Results 121 to 135 of 190
-
21-07-2010, 22:51 #121
Originally posted by katatonia
οπως?
σε μια συζητηση καλο ειναι να υπαρχουν και τα αντιεπιχειρηματα διαφορετικα παιρνει την μορφη ενος απλου αντιλογου
ΥΓ:με γεια τη νεα signature :P
οπως μια φιλοσοφικη προσεγγιση στα προβληματα που υπαρχουν σε ενα ανθρωπο.
Πιστεψε ειναι πιο ασφαλη απο τον καθε ψυχολογο - ψυχιατρο που στην ουσια εξουσιαζει τον ασθενη του.
ΥΓ....... ευχαριστω,
νομιζω οτι η νεα μου υπογραφη, θα φορεθει φετος σε ολες της μπητς...
;)
- 21-07-2010, 22:53 #122
Originally posted by PETRAN
Originally posted by keep_walking
Originally posted by krino
Πάντως όποιον έχω ακούσει να αμφισβητεί την ψυχολογία σαν επιστήμη δεν ξέρει τι είναι ψυχολογία και απαντάει με βάση τι έχει ακούσει να είναι, όπως και από ταινίες, media, ότι ψυχολόγος είναι η τένια μακρή (!) κλπ.
χωνεψε το οτι η αναλυση και η προσεγγιση του ανθρωπου ΔΕΝ ειναι δυνατη με το τροπο που σου μαθανε οι επιστημονες που ειχες.
Ειτε σου αρεσει ειτε οχι,
υπαρχουν και αλλοι τροποι και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ακουλουθησει τις δικες σου αποψεις.
(το δικες σου δεν εχει να κανει μονο με εσενα αλλα και με τον ευρυτερο κλαδο στον οποιο ανηκεις)
Αυτα στα πλαισια του διαλογου που υποτιθετε ανοιχτηκε.
Αφού δεν γνωρίζεις καν το αντικείμενο και εκφέρεις την μπακάλικη άποψη που έχεις να μπω στον κόπο να συνομιλήσω μαζί σου? Το ότι υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για το πως λειτουργούν ο ανθρώπινος νους και η συμπεριφορά υπάρχουν και είναι πάρα πολλά τώρα αν εσύ δεν θέλεις να τα ξέρεις τι με νοιάζει! Και άλλως δεν δέχεται ακόμα την εξέλιξη του δαρβίνου και πιστεύει στην δημιουργία των 7 ημερών, ότι θέλει πιστεύει ο καθένας!
lol πετραν δεν μπορεις να καταλαβεις το στοιχειωδες...οτι καποιοι ανθρωποι εχουν \"Θεϊκη φυση\" και δεν μπορουν να διεπονται απο κανονες και να ειναι αντικειμενο αναλυσης απο επιστημονες υποδεεστερους απο αυτους.
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι η βραχυπρόθεσμη μνήμη του κρίνου ξεπερνάει το στανταρ 7+-2 του Miller και φτάνει υπερφυσικά επίπεδα.
με το χλευασμο κανεις δεν αποδειξε τιποτε....
:)
21-07-2010, 22:53 #123
Αφού δεν γνωρίζεις καν το αντικείμενο και εκφέρεις την μπακάλικη άποψη που έχεις να μπω στον κόπο να συνομιλήσω μαζί σου?
δεν ξερω αν σε λυπει,
αλλα το να συνομιλησω μαζι σου η οχι,
μου κανει το ιδιο και το αυτο.
Χα, πικραμένο μου ηλίθιο κοτσύφι όλοι έχουν καταλάβει εδώ μέσα ότι το να συνομιλεί κανείς μαζί σου δεν έχει κανένα νόημα. Όπως και τα πιο πολλά που γράφεις κατα καιρούς (όχι δεν είναι λόγω της \"τεχνικής γλώσσας\" που χρησιμοποιείς)
21-07-2010, 22:56 #124
Αφού δεν γνωρίζεις καν το αντικείμενο και εκφέρεις την μπακάλικη άποψη που έχεις να μπω στον κόπο να συνομιλήσω μαζί σου?
δεν ξερω αν σε λυπει,
αλλα το να συνομιλησω μαζι σου η οχι,
μου κανει το ιδιο και το αυτο.
Χα, πικραμένο μου ηλίθιο κοτσύφι όλοι έχουν καταλάβει εδώ μέσα ότι το να συνομιλεί κανείς μαζί σου δεν έχει κανένα νόημα. Όπως και τα πιο πολλά που γράφεις κατα καιρούς (όχι δεν είναι λόγω της \"τεχνικής γλώσσας\" που χρησιμοποιείς)
μου αρεσεις....
γιατι τσουβαλιαζεις τους παντες για να αποκτησεις αυτοπεποιθηση....
γιατι αραγε εχεις τετοια αναγκη να χρησιμοποιεις την λεξη \"ολοι\" για να νιωσεις καλυτερα?
Δεν σου φτανει να εχεις μονο εσυ την αποψη σου?
πρεπει να μαζεψεις οχλο?
;)
21-07-2010, 22:57 #125
Πάντως όποιον έχω ακούσει να αμφισβητεί την ψυχολογία σαν επιστήμη δεν ξέρει τι είναι ψυχολογία και απαντάει με βάση τι έχει ακούσει να είναι, όπως και από ταινίες, media, ότι ψυχολόγος είναι η τένια μακρή (!) κλπ.
χωνεψε το οτι η αναλυση και η προσεγγιση του ανθρωπου ΔΕΝ ειναι δυνατη με το τροπο που σου μαθανε οι επιστημονες που ειχες.
υπαρχουν και αλλοι τροποι και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ακουλουθησει τις δικες σου αποψεις.
(το δικες σου δεν εχει να κανει μονο με εσενα αλλα και με τον ευρυτερο κλαδο στον οποιο ανηκεις)
Αφού δεν γνωρίζεις καν το αντικείμενο και εκφέρεις την μπακάλικη άποψη που έχεις να μπω στον κόπο να συνομιλήσω μαζί σου? Το ότι υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για το πως λειτουργούν ο ανθρώπινος νους και η συμπεριφορά υπάρχουν και είναι πάρα πολλά τώρα αν εσύ δεν θέλεις να τα ξέρεις τι με νοιάζει! Και άλλως δεν δέχεται ακόμα την εξέλιξη του δαρβίνου και πιστεύει στην δημιουργία των 7 ημερών, ότι θέλει πιστεύει ο καθένας!
lol πετραν δεν μπορεις να καταλαβεις το στοιχειωδες...οτι καποιοι ανθρωποι εχουν \"Θεϊκη φυση\" και δεν μπορουν να διεπονται απο κανονες και να ειναι αντικειμενο αναλυσης απο επιστημονες υποδεεστερους απο αυτους.
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι η βραχυπρόθεσμη μνήμη του κρίνου ξεπερνάει το στανταρ 7+-2 του Miller και φτάνει υπερφυσικά επίπεδα.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις είναι προς τον εαυτό σου ή αν κάνεις απανωτές ντρόγκες που σου κάνουν το μυαλό creme brulee
21-07-2010, 22:58 #126
υπαρχουν και αλλοι τροποι
σε μια συζητηση καλο ειναι να υπαρχουν και τα αντιεπιχειρηματα διαφορετικα παιρνει την μορφη ενος απλου αντιλογου
Το πανεπιστήμιο της ζωής είναι το καλύτερο ... τι να σου πει μετά το Harvard και το Yeil...όταν πρώτος μας δίδαξε ο Ξανθόπουλος την αλήθεια της ζωής..ο λαϊκός αυτός ήρωας , πρότυπο και για πολλές γενιές ακόμα!
Πάω τώρα γιατί έπεσαν τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω και πρέπει να τα κολλήσω με κόλλα uhu. Δουλειά που κοστίζει ούτε ένα ευρώ, ενώ οι και καλά επιστήμονες ζητάν τα \"μαλλιοκέφαλα\" του κοσμάκι για να του εμφυτεύσουν λέει τρίχες, λες και κάνουν αναδάσωση!Τρίχες κατσαρές!!:mad:
:P
21-07-2010, 23:00 #127
Originally posted by iberis
υπαρχουν και αλλοι τροποι
Το πανεπιστήμιο της ζωής είναι το καλύτερο ... τι να σου πει μετά το Harvard και το Yeil...όταν πρώτος μας δίδαξε ο Ξανθόπουλος την αλήθεια της ζωής..ο λαϊκός αυτός ήρωας , πρότυπο και για πολλές γενιές ακόμα!
Πάω τώρα γιατί έπεσαν τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω και πρέπει να τα κολλήσω με κόλλα uhu. Δουλειά που κοστίζει ούτε ένα ευρώ, ενώ οι και καλά επιστήμονες ζητάν τα \"μαλλιοκέφαλα\" του κοσμάκι για να του εμφυτεύσουν λέει τρίχες λες και κάνουν αναδάσωση!Τρίχες κατσαρές!!:mad:
:P
χαχαχα
Αχχχ τι να σου πει η επιστήμη όταν την έχεις σπουδάσει στο πεζοδρόμιο (με φωνή ξανθόπουλου)
21-07-2010, 23:00 #128
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις είναι προς τον εαυτό σου ή αν κάνεις απανωτές ντρόγκες που σου κάνουν το μυαλό creme brulee
τιποτα απο ολα αυτα....
σημειωσεις μονο κραταω ισως χωρις νοημα.....
χρησιμευουν για να γνωριζουμε το που βρισκομαστε, ξερεις για να μην χαθουμε.
Οσο πιο πολυ επιθετικοτητα παραγεις,
τοσο καλυτερα για μενα,
απλα με επιβεβαιωνεις.
Αληθεια με τοση επιθετικοτητα, και εσυ και ο φιλος σου ο psychologos,
εισαστε σιγουροι οτι βοηθατε κοσμο?
Keep giving me reasons to doubt about that.....
;);)
21-07-2010, 23:06 #129
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
21-07-2010, 23:08 #130
Γιατί ποιος σου είπε ότι εγώ βοηθάω κόσμο?
κανεις,
αρκει να μεγαλωσεις καποια στιγμη,
και τοτε παιζει να βοηθησεις τον εαυτο σου.
Αρκει.
Αστους τους αλλους, θα σωθουν μονοι τους.
:D
21-07-2010, 23:09 #131
νομιζω οτι πλεον περασαμε στα flames.....
αρα η κυρια συζητηση τελειωσε.
Παμε πετραν,
δωστου να καταλαβει!
:cool:
21-07-2010, 23:10 #132
petran k krino,
ομολογειστε το οτι αυτο το \"βεντετακι\" σας τρεφει κ λιγο!
αν τουλαχιστον ο ενας απο τους δυο σας δεν την εβρισκε, θα το ειχε ληξει το παραμυθι!
(κ αυτα τα \"για το καλο του φορουμ\" δικαιολογιες ειναι)
Υγ: επειδη μαζι σας αισθανομαι οτι εχω το θαρρος (πού το απεχτησα?, λολ), κανω αυτο το σχολιο, σαν παρατηρητης. φυσικα κ δεν μου πεφτει λογος, οσο τη βρισκετε, ολα καλα κ ανθηρα!
21-07-2010, 23:11 #133
Γιατί ποιος σου είπε ότι εγώ βοηθάω κόσμο?
κανεις,
αρκει να μεγαλωσεις καποια στιγμη,
και τοτε παιζει να βοηθησεις τον εαυτο σου.
Αρκει.
Αστους τους αλλους, θα σωθουν μονοι τους.
:D
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
21-07-2010, 23:12 #134
δεν βαριεσαι.....
καποτε θα μας ξερασει το συστημα και θα ησυχασει η φυσης.....
Προς το παρον αν δεις την υπογραφη μου,
εγω τουλαχιστον κατα την θεοφανια δινω και τον οβολο μου.
21-07-2010, 23:13 #135
επισης ειχα παντα απορια ποιος ειναι ο ξανθοπουλος!
(οχι τπτ αλλο, αλλα χανω το αστειο!)
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....