Results 16 to 30 of 51
Thread: Φόβος για τις γυναίκες
-
17-07-2010, 22:49 #16
Originally posted by dora-agxos
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι φταινε τα κιλα?οχι κατι αλλο?κ οχι κοριτσι μου δεν ειναι κ μπαλονι με 1.75 115 κιλα!δεν θα αναλυσω το βαρος του ομως..γιατι καπου αλλου ειναι το προβλημα!κ των 200 κιλων ανθρωποι εχουν ερωτικη ζωη..
αλλά, εσύ με τα κιλά σου αισθάνεσαι οκ? αν ναι, τότε εμάς δεν μας πέφτει και λόγος, αν όχι, τότε κάτι πρέπει να κάνεις.
- 17-07-2010, 22:52 #17
Originally posted by stresarismenosstefanos
Δώρα και Κρίνο σας ευχαριστώ πολύ που απαντάτε στο θέμα μου.
Θα σας πω ότι πριν μερικά χρόνια είχα αδυνατίσει και είχα γνωρίσει μία κοπέλα με την οποία ήμουν πολύ ερωτευμένος και την πλησίασα. Ξέρετε τι κατάλαβα για εκείνη? Ότι ήθελε καλοπέραση με ακριβά γούστα. Όταν είχα αδυνατίσει τότε δεν ήμουν Μπράντ Πιτ ή Τζωρτζ Κλούνει αλλά όλο και κάποια κοπελιά με κοίταγε. Και όμως εμφανίστηκε μπροστά μου η \'\'ακριβή κυρία\'\'. Από τότε πίστεψα ότι όλες οι γυναίκες κοιτάνε άλλα πράγματα. Απογοητευμένος άρχισα να τρώω και έφτασα σε ποσά ρεκόρ. Έχω φτάσει στο σημείο να πιστέυω πως δεν αξίζω κάτι καλό και γι αυτό δεν έχει έρθει ή βρεθεί μέχρι τώρα.
γενικά, αν πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου ότι δεν αξίζεις και σε κακομεταχειρίζεσαι έτσι, τότε το πιο πιθανό είναι να εκπέμπεις αυτό το πράγμα και στους γύρω σου και να σε αντιμετωπίζουν έτσι τελικά.
17-07-2010, 23:03 #18
Originally posted by krino
στεφανε,
οταν ειπα να κανεις κατι για αυτο δεν το ειπα για να αρεσεις στις γυναικες,
αλλα για να αισθανεσαι εσυ πιο πολυ αυτοπεποιθηση.
Αντε γιατι μετα θα με κυνηγαει η δορα-αγχος και θα εχω αγχος...
απο μακρια και αγαπημενοι, η αλλιως προσεχω για να εχω....
:P:P
Δυστυχώς το χέσατε όμως και ο Στέφανος σας ευχαριστεί κιόλας που απαντήσατε….
Τέλος πάντων…
Φίλε Στέφανε το θέμα σου δυστυχώς προσφέρεται για χαβαλέ και κάποιοι το διασκεδάζουν διαβάζοντας αυτά που γράφεις αλλά μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς με όλα αυτά που σε απασχολούν…
Το φαγητό είναι ένας τρόπος να ξεπερνάς τα προβλήματα σου.
Εγώ είχα φτάσει κάποια στιγμή πριν από περίπου 6 χρόνια 95 κιλά .
Έτρωγα αρκετά και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα…
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σκύψω και να δέσω τα κορδόνια στα παπούτσια μου.. Τραγική κατάσταση..
Εκτός αυτού επιβαρύνθηκε και αρκετά η υγεία μου και ίσως να ήταν και ένας λόγος που άρχισαν τα ψυχολογικά μου….
Εγω δεν θα σου πω να κάνεις δίαιτα για να βρεις γυναίκα.
Θα σου πω να κανείς δίαιτα γιατί θα αισθανθείς πολύ καλύτερα..
Ειδικά στο θέμα υγείας αλλά και αυτοπεποίθησης…
Το θέμα γιατί δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μάλλον πρέπει να το αναζητήσεις κάπου αλλού και όχι στην εμφάνιση…
Θα σου πω επίσης και κάτι που έχω ξαναπεί …
Μακάρι φίλε Στέφανε να είχα αυτό το πρόβλημα και εγώ…(και να μην είχα τα άλλα εννοείται)
Να έπρεπε απλά να αδυνατίσω και να αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορώ να βρω γυναίκα…
Ψάξε λίγο τις παρέες που κάνεις…Απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου και να επιλέγεις κοπέλες που δεν είναι τουλάχιστον ηλίθιες…
17-07-2010, 23:05 #19
Originally posted by claire
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι φταινε τα κιλα?οχι κατι αλλο?κ οχι κοριτσι μου δεν ειναι κ μπαλονι με 1.75 115 κιλα!δεν θα αναλυσω το βαρος του ομως..γιατι καπου αλλου ειναι το προβλημα!κ των 200 κιλων ανθρωποι εχουν ερωτικη ζωη..
αλλά, εσύ με τα κιλά σου αισθάνεσαι οκ? αν ναι, τότε εμάς δεν μας πέφτει και λόγος, αν όχι, τότε κάτι πρέπει να κάνεις.
μου αρεσει που ολες σταθηκατε εκει κ το μαυριζετε κ ολαςελεος..οκ στεφανε εισαι παχυσαρκος αλλο πραγμα!!!στο ειπαμε κ στο τονισαμε!!
στεφανε επαναλαμβανω εισαι μια χαρα αρκει να το δεις κ εσυ..με η χωρις κιλα!δεν κανουν τα κιλα τον ανθρωπο!να το ξερεις αυτο!ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!
17-07-2010, 23:10 #20
Originally posted by VasilisA
στεφανε,
Τέλος πάντων…
Φίλε Στέφανε το θέμα σου δυστυχώς προσφέρεται για χαβαλέ και κάποιοι το διασκεδάζουν διαβάζοντας αυτά που γράφεις αλλά μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς με όλα αυτά που σε απασχολούν…
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σκύψω και να δέσω τα κορδόνια στα παπούτσια μου.. Τραγική κατάσταση..
Εκτός αυτού επιβαρύνθηκε και αρκετά η υγεία μου και ίσως να ήταν και ένας λόγος που άρχισαν τα ψυχολογικά μου….
Το θέμα γιατί δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μάλλον πρέπει να το αναζητήσεις κάπου αλλού και όχι στην εμφάνιση…
Μακάρι φίλε Στέφανε να είχα αυτό το πρόβλημα και εγώ…(και να μην είχα τα άλλα εννοείται)
Ψάξε λίγο τις παρέες που κάνεις…Απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου και να επιλέγεις κοπέλες που δεν είναι τουλάχιστον ηλίθιες…
17-07-2010, 23:33 #21
μου αρεσει που ολες σταθηκατε εκει κ το μαυριζετε κ ολαςελεος..οκ στεφανε εισαι παχυσαρκος αλλο πραγμα!!!στο ειπαμε κ στο τονισαμε!!
στεφανε επαναλαμβανω εισαι μια χαρα αρκει να το δεις κ εσυ..με η χωρις κιλα!δεν κανουν τα κιλα τον ανθρωπο!να το ξερεις αυτο!ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!
συμφωνώ σε αυτά που λέει ο βασίλης.
17-07-2010, 23:37 #22
σιγα μην δεν συμφωνουσες!πολυ φαγουρα σημερα το φορουμ..αναρωτιεμαι τελικα ποιος αφοδευει πανω στα θεματα..
18-07-2010, 01:28 #23
παίζει να πάρεις τώρα (άντε και αύριο κάπιοα στιγμή αν θέλεις) στο τηλέφωνο την συγκεκριμένη που σε απογοήτευσε και να της μιλήσεις?
Φαντάζεσαι να σου πεί...\"α ρε στέφανε, ναι όντως τότε που σε γνώρισα σου φέρθηκα άσχημα, ήθελα μόνο λεφτά και γούστα αλλά άλλαξα από τότε. σορρυ έ, δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν αλλά ένα σόρρυ ήθελα από καιρό να στο πω. ήθελα να σε πάρω κάποια στιγμή τηλέφωνο αλλά όλο το ανέβαλλα...\"been good, been bad. WILL GO ON
18-07-2010, 02:26 #24
Κι αν ακόμη δεν είναι παχύσαρκος ο φίλος εδώ, σίγουρα είναι υπέρβαρος.
\'Υπέρβαρος\' επισήμως λέγεται ο άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά απ\' το φυσιολογικό, με βάση το σωματότυπο και το ύψος του. Αν εγώ δηλαδή γίνω 48 κιλά από 45 που είναι το ιδανικό μου βάρος, θεωρούμαι \'υπέρβαρη\', έστω κι αν πρόκειται για μόλις τρία κιλά επιπλέον. Σαφώς ο Στέφανος έχει πολλά παραπανίσια κιλά και προφανώς δε τα έχει σε μυϊκή μάζα αλλά σε λίπος. Άλλοι άνθρωποι με πολλά κιλά πάνω, καταφέρνουν και τα μετατρέπουν σε μάζα με τη γυμναστική φυσικά, αλλά και με συνδιασμό απαραιτήτως σωστής διατροφής/δίαιτας. Έτσι δείχνουν πολύ - πολύ καλύτερα οπτικά και αισθητικά.
18-07-2010, 02:29 #25
\'... γενικά, αν πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου ότι δεν αξίζεις και σε κακομεταχειρίζεσαι έτσι, τότε το πιο πιθανό είναι να εκπέμπεις αυτό το πράγμα και στους γύρω σου και να σε αντιμετωπίζουν έτσι τελικά...\'
Αυτό ακριβώς...
18-07-2010, 02:38 #26
\'... Δυστυχώς το χέσατε όμως και ο Στέφανος σας ευχαριστεί κιόλας που απαντήσατε….
Τέλος πάντων…
Ψάξε λίγο τις παρέες που κάνεις…Απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου και να επιλέγεις κοπέλες που δεν είναι τουλάχιστον ηλίθιες…\'
Προσυπογράφω Βασίλη...... με μια μικρή ένσταση αν θες. Λες ότι το χρησιμοποίησες ως μέσο για να ξεχνάς τα προβλήματα. Οπότε μάλλον προηγούνται τα \'ψυχολογικά\' ως αιτία των παραπάνω κιλών και θεμάτων υγείας, και δεν ακολουθούν αυτών. Απλά μετά πρόσθεσες και επιπλέον στοιχεία στην ήδη άσχημη ψυχολογία σου.
Όσο για τις ηλίθιες... αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς στις μέρες μας......
18-07-2010, 02:43 #27
σιγα μην δεν συμφωνουσες!πολυ φαγουρα σημερα το φορουμ..αναρωτιεμαι τελικα ποιος αφοδευει πανω στα θεματα.....
18-07-2010, 10:31 #28
Originally posted by VasilisA
στεφανε,
Τέλος πάντων…
Αγαπητή Δώρα…
Πραγματικά δεν έχω τη διάθεση να τσακωθώ μαζί σου γιατί το μέρος και το θέμα ειδικότερα, δεν προσφέρονται για αυτό το πράγμα…
Όλοι έχουμε τα ψυχολογικά μας για αυτό συμμετέχουμε σε αυτό το φόρουμ…
Το να ξεκατινιάζεσαι πάνω στα προβλήματα του άλλου δεν είναι και ότι καλύτερο…
Εμείς είμαστε αδύνατοι, ωραίοι (κάποιοι μπορεί να είναι και μοντέλα) έχουμε λύσει το πρόβλημα με το άλλο φύλο και δίνουμε και συμβουλές προς ναυτιλλόμενους.
Βέβαια αγαπητή Δώρα εσύ θα δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι θα έκανες σχέση με τον Στέφανο…
Επίσης όταν του λες ότι τα κιλά σου είναι μια χαρά (115 κιλά 1,75 ύψος) μου θυμίζεις κάτι υποκριτικό..
Μου θυμίζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών οι οποίοι μένουν όλοι σε βίλες στην Εκάλη στην Κηφισιά στην Άνοιξη στην Δροσιά, κυκλοφορούν με porche, bmw ,audi κτλ και βγαίνουν στα κανάλια λέγοντας τις ειδήσεις και «υπερασπίζονται» με σθένος τα δίκαια των εργαζομένων και των συνταξιούχων των 700 ευρω. Και φυσικά εμείς πρέπει να τους τρώμε στη μάπα κάθε βράδυ…Υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από αυτό?
Ο άλλος δεν έχει ανάγκη να ακούσει ότι είναι μια χαρά όταν φυσικά δεν είναι μια χαρά..
Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με παραπανίσια κιλά οι οποίοι τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και δεν έχουν και πρόβλημα στις σχέσης τους με το άλλο φύλο..
Ο Στέφανος όμως δεν είναι τέτοια περίπτωση…
Έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης και ένα μεγάλο μέρος αυτού του προβλήματος του πηγάζει από την εμφάνιση του. Ο ίδιος πιστεύει ότι η εμφάνιση του παίζει μεγάλο ρόλο στο να μπορέσει έστω να πλησιάσει μια κοπέλα, πόσο μάλλον να κάνει σχέση μαζί της.
Δεν θα μπω σε διαδικασίες να το παίξω διαιτολόγος και γυμναστής.
Ο Στέφανος πρέπει να χάσει κιλά πάνω από όλα για λόγους υγείας.
Σωματικής αλλά και ψυχολογικής…
Έχοντας λιγότερα κιλά ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις διαφορετικά…
Αγαπητή «κίτρινη Λεμονιά» δυστυχώς οι ηλίθιες είναι πολύ περισσότερες από ότι νομίζουμε
18-07-2010, 11:05 #29
Ότι υπάρχουν άτομα με παραπανίσια κιλά που τα πάνε μια χαρά σε ζητήματα αυτοαποδοχής,δε χωράει αμφιβολία.Φυσικά και υπάρχουν.Όμως ο Στέφανος το θεωρεί θέμα.Και είναι η δική του άποψη που μετράει,γιατί αυτόν αφορά η κρίση για τον εαυτό του.Τον καθηλώνει.Το πώς μας βλέπουμε εμείς στον καθρέφτη μας μετράει.Αλλά δεν είναι για θάνατο Στέφανε,κιλά είναι.Μπορούν με σωστή διατροφή να χαθούν και να επανέλθεις στο φυσιολογικό βάρος για το ύψος και το σωματότυπό σου.
Να πας σε ένα γυμναστήριο κολλάς;Nτρέπεσαι;Aν ναι,τότε χάσε τα πρώτα 20 με τη βοήθεια διαιτολόγου και πήγαινε μετά.Βήμα βήμα.Περπάτημα μισή ώρα την ημέρα είναι μία καλή αρχή για να δώσεις ένα kick στο νωθρό μεταβολισμό και να αρχίσει να δραστηριοποιείται.Βελτιών� �ντας την αυτοεικόνα σου θα έχεις μεγάλα ωφέλη και στην αυτοαποδοχή σου και θα μειωθούν και τα επίπεδα του άγχους σου.
Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από κει.Επίσης,μπορεί να χρειαστείς βοήθεια από κάποιον ψυχολόγο σε περίπτωση που κάτι σε σταματάει από το να ξεκινήσεις τη διαδικασία αυτή.Σε κάποιους ανθρώπους το πάχος λειτουργεί ως ένα φράγμα που βάζουν οι ίδιοι,ένας τεχνητός τρόπος που μοιάζει σαν μία οικειοθελή δικαιολογία για την μη κοινωνικοποίησή τους.Μπορεί δηλαδή να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα,αν ήταν έτσι μία διαπίστωσή μας πως κάτι μας ενοχλεί πάνω μας θα έφτανε για να πάρουμε πρωτοβουλία να το αλλάξουμε.
Κάποιες αρχικές σκέψεις.Εσύ τι λες για όσα σου έγραψαν τα μέλη εδώ;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-07-2010, 11:21 #30
Καλημέρα. Μα ναι, έτσι είναι με τις ανόητες. Το να μας δείχνουν στο... δελτίο ειδήσεων - λολ - την Πέγκυ Ζήνα πχ. με τα... 2.000 διαφορετικά της παπούτσια - συλλέκτης, λολ - πάει στο γερό - διάολο...
... το να υπάρχουν κορίτσια όμως της... διπλανής πόρτας που δίνουν ολόκληρο το μισθό τους, των 700 φυσικά, για να αποκτήσουν το ίδιο ζευγάρι γόβες με αυτό της προαναφερθείσας... έ τα λέει όλα...
... όπως λες κι εσύ, ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Κάτι σαν το ποσοστό ανεργίας στη χώρα που στα επίσημα χαρτιά φτάνει λέει το 12%, αλλά κανένας δε προτίθεται να πει ότι είναι πολύυυυυυυυ μεγαλύτερο, λολ!... μ\' άρεσε και το παράδειγμα με τις συντάξεις. Όχι μόνο κοροϊδεύουν τους ηλικιωμένους των 700 με την τάχα - δήθεν συμπαράσταση, αλλά με... περίλυπο ύφος - λες και αναφέρονται στο δικό τους πατέρα, τέτοιο κλάμα μιλάμε! - προσπαθούν να πείσουν ότι το ποσό των 700 ευρώ είναι... μυθικό και αναγκάζονται να το μειώσουν... μεγάλα γλέντια μόνο και μόνο για να μη τολμήσει κανείς να διεκδικήσει αληθινά αξιοπρεπείς συντάξεις και μισθούς, που ασφαλώς δεν αντιστοιχούν σε 700 μόλις ευρά, λολ!... ο Στέφανος λέει καθαρά ότι νιώθει άβολα με την εικόνα του και με τα στοιχεία που έδωσε, φυσικά και υπάρχει ψυχολογικό θέμα. Τώρα, το πώς είναι δυνατόν να του πει κανείς \'όλα καλά\' ενώ ο ίδιος νιώθει να υποφέρει και προφανώς θα έχει και οργανικά προβλήματα - εύχομαι το δυνατόν λιγότερα - είναι εντελώς άτοπο έως και αφελές.
Σα να έχουμε μια παχύσαρκη κοπέλα στην παραλία ας πούμε, που έπαθε κατάθλιψη μετά από απόρριψη και άρχισε να τρώει ακατάπαυστα, κρύβεται κάτω από πετσέτες και ομπρέλες - γιατί οι ανόητοι σίγουρα θα την κοιτάνε και αρκετοί απ\' αυτούς κοροϊδευτικά - ελληναράδες, λολ! - και πάμε εμείς που προφανώς νιώθουμε οκ με το κορμί μας, γιατί αν δε νιώθαμε καλά με μας δε θα λέγαμε τέτοιες κοτσάνες, και της λέμε... \'έλα ρε συ, ακόμη εκεί κάθεσαι;... άντε πάμε για μια βουτιά, μια χαρά είσαι καλέ σου λέω!...\' Έ λολ και καραλόλ δηλαδή...
Έντιτ: ... στην ουσία πάντως, το να λέμε στον άλλον \'μια χαρά\' ενώ φαίνεται καθαρά ότι δε νιώθει καλά, δείχνει μάλλον ότι δεν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον και ότι δε σεβόμαστε το θέμα τους ως ουσιαστικό πρόβλημα. Γιατί όταν το βλέπουμε έτσι, μόνο αυτιά χαϊδεύουμε και από αληθινή συμπαράσταση, μηδέν.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία