Φόβος για τις γυναίκες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Senior Member
    \'... απλά ο θεματοθέτης δεν μου φαίνεται ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. και συμφωνώ με κάτι που γράφτηκε παραπάνω ότι τα έξτρα κιλά είναι σύμπτωμα μιας κατάστασης και όχι η αιτία!...\'

Μα αν ανήκε σε αυτή την κατηγορία - να νιώθει καλά γενικότερα με τα κιλά και με το μέσα του - δε νομίζω να έγραφε κιόλας.
    Ε ναι, γι\' αυτό το έγραψα. Γιατί είναι πάντα \'σύμπτωμα\' και ποτέ αίτιο. Αν αυτή τη στιγμή ο Στέφανος διαπιστωθεί πως υποφέρει όντως από κατάθλιψη π.χ., έ τότε εγώ κι αυτός έχουμε το ίδιο πρόβλημα, με διαφορετικές αιτίες φυσικά. Γενικά το λέω, μιας και \'είχα\' δεν έχω πια. Το σύμπτωμα όμως που είναι κοινό ανάμεσα σε μένα και στον Στέφανο, λέγεται... φαγητό. Οπότε, για αυτόν μεν βουλιμία, σε μένα δε... ανορεξία, λολ!...
    Με μια βασική διαφορά. Ο Στέφανος, όπως κι αν λέγεται τελικά το πρόβλημά του, ακόμη δεν έχει ασχοληθεί με αυτό. Έτσι δεν έδινε σημασία και πήρε πολύ γρήγορα τα παραπανίσια κιλά. Αν είχε από τότε γνώση του προβλήματος σαφώς δε θα γινόταν αυτό ή έστω θα ήταν περιορισμένο. Εγώ ας πούμε δεν ανησυχώ για την ανορεκτική διάθεση που έχω ακόμη, μιας και τη λύνω έχοντας την ανάλογη γνώση. Άντε, καλό απόγεμα και από \'δω!...

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by VasilisA

Εμείς είμαστε αδύνατοι, ωραίοι (κάποιοι μπορεί να είναι και μοντέλα) έχουμε λύσει το πρόβλημα με το άλλο φύλο και δίνουμε και συμβουλές προς ναυτιλλόμενους.
    Βέβαια αγαπητή Δώρα εσύ θα δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι θα έκανες σχέση με τον Στέφανο…

Επίσης όταν του λες ότι τα κιλά σου είναι μια χαρά (115 κιλά 1,75 ύψος) μου θυμίζεις κάτι υποκριτικό..
    Μου θυμίζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών οι οποίοι μένουν όλοι σε βίλες στην Εκάλη στην Κηφισιά στην Άνοιξη στην Δροσιά, κυκλοφορούν με porche, bmw ,audi κτλ και βγαίνουν στα κανάλια λέγοντας τις ειδήσεις και «υπερασπίζονται» με σθένος τα δίκαια των εργαζομένων και των συνταξιούχων των 700 ευρω. Και φυσικά εμείς πρέπει να τους τρώμε στη μάπα κάθε βράδυ…Υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από αυτό?

τωρα το εχεσες εσυ,
    δικαιωμα σου βεβαια και αυτο.

Αγαπητέ Κρινο…
    Πρώτα χλευάζεις το θέμα και μετά από την κατακραυγή των μελών του φόρουμ προσπαθείς στη συνέχεια να το σώσεις δίνοντας και συμβουλές προς ναυτιλλόμενους…
    Στη θέση σου απλά θα ζητούσα συγνώμη από τον Στέφανο και θα αποσυρόμουνα από την συζήτηση…Δικαίωμα σου φυσικά να θέλεις μετά από αυτό να το παίζεις και βασίλικοτερος του βασιλέως …

Στέφανε νομίζω ότι το θέμα σχεδόν καλύφτηκε από πολλά γραφομενα και «συμβουλές»ολκής.
    Το να λέμε εντελώς αόριστα πράγματα όπως «Το τι θέλουν τελικά οι γυναίκες και μη το ψάχνεις» νομίζω ότι δεν προσφέρουμε τίποτα απολύτως στην κουβέντα…

Το ουσιαστικό είναι ότι στον άνθρωπο παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση ειδικά στο θέμα τις αυτοπεποίθησης….
    Με τα παραπανίσια σου κιλά νομίζω ότι το ξεκαθαρίσαμε και είναι πλεονασμός να λέμε τα ίδια και τα ίδια..
    Το θέμα της γενικότερης εμφάνισης όμως παίζει και αυτό το ρόλο του
    Ειδικά ο νεοέλληνας δίνει περισσότερο έμφαση στα της εμφάνισης παρά στην ουσία..
    Όλοι θέλουμε να είμαστε αδύνατοι αλλά στην ουσία για τους περισσότερους το φαγητό είναι μια από τις σημαντικότερες απολαύσεις…
    Όλοι θέλουμε ένα τζιπακι BMW X6 αλλά πέρα από αυτό δεν έχουμε χρήματα για να το παρκάρουμε σε νόμιμο (επί πληρωμή) παρκινγκ…
    Παίρνουμε ακριβά αυτοκίνητα για να επιδεικνυόμαστε αλλά είμαστε απλοί υπάλληλοι των 1000 ευρω…
    Αυτά τα φαινόμενα δείχνουν ότι δεν μετράει τελικά ποιος είσαι ουσιαστικά αλλά το τι δείχνεις στους άλλους ότι είσαι…
    Πολλά παραδείγματα μας δείχνουν ότι στις μέρες μας η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
    Δεν θέλω να το αναλύσουμε κοινωνιολογικά με τα πρότυπα που μας «ταΐζουν»τα ΜΜΕ γιατί πιστεύω ότι είναι προφανές…

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το πρόβλημα σου δεν είναι και πολύ σοβαρό…
    Έχε υπόψη σου ας πούμε ότι εγώ και πολλοί σε αυτό το φόρουμ έχουμε χρησιμοποιήσει άπειρα χάπια έχουμε πάει σε άπειρους γιατρούς και όλα αυτά για να αντιμετωπίσουμε ένα φάντασμα…Το άγχος…και ακόμη προσπαθούμε

Λεμονιά νομίζω ότι εξηγείς πράγματα και δικαιολογείσαι στα οποία είναι προφανές ότι δεν θα έπρεπε…
    Οι ηλίθιες δυστυχώς «ζουν ανάμεσα μας»και είναι πάρα πολλές…

Banned
    Originally posted by VasilisA

Αγαπητέ Κρινο…

Αγαπητε Βασιλη....

Πρώτα χλευάζεις το θέμα

δεν χλευαζω κανενα θεμα, το οτι ανταλλαξα ενα αστειο με την dora-agxos δεν το θεωρω χλευασμο.

και μετά από την κατακραυγή των μελών του φόρουμ

σε πληροφορω τελειως για τυπικους λογους,
    οτι οι κατα-κραυγες εμενα δεν με ακουμπανε.

Κανω αυτο που θεωρω σωστο απο την συνειδηση μου και οι κατα-κραυγαζοντες μπορουν να αλαλαζουν μεχρι πρωιας.

προσπαθείς στη συνέχεια να το σώσεις δίνοντας και συμβουλές προς ναυτιλλόμενους…

το οτι εχασα κατι και πρεπει να το σωσω ειναι δικη σου εκτιμηση.
    Το οτι γνωριζω περι συμβουλες προς ναυτιλλομενους αυτο στο εγγυουμαι και μαλιστα με κρατικο πτυχιο οχι αστεια....

Στη θέση σου απλά θα ζητούσα συγνώμη από τον Στέφανο

και γιατι δεν ζητας εσυ συγνωμη απο το στεφανο για μενα αφου το προτεινεις κιολας?

Πες στεφανε σου ζηταω συγνωμη εκ μερους του κρινου γιατι ετσι νομιζω οτι πρεπει να κανει.
    Αφου υποκαθιστας τον στεφανο μπορεις και εμενα....
    τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του....
    μεσα ειμαι?

και θα αποσυρόμουνα από την συζήτηση…

απο τις συζητησεις αποσυρομαι οταν νιωθω οτι δεν εχω κατι να προσφερω, οχι κατοπιν φιλικων παραινεσεων οπως η δικη σου.

Δικαίωμα σου φυσικά να θέλεις μετά από αυτό να το παίζεις και βασίλικοτερος του βασιλέως …

δεν το παιζω τιποτα,
    θεωρω οτι καποιος που διαβαζει τους διαλογους οπως εξελισονται και ειναι ενηλικας (πνευματικα και σωματικα) μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
    Εκει θα μας κρινει ολους, και εσενα και εμενα και τους βασιλιαδες.

Banned
    καποιοι πραγματικα χρειαζονται διακοπες..οποιος εχει προβλημα με την δωρα,το κρινο,τον βασιλικο κτλ,στειλτε u2u..ειναι το θεμα του στεφανου,μην διαβαζει αηδιες το παιδι..
    φτανει πια με τους ψευτοδιανοουμενους-ες κ τις δημοσιες μαγκιες..ειναι πιο εκτιμητεο.byeee

Senior Member
    \'... Στέφανε νομίζω ότι το θέμα σχεδόν καλύφτηκε από πολλά γραφομενα και «συμβουλές»ολκής.
    Το να λέμε εντελώς αόριστα πράγματα όπως «Το τι θέλουν τελικά οι γυναίκες και μη το ψάχνεις» νομίζω ότι δεν προσφέρουμε τίποτα απολύτως στην κουβέντα…

Το ουσιαστικό είναι ότι στον άνθρωπο παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση ειδικά στο θέμα τις αυτοπεποίθησης….
    Με τα παραπανίσια σου κιλά νομίζω ότι το ξεκαθαρίσαμε και είναι πλεονασμός να λέμε τα ίδια και τα ίδια..
    Το θέμα της γενικότερης εμφάνισης όμως παίζει και αυτό το ρόλο του
    Ειδικά ο νεοέλληνας δίνει περισσότερο έμφαση στα της εμφάνισης παρά στην ουσία..
    Όλοι θέλουμε να είμαστε αδύνατοι αλλά στην ουσία για τους περισσότερους το φαγητό είναι μια από τις σημαντικότερες απολαύσεις…
    Όλοι θέλουμε ένα τζιπακι BMW X6 αλλά πέρα από αυτό δεν έχουμε χρήματα για να το παρκάρουμε σε νόμιμο (επί πληρωμή) παρκινγκ…
    Παίρνουμε ακριβά αυτοκίνητα για να επιδεικνυόμαστε αλλά είμαστε απλοί υπάλληλοι των 1000 ευρω…
    Αυτά τα φαινόμενα δείχνουν ότι δεν μετράει τελικά ποιος είσαι ουσιαστικά αλλά το τι δείχνεις στους άλλους ότι είσαι…
    Πολλά παραδείγματα μας δείχνουν ότι στις μέρες μας η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
    Δεν θέλω να το αναλύσουμε κοινωνιολογικά με τα πρότυπα που μας «ταΐζουν»τα ΜΜΕ γιατί πιστεύω ότι είναι προφανές…

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το πρόβλημα σου δεν είναι και πολύ σοβαρό…
    Έχε υπόψη σου ας πούμε ότι εγώ και πολλοί σε αυτό το φόρουμ έχουμε χρησιμοποιήσει άπειρα χάπια έχουμε πάει σε άπειρους γιατρούς και όλα αυτά για να αντιμετωπίσουμε ένα φάντασμα…Το άγχος…και ακόμη προσπαθούμε

Λεμονιά νομίζω ότι εξηγείς πράγματα και δικαιολογείσαι στα οποία είναι προφανές ότι δεν θα έπρεπε…
    Οι ηλίθιες δυστυχώς «ζουν ανάμεσα μας»και είναι πάρα πολλές…\'

Ρίσπεκτ από μένα Βασίλη, όχι μόνο για τα ουσιώδη πάνω στο θέμα του Στέφανου συγκεκριμένα, αλλά και για τους γενικότερους προβληματισμούς σου. Όσο για το ότι εξηγώ λίγο παραπάνω ή... δικαιολογούμαι, όχι πια. Απλά φροντίζω να τηρώ όντως τους απλούστατους νόμους στην επικοινωνία, οι οποίοι δεν είναι καθόλου δύσκολοι αν κανείς αποφασίσει να σεβαστεί τον εαυτό του πρώτα απ\' όλα... ... άλλωστε είναι γνωστό ότι όσοι ουρλιάζουν για τα \'κακώς κείμενα\', λέει, συνήθως είναι οι ίδιοι που τα διαπράττουν. Γνωστό τοις πάσι αυτό. Αν ο Στέφανος γράψει κάτι άλλο και θεωρήσω ότι έχω κάτι ουσιαστικό να πω, ευχαρίστως θα το κάνω. Και μέχρι εκεί. Για τα υπόλοιπα δεν αξίζει καν να ασχολείται κανείς.

Originally posted by stresarismenosstefanos
    Καλησπέρα σας!!!!!!!

Θέλω να είμαι όσο πιο απλός γίνεται, ώστε να μην σας κουράσω. Είμαι 27 στα 28. Ο λόγος για τον οποίο γράφω είναι οι σχέσεις μου με τις γυναίκες. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα σχέση με κάποια κοπέλα. Δεν έχω φιλήσει κοπέλα. Δεν έχω κάνει έρωτα με κοπέλα. Το σημαντικότερο όμως απ\' όλα είναι ότι δεν έχω ζήσει συναισθήματα και καταστάσεις μέσα από μία σχέση με κάποια κοπέλα.
    Είναι η εμφάνιση (είμαι 1,75 και 115 κιλά, αρκετά χοντρός)? Είναι η συμπεριφορά μου? Είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης (με έχει επηρεάσει τόσο και γι αυτό δεν μπορώ να το κρύψω?)? Ίσως είναι κάτι άλλο και δεν το γνωρίζω?
    Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί ψυχολογικά είμαι ένα ράκος τελευταία. Δεν τολμάω να μιλήσω γιατί φοβάμαι το χλευασμό.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω σε ψυχολόγο?

Νιώθω τόσο μειονεκτικά που κάποιος άνθρωπος δεν είναι δίπλα μου να τον στηρίζω και να με στηρίζει, να τον απολαμβάνω και να με απολαμβάνει. Να κάνουμε όνειρα και σχέδια μαζί.

Λέτε να μην το αξίζω? Ειλικρινά όλες οι σκέψεις έχουν περάσει από το μυαλό μου και δεν ξέρω σε ποια να καταλήξω.

Σας ευχαριστώ πάντως που διαβάσατε την ανησυχία μου!!!
    Διάβασα το μέιλ σου αυτό αλλά και ένα άλλο πιο μετά που έλεγες ότι όταν αδυνάτησες δημιούργησες μια σχέση έστω και αν δεν ήταν ότι καλήτερο για σένα και ότι άρκετές γυναίκες΄σε κοίταζαν (που ισοδυναμεί με προτάσεις).
    Δεν πρέπει να ανησυχείς.
    Πρέπει να προσέξεις λίγο την εμφάνιση σου (αφού είδες ότι αυτό δουλεύει) και κυρίως να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου, βρες τον τρόπο, πάλεψε το και μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου να τον παίρνει από΄κάτω.
    γιάννης

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234