Results 31 to 44 of 44
Thread: Θυμός
-
23-07-2010, 09:22 #31
[quote]Originally posted by RainAndWind
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Lou!..
Originally posted by PETRAN
Μπορώ να πω ότι προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι \"non-judgemental\" με κοντινές καταστάσεις και ανθρώπους...
Στην πράξη βέβαια ίσως είναι δύσκολο να τα κάνει κάποιος αυτά και το σίγουρο είναι ότι θέλουν εκπαίδευση για να γίνουν με επτιυχία! Είναι και αυτό μια δεξιότητα και μάλιστα δύσκολη να αποκτηθεί. Όμως άπαξ αρχίσεις και το κάνεις το σίγουρο είναι ότι θα βελτιώσεις πάρα πολύ την ποιότητα της ζωής σου.
ασε που σε βλεπω κ ενα βημα πιο κοντα στις πυλες του (χριστιανικου) παραδεισου!!!! μπορει απο αλλη οδο βεβαια, αλλα αυτο δεν ειναι το \"μην κρινετε, ινα μην κριθειτε\"? εδω το λεμε, \"μην κρινετε, για να αισθανεστε καλυτερα\"!. αντε πετραν με τα παπαδακια κ τα αγγελακια σε βλεπω στην αιωνια ζωηη! :D:P
*Ξαφνικά το κεφάλι αρχίζει να στριφογυρνάει ξερνώντας μπιζέλια σε περαστικούς παπάδες, βγάζοντας κατάρες σε πεθαμένες γλώσσες
The Power of Raw compels you!
#Έκανε τίποτε,ή να συνεχίσω;:P
Rain:-Where is Petrance?
Demon:-In here.With us.
χαχαχα:D:D
Sorry frei,δεν άντεξα,λολ.
Στο θέμα σου επιστροφή,συγγνώμη για το off topic.To ήξερες πως ο οργασμός θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκτόνωσης του ανθρώπινου οργανισμού;Aντί να παλεύεις με τα νεύρα σου,ρίχτε το στο σεξ με τον σύντροφό σου.:P
Εναλλακτική λύση αντί για το kick boxing,το καράτε,το ζίου ζίτσου και τέτοια κοπιαστικά που σου πρότεινε η Lou(της οποίας τα ποστς να πω πως είναι φανταστικά,ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων,νομίζω πως ούτε ψυχολόγος δε θα τά\'λεγε καλύτερα).
Πάντως σκέψου πως θα ήταν χρήσιμο να μάθεις πως να μην φτάνεις στο σημείο ζενίθ,να μην συσσωρεύεις ένταση και για να το καταφέρεις αυτό,μπορεί και να χρειάζεται να σταματάς όσα αισθάνεσαι να ξεκινάνε να σε \"φτιάχνουν\"κοφτά και ακαριαία,να μην σέρνονται οι καταστάσεις ώστε να οδηγείσαι στο θυμό.Μικρά ξεσπάσματα,μικρές εκτονώσεις δε θα σου φαίνονται τρομακτικές,ενώ θα λειτουργούν όπως στην κατσαρόλα το καπάκι που το αφήνεις καμιά φορά να είναι μισό πάνω της,μισό όχι,ε,αυτό δεν θα τιναχτεί. [/quote
Στο σεξ ειμαστε κομπλέ!!!
Οσον αφορα τα μικροξεσπάσματα, αυτο πραγματικά ειναι το λάθος μου. Δεν εκτονωνομαι οταν πρεπει, μαζευω μαζευω και μετα κανω μπαμ!
Ο δικός μου γενικά δεν έχει καθολου υπομονη, σηκωνεται το πρωι βριζει γιατι πρεπει να παει στη δουλεια και ειναι κουρασμενος, μετα αν κατι προσπαθει να κανει κατι και δεν του βγαινει παλι βριζει, ιδρωνει το βραδυ που κοιμαται γιατι εχει ζεστη βριζει, ανελαβε να μαγειρεψει μια μερα και εκαψε κατα λαθος το φαγητο και αντι να σκεφτει τι να κανουμε, καθοταν στην καρεκλα και εβριζε... γενικα πνιγεται σε μια κουταλια νερο. Εγω δεν μιλαω εκεινη την ωρα. Θα του τα πω οταν ειναι ηρεμος αλλα μαζευω κι εγω ετσι πολλα!
- 23-07-2010, 10:49 #32
\'... Αν και μάλλον καταλαβαίνω γιατί έχετε στραφεί στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, δεν είναι τόσο πολύ εκεί το θέμα μου. Ενας απο τους λόγους που εχω θυμό είναι γιατί βλέπω γύρω μου οτι ο καθένας τα λάθη του κοιτάει να τα φορτώσει στους γύρω του και ποτέ στον εαυτό του.
Εχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου αλλά θυμώνω όταν μου φορτώνουν πραγματα για τα οποία δεν φταίω. Οταν λοιπόν γινεται κάτι και μου ρίχνουν το βάρος γιατί ξερουν οτι δεν θα αντιδρασω εντονα και μολις πω \'μα δεν εγινε ετσι\' αμέσως αντιμετωπίζω κατινιές με την μορφη συμμαχιων και κουτσομπολια, δεν θα έλεγα οτι ευχαριστιέμαι και ιδιαιτερα.
Γενικά εχω μάθει οτι η σκέψη πρέπει να προηγείται της γλώσσας και όχι η γλώσσα της σκέψης για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αλλά προφανώς ο κόσμος δεν λειτουργεί έτσι.
Εκτόνωση λοιπόν θα γινόταν με κάποια άθληση, με κάποιο χόμπι??? Εσεις τι κάνετε???...\'
Καταλαβαίνω τί λες, αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι. Κάποτε και μένα με θύμωνε αυτό που λες, γιατί έχω κι ένα... θεματάκι με αυτό που λέγεται δσικαιοσύνη από μικρό παιδί. Αντιδρώ ιδιαίτερα απέναντι στο, κατά τη γνώμη μου πάντα, άδικο και πολύ χαίρομαι γι\' αυτό. Όπως λες κι εσύ αυτό έχει κόστος και το βασικότερο εξ\' αυτών είναι ένας... θυμωμένος ίσως και μόνιμος θυμός, λολ!... σήμερα καταφέρνω να εξακολουθώ να κάνω το ίδιο πράμα, μη δίνοντας καμιά μα καμιά σημασία σε όσους επιθυμούν να φορτώνουν οπουδήποτε ευθύνες, αρκεί να μην αφορούν τους ίδιους.
Ίσως σου φαίνεται αστείο, όπως μου φαινόταν κι εμένα, αλλά κάποια στιγμή μπορεί και να μη σου κάνει \'κούκου\' αυτό που σήμερα για παράδειγμα θα σε έβγαζε απ\' τα ρούχα σου. Σαφώς και θέλει προσπάθεια και όσο πιο πολύ γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τόσο τα πράματα γύρω μας, μας φαίνονται λιγότερο δυσβάσταχτα.
Βέβαια, η πλειοψηφία των ανθρώπων λειτουργεί έτσι όπως λες για τον απλούστατο λόγο ότι δε θέλει καμιά διαδικασία το να φορτώσεις πάνω στη καμπούρα των αλλονών έ;... κάποια στιγμή όμως ίσως καταφέρεις να τους αφήνεις να πιστεύουν ότι βρήκαν τον φταίχτη - εσένα, λολ - να κάνουν τη... δουλειά τους και όλοι θα είναι ευτυχείς! Με τη διαφορά ότι αν είσαι καλά μέσα σου με σένα και τη συνείδησή σου, δε θα σε αγγίξει και τίποτα.
Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, αλλά δε θα νιώθεις καν την ανάγκη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Γιατί δε θα υπάρχει τέτοια ανάγκη αν είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου πάνω απ\' όλα. Χμμ... ευτυχώς δεν είχα ποτέ θέμα με το να σηκώνομαι και να φεύγω από κάπου που \'λογικά\' δε θα μπορούσα να φύγω. Οχι μόνο την κάνω με ελαφρά αλλά δεν αφήνω και περιθώριο στο να επανέλθει το ζήτημα αργότερα και μάλιστα να το... συζητήσω και από πάνω, λολ!...
:D
23-07-2010, 15:53 #33
Άντε βγάλε άκρη.... Πλήρης αντίθεση στις δύο συμβουλές - προτροπές
Originally posted by justme
............
Τώρα εάν μιλάς για ανάγκη εκτόνωσης μόνιμου θυμού σίγουρα κάποιο ενεργητικό (βλ όχι γκόλφ) και ακόμα καλίτερα ομαδικό (βλ όχι τρέξιμο γύρω γύρω στο γήπεδο) βοηθάει και στο να αποσπάσεις το μυαλό αλλά και να εκτονώσεις σωματικά την πίεση.
Originally posted by claire
.........
ναι! εγώ κάνω διάφορα, αλλά το τρέξιμο νομίζω είναι αυτό που έχει πολύ καλά αποτελέσματα, είτε σε εκτόνωση θυμού, είτε στο να φύγουν κακές σκέψεις.
επίσης η κηπουρική είναι χόμπυ που βοηθά πολύ στην ηρεμία.
και μιας και αληθεύει το κουοτάρω μήπως και δε το πρόσεξες....
Originally posted by RainAndWind
..........To ήξερες πως ο οργασμός θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκτόνωσης του ανθρώπινου οργανισμού;Aντί να παλεύεις με τα νεύρα σου,ρίχτε το στο σεξ με τον σύντροφό σου.:P
.......been good, been bad. WILL GO ON
23-07-2010, 16:12 #34
Άντε βγάλε άκρη.... Πλήρης αντίθεση στις δύο συμβουλές - προτροπές
............
Τώρα εάν μιλάς για ανάγκη εκτόνωσης μόνιμου θυμού σίγουρα κάποιο ενεργητικό (βλ όχι γκόλφ) και ακόμα καλίτερα ομαδικό (βλ όχι τρέξιμο γύρω γύρω στο γήπεδο) βοηθάει και στο να αποσπάσεις το μυαλό αλλά και να εκτονώσεις σωματικά την πίεση.
Originally posted by claire
.........
ναι! εγώ κάνω διάφορα, αλλά το τρέξιμο νομίζω είναι αυτό που έχει πολύ καλά αποτελέσματα, είτε σε εκτόνωση θυμού, είτε στο να φύγουν κακές σκέψεις.
επίσης η κηπουρική είναι χόμπυ που βοηθά πολύ στην ηρεμία.
και μιας και αληθεύει το κουοτάρω μήπως και δε το πρόσεξες....
Originally posted by RainAndWind
..........To ήξερες πως ο οργασμός θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκτόνωσης του ανθρώπινου οργανισμού;Aντί να παλεύεις με τα νεύρα σου,ρίχτε το στο σεξ με τον σύντροφό σου.:P
.......
23-07-2010, 16:30 #35
Βέβαια είναι ανάλογα και με το σπορ ε? Νομίζω ότι τα πιο πολεμικά και ανταγωνιστικά σπορ όπως το...μποξ...σε κάνουν γενικά πιο θυμωμένο λολ.Είναι γνωστό π.χ. ότι οι μποξέρ είναι γενικά πιο επιθετικοί και βίαιοι κλπ. Αλλά δεν είναι γνωστό ακριβώς ποιο έρχεται πρώτο...αν δηλαδή η επιθετικότητα που είχαν από πριν τους έκανε να πάνε στο μποξ, η το μποξ τους φέρνει μετά και πιο πολύ επιθετικότητα. Μάλλον (βασικά σίγουρα) και τα δύο :P
Γι αυτό διάλεξε κάποιο ειρηνικό σπορ καλύτερα π.χ. όπως είπε η rainandwind το σεξ :o
23-07-2010, 16:43 #36
επειδή έχω δοκιμάσει τέτοια αθλήματα, όντως σε κάνουν πιο επιθετικό και κάπως πιο τσιτωμένο...
γι\'αυτό πρότεινα τρέξιμο. δεν ξέρω για καποιο λόγο σε βοηθάει να αδειάσεις από κάθε σκοτούρα. μετά νιώθεις απίστευτη ηρεμία. μιλάω για χαλαρο σχετικά τρέξιμο, όχι για σπριντ :P
23-07-2010, 16:52 #37
επίσης... αν θες απλα να ξεσπάσεις τη στιγμή που νιώθεις θυμό... τότε ναι το να πας σε ένα σάκο του μποξ και να αρχίσεις να χτυπάς, θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς. αν ασχοληθείς πιο σοβαρά με το σπορ θα σε κάνει τσιτωμένο και επιθετικό μακροπρόθεσμα... και σε περίπτωση τσακωμού μάλλον θα αντιδράσεις πιο εκρηκτικά...
ενώ ένα πιο χαλαρό άθλημα (γιατί όχι και γκόλφ!) μακροπρόθεσμα προωθεί την διατήρηση της ηρεμίας.
23-07-2010, 17:03 #38
ψαρεμα? ;)
23-07-2010, 17:11 #39
χαχα!
το ψάρεμα πάντως σαν χόμπυ τα σπάει!
02-08-2010, 14:19 #40
Θα το συνεχίσω το θέμα γιατί δυστυχώς είμαι πάλι θυμωμένη και δεν μπορω να βρω το δίκιο μου.
Σήμερα άκουσα το αφεντικό-θειο μου να με κατηγορεί οτι επρεπε να ξερω να κάνω κατι στον υπολογιστη, το οποιο οταν ηταν να το μαθω μου το ειχε απαγορεψει γιατι ήταν δουλεια μιας αλλης κοπελας συμφωνα με τα λεγομενά του. Τωρα η κοπελα αυτη ειναι σε αδεια και χρειαζεται καποιος να το κανει και με κατηγορησε που δεν το ξερω οτι εγω δεν ήθελα να το μαθω και οχι οτι αυτος δεν ηθελε να μου το μαθουν. Οταν εφερα αντιλογο, χωρις να εκνευριστω, μου ειπε \' δεν θα το συζητησουμε τωρα, εχω και πονοκεφαλο\'. Εσεις τι θα κανατε? Ειλικρινά ειναι απιστευτα άδικο!
02-08-2010, 14:31 #41
Τι άλλο μπορείς να του πείς; μήπως δεν το ξέρει ότι αυτός δεν σε άφησε;και ναι θυμώνεις με την αδικία όπως και να το κάνουμε.Και εγώ βράζω απο θυμό και αν μπορούσα θα τα βροντούσα όλα στον αέρα.
02-08-2010, 14:35 #42
Originally posted by γιώτα2
Τι άλλο μπορείς να του πείς; μήπως δεν το ξέρει ότι αυτός δεν σε άφησε;και ναι θυμώνεις με την αδικία όπως και να το κάνουμε.Και εγώ βράζω απο θυμό και αν μπορούσα θα τα βροντούσα όλα στον αέρα.
02-08-2010, 15:10 #43
Και να τον στριμώξεις στην γωνία με τις γνώσεις σου και την επιχειρηματολογία σου και πάλι να βρει κάτι για να καλύψει την δική του .......αδυναμία να το πω ..... κάτι άλλο να το πω ...... ..... όπως και να το πω το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εσύ θα είσαι στην τσίτα για την υπόλοιπη ημέρα ίσως και νύχτα και εκείνος αφού τα φόρτωσε αλλού μια χαρά ανάλαφρος και απο πάνω
Αρα ? η καρδούλα σου θα χτυπάει πολύ ποιο γρήγορα με την πίεση στα κόκκινα ( εξαιρούνται οι σωματικές δραστηριότητες ............ όπως ......σε καλό μου είναι και μεσημέρι )
1000000 σκέψεις θα περνάνε απο το μυαλό σου και δεν θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς άλλα ποιο ωραία πράγματα ( όπως της προηγούμενης παραγράφου )
Και πάει λέγοντας
Προσωπικά σε ανάλογες περιπτώσεις λέω μέσα μου πως απο την στιγμή που σταυρώσανε τον Χρηστό εγω θα δικαιωθώ ? άμα ο άνθρωπος απο την μιά σου βγάζει τα φτερά και απο την άλλη εχει την απαίτηση να πετάξεις απο εκει να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι
Και ίσως να μην με πιστέψεις αλλά μόλις πριν απο λίγο χτύπησε το τηλέφωνο και ο εργοδηγός μου ούτε λίγο ούτε πολύ θέλησε να μου φορτώσει την δική του ευθύνη σε εμένα που όταν τον προειδοποιούσα να πως η εταιρία θα πρέπει απο τα παθήματά της να παίρνει μαθήματα και εκείνος να σου απαντάει σε στιλ .... {ελα ρε χαλάρωσε } και τώρα που του κάνει έλεγχο η τροχαία να χτυπιέται που θα πληρώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα ( δουλεύω σε μεταφορική εταιρία στο εξωτερικό )
Εχω ένα σφίξιμο στο στομάχι , κάπου θέλω να του χώσω τίποτα μπινελίκια και να τα παρατήσω ... αλλά στο τέλος ? ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ? ποιος θα βγει ζημιωμένος ? και απο την στιγμή που όλοι ψάχνονται γιατί να το βρούν σε εμένα ?
Τώρα που θα πληρώσει πιστεύω πως θα μάθει γιτί όπως λέει και μιά παροιμία άμα δεν σε δείρουν η άμα δεν πληρώσεις θα το ξεχάσεις
Σε λίγο θα είμαι μια χαρά , θα περάσει και η επήρεια της αδρεναλίνης αν τα λέω σωστά , θα πάρω τηλέφωνο το Ζυναικάκι μου ....... σαν να μου έφυγε κιόλας .....
Σόρι έχω να κάνω ένα επείγων τηλεφώνημα
Τα λέμε τον νου σου
02-08-2010, 15:14 #44
Originally posted by fevgatos67
Και να τον στριμώξεις στην γωνία με τις γνώσεις σου και την επιχειρηματολογία σου και πάλι να βρει κάτι για να καλύψει την δική του .......αδυναμία να το πω ..... κάτι άλλο να το πω ...... ..... όπως και να το πω το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εσύ θα είσαι στην τσίτα για την υπόλοιπη ημέρα ίσως και νύχτα και εκείνος αφού τα φόρτωσε αλλού μια χαρά ανάλαφρος και απο πάνω
Αρα ? η καρδούλα σου θα χτυπάει πολύ ποιο γρήγορα με την πίεση στα κόκκινα ( εξαιρούνται οι σωματικές δραστηριότητες ............ όπως ......σε καλό μου είναι και μεσημέρι )
1000000 σκέψεις θα περνάνε απο το μυαλό σου και δεν θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς άλλα ποιο ωραία πράγματα ( όπως της προηγούμενης παραγράφου )
Και πάει λέγοντας
Προσωπικά σε ανάλογες περιπτώσεις λέω μέσα μου πως απο την στιγμή που σταυρώσανε τον Χρηστό εγω θα δικαιωθώ ? άμα ο άνθρωπος απο την μιά σου βγάζει τα φτερά και απο την άλλη εχει την απαίτηση να πετάξεις απο εκει να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι
Και ίσως να μην με πιστέψεις αλλά μόλις πριν απο λίγο χτύπησε το τηλέφωνο και ο εργοδηγός μου ούτε λίγο ούτε πολύ θέλησε να μου φορτώσει την δική του ευθύνη σε εμένα που όταν τον προειδοποιούσα να πως η εταιρία θα πρέπει απο τα παθήματά της να παίρνει μαθήματα και εκείνος να σου απαντάει σε στιλ .... {ελα ρε χαλάρωσε } και τώρα που του κάνει έλεγχο η τροχαία να χτυπιέται που θα πληρώσει δεν ξέρω και εγώ πόσα ( δουλεύω σε μεταφορική εταιρία στο εξωτερικό )
Εχω ένα σφίξιμο στο στομάχι , κάπου θέλω να του χώσω τίποτα μπινελίκια και να τα παρατήσω ... αλλά στο τέλος ? ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ? ποιος θα βγει ζημιωμένος ? και απο την στιγμή που όλοι ψάχνονται γιατί να το βρούν σε εμένα ?
Τώρα που θα πληρώσει πιστεύω πως θα μάθει γιτί όπως λέει και μιά παροιμία άμα δεν σε δείρουν η άμα δεν πληρώσεις θα το ξεχάσεις
Σε λίγο θα είμαι μια χαρά , θα περάσει και η επήρεια της αδρεναλίνης αν τα λέω σωστά , θα πάρω τηλέφωνο το Ζυναικάκι μου ....... σαν να μου έφυγε κιόλας .....
Σόρι έχω να κάνω ένα επείγων τηλεφώνημα
Τα λέμε τον νου σου
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία