Πρόβλημα με την ψυχοθεραπεύτριά μου. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 190
    Banned
    :P:P

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Το κακό είναι πως κάποιοι πληρώνονται γι αυτό.

ωπα!
    και που το ξερεις αν εγω δεν πληρωνομαι οντως?

;)

Originally posted by krino

ωπα!

;)

Στο εύχομαι, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κοπεί καμιά μέρα το ρευμα σπίτι σου και θα πάθεις ψυχωτικό επεισόδιο από τη στέρηση.

Banned

Όσο για τον αντμιν, μη νομίζεις, ψιλβολεύεται με τον κρίνο. Που θα βρει τέτοιο χρόνιο κόλλημα να σπρώχνει τα θέματα, να ασχολείται με όλα τα μέλη, να τρέχουν οι σελίδες να πέφτουν οι διαφημίσεις?

αααααααα μασταααααααααα.....

ωστε ο αντμιν,
    τα κονομαει απο εμενα σωστα????

για δες ..... για δες.....

και δεν το ειχα σκεφτει οτι χανω εισοδηματα απο αυτη την μερια.....
    οσο να ναι, ενα οικονομικο συμβουλο τον χρειαζομαι.

:D:D:D

Banned
    Originally posted by krino

ωπα!

;)

Στο εύχομαι, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κοπεί καμιά μέρα το ρευμα σπίτι σου και θα πάθεις ψυχωτικό επεισόδιο από τη στέρηση.

μην στεναχωριεσαι μονο ε?
    αν και οικονομικη κριση,
    τα financial μου ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο.....

:)

Senior Member
    Sorry,αλλά εγώ δεν είδα πουθενά να υπάρχουν στο thread αυτό όσα καταδεικνύει ο/η psychologist για τον κρίνο.Kαι θα σημειώσω πως για ψυχολόγος πέφτεις πολύ εύκολα σε ad hominem κραυγές για πιάστε τον τρομοκράτη,λολ και σε ελιτίστικες απόψεις στυλ \"όπως μέσα κι έξω\".Σώωπα,και γιατί να δεχτώ ας πούμε πως το ρητό ισχύει παντού και πάντα,γιατί το χρησιμοποιείς ως επιχείρημά σου στο διάλογο;:P
    Kαι,ναι,έδειχνε έπαρση το έχω επιχειρήματα και παλμό και κλπ.Άσε να το κρίνουν οι άλλοι που παρακολουθούν το διάλογο(ο οποίος είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον).Με τον Κρίνο έχω διαφωνήσει και αυτός με μένα και έχουμε φάει και τα μουστάκια μας,αλλά αυτό δε σημαίνει πως βλέπω το λόγο να του γίνεται εν προκειμένω επίθεση επειδή δεν αγαπά την ψυχολογία.Ε και;Στηρίζει το γιατί δεν την αγαπά,το εξηγεί,σε τι αυτό μας κάνει να εξανιστόμεθα,λολ:P
    Το βρήκαμε τώρα,όποιος δεν αποδέχεται μία επιστήμη για κάποιους λόγους προσωπικούς ή άλλους να απεμπολίζεται ηθικά ως μιαρόν υποκείμενο.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Το βρήκαμε τώρα,όποιος δεν αποδέχεται μία επιστήμη για κάποιους λόγους προσωπικούς ή άλλους να απεμπολίζεται ηθικά ως μιαρόν υποκείμενο.:P

Δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος σε καμμια περιπτωση...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Administrator
    Να ξεκαθαρίσω κάτι: εδώ δεν είμαστε σέχτα όπου χωρούν μόνο όσοι είναι φιλικά προσκείμενοι στην επιστήμη της ψυχολογίας και κατ επέκταση στην ψυχοθεραπεία, ως θεραπεία επιλογής.

Προσωπικά, εκνευρίζομαι με αφοριστικές απόψεις που στηρίζονται σε ημιμαθείς γνώσεις και πληροφορίες και αφορίζουν ολότελα μια ολόκληρη επιστήμη.
    Ομως αυτό, είναι προσωπικό θέμα και δεν αφορά τις διαχειριστική πολιτική αυτού του φόρουμ.

ΥΓ. Θεοφανία, τι προσπαθείς να πεις? Δεν μου μοιάζει με χιούμορ αυτό που λες, οπότε αν κάτι ξέρεις και θέλεις να μοιραστείς, εξήγησε το σε παρακαλώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned

Όσο για τον αντμιν, μη νομίζεις, ψιλβολεύεται με τον κρίνο. Που θα βρει τέτοιο χρόνιο κόλλημα να σπρώχνει τα θέματα, να ασχολείται με όλα τα μέλη, να τρέχουν οι σελίδες να πέφτουν οι διαφημίσεις?

εγω περιμενω να μαθω πως ψιλοβολευεται ο αντμιν απο εμενα,
    τι σοι κονομα εχει με οσα γραφω και φυσικα αν γινεται να ενημερωθω για το ποσα μπαινουν στο ταμειο απο τις διαφημισεις οπως αναφερει η θεοφανια.....

Σκεφτομαι οτι αφου τζιραρω τοσο καλα εδω μεσα,
    και εφοσον η θεοφανια εχει δικαιο,
    να βαλω το σχολιο της στην υπογραφη μου....

:cool:

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    κοιτα εδω κανεις ελα λαθακι rain.εδω ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και πολλα μελλη γραφονται για να συζητησουν τα \"προβληματα\" τους.Π.χ.δε μπορω εγω να γραφτω σε φορουμ ιατρικης υποστηριξης,απαξιωνοντας τη συγκεκριμενη επιστημη,και προιδεαζoντας αρνητικα τα μελη.
    η ενσταση μου σε αυτο το θεμα ειναι οτι με την Υγεια δε μπορει να παιζει κανεις.

ολα τα αλλα τα βλεπω σαν χιουμορ και χαβαλε :P

Senior Member
    Originally posted by katatonia

κοιτα εδω κανεις ελα λαθακι rain.εδω ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και πολλα μελλη γραφονται για να συζητησουν τα \"προβληματα\" τους.Π.χ.δε μπορω εγω να γραφτω σε φορουμ ιατρικης υποστηριξης,απαξιωνοντας τη συγκεκριμενη επιστημη,και προιδεαζoντας αρνητικα τα μελη.
    Ούτε εγώ συμπαθώ την ψυχολογική επιστήμη -μάλλον την απεχθάνομαι ως ένα σημείο.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω στην ψυχή και στην ψυχολογική υποστήριξη, ούτε ότι θα αποθαρρύνω κάποιον από το να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια εάν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο οποιο δεν μπορώ να βοηθήσω.
    Εγώ προσωπικά για τα προβλήματα μου δεν προτιμώ τους ψυχολόγους, ούτε πιστεύω ότι μπορεί κανένας τους να κάνει κάτι παραπάνω από ότι ένας καλός φίλος η άνθρωπος (καλή ώρα το παρόν forum). Το να προϊδεάζεις κάποιον δεν είναι καθόλου αρνητικό, ισα ισα που μερικές φορες αποδεικνύεται σωτήριο :)

Μπορείς κάλλιστα να αντιπαθείς τους γιατρούς (καλή ώρα σαν εμενα) και να γραφτείς σε ένα forum ιατρικής υποστήριξης διότι δεν \"απαξιείς\" την υποστήριξη, αλλα τους επιστήμονες. Μπορείς επίσης να εξασκήσεις ιατρική σε εσένα η όσους στο επιτρέπουν, χωρίς να έχεις επιστημονικές γνώσεις, κάτι που θα σου προτείνουν τα υπεύθυνα μέλη του ιατρικού forum υποστήριξης, για κάτι ελαφρύ (ένα κόψιμο, έναν πονοκέφαλο κτλ) Σε πιο σοβαρά προβλήματα, σίγουρα κάποιος θα σου προτείνει να δεις έναν εξειδικευμένο γιατρό.
    Το παράδειγμα σου είναι βεβαια λίγο... κάπως, γιατί οι περισσότεροι κλάδοι της ιατρικής είναι απτοί και με φανερά αποτελέσματα, εφόσον το σώμα που πάσχει αντιδρά/βελτιώνεται.
    Η ψυχολογία από την άλλη είναι πολύ πιο θεωρητική \"επιστήμη\"... φαντάσου να αποδειχτεί σε κάποια χρονια, επιστημονικά και πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι δεν υπάρχει ψυχή...
    Άσε που το να λέμε στην Ελλάδα την σήμερον ημέραν \"με την Υγεία δεν μπορεί να παίζει κανεις\" είναι θλιβερό :(
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    dissolved πως γινεται να απεχθανεσαι μια επιστημη που ειναι ανθρωποκεντρικη και με κλαδους που σκοπο εχουν τη βελτιωση του ανθρωπινου βιου?
    εννοειται οτι και εγω αν τσακωθω με τον γειτονα δε θα παω σε ψυχολογο για συμβουλη.Η ψυχολογια δεν ειναι \"δινω συμβουλες\" αλλα οπως εχω ξανα πει ασχολειται με τη μελετη της συμπεριφορας και τις νοητικες διεργασιες και προσπαθει να δωσει εγκυρες,αξιοπιστες και αντικειμενικες λυσεις στις οποιες αποκκλινουσες συμπεριφορες.
    μα εννοειται οτι δεν υπαρχει \"ψυχη\" με την εννοια που την αναφερεις.
    τεσπα δε προκειται να κανω αναλυση τι ειναι και τι δεν ειναι ψυχολογια.
    απλα λυπαμαι,γιατι αυτη η αμφιβολια και προκαταληψη απεναντι σε κατι που ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο \"στερει ζωες\".για παραδειγμα η μητερα μου η οποια εχει καταθλιψη και δινω μαχη καθημερινα για να την πεισω να επισκεφτει εναν ειδικο.και τη βλεπω καθε μερα με κατι μουτρα μεχρι το εδαφος να κλαιει με το παραμικρο.

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl

Η ψυχολογία από την άλλη είναι πολύ πιο θεωρητική \"επιστήμη\"... φαντάσου να αποδειχτεί σε κάποια χρονια, επιστημονικά και πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι δεν υπάρχει ψυχή...
    αν αποδειχτει οτι δεν υπαρχει ψυχη, (ρε παιδια εγω νομιζα οτι εχει ηδη αποδειχτει, δλδ ο εγκεφαλικα νεκρος τι ειναι?) δε νομιζω οτι η ψυχολογια θα εχει κανενα απολυτως προβλημα, γιατι ουδεποτε ασχοληθηκε η ψυχολογια με την εννοια της ψυχης οπως την γνωριζουμε μεταφυσικα (απο φιλοσοφια κ εκκλησια).

δε νομιζω οτι η ψυχολογια κ καμια σχολη σκεψης της ψυχολογιας ασχοληθηκε ουδεποτε με τη μεταφυσικη. οπότε ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει μεταφυσικη, ειναι εκτος θεματος.

η ψυχολογια ασχοληθηκε με προσπαθεια κατανοησης της ανθρωπινης συμπεριφορας, προσπαθεια κατανοησης του πως σκεφτομαστε, πως μαθαινουμε, πως αντιλαμβανομαστε, πως λειτουργει η μνημη, πως αισθανομαστε κ γιατι, κ τετοιου ειδους ερωτηματα, αποκλειστικα στο γηινο εν ζωη επιπεδο.

ανωτερες εγκεφαλικες λειτουργιες σαφως κ υπαρχουν, ολα αυτα ειναι υπαρκτα για εναν ζωντανο ανθρωπο. μνημη, σκεψεις, συναισθηματα, δε νομιζω οτι χρειαζεται καμια αποδειξη οτι υπαρχουν.

Senior Member
    Αυτό που μου αρέσει είναι οτι τελικά δεν ακουμε απόψεις, αλλα στα περισσοτερα θέματα, ο ένας προσπαθεί να επιβάλλει στον αλλον την άποψη του ως καλύτερη!

Senior Member
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

(DEVILISH LOOK, ΜΑΤΙΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΕΞΩ, ΓΛΩΣΣΑ ΔΡΑΚΟΥ, ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ)

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast