Results 61 to 63 of 63
-
28-07-2010, 23:52 #61
Originally posted by VasilisA
Καλά μερικοι/ες είστε απίστευτοι και απορώ γιατί το συνεχίζετε.
Αγαπητή Θεοφανια δεν κατάλαβα τι προσπαθείς να κάνεις.
Βασίλη, δεν θυμάμαι να σε έχω χαρακτηρίσει, οπότε δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις και συ σε μένα.
Δηλαδή όποιος τυχαίνει να συμφωνεί μαζί μου πρέπει αναγκαστικά να είναι και ο συνήγορος μου? Έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ τη διαφωνία?
Το μόνο που είπα είναι πως δεν χρειάζεσαι συνηγόρους, απ ότι φαίνεται μπορείς να μιλάς και μόνος σου.
Εξέφρασες μια άποψη για το θέμα την οποία την θεωρώ επιπόλαιη τουλάχιστον..
Πονάει κεφάλι- κόψει κεφάλι για μένα δεν υπάρχει…
Ναι, αλλά είναι η άποψη μου, οπότε πρέπει να τη σεβαστείς ακόμη και αν είναι τελείως παρανοική για σένα. Κάνω λάθος?
Όπως επίσης μπορεί να θεωρώ και γω τη δική σου παράλογη, αλλά ούτε απίστευτο σε είπα ούτε επιπόλοιαο.
Επιπολαιότητα τεράστια να προτρέπεις κάποιον να χωρίσει έστω και από το Internet και φυσικά άσχετα εάν προτρέξει να ακολουθήσει την «εντολή»σου ,χωρίς καλά καλά να έχεις λάβει υπόψη σου όλες τις παραμέτρους και έχοντας απλά τη δήλωση της θεματοθετριας.
Επαναλαμβανω πως σύμφωνα με τη ΔΙΚΗ μου άποψη, ένας άντρας που παραμελεί τη γυναίκα του και τη βρίσκει με τσόντες δεν μου κάνει και το πιθανότερο είναι πως η σχέση έχει τελειώσει.
Πρέπει να με θεωρείς τουλάχιστον Θεό αν έχω τη δυνατότητα να δίνω εντολή σε κάποιον μέσα από το ίντερνετ να χωρίσει και εκείνος να τρέχει.
Δεν είμαι.
Δηλαδή εγώ αν σας πω ότι με την γυναίκα μου δεν κάνω πια sex γιατί η ίδια δεν θέλει θα μου πείτε να χωρίσω και εγώ? Γιατί να μη θέλει να κάνει sex αλήθεια?
Ποιος φταίει για αυτό?
Αυτό δεν μπορώ να το κοστολογήσω γιατί δεν είμαι εσύ. Εγώ αν σταματούσα να κάνω σεξ με τον άντρα μου, θα έκανα με έναν άλλο άντρα.
Αλήθεια εσείς τόσο εύκολα χωρίζετε? Δικαίωμα σας βεβαίως και καλά κάνετε εάν αυτό βρίσκετε σωστό. Ίσως ο άντρας που θα έχετε δίπλα σας θα ζει με την αγωνία μήπως του πέσει η λίμπιντο για κανα μήνα η τύχει να δει καμιά τσόντα
Θα πάρει πόδι μέχρι να πει κύμινο.
Στη δική μου σχέση ναι. Ξέρεις τι λέει ο Ασκητής για το σεξ στη σχέση? Αν είναι καλό κατέχει το 3%, αν δεν είναι ή δεν υπάρχει κατέχει το 97%. Αυτό ελπίζω να σου λέει κάτι.
Σε μια σχέση υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που να μπερδεύονται και να χαλάει η σεξουαλική σχέση ενός ζευγαριού που θα ήταν ανευθυνότητα να βγάζαμε πόρισμα και μάλιστα και απόφαση στο φτερό ..
Διαφωνούμε είναι σαφές
Τώρα από εκεί και πέρα κάποια «φίλη»σου προφανώς, έντυσε αυτή την διαφωνία μου με τον μανδύα της ηθικολογίας και του συντηρητισμού επειδή τόλμησα να σας πω ότι η άποψη σας είναι πρόχειρη και ίσως και κακόδιατυπωμένη…
Κοίτα. Αν εννοείς φίλη μου τη Λου ούτε που την ξέρω. Το ότι δυο άνθρωποι συμφωνούν μεταξύ τους και διαφωνούν μαζί σου δεν τους καθιστά συμμορία.
Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεις τόση διάσταση στο θέμα.
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα προσωπικό, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
- 29-07-2010, 18:54 #62
Originally posted by arktos
τζάνετ , αν δεν ξέρεις τί είναι διάλογος , ενημερώσου.
γιατί όταν γίνεται, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
όσο για τις καραμέλες μήπως να κοιταζες την τσέπη σου πρώτα ?
φιλικά
δεν κατάλαβα ενώ έχετε χάλια απόψεις μας \"σνομπάρετε\" για τις δικές μας
οτι δεν φτάνουμε το θέλουμε χειρότερο
αίσχος
και ο βασίλης είπε την γνώμη του με υπερβολικό τρόπο δλδ θα μας ορίζετε με ποιον τρόπο θα πούμε την άποψή μας
αίσχος
για αναθεωρείστε παρακαλώ
δεν μπορούμε να ανεχτούμε άτομα που το \"παίζουν\" έξυπνα
και έχουν χάλια απόψεις.....προχωρημένες
αντε γιατί αυτό το ομαδικό πέσιμο είναι αίσχος
αααααααααα:P
25-08-2010, 03:23 #63
εγω απλα θα σου γραψω νια ιδεα...μηπωσ δε του αρεσουν οι τσοντεσ αλλα αυτο που κανει με τον εαυτο του οταν τισ βλεπει?γιατι κ σορυ κιολας αλλα καμια φορα απ το να κανουμε σεξ συνεχεια προτοιμαμε κατι λιγοτερο κουραστικο ασ το πουμε...αν εβαζεσ κ συ ενα \"χερακι\"μηποσ τοτε γινοταν ευκολοτερο κ ηθελε να κανετε και αλλα μετα ??
χωρισ παρεξιγιση μια ιδεα ειπα..
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή