τα παω περιεργα.
    Δεν βρισκω ευκολα ακρη, βρε δεν τις πιανω πουθενα σου λεω.....
    βεβαια και αυτες γκρινιαζουν για μενα... να δεις τι μου σουρνουν,
    εχω φαει απειρα μπινελικια.

Αλλα ετσι ειναι το πακετο, αυτες με βριζουν εγω τις αγαπαω.
    (λεω τωρα για να ειμαι ευγενικος...)

Member
    Σεβαστές όλες οι γνώμες,αλλά επειδή σε πολλά σημεία έχω περάσει τα ίδια και συνταυτιζόμαστε σε πολλά με το παλληκάρι εμένα η γνώμη μου είναι η εξής:Όλα ξεκινάνε καταρχάς από τον τομέα που λέγεται αυτοπεποίθηση...Εκεί για εμένα είναι το πρόβλημα...Θα σού έλεγα κιόλας ότι έχεις συμπτώματα κοινωνικής φοβίας,αλλά απ\'ότι διάβασα έχεις πάει στον στρατό και αυτό είναι που μού έκανε ιδιαίτερη εντύπωση...Κατάφερες και πήγες στον στρατό...Εκεί πέρα πώς μίλαγες με τούς άλλους???Δεν έχω πάει ακόμα στρατό,αλλά απ\'ότι ξέρω στον στρατό για να επιβιώσεις πρέπει πάνω απ\'όλα να μπορείς να έχεις μία στοιχειώδη φυσιολογική συμπεριφορά προς τούς υπόλοιπους...Και κάτι ακόμα...Επαναλάμβάνω ότι είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις...Άλλωστε,ο πλουραλισμός απόψεων είναι \'\'υγεία\'\'...Επειδή όμως έχω περάσει και περνάω τα ίδια πιστεύω πως η λύση είναι να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο...Δεν γίνεται να αποβληθούν τα κόμπλεξ από την μία στιγμή στην άλλη ξαφνικά άμα πιάσεις μία δουλειά ή άμα αποκτήσεις ένα χόμπι...Το πιο πιθανό είναι να τα παρατήσεις πάλι,γιατί πολύ απλά δεν θα αντέξεις...Πρέπει να δόυλέψεις μαζί με έναν ψυχολόγο...Δν γίνεται αλλλιώς...Να αναλύσεις,να ψάξεις από πού προέρχεται όλο αυτό...Αν και είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι οφείλεται σε υποτίμηση απο το οικογενειακό και μή περιβάλλον...

Senior Member
    Originally posted by krino
    ειναι ατοπο να χαρακτηρισεις εσυ τον εαυτο σου!
    Αν απο την αλλη ελεγες οτι εισαι ο σουπερ τελειος θα ειχες το ιδιο προβλημα απο την αναποδη.
    Αν σε ενδιαφερει να μαθεις τι ειναι ο εαυτος σου,
    βρες ατομα που σε γνωριζουν καλα και ρωτας τους.
    Αν δεν εχεις ουτε τετοιους, δημιουργησε τους.
    Τι με λέτε τωρα? Ότι δε μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου? Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω κοινωνικό άλλα δεν είμαι γιατί δεν εχω ούτε φίλους, ούτε κοπέλα. Άρα είμαι αντίκοινωνικός. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ομιλητικό, άλλα δεν είμαι, είμαι αλαλος. Εχω επίγνωση των αδυναμιών μου. Και δεν εχω αδυναμίες παντού. Είπαμε εχω στο θέμα δουλειάς, σχέσεων, επίτευξη στόχων και μερικών άλλων...
    Γειά σου βρε Γιάννη. Όντως σωστά αναρωτιέσαι, γιατί ισχύει το αντίστροφο. Ότι μόνο εσύ δηλαδή μπορείς/είσαι σε θέση να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, και το ίδιο φυσικά ισχύει για τον καθένα. Μη μπερδεύεσαι όμως. Για να γίνει αυτό - απ\' τον καθένα από μας για τον εαυτό του - χρειάζεται βρε Γιάννη μας να... γνωρίζεις τον εαυτό σου. Και με σένα εδώ, αυτό είναι το πρόβλημα ή έστω μέρος του προβλήματος. Έχεις πλήρη άγνοια, που δικαιολογείται σε μικρό βαθμό από τη νεαρή σου ηλικία. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το ποιός είναι αρμόδιος να σε χαρακτηρίσει - είπαμε, εσύ - αλλά το τί χαρακτηριστικά αποδίδεις στον εαυτό σου.
    Απ\' ό,τι διαβάζω, είναι \'λάθος\' όλα όσα σου προσάπτεις για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί κάνεις υποθετικές σκέψεις που σε οδηγούν σε εξίσου υποθετικούς/φανταστικούς χαρακτηρισμούς.
    Δεν ξέρεις αν είσαι \'άχρηστος\' σε όλες τις δουλειές, εφόσον δεν έχεις δοκιμάσει όλες τις δουλειές. Δεν ξέρεις αν θα σε αγαπήσει ποτέ κάποιο κορίτσι, εφόσον δε γνώρισες ακόμη κάποιο κορίτσι. Δεν ξέρεις αν είσαι άριστος στα μαθηματικά, εφόσον δεν ασχολήθηκες ποτέ με αυτά. Είναι ή δεν είναι έτσι βρε Γιάννη; Μα κι εσύ ο ίδιος τα λες.
    Επομένως, για να είναι \'σωστά\' όλα αυτά που θεωρείς ότι γνωρίζεις για σένα, χρειάζεται πρώτα να αποδειχτούν στην πράξη. Ποτέ σε μια μαθηματική εξίσωση δε μπορείς να φτάσεις στο αποτέλεσμα αν δεν προηγηθεί η πράξη. Κι όταν Γιάννη λέμε \'2\' χρειάζεται πρώτα το \'1+1\'. Το να πούμε \'το 2 είναι σωστό\' είναι απλά άτοπο.
    Το \'είμαι άσχημος\' επειδή κάθε πρωϊ βλέπεις την φάτσα σου στον καθρέφτη και δε τη γουστάρεις, δεν ισχύει. Γιατί μπορεί αύριο να γνωρίσεις μια κοπέλα που δε θα σε βρίσκει άσχημο, παρόλο που θα βλέπει κι αυτή το ίδιο που βλέπεις και συ στον καθρέφτη σου. Επομένως, το \'είμαι άσχημος\' ανατρέπεται. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα. Αλλά για να γνωρίσεις την κοπέλα ή να διαπιστώσεις ότι είσαι ικανός στο τάδε αντικείμενο, θα χρειαστεί πράξη. Όσο πιο πολύ μένεις αδρανής, τόσο πιο πολύ θα θλίβεσαι και θα το μεγαλώνεις όλο αυτό. Κάποια στιγμή θα σε κουράσει και σωματικά, κι ίσως να μη μπορέσεις να αντιδράσεις όταν θα το αποφασίσεις. Πιστεύω ότι είσαι ικανός, γιατί καταρχάς είσαι έξυπνος και με πολύπλευρη σκέψη. Πολύ λάθος τοποθετημένος όμως απέναντι στον εαυτό σου, ακριβώς επειδή λείπει η δράση και μένεις στα σενάρια.
    Ο Αστερίξ είπε κάτι πολύ σωστό. Ακόμη και τώρα αν δοκιμάσεις θα βαρεθείς γρήγορα και θα καταλήξεις στα ίδια. Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ και θα χρειαστεί πρώτα να επανατοποθετηθείς σωστά απέναντί σου. Είσαι συναισθηματικά μπλοκαρισμένος και είναι λογικό να σε μπερδεύει και να σε οδηγεί σε \'λάθη\'.
    Αύριο θα σου πω και άλλα σχετικά με την εμφάνιση. Είμαστε της ίδιας κατηγορίας. Της κατηγορίας... \'φτερού\'... λολ!... :D ... ά, ναι! Είπες και κάτι πολύ πετυχημένο και αστείο. \'Και οι άχρηστοι έχουν άποψη\'... ;) ... σα τα γνωστά ευφυολογήματα τύπου \'και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή\' ή το \'φύτεψε κι εσύ μια σφαίρα, μπορείς\' κλπ, λολ!...

Senior Member
    Αν και δεν έκανες την άσκηση που σου ζήτησα (που πολύ σωστά παρατηρήθηκε ότι χωρούσε βελτίωση) προχωρώ σε άσκηση
    νο2
    Σου είχα γράψει αυτό
    Originally posted by justme
    ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ αλλά νιώθεις ανίκανος καθώς για διάφορους λόγους δεν εμπιστεύεσαι τον ευατό σου.
    Βρες μου αν υπάρχει κάποιο λάθος στην παραπάνω πρόταση .
    άσκηση νο3 αργότερα.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    o ήλιος (υποθέτω του δικού μας ηλιακού συστήματος) τώρα που γράφω αυτό το μύνημα μπορεί να μη λάμπει.
    Θα το μάθουμε σε όσο χρόνο κάνει να ταξιδέψει το φώς από εκεί στη γή.
    Κατά τα άλλα είναι σωστή

(αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει με το θέμα του νέου διαδικτυακού φίλου μας του γιάννη ...
    αν και εδώ που τα γράφουμε αν δε λάμπει την κάτσαμε όλοι την βάρκα....λολολολο)
    edit. Εντάξη.... όλα καλά... ακόμα λάμπει
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by John11
    Έτσι πώς θα πάρεις άποψη σωστή, θα πάρεις την άποψη που έχουν γιατί είναι κοντά σου.
    γι αυτο ακριβως ειναι μια καλη πιθανοτητα, να παρει σωστες αποψεις. επειδη θα ειναι κοντα του.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Συμφωνώ απόλυτα με τον John...Nα πάει να ρωτήσει ποιούς ακριβώς???Αυτούς από τους οποίους χλευάστηκε???Τήν άποψη τους τήν γνωρίζει...Και υποσυνείδητα την ενσωμάτωσε μέσα του...Και πείστηκε ότι έτσι είναι τα πράγματα...Και κάτι ακόμα...Πώς να πάει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αυτά τα οποία έχει και να δημιουργήσει έναν καινούργιο κύκλο ατόμων στην ζωή του,εάν δεν \'\'δουλέψει\'\' πρώτα με τον ίδιο του τον εαυτό και να δει γιατί συμβαίνει όλο αυτό???

Senior Member
    Να πω εγω τι εννοω: το να ζητησουμε την γνωμη καποιου για μας, ειναι καλο οταν: εμπιστευομαστε το συγκεκριμενο ατομο, την γνωμη του, τον τροπο που μας συμπεριφερεται.

Κ οταν λεμε γνωμη, τουλαχιστον εγω δεν εννοω ανελεητη κριτικη ουτε κουβεντες του τυπου \"εισαι ανικανος\" κλπ. Αυτα ουτε βοηθανε, ουτε ειναι λογια σοβαρα. Αν θελουμε να στηριχτουμε σε τετοια λογια ή κριτικες, εχουμε κ εμεις τον λογο μας που εμπιστευομαστε, τετοιου ειδους \"κριτικες\"
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Εγώ απ\'ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο άτομο όμως...Απ\'όλους έχει δεχτεί σκληρή κριτική...Να πάει να ζητήσει πάλι την άποψη κάποιον ατόμων όπου χλευάστηκε από αυτούς είναι άτοπο...Δεν υπάρχει κάποιος λόγος...Γιατί μπορεί έτσι να ελπίσει και μετά θα \'\'φάει τα μούτρα του\'\'...Και επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τί άτομο είναι αυτός ο οποίος τού ζητάμε την γνώμη του...Είναι κάποιος από την οικογένειά μας ή κάποιος άλλος???

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast