Results 46 to 60 of 108
Thread: Η δολοφονία ενός δημοσιογράφου
-
20-07-2010, 23:22 #46
Originally posted by alexandros3
Originally posted by RainAndWind
ο πρώτος που έβγαλε στο διαδίκτυο φωτογραφία του διαμελισμένου δεκαπεντάχρονου αφγανού
όσο για τα συναισθήματα μου, κρυστάλινα
http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=QFA6RqduTdQ
- 20-07-2010, 23:24 #47
Originally posted by janet
Βασικά εγώ τον μάκη δεν πολυχωνεύω κατατάλλα με τους δημοσιογράφους γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα!
20-07-2010, 23:25 #48
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by RainAndWind
Ήρωεεες,άπαρτα βουνάααα
ήρωεεες με δώδεκα ζωέεες
κάστρα του oλύμπου και του παρνασσού φαντάσματα
ήρωες μες στα χαλάσματααααα
Ώρες είναι.Διθύραμβοι για τον Σωκράτη,το δικό μας παιδί,τον τρανό άφοβο δημοσιογράφο αίμα-σπέρμα-κυτταρίτιδα-google-εφραίμ-ποιανής είναι το βυζί το αριστερό και τι θα κερδίσεις άμα το βρεις νεοέλληνα θύμα των μίντια,πάρε ένα λουκουμά από το τρωκτικό,που νάτο,νάτο πετιέται ως άλλο star της μπλογκόσφαιρας να μας καλύψει τα γνωστικά κενά πάνω στο life style.
Aπό πότε οι off shore στο Αλγέρι και στο Liberiaaan Giiirl που θα τραγούδαγε και ο Mιχάλης έγιναν \'τίποτε δε φοβάται ο μπαγάσας\"δια στόματος βαμμένου με λιπ γκλος άρωμα φράουλα από Estee Lauder Στεφανίδου,για πότε γίνονται τα καθαρίσματα για οικονομικούς λογαριασμούς και συμφέροντα,επιθέσεις από σέχτες,δίνοντας πατήματα στην αντιτρομοκρατική γαβ και στο κράτος για νέα κύματα καταστολής και παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων,για πότε το κιτρίνισμα και ο λαικισμός και τα γλειψίματα θρησκευτικών κύκλων μεταβαφτίζονται σε μαχόμενη δημοσιογραφία,για πότε ο Μάκης πικράθηκε και αποχαιρετά το δικό του σωκράτη,λολ,για πότε ξεχνιούνται κυπατζίδικα και φιλομπατσικά ποστς \"ανωνύμων\",για πότε ηρωοποιούνται τα ρουφιανιλίκια,οι χαφιεδισμοί,τα παπαδόπαιδα μεταμορφώνονται σε παιδιά της διπλανής πόρτας και κλαίμε τ\'αγέννητα παιδιά τους και όχι εντεταλμένα από τη γαδα κομματόσκυλα,είναι απορίας άξιον.
Ή όχι και τόσο.λολ:P
ρειν....μανιφέστο κατά των βυζοδημοσιογράφων?
Προφανώς αυτοί είναι που μολύνουν την κοινωνία και με προσεκτικές, υπόγειες στρατηγικές προσπαθούν να καταρρεύσει αυτό το υγιες σύστημα στη χώρα του Γκούφη.
Δεν θεωρώ τον Γκιόλια ήρωα.
Θεωρώ όμως πως ήταν απ τους ελάχιστους δημοσιογράφους που έβγαλαν πραγματικά σκάνδαλα, ακόμη και αν αυτό ήταν κατόπιν της κόντρας του με άλλους μεγαλοκαρχαρίες των εκδόσεων και της δημοσιογραφίας.
Θεωρώ δε, εσένα που τόσο εύκολα σηκώνεται η τρίχα σου και προσβάλεται το φιλαλοδαπό σου αίσθημα όταν μυρίζεσαι πως κινδυνεύει κάποιος από ρατσιστικά σχόλια που εκπίπτουν μέσα από την υπερβολή σου, τουλάχιστον υποκρίτρια όταν προσπαθείς να υποβαθμίσεις έτσι τη δολοφονία ενός 37 χρονου ανθρώπου πατέρα δυο παιδιών.
ρειν βλέπω πως δεν μου απαντάς και επιμένω ξέρεις γιατί?
Γιατί στην παραμικρή αναφορά μου σε \"αλβανούς\" και \"πακιστανούς\" είσαι έτοιμη να φας τον υπολογιστή σου απ την αντιρατσιστική ευαισθησία σου, ενώ στην είδηση πως κάποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ γράφεις κατεβατά για το ποιος ήταν και τι έκανε, αν συνέχιζε τον τριανταφυλλοπουλισμο, αν έβγαζε φωτό του αφγανού και σε ρωτάω ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ: είσαι υπέρ του να δολοφονούν ανθρώπους κάτω από το σπίτι τους άσχετα αν είναι τα μεγαλύτερα καθίκια?
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΩ...............
[quote]Originally posted by RainAndWind
sabb,για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα.Δε θρηνώ κατά συνθήκη και θεωρώ κλάψες του στυλ ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς και ο νεκρός δεδικαίωται,ευαισθησίες του κώλου,της mainstream κατανάλωσης για τα καθεστωτικά δελτία και αρνούμαι να κλαίω στο διαδίκτυο με λόγια ψεύτικα και κροκοδείλιες υποκρισίες για να με θεωρήσει ο οποιοσδήποτε κάτι που ορίζει ως ευαισθησία.
Εσείς οι άλλοι πόσα καντάρια κλάμα ρίξατε;\'
Κανένα. Την ώρα που γινόταν η κηδεία, φτύναμε την οθόνη και τον κόρφο μας που έμεινε ένας λιγότερος, (ευχαριστημένη;)
Aιντε τώρα να μιλάμε για το ότι το τρωκτικό,το απαύγασμα της παραπληροφόρησης,των εκβιαστικών μεθόδων και της συνέχισης των τριανταφυλλοπουλικών έργων,έγινε ξαφνικά η αιχμή του δόρατος για την ελευθερία του λόγου.Συνεργάτης του Κοντομηνά,του Τζέκου,διαπλεκόμενος του Αναστασιάδη,ο πρώτος που έβγαλε στο διαδίκτυο φωτογραφία του διαμελισμένου δεκαπεντάχρονου αφγανού-από ποιους την πήρε ρε-και με ένα σωρό δημοσιοκάφρικες κληρονομιές στους ώμους του,έγινε ξαφνικά ο ήρωας που πολεμάει τα κυκλώματα;Έλεος.Και όχι,για μένα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άξιοι της ανθρωπιάς,σοζ.
Άτομα που εθίζουν τον κόσμο στην εξίσωση είδησης με κυλότα,συμφέρον,εμπλοκή,ρο� �φιανιά και παντελής έλλειψη αξιοπιστίας.Τσουτσέκια κάθε αρχής,τιμητές κάθε μπόχας.
Οπότε καλά του έκαναν. Κρίμα που δεν σκότωσαν το παιδί και την έγγυο γυναίκα του μη τυχόν και συνεχιστεί το είδος.
Ο ίδιος ο δικηγόρος του είπε πως είχε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ(της ΕΛΑΣ)και γι αυτό χρειαζόταν προστασία.
Εδώ είσαι λίγο παραπληροφορημένη.
Ο Γκιόλιας είχε υποστεί δεκάδες ντου στο σπίτι του από την αστυνομία, όπου του μάζευαν σκληρούς δίσκους και έγγραφα προκειμένου να βρουν το παραμικρό που θα στηρίξει έστω και μια απλή κατηγορία.
Μη βλέπεις μόνο τηλεόραση, διάβασε και κανένα μπλόγκ, (και όχι μόνο το ιντιμίντια)
Και για να το ξεκαθαρίσω.
Δεν έχω κανένα καημό με το Γκιόλια, ούτε ήταν το ινδαλμά μου.
Διάβαζα και θα διαβάζω τροκτικό, γιατί πολλά από αυτά που βγήκαν από κει δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ.
Το αν είχε κόντρες, έβγαζε βυζιά, ή ήταν εντεταλμένος πολύ λίγο με νοιάζει, έχω αρκετό μυαλό και γνώσεις για να καταλάβω τι διαβάζω.
Από κει και πέρα και αυτός ήταν ο λόγος που άνοιξα το θέμα είμαι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ακόμη και αν πρόκειται για τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου.
Θεωρώ κατάπτυστο να ζούμε στο 2010 και να σκοτώνουν ανθρώπους σαν τα ζωα στα σπίτια τους..
Φαντάζομαι πως εσύ αγαπητή ρειν διαφωνείς γιατι έχεις σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς.
\"Ωχ πέρασε ένας *******\", είπε η απέναντι και η αγαπητή ρέιν τρέχει να σώσει την υπόληψη του απ τα ρατσιστικά ανθροποειδή που μολύνουν αυτό τον τόπο εξστομίζοντας τέτοιου είδους προσβολές κατά του τρίτου φύλλου.
20-07-2010, 23:28 #49
Originally posted by dora-agxos
Βασικά εγώ τον μάκη δεν πολυχωνεύω κατατάλλα με τους δημοσιογράφους γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα!
20-07-2010, 23:28 #50
20-07-2010, 23:32 #51
καλα μπορει και το 100% να ηθελε να γινει τσιρακι,
αλλα το συστημα δεν χωραει τοσους.
Το πιο αηδιαστικο πραγμα στις ειδησεις (που παρακολουθω ελαχιστα πια γιατι με ενοχλουν)
ειναι να βλεπεις το ταδε δημοσιογραφο ο οποιος εχει τα καλα κοννε με τον αξιωματουχο κυβερνησης και εχει τις \"καλες\" πληροφοριες.
Δεν με ενδιαφερει ουτε η ζωη τους, ουτε οι πληροφοριες τους, ουτε το ποσο \"αγωνιζονται\" κατα της διαφθορας ουτε στην τελικη αν ζουν η πεθαναν.
Μακρια και αγαπημενοι.
20-07-2010, 23:37 #52
Βασικά τον Γκιόλια ούτε που τον ήξερα.
Αλλά μου προκαλεί αλγιεινή εντύπωση που η rainandwind δεν καταδίκασε τη δολοφονία και μετά να πει ό,τι της κατέβει. Έτσι πιστεύω ότι συμφωνεί με τους δολοφόνους.
Τώρα για τσιτάτα 100% είναι διεφθαρμένοι κτλ, γέλιο.
20-07-2010, 23:38 #53
Originally posted by krino
καλα μπορει και το 100% να ηθελε να γινει τσιρακι,
αλλα το συστημα δεν χωραει τοσους.
Το πιο αηδιαστικο πραγμα στις ειδησεις (που παρακολουθω ελαχιστα πια γιατι με ενοχλουν)
ειναι να βλεπεις το ταδε δημοσιογραφο ο οποιος εχει τα καλα κοννε με τον αξιωματουχο κυβερνησης και εχει τις \"καλες\" πληροφοριες.
Δεν με ενδιαφερει ουτε η ζωη τους, ουτε οι πληροφοριες τους, ουτε το ποσο \"αγωνιζονται\" κατα της διαφθορας ουτε στην τελικη αν ζουν η πεθαναν.
Μακρια και αγαπημενοι.
εγω μιλαω καθαρα συναισθηματικα..μαφιοζικη εκτελεση ενος ανθρωπου..κ ξερεις κατι?τι πιστευω?αν οι δημοσιογραφοι ηταν σωστοι,θα αλλαζαν πολλα σε αυτον τον τοπο (τεταρτη εξουσια)..2,3 μιλανε κ τα λενε οπως ειναι κ κινδυνευουν!
δεν σου λεει τιποτα αυτο?
οσα συμβαινουν το τελευταιο διαστημα δεν σου λεει τιποτα??
κατι γινεται παιδια..η νεα ταξη πραγματων εφτασε..κ ολα αυτα εχουν πολιτικο υποβαθρο..
γνωμη μου παντα..
20-07-2010, 23:40 #54
Βασικά τον Γκιόλια ούτε που τον ήξερα.
Αλλά μου προκαλεί αλγιεινή εντύπωση που η rainandwind δεν καταδίκασε τη δολοφονία και μετά να πει ό,τι της κατέβει. Έτσι πιστεύω ότι συμφωνεί με τους δολοφόνους.
Τώρα για τσιτάτα 100% είναι διεφθαρμένοι κτλ, γέλιο.
τι μας λες.....
μηπως θες και πιστοποιητικο πολιτικων φρονηματων?
ας σου κανει οτι εντυπωση θες,
κοπανα και ενα ξυδι να σου περασει.
Τωρα απο την αλλη να πιστευεις οτι καποιος συμφωνει με τους δολοφονους, επειδη ετσι εσυ αισθανεσαι καλυτερα, η γιατι η σουπα δενει, ειναι αυτο που εσυ θες.
Ειναι θεμα της καθε ρειν, να σου απαντησει αναλυτικα.
Οσο με αφορα,
ουτε κλαιω ουτε γελαω.
Και δεν θα μου προσδωσει κανεις τα χαρακτηριστικα που θελει για να του στησω την αποψη του.
20-07-2010, 23:41 #55
Ότ,ι λες και δεν λες σε χαρακτηρίζει.
Και ναι, θέλω να ξέρω αν έχω να κάνω με κάποιον που υποστηρίζει δολοφονίες ή όχι.
Πες με παράξενο.
20-07-2010, 23:44 #56
Εγώ πάντως δεν τις υποστηρίζω τις δολοφονίες σίγουρα είσαι ικανοποιημένος Αλέξανδρε με μένα τουλάχιστον?
20-07-2010, 23:48 #57
Ε καλά δεν νομίζω ότι είσαι τίποτα ιδιαίτερο από αυτή την άποψη janet.
Η συντριπτική πλειοψηφία δεν τις υποστηρίζει.
20-07-2010, 23:49 #58
κρινε εν μερη το καταλαβαινω αυτο που λες..
εγω μιλαω καθαρα συναισθηματικα..μαφιοζικη εκτελεση ενος ανθρωπου..κ ξερεις κατι?τι πιστευω?αν οι δημοσιογραφοι ηταν σωστοι,θα αλλαζαν πολλα σε αυτον τον τοπο (τεταρτη εξουσια)..2,3 μιλανε κ τα λενε οπως ειναι κ κινδυνευουν!
κατι γινεται παιδια..η νεα ταξη πραγματων εφτασε..κ ολα αυτα εχουν πολιτικο υποβαθρο..
γνωμη μου παντα..
καλα καθαρα συναισθηματικα, θα συμφωνουσα μαζι σου φυσικα.
Τωρα οι δημοσιογραφοι να ηταν σωστοι.... δεν ξερω.
Η εντυπωση μου ειναι οτι αμα εισαι σωστος, δεν πας μπροστα.
Πως γινεται καποιος δημοσιογραφος να εχει πληροφοριες απο τα μεσα και αλλος οχι?
Αυτος που δεν εχει (αντε γιατι θελει να ειναι σωστος) δεν θα μεινει ανεργος? δεν θα πεινασει στην τελικη?
Οσα συμβαινουν ειναι ενα καλο σημαδι, οτι οι οροι κυριαρχιας αλλαζουν και αυτο ειαι σαφες.
Εγω λεω οτι απο το 2010 και μετα ειμαστε στη νεοπολιτευση.
Οταν οι οροι αυτοι αλλαζουν απο την μια πλευρα, και μαλιστα βιαια, λογικο ειναι να αλλαξουν και απο την αλλη, εξισου βιαια.
Η νεα εποχη επιφυλασει πολλες εκπλήξεις....
20-07-2010, 23:51 #59
Ότ,ι λες και δεν λες σε χαρακτηρίζει.
Και ναι, θέλω να ξέρω αν έχω να κάνω με κάποιον που υποστηρίζει δολοφονίες ή όχι.
Πες με παράξενο.
Επισης πιστευω οτι δεν αμφιβαλλεις,
οτι εκανα την θεση μου αρκετα ξεκαθαρη.
20-07-2010, 23:52 #60
Originally posted by krino
κρινε εν μερη το καταλαβαινω αυτο που λες..
γνωμη μου παντα..
καλα καθαρα συναισθηματικα, θα συμφωνουσα μαζι σου φυσικα.
Τωρα οι δημοσιογραφοι να ηταν σωστοι.... δεν ξερω.
Η εντυπωση μου ειναι οτι αμα εισαι σωστος, δεν πας μπροστα.
Πως γινεται καποιος δημοσιογραφος να εχει πληροφοριες απο τα μεσα και αλλος οχι?
Αυτος που δεν εχει (αντε γιατι θελει να ειναι σωστος) δεν θα μεινει ανεργος? δεν θα πεινασει στην τελικη?
Οσα συμβαινουν ειναι ενα καλο σημαδι, οτι οι οροι κυριαρχιας αλλαζουν και αυτο ειαι σαφες.
Εγω λεω οτι απο το 2010 και μετα ειμαστε στη νεοπολιτευση.
Οταν οι οροι αυτοι αλλαζουν απο την μια πλευρα, και μαλιστα βιαια, λογικο ειναι να αλλαξουν και απο την αλλη, εξισου βιαια.
Η νεα εποχη επιφυλασει πολλες εκπλήξεις....
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....