πόσες ώρες τη μέρα κοιμάστε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

πόσες ώρες τη μέρα κοιμάστε?

επειδη λογω της καταθλιψης μου και της οριακης μου διαταραχης περναω κατα καιρους περιοδους μεγαλης αυπνιας(max 5 hours per day) αλλα και περιοδους ακομη μεγαλυτερης υπερυπνίας(10+ hours per day) θα θελα την αποψη σας επι του θέματος:)
    εσεις κατα μεσο ορο ποσες ωρες τη μερα τις περνατε στην αγκαλια του μορφέα?:)

Senior Member
    όταν είμαι καλά 7-8 ώρες

Senior Member
    χμμμμ, κάποιες φορές μπορώ να μέινω ξύπνια 2 μέρες, κάποιες άλλες πάλι κοιμάμαι πάνω απο 10 ώρες χωρις όμως να ξεκουράζομαι πραγματικά, σπάνια να κοιμηθώ σαν κανονικός άνθρωπος...΄:(

Senior Member
    Κι εγώ υπάρχουν φορές που κοιμάμαι 3-4 ώρες μόνο και άλλες φορές που κοιμάμαι 9-10 ώρες και πάλι δεν μου φτάνει.Αλλά συνήθως είναι πρωινές ώρες αυτές που κοιμάμαι γιατί το βράδυ έχω αυπνίες και δεν μπορώ να κοιμηθώ.Και νιώθω συνέχεια κουρασμένη,όσες ώρες και να κοιμηθώ. :(

Senior Member
    6 με 7 το πολυ κουκλα μου και δυστυχως μη ωφελιμες....

Deleted by request
    4 με 5 ωρες το πολυ την ημερα
    καθε μερα εκτος σουκου που φτανω τις 7

τον τελευταιο καιρο,χωρις να ξεκουραζομαι κι εγω καθολου

Senior Member
    8 ωρες

Senior Member
    den έχω ποτέ φανερές τουλάχιστον αυπνίες. κοιμάμαι γύρω στα μεσάνυχτα, ΄΄οχι πάντα, πάντως συνήθως, και ξυπνώ τώρα πια γύρω στις 6...
    καμιά φορά και πιο αργά.
    όταν είμαι στεναχωρημένη θέλω να κοιμάμαι, και κοιμάμαι για να μη σκέπτομαι...

Senior Member
    ή το χεις ή δεν το χεις...
    http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=136556

Senior Member
    ραψωδε μου μαλλον εγω ανηκω στην κατηγορια που εχει \"μακρά εκδοχή του γονιδίου PER3\" (βαση του παραπανω αρθρου):P

Senior Member
    Δικιά μου χτυπάς φλέβα πόνου αυτή τη στιγμή.Το πιο πονεμένο μου ζήτημα.Δεν νομίζω ότι η οριακότητα φέρνει διαταραχές στον ύπνο όσο η κατάθλιψη και τα χάπια.Έχω κλείσει 14ωρα αν σου λέει κάτι αυτό.Μέρες στις οποίες να ξενυχτάω και να μην μπορώ να πάω να κοιμηθώ τα βράδια,όπως τώρα καλή ώρα και να κοιμάμαι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 18 το απόγευμα.Χτες καλή ώρα!Μια χαρά χάλια.Κάνουν και τα χαπάκια τους τη δουλειά τους να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Senior Member
    ..εγω σαν καποια απο πανω παιδια.... εχω φοβερη υπνηλια τα πρωινα ...κατα προτημηση και οταν μπορω κοιμαμαι και μεχρι τησ 12 ... το βραδυ παλι....εχω αιπνιες συχνα...ξυπναω 2-3 φωρεσ κατα την διαρκεια τησ νυχτασ και ξανακοιμαμαι αμεσωσ...
    αλλα γενικα θελω να κομαμαι πολυ....συχνα οταν δεν ειμαι καλα...δεν μπορω ..δεν θελω να σηκωθω απο το κρεβατι..θελω να κοιμαμαι 2 μερεσ...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    γύρω στις έξι καθημερινές..σ/κ οκτώ και ..για αναπλήρωση :P
    βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι το πρωινό ξύπνημα αλλά συνηθίζω σιγά σιγά..

Member
    Εγώ δεν έχω μέσο όρο. Παθαίνω τα ίδια με τον θεματοθέτη.
    Λόγω άγχους και κατάθλιψης, άλλες φορές κοιμάμαι 3-4 ώρες κι άλλες 14 (τα σ/κ και στις αργίες δηλαδή).

Senior Member
    .........χμ κοιμάμαι 2 το βράδυ και ξυπνάω 7.30 το πρωί για δουλειά.......... Κάθε μέρα!!!!!:)

Page 1 of 2 12 LastLast