Results 1 to 15 of 15
Thread: Προβλήματα με γυναίκες
-
18-07-2010, 21:27 #1
Προβλήματα με γυναίκες
Δεν ξέρω από που να αρχίσω, ο τίτλος τα λέει όλα. ¨Εχω μεγάλο πρόβλημα με τις γυναίκες. Δεν μπορώ να καταλάβω κυρίως πότε ενδιαφέρεται κάποια και πότε όχι, ή καποτε το καταλάβω και ακόμα πιο πολύ με ανάβει όταν δεν ενδιαφέρεται. Πολλές φορές αφού επιμέινω αρκετά φυσικά ταπεινώνομαι, αφού καθαρά μια γκόμενα δεν ενδιαφέρεται. Αντίθετα, όταν ενδιαφέρεται κάποια, δεν με ενδιαφέρει εμένα. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι το πρόβλημα μαζί μου. Δίνω απόλυτη σημασία στην ομορφιά, και ξενερώνω αμέσως όταν με ειρωνευτεί μια κοπέλα για οτιδήποτε, δεν θέλω να ξαναέχω καμιά σχέση μαζί της, έστω αν το έκανε σαν αστείο ή αν είχε δίκαιο. Κάποιες φορές γίνομαι βίαιος, αλλα προς εμένα, ποτέ δεν έδειρα γκόμενα αν και καταφέρνω και μπλέκομαι με πολύ θλιβερές πουτάνες που μπορέι να τις συνέφερνε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω σε τι να πιστέψω πλέον. Είμαι μισάνθρωπος γενικά, μοναχικος αρκετά, πίνω αρκετό ποτό και μισώ τις παρέες. ΠΟλλές φορές καταλαβαίνω ότι για να γαμήσεις μια γκόμενα πρέπει να σε αποδεχτεί και ο κύκλος της, ο οποίος συνήθως δεν με αποδέχεται, επειδή όπως είπα ούτε εγώ τους αποδέχομαι.
Κατάληξα εδώ και καιρό να πηγαίνω αποκλειστικά με πόρνες, κάποιες από τις οποίες τις έκανα φίλες στο τέλος, εννοώ δεν έδινα λεφτά για οτιδήποτε, αλλά ούτε αυτό δεν με γεμίζει πλέον, αν και οι πιο πολλές απο αυτές μου συμπεριφέρτηκαν καλύτερα από τις κανονικές γυναίκες της εποχής μας. Τα τελευταία 2 περιστατικά που έζησα με γκόμενες ήταν εντελώς απογοητευτικά , αφού και στις δύο περιπτώσεις ήταν στημένο παιχνίδι, με προσέγγισαν αυτές , έπαιξαν μαζί μου και στο τέλος μου είπαν ξεκάθαρα ότι είναι με κάποιο αλλο παιδί μιας παρέας που φάινεται δεν με συμπαθά. Δεν είμαι ιδιαίτερα θαρραλέος άνθρωπος γι αυτό δεν έκανα τίποτα γι αυτό. Απλώς απομονώθηκα περισσότερο και έγινα ακόμα πιο μισάνθρωπος.
Ποτέ δεν συμπεριφέρτηκα σε καμιά γυνάικα με τόσο άδικο τρόπο, και επειδή πιστεύω σε ανατολίτικες φιλοσοφίες, και στο κάρμα ειδικά, με προβληματίζει ιδιάιτερα, γιατί μου επιστρέφονται πράματα τα οποία δεν έκανα ποτέ μου.
Ξέρω ότι μπόρω να πληγώσω πολύ έναν άνθρωπο, το έχω έμφυτο, αλλά όταν έιδα τη δύναμη αυτού σε κάποια φάση της ζωής μου το φοβήθηκα, αφού με κάποιες κουβέντες μου έστειλα μια κοπέλα σε αυτοκτονία. Η αλήθεια πονάει, και το άδικο, απλώς βαρέθηκα να γίνονται αδικίες σε βάρος μου και ψάχνω μια διέξοδο, νιώθω ότι πολεμάω μόνος μου μαζί με τα πρόβατα, που μου στήνουν παγίδες. Θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο άνθρωπο από κάποιους, από τους πιο πολλούς, και κάποτε αλαζονικό οξύθυμο αλκολικό μαλάκα, αλλά δεν με παίρνουν τα λεφτά που έχω για χειροδικίες, ούτε για μπλεξίματα με μπάτσους, όμως με τέτοια περιστατικά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Θέλω εκδίκηση σαν μανιακός. Το έψαξα στον Φαίδρο λίγο αυτό, και κατάλαβα ότι ο θεός μου ήταν σίγουρα ο ¨Αρης, το λέει και το ζώδιο μου αυτό. Πώς μπορώ να ηρεμήσω τον εαυτό μου?Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα νεύρα που έχω.
- 18-07-2010, 22:14 #2
ισως να αρχισεις απο μια επισκεψη σε ψυχολογο.και ασε τα καρματα και τα ζωδια για την λιτσα πατερα!
18-07-2010, 22:21 #3
Τωρά εσυ με βοηθάς καθόλου με το θέμα μου? ΚΑτατονία ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα, και της γκόμενας μου.
18-07-2010, 22:28 #4
Αυτό είναι το e-psychology club να πούμε. Κανένας δεν βοηθά σε τίποτα, απλά διαβάζουμε και προχωράμε, αφήστε τον τρελό να τα βρει μόνος του. Κανονικά, όπως και στον έξω κόσμο. Την γνώρισα μέσω του Potenzia, και την έβλεπα σε κάτι Reggae πάρτυ, το είδα στα μάτια της ότι με γουστάρει τρελά αλλά οι φίλοι της της έλεγαν κακά λόγια για μένα, για να την προστατεύσουν. Σε κάποια φάση με προσέγγισε αλλά εγώ την ειρωνεύτηκα από άμυνα, μετά το έχαψα το παραμύθι και την έψαχνα παντού. ¨εγινε εμμονή, και μετά να με κοροιδέψει ΄τόσο φανερά. Θα το μετανιώσει. Ορκίζομαι στον Όγκουν και στα ξωτικά που βλέπουν οι μυημένοι στην τρέλα. Δεν θα ξαναδεί άσπρη μέρα, εγώ είμαι η καρμική συνείδηση.
18-07-2010, 22:43 #5
πρωτον δεν εισαι τρελος....τρελος θα ησουν αν π.χ ηταν fake to profile και εκανες απλα την πλακα σου εδω μεσα :P
δευτερον,πιστευω οντως η καλυτερη λυση ειναι να πας σε ψυχολογο να παρεις μια ιδεα και να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου.
18-07-2010, 22:51 #6
Μποντιράμα καλώς ήρθες καταρχήν.
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα σε αντιμετωπίσουμε σαν τρελλό και γιατί μόλις διάβασες για ψυχολόγο σήκωσες τρίχα?
Ο ψυχολόγος βοηθά στο να καταλάβει κάποιος τον εαυτό του και τις συμπεριφορές του.
Πιστεύεις πως κάτι τέτοιο δεν θα σε βοηθούσε?
18-07-2010, 23:03 #7
Θεοφανία, δεν πιστεύω στην ψυχολογία και δεν χρειάζομαι κάποιον άλλο να με οδηγήσει στον εαυτό μου. Πιστεύω στη φιλοσοφία ως τον μόνο τρόπο για να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Τον εαυτό μου τον γνωρίζω αρκετά καλά, όντας όλα σχετικά, συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο, είμαι από τις περιπτώσεις που έκατσα αμέτρητες νύχτες να παρατηρήσω τον εαυτό μου, και να προσπαθήσω να τον καταλάβω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τους άλλους και το πως λειτουργεί η Θεία δίκη. Αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί οι ανθρώποι έπαψαν να ερωτεύονται, ή ερωτεύονται με το Αμερικάνικο στυλ. Αυτό που καταλαβαίνω πολύ καλά είναι ότι κατάντησα να είμαι μισογύνης όπως ήταν και όλοι σχεδόν οι άνθρωποι που θαυμάζω, ακριβώς γιατί το να είσαι δίκαιος και σωστός είναι κάτι που δεν εκτιμά ιδαίτερα το γυναικείο φύλο, αφού με τόσα στολίδια εξωτερικά τι νομίζεις να ψάχνουν άλλο. Για ακόμα ένα.
18-07-2010, 23:05 #8
Από τη στιγμή που ονομάζεται το site e-psychology πίστευα ότι θα είχατε κάτι καλύτερο να προτείνετε από το να πάω σε ψυχολόγο.
18-07-2010, 23:10 #9
Originally posted by Μποτιντάρμα
Από τη στιγμή που ονομάζεται το site e-psychology πίστευα ότι θα είχατε κάτι καλύτερο να προτείνετε από το να πάω σε ψυχολόγο.
δεν εχουμε τπτ με τους ψυχολογους.
οι ψυχολογοι ειναι φιλοι του ανθρωπου
18-07-2010, 23:11 #10
Επειδή έχω ρθει στον ψυχολόγο. Το site λέγεται epsychology. Αυτό σου λέω
18-07-2010, 23:21 #11
....Πολλές φορές αφού επιμέινω αρκετά φυσικά ταπεινώνομαι, αφού καθαρά μια γκόμενα δεν ενδιαφέρεται. Αντίθετα, όταν ενδιαφέρεται κάποια, δεν με ενδιαφέρει εμένα. .....
Είμαι μισάνθρωπος γενικά, μοναχικος αρκετά, πίνω αρκετό ποτό και μισώ τις παρέες.....
.......
Ξέρω ότι μπόρω να πληγώσω πολύ έναν άνθρωπο, το έχω έμφυτο, αλλά όταν έιδα τη δύναμη αυτού σε κάποια φάση της ζωής μου το φοβήθηκα, αφού με κάποιες κουβέντες μου έστειλα μια κοπέλα σε αυτοκτονία. Η αλήθεια πονάει, και το άδικο, απλώς βαρέθηκα να γίνονται αδικίες σε βάρος μου και ψάχνω μια διέξοδο, νιώθω ότι πολεμάω μόνος μου μαζί με τα πρόβατα, που μου στήνουν παγίδες. Θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο άνθρωπο από κάποιους, από τους πιο πολλούς, και κάποτε αλαζονικό οξύθυμο αλκολικό μαλάκα, αλλά δεν με παίρνουν τα λεφτά που έχω για χειροδικίες, ούτε για μπλεξίματα με μπάτσους, όμως με τέτοια περιστατικά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Θέλω εκδίκηση σαν μανιακός. Το έψαξα στον Φαίδρο λίγο αυτό, και κατάλαβα ότι ο θεός μου ήταν σίγουρα ο ¨Αρης, το λέει και το ζώδιο μου αυτό. Πώς μπορώ να ηρεμήσω τον εαυτό μου?Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα νεύρα που έχω.
τα προβατα σε εχθρευονται και σου στηνουν παγιδες, δεχεσαι επιθεσεις , θες εκδικηση σαν μανιακος (!!!!)αλλα δεν θες μπλεξιματα με μπατσους...
που γινονται ολα αυτα? στο μπρονξ των γιδοβοσκων?
μηπως βλεπεις πολλες ταινιες?
για τα υπολοιπα,
καταλαβαινω οτι νοιωθεις ανικανοποιητος, δεν βρισκεις μια σχεση που σου ταιριαζει, αλλα αδικημενος να μη νοιωθεις...
οταν χαρακτηριζεις τον εαυτο σου μισανθρωπο και απο τις εκφρασεις σου για τις γυναικες, θα ελεγα και μισογυνη, οταν μας λες οτι δεν σε ενδιαφερουν οσες ενδιαφερονται για σενα, αλλα μονο οσες σε φτυνουν, πρωτον φαινεται να εχεις καποια θεματακια που δεν εχουν σχεση με γυναικες αλλα με σενα και δευτερον, τουλαχιστον μπορεις να κοιμασαι ησυχος οτι δεν αδικεισαι, γιατι απ οτι δειχνει φερεσαι κι εσυ οπως σου φερονται και μαλλον και χειροτερα...οποτε που ειναι η κοσμικη αδικια που δεν καταλαβαινεις απο ποιο καρμα προερχεται???ε????
αυτα
και οπως ξαναειπα, τα γκομενικα ειναι λαθος προσανατολισμος για σενα..
καλυτερα να βρεις απο που προερχεται τοσος θυμος, και πως θα κοντρολαρεις τις αντιδρασεις σου, πως θα κοινωνικοποιηθεις καπως καλυτερα, εφοσον αν και μισανθρωπος οπως δηλωνεις, σε ενδιαφερουν μερικοι ανθρωποι (δλδ, οι γκομενες που γουσταρεις), για να τις πλησιασεις λοιπον, θα πρεπει να μαθεις να συναλασσεσαι συναισθηματικα με αλλους ανθρωπους.......
αν δεν αντεχεις τους ψυχολογους, καντο μονος σου.
μπορεις?
18-07-2010, 23:23 #12
Επειδή έχω ρθει στον ψυχολόγο. Το site λέγεται epsychology. Αυτό σου λέω
18-07-2010, 23:43 #13
Καλά σου \'χουν κάνει τίποτα ΟΛΕΣ οι γυναίκες του κόσμου και είσαι μισογύνης; Γιατί μόνο τότε δικαιολογείσαι. Έστω ένα 60% της χώρας που ζεις.
19-07-2010, 00:15 #14
Βασικα διαβασα αυτα που εγραψες και νομιζω οτι το προβλημα σου ειναι με τις \"πραγματικες\" γυναικες, αυτες δηλαδη που αμα τις κοπανησεις στο ξυλο θα εχεις προβληματα με τον μπαμπα τους, η τον μεγαλο αδελφο, ακομα και με τον νομο αμα το παμε παραπερα και τις αφησεις μερικη αναπηρια, ειδικα αμα δεν θα μπορουνε να διεκδικισουν ενα επιδομα της προκοπης.
Ενω αυτο μπορεις να το κανεις με καποιες πορνες ,αυτες που ειναι αδηλωτες, ειδικα οι μαυρες και δεν θα εχεις προβλημα με τον νομο, αφου στην ουσια δεν υπαρχουν για το κρατος.
Ας παμε σε αλλο σκελος ,εκεινο με το οτι επιστρεφει σε εσενα η κακη πραξη που εκανες.
Πως λειτουργει αυτο? Κανεις εσυ κατι και στο επιστρεφει σε αυτη την ζωη? Η μηπως εχει και προηγουμενες ζωες, η μετανασαρκωση, μπορει να ησουν ενα ζωο που δαγκωνε και κολλουσε λυσα ολα τα θυληκα ,να επεστρεψες ως ανθρωπος και τελικα να το πληρωνεσαι αυτο....
Ωραια! ειπα αυτα ,τωρα θελω και να σε ερωτησω.
Σε ενοιαξε εστω και λιγο που η συμπεριφορα σου μπορεσε να πληγωσει εναν ανθρωπο, επισης για αυτο τι σκεφτεσαι, πως οι αλλοι το κανουν επιτηδες? Οχι, το κανουν γιατι ειναι μια δυναμη που εχουν και δεν την καταλαβαινουν, ισως αν εφτανες μεχρι τα προθυρα και εσυ της αυτοκτονιας να σε καταλαβαιναν και ετσι να μην σου φερονταν ασχημα.
19-07-2010, 09:32 #15
Έχω μία εξήγηση γιατί σε τραβάνε γυναίκες που δεν είναι διαθέσιμες.Γιατί ούτε εσύ είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος.Το είδος των ανθρώπων που μας ελκύουν και οι ξέχωρες συνθήκες των σχέσεων που κυνηγάμε λένε πολλά για μας τους ίδιους.Και ο κύκλος κυνήγι-απόρριψη,κυνήγι-απόρριψη μπορεί να σε φτιάχνει επίσης,καθώς ενδέχεται να είσαι εθισμένος στην άρνηση και στην αυτοτιμωρία.Μαθαίνονται τέτοια τριπάκια και θέλει δουλειά για να τα ξεπεράσουμε και να μάθουμε άλλα,πιο αποδοτικά και θετικά.
Τα άλλα για κάρμα και τέτοια δε θα τα σχολιάσω,καθώς δεν τα πιστεύω.Λειτουργούν μάλλον σε σένα ως μία βολική εξήγηση,που σε ανακουφίζει σε κάποιο βαθμό,καθώς αποσείεται η δική σου ευθύνη για την εξέλιξή σου,σε απενοχοποιεί τρόπον τινά.
Όταν ήσουν παιδί είχες γονείς συναισθηματικά διαθέσιμους απέναντί σου;
H αίσθηση της ανωτερότητας επίσης μπορεί να δρα ψυχικά σαν ένα αντίβαρο σε επίμονα αισθήματα μειονεξίας."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία