Πρόβλημα με την ψυχοθεραπεύτριά μου. - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 190
    Senior Member
    Originally posted by claire
    στο μεταξύ, μαλάκα σε πιάνουν αν ΔΕΝ σου δίνουν λεφτά εδώ μέσα, γιατί όντως περνάς πολλές ώρες. οπότε δεν είναι να προσβάλεσαι γι αυτό που είπε η θεοφανία, γιατί δυστυχώς για σένα, δεν συμβαίνει!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
    γιου χεβ ε ποιντ χιερ

(τελειωνουν και τα ποπ κορν γμτ)

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Originally posted by krino
    Originally posted by keep_walking
    Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Παλι με την παρτη μου ασχολεισαι ε?

Να το βαλω υπογραφη ή να το τυπωσω σε μπλουζακι χμμμμμμμμμμμμμμμμμ χαχαχαχαχα
    ποιος ασχοληθηκε παλι μαζι σου βρε ανθρωπε?
    μη μου πεις οτι εισαι λιγουρης?
    θα με ξαφνιαζε πολυ κατι τετοιο.....

;)

χαχα σαν παιδι του δημοτικου ακριβως , απιστευτος απλα.

χαχαχα τελικα εισαι λιγουρης?
    απιστευτο ε?
    και να ηθελα δεν θα μπορουσα να το πετυχω!

Senior Member
    στο μεταξύ, μαλάκα σε πιάνουν αν ΔΕΝ σου δίνουν λεφτά εδώ μέσα, γιατί όντως περνάς πολλές ώρες. οπότε δεν είναι να προσβάλεσαι γι αυτό που είπε η θεοφανία, γιατί δυστυχώς για σένα, δεν συμβαίνει!

ετσι .... ετσι....
    στειλε μυνημα στον αντμιν να τα βλεπει αυτα,
    γιατι ειμαι στην αποξω.....

ποσα λες να πρεπει να παρω?
    κανε μου μια εκτιμηση.....
    δεν έχω ιδέα πόσα παίρνουν για τέτοιες δουλειές. ούτε τι βγάζουν από διαφημίσεις (ψίχουλα πρέπει να είναι)

ίσως κάποιος που έχει εμπειρία με φόρουμ να μπορέσει να μας κατατοπίσει.

Banned
    Originally posted by Lou!..
    Originally posted by Remedy
    το ποντια λες να τον πειραξε η το *******?
    αν ηταν το ποντια παντως, το βρισκω λιγο ρατσιστικο...

το ******* ρε,
    το ποντια γιατι? οι ποντιοι ειναι μια χαρα ανθρωποι.

;)
    γιατι ρε, η ******* ανθρωπος δεν ειναι? κανει τιποτα ανηθικο, παρανομο κατ εσε? τι εισαι παιδι της εκκλησιας? η η τελευταια κουτσομπολα γιαγια απο μεθοριο χωριο του εβρου?απο εσενα περιμενα πιο προχω αντιληψεις! οι παρτουζες κ οι gay ειναι in κ η ******* out?

εχω πει πολλες φορες οτι στις διαπροσωπικες μου σχεσεις,
    δεν γουσταρω το χρημα.
    Δεν ειμαι προχω δηλαδη αμα πιστευω κατι τετοιο?

Banned
    δεν έχω ιδέα πόσα παίρνουν για τέτοιες δουλειές. ούτε τι βγάζουν από διαφημίσεις (ψίχουλα πρέπει να είναι)

ίσως κάποιος που έχει εμπειρία με φόρουμ να μπορέσει να μας κατατοπίσει.

εστω να παω για τα ψιχουλα τουλαχιστον..

ποσα τα υπολογιζεις τα ψιχουλα?

Senior Member
    οχι ειδικα για τις διαπροσωπικες σου επαφες ειναι σεβαστο.
    αν το καταδικαζεις γενικα ως ανηθικο, τοτε δεν ξερω. (εγω παντως τις πουτανες δεν τις θεωρω ανηθικες. μια δουλεια κανουν κ αυτες οπως κ οι υπολοιποι).

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    το ποντια λες να τον πειραξε η το *******?
    αν ηταν το ποντια παντως, το βρισκω λιγο ρατσιστικο...

το ******* ρε,
    το ποντια γιατι? οι ποντιοι ειναι μια χαρα ανθρωποι.

;)
    γιατι ρε, η ******* ανθρωπος δεν ειναι? κανει τιποτα ανηθικο, παρανομο κατ εσε? τι εισαι παιδι της εκκλησιας? η η τελευταια κουτσομπολα γιαγια απο μεθοριο χωριο του εβρου?απο εσενα περιμενα πιο προχω αντιληψεις! οι παρτουζες κ οι gay ειναι in κ η ******* out?

εχω πει πολλες φορες οτι στις διαπροσωπικες μου σχεσεις,
    δεν γουσταρω το χρημα.
    Δεν ειμαι προχω δηλαδη αμα πιστευω κατι τετοιο?
    αυτο ειναι δηλωση, οτι εντασσεις την δραστηριοτητα σου στο φορουμ, στις διαπροσωπικες σου σχεσεις?
    ενδιαφερον...

Banned
    οχι ειδικα για τις διαπροσωπικες σου επαφες ειναι σεβαστο.
    αν το καταδικαζεις γενικα ως ανηθικο, τοτε δεν ξερω. (εγω παντως τις πουτανες δεν τις θεωρω ανηθικες. μια δουλαεια κανουν κ αυτες οπως κ οι υπολοιποι).

λες να εκρινα γενικα τις πουτανες?
    τσεκαρε καλυτερα την υπογραφη μου η οποια εχει να κανει με εμενα,
    οπου και βγαινουν τα σχολια μου.

Senior Member
    ααααααααααα. σε λέει πόντια ******* επειδή κάνεις την δουλειά για την οποία άλλοι πληρώνονται.

άρα δεν υπονόησε ότι παίρνεις λεφτά εδώ μέσα, το αντίθετο είπε.

οκ. λύθηκε το μυστήριο.

Banned
    ααααααααααα. σε λέει πόντια ******* επειδή κάνεις την δουλειά για την οποία άλλοι πληρώνονται.

άρα δεν υπονόησε ότι παίρνεις λεφτά εδώ μέσα, το αντίθετο είπε.

οκ. λύθηκε το μυστήριο.

ετσι,
    και επειδη μου αρεσε η σοφια που εγραψε, την εκανα και κορνιζα.

Ολα καλα - ολα ανθηρα.
    Το επεισόδιο θεωρειται (ακομα και ετσι προς το παρον) ληξαν.

Καληνυχτα.
    :)

ΥΓ.... νομιζω οτι απο υπογραφη για φετος ειμαι κομπλαν.... :cool:

Senior Member
    επισης,
    σε παρακαλω νικο,
    οταν θα αποφασισεις να ξαναεπεμβεις στην υπογραφη μου,
    πρωτα να συνεννοησε μαζι μου και μετα να την αλλαζεις.

Δεν μου αρεσει να αφηνονται σκιες στο ονομα μου,
    απο κανενα και αυτο το εχω σαν αρχη απο παντα.
    Εκτος αν μπορει η καθε μια να λεει οτι σπρωχνω λεφτα στο φορουμ.

Senior Member
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    επισης,
    σε παρακαλω νικο,
    οταν θα αποφασισεις να ξαναεπεμβεις στην υπογραφη μου,
    πρωτα να συνεννοησε μαζι μου και μετα να την αλλαζεις.

Δεν μου αρεσει να αφηνονται σκιες στο ονομα μου,
    απο κανενα και αυτο το εχω σαν αρχη απο παντα.
    Εκτος αν μπορει η καθε μια να λεει οτι σπρωχνω λεφτα στο φορουμ.
    τρομακτικα ολα τα παραπανω.
    αλλα γιατι δεν εκπλησσομαι?

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Κατατονία, ελπίζω να ξέρεις ότι η επιστήμη και οι έρευνες στο πεδίο της φυσικής δεν γίνονται \"έτσι για να περνάει η ώρα, απλά για να μαθαίνουμε\" αλλα με πολύ συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς. Πολύ φοβάμαι ότι σε τομείς της φυσικής που δεν έχουν η δεν προβλέπεται να αποκτήσουν κάποια σχέση η χρησιμότητα για τον άνθρωπο, δεν επενδύονται ούτε μέσα, ούτε χρόνος. Η εποχή των μεγάλων τυχαίων ανακαλύψεων (καθώς και η εποχή του ιδεαλισμού) μας έχει δυστυχώς προσπεράσει προ πολλού.
    δεν ισχυει.οντως οι ερευνες γινονται με σκοπο την γνωση και την κατανοηση ενος φαινομενου.παρατηρω ομως οτι εχεις την ταση να γενικευεις μεμονομενα γεγονοτα.εννοειται οτι υπαρχει διαφθορα και συμφερον αλλα δεν ισχυει για ολους.

Κολλημένος ξερόλας: κάποιος που πιστεύει ένα μονο πράγμα σε μια μονο διάσταση του, χωρίς να δέχεται άλλες απόψεις/επιχειρήματα.
    απο ποιο λεξικο βρηκες τον ορισμο?με το να χρησιμοποιεις δικους σου ορισμους δεν θεμελιωνεις τις αποψεις σου.

Εγώ, εκτος του ότι επαναλαμβάνω συνεχώς ως disclaimer ότι οι απόψεις μου είναι υποκειμενικές και το forum έχει ένα σωρό posts μου όπου λέω ότι επ\'ουδενί δεν είμαι παντογνώστης, σου εκθέτω τα επιχειρήματα μου προς συζήτηση και -γιατί όχι- διάψευση.
    το προβλημα ειναι οτι πολλα απο τα επιχειρηματα σου τα εχουν ηδη καταριψει εδω και μερικους αιωνες.Απλα εσυ δε τα δεχεσαι.οποτε ποιος ο λογος να ασχοληθω?

Εσύ πάλι, εκτος του ότι δεν έχεις καταθέσει ούτε μισό ψήγμα επιχειρήματος μέχρι στιγμής (βλέπε PETRAN), προβάλεις την άποψη σου ως αξίωμα επειδή \"είναι αντικείμενο των σπουδών σου\" και κρίμα που εμείς οι απλοί θνητοί δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε... Και από ποτε μια γενική συζήτηση περί επιστημων είναι ένδειξη... \"ξερολιασης\"; Η πραγματικά πιστεύεις ότι η δικη σου επιστήμη είναι σαν την Heineken a.k.a. καμια σχέση με τις άλλες;... Tουλάχιστον θυμάσαι που έχεις παρκάρει το καλάμι σου;
    ειρωνικα σχολια και μαλιστα οχι πετυχημενα.μαλλον προκειται για εκρηξη αποθημενων παρα για επιχειρηματολογια.αν περιμενεις τετοια επιχειρηματα απο μενα λυπαμαι αλλα δε μπορω...

Επίσης, επειδή ΚΑΙ το περιβάλλον και όχι μονο τα γονίδια επηρεάζουν την συμπεριφορά, δεν υπάρχει περίπτωση σοκ; Δεδομένου ότι το σοκ χρησιμοποιείται ως ονομασία αντίδρασης και σε ερεθίσματα του περιβάλλοντος;! Τώρα αυτό... είναι μάλλον πατάτα :P Αναθεώρησε please.
    ε? ουδεν σχολιο

(Άσχετο: Το θέμα σου με την ερμηνεία μου της ψυχής μου θύμισε έναν ψυχολόγο στο σχολειό που προσπαθούσε να με πείσει ότι, για τις μελαγχολίες και τις κατά καιρούς παράνοιες μου, φταίει η κολλητή μου, για την οποια δεν είχαμε κάνει λόγο μέχρι τότε. Βρε να του λέω δεν την ξέρεις την κοπέλα, δεν έχουμε παρεξηγηθεί, δεν σου έχω μιλήσει καν για αυτήν, τίποτα αυτός, ανένδοτος, φταίει η φιλενάδα σου, ξέρω εγώ τι σου λέω. Τον επόμενο χρόνο απολύθηκε και εγώ έχω ακόμα την ίδια κολλητή 3 χρονια μετά!)

η ταση γενικευσης που λεγαμε...

γιατί δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που πιστεύουν ότι η πλειοψηφία των ψυχολόγων είναι καραγκιόζηδες;
    εννοειται το δεχομαι!οπως δεχομαι οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι ανοιξε πυλη της κολασεως καπου στην ελλαδα!(δε θυμαμαι που ακριβως ελεγε ο Λιακοπουλος)

Δεν χρειάζομαι επιστημονικές μελέτες και ακριβή ποσοστά για να διακρίνω ότι ο κόσμος είναι μοιρασμένος μεταξύ της συμπαθειας/αντιπάθειας ως προς κάποια επαγγέλματα. Στην πιο απλή του ερμηνεία, για κάθε γιατρό που σε έχει βοηθήσει, πάω στοίχημα ότι υπάρχει ένας γιατρός που είτε δεν σου έκανε τίποτα, είτε σε παίδευε άδικα. Εάν δεν ίσχυε αυτό, τότε όλοι μας θα μέναμε πάντα στον πρώτο γιατρό που θα συμβουλευόμασταν.
    αυτο που ανεφεραν τα παλικαρια απο πανω..περι ξανθοπουλου στο πεζοδρομιο της ζωης...

Y.Γ. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η ορθογραφία σου, εκτος αν χρησιμοποιείς greeklish translator οποτε πάω πάσο :P
    απο 1 λαθος εκρινες την ορθογραφια μου?(αλλη μια γενικευση)
    ειδες που τελικα δεν εισαι ανοιχτομυαλη?αν ησουν θα μπορουσες να σκεφτεις οτι στο πληκτρολογιο μου γινεται ενας χαμος απο τσιγαρα,τασακια,φορτιστες κτλπ που με εμποδιζουν να γραψω.επισης θα μπορουσες να σκεφτεις οτι ειδα το λαθος αμεσως απλα βαριομουν να κανω edit to pοst μου για να το διορθωσω.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ που αποφασίστηκε πως εγώ είμαι αυτή που παραβιάζω τους δικούς σας όρους χρήσης. Και υποθέτω πως το θέμα ξεχάστηκε να κλειδωθεί απ\' τη σελίδα 10, όπως και ανακοινώθηκε. Νά \'στε καλά.

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast