Αποκλεισμός μέλους (krino) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 196
    Junior Member
    σε παρακαλω,
    τα εχουμε συζητησει 1003 φορες και δεν εχουμε καταληξει πουθενα.
    Εχεις την γνωμη σου και εχω την δικη μου.

Αλλωστε πια τι σημασια εχει?
    θα νιωσεις καλυτερα αν σου πω τωρα πια,
    οτι εχεις δικαιο στα παντα και σου ζητησω γονατιστος συγνωμη? (δεν σου κανω πλακα...)

Δεν θα αλλαζε τιποτα, οποτε μην την ανακυκλωνεις την συζητηση.
    Συνεχισε την ζωη σου οπως καλυτερα νομιζεις και ασε τι κανω εγω.
    Οτι προβληματα ειχαμε μεταξυ μας, δεν εχουν νοημα να τα συζηταμε σημερα, και ακομα περισσοτερο αυριο.
    Οι διαφωνιες μας ειχαν ενα νοημα να υπαρχουν μεχρι χθες.

Παρολα αυτα,
    θα σου πω με ειλικρινεια, περα απο την φαση που εγινε τοτε και το ποσο ειχα τσαντιστει,
    σημερα σου λεω, οτι η πραγματικη μου σταση περα απο τα προσωπικα μας,
    ειναι να βρεις την ηρεμια σου οπως την αναζητεις.
    Ειμαι πολυ ασημαντος για να ασχοληθεις με εμενα, στρωσε την ζωη σου γιατι τα χρονια περνανε.....

Senior Member
    Originally posted by janet
    Originally posted by keep_walking
    Συγγνωμη αλλα ο κρινο το πρωτο καιρο δεν εγραφε απλως , ενω τωρα εγραφε 50-60 μηνυματα την ημερα.

Επισης το να συγκρινεις το τρολλαρισμα με τα μηνυματα πχ της RAW νομιζω ειναι τεραστια υπερβολη.
    Συγνώμη ρε Κηπ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο κατά του Κρίνου

Κάπου γράφεις ότι φταίει αυτός που έδωσε δικαιώματα και δεν φταίνε οι άλλοι

Συγνώμη τώρα που το θέτω επι προσωπικού στην πόλη σου φταίς εσύ που έδωσες δικαιώματα και καλά κάνανε και σου φερθήκαν έτσι?
    Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν να τίθεται ζήτημα τύπου \'δε καταλαβαίνω\' στον χρήστη που αποδεδειγμένα τον έχει απαξιώσει, χλευάσει, προσβάλλει άπειρες φορές;... βλέπουν καλά οι οφαθαλμοί μου οεο;... και πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος έδωσε... δικαιώματα στην πόλη του, έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα;... αν είχες καταλάβει πόσο πολύ έχεις χρησιμοποιηθεί και η ίδια για να φτάσει ο... Θεός στην κορυφή, θά \'τανε καλά. Αλλά δεν...

Senior Member
    [quote]Originally posted by janet
    Τι σχεση εχει η πολη μου , η ασθενεια μου και το οτιδηποτε με το βρισιδι ανευ λογου και αιτιας προσωπικα σε μενα , σε αλλα μελη και με τις απειρες προσβολες που σκορπιζει δεξια και αριστερα και φυσικα το τρολλαρισμα δηλαδη την εκτροχιαση μεγαλου αριθμου θεματων.

Η πολη μου ειναι μια τυπικη επαρχιακη κουτσομπολιστικη πολη και το κουτσομπολιο εχει σχεση με ψυχικες παθησεις και οχι με την αναρμοστη συμπεριφορα μου που σαφως μπορω να αντεπεξερθω οταν δεν εχω γονατισει σπο την καταθλιψη ή οτιδηποτε και ριχνω τις ευθυνες αλλου.

Ακομα και στις χειροτερες μερες μου (τεσσερις φορες εχω υποτροπιασει τα τελευταια 10-11 χρονια λογω διακοπης φαρμακων ) δεν νομιζω να εχω προσβαλλει καποιον αναιτια μεσα στο φορουμ , περαν της ανταλλαγης αποψεων.
    Δεν νομίζω ότι ο Κρίνο έχει κάνει μόνο αυτά που αναφέρεις πιο πάνω τα οποία κατα εσένα μπορεί να είναι \"τραγικά\" πράγματα. Έχει κάνει και κάλα έχει δώσει πολύ σωστές συμβουλές και έχει βοηθήσει!

Και τι σχέση η αρρωστιά σου μην νομίζεις όλοι είμαστε λιγο .. \"άρρωστοι\" γι αυτό κάνουμε και όλα αυτά που ανέφερες πιο πάνω!
    Συγγνωμη δηλαδη αν σε αρχισω δηλαδη στο βρισιδι ανευ λογου και αιτιας θα φταιει οτι εχω μια αρωστια ή ο χαρακτηρας μου?

Φυσικα δεν θα ζητησω ποτε συγγνωμη και ουτε θα πω ξερεις περνουσα δυσκολα εκεινη την περιοδο απλως θα σε βριζω σε καμμια 700αρια ποστ.

Δεν το εχω κανει ομως ε?
    Πολλοι δεν το εχουν κανει ,μαλλον κανεις αλλος δεν το εχει κανει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Για να μην καθομαι και διαβαζω 10 σελιδες και βαλε, μπορει καποιος να μου πει περιεκτικα γιατι εφαγε μπαν ο Κρινο? Ευχαριστω.

Banned

Τι σχεση εχει η πολη μου , η ασθενεια μου και το οτιδηποτε με το βρισιδι ανευ λογου και αιτιας προσωπικα σε μενα , σε αλλα μελη και με τις απειρες προσβολες που σκορπιζει δεξια και αριστερα και φυσικα το τρολλαρισμα δηλαδη την εκτροχιαση μεγαλου αριθμου θεματων.

Η πολη μου ειναι μια τυπικη επαρχιακη κουτσομπολιστικη πολη και το κουτσομπολιο εχει σχεση με ψυχικες παθησεις και οχι με την αναρμοστη συμπεριφορα μου που σαφως μπορω να αντεπεξερθω οταν δεν εχω γονατισει σπο την καταθλιψη ή οτιδηποτε και ριχνω τις ευθυνες αλλου.

Ακομα και στις χειροτερες μερες μου (τεσσερις φορες εχω υποτροπιασει τα τελευταια 10-11 χρονια λογω διακοπης φαρμακων ) δεν νομιζω να εχω προσβαλλει καποιον αναιτια μεσα στο φορουμ , περαν της ανταλλαγης αποψεων.
    Δεν νομίζω ότι ο Κρίνο έχει κάνει μόνο αυτά που αναφέρεις πιο πάνω τα οποία κατα εσένα μπορεί να είναι \"τραγικά\" πράγματα. Έχει κάνει και κάλα έχει δώσει πολύ σωστές συμβουλές και έχει βοηθήσει!

Και τι σχέση η αρρωστιά σου μην νομίζεις όλοι είμαστε λιγο .. \"άρρωστοι\" γι αυτό κάνουμε και όλα αυτά που ανέφερες πιο πάνω!
    Συγγνωμη δηλαδη αν σε αρχισω δηλαδη στο βρισιδι ανευ λογου και αιτιας θα φταιει οτι εχω μια αρωστια ή ο χαρακτηρας μου?

Φυσικα δεν θα ζητησω ποτε συγγνωμη και ουτε θα πω ξερεις περνουσα δυσκολα εκεινη την περιοδο απλως θα σε βριζω σε καμμια 700αρια ποστ.

Δεν το εχω κανει ομως ε?
    Πολλοι δεν το εχουν κανει ,μαλλον κανεις αλλος δεν το εχει κανει.
    Μην λες πολλοί δεν το έχουν κάνει γιατί εγώ βλέπω να το έχουν κάνει!

Senior Member
    Originally posted by begood
    σε παρακαλω,
    τα εχουμε συζητησει 1003 φορες και δεν εχουμε καταληξει πουθενα.
    Εχεις την γνωμη σου και εχω την δικη μου.

Αλλωστε πια τι σημασια εχει?
    θα νιωσεις καλυτερα αν σου πω τωρα πια,
    οτι εχεις δικαιο στα παντα και σου ζητησω γονατιστος συγνωμη? (δεν σου κανω πλακα...)

Δεν θα αλλαζε τιποτα, οποτε μην την ανακυκλωνεις την συζητηση.
    Συνεχισε την ζωη σου οπως καλυτερα νομιζεις και ασε τι κανω εγω.
    Οτι προβληματα ειχαμε μεταξυ μας, δεν εχουν νοημα να τα συζηταμε σημερα, και ακομα περισσοτερο αυριο.
    Οι διαφωνιες μας ειχαν ενα νοημα να υπαρχουν μεχρι χθες.

Παρολα αυτα,
    θα σου πω με ειλικρινεια, περα απο την φαση που εγινε τοτε και το ποσο ειχα τσαντιστει,
    σημερα σου λεω, οτι η πραγματικη μου σταση περα απο τα προσωπικα μας,
    ειναι να βρεις την ηρεμια σου οπως την αναζητεις.
    Ειμαι πολυ ασημαντος για να ασχοληθεις με εμενα, στρωσε την ζωη σου γιατι τα χρονια περνανε.....

Οκ...σταματαω.
    Εχεις δικιο σε αυτο αναλωνω και εγω πολυ χρονο εδω και μαλιστα σε περιοδο που πρεπει να αρχισω να τρεχω σαν μουρλος...γιατι real life calling εντονα.

Ελπιζω να βρει ο καθενας αυτο που ζηταει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by Winston_man_2
    Για να μην καθομαι και διαβαζω 10 σελιδες και βαλε, μπορει καποιος να μου πει περιεκτικα γιατι εφαγε μπαν ο Κρινο? Ευχαριστω.
    δες 6η σελίδα τελευταίο post

Junior Member

Ελπιζω να βρει ο καθενας αυτο που ζηταει.

ετσι!

χαιρομαι που οι δρομοι μας χωριζουν ας το πω κομψα \"φιλικα\"

Banned
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν να τίθεται ζήτημα τύπου \'δε καταλαβαίνω\' στον χρήστη που αποδεδειγμένα τον έχει απαξιώσει, χλευάσει, προσβάλλει άπειρες φορές;.
    Συγνώμη αλλα δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί! Kαι δηλαδή ο Κηπ μάλωσε 5-6 φορές με τον Κρίνο και του κρατάει γινάτι. Ανωτερότητα βρε παιδιά!!

Και να σου πω δεν χρειάζεται να δίνεις δικαιώματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου.

Στην πόλη του ο Κηπ δεν θα ήθελα να πιάσω αυτή την συζήτηση έδωσε δικαίωμα με την αρρώστιά του χωρίς να το θέλει φυσικά και για την συγκεκριμένη πόλη μιλάω πάντα και για αυτούς τους ανθρώπους.

Τελικά το αν δίνεις δικαιώματα ή όχι μήπως είναι και αυτό σχετικό?

Γιατί την συγκεκριμένη συμπεριφορά του Κρίνου την είδα και σε άλλους γιατί οι άλλοι δεν ..αποκλείστηκαν? άρα όλα είναι σχετικά

Senior Member
    Και δε με εκπλήσσει στο ελάχιστο ότι τέτοιοι τύποι βρίσκουν οπαδούς, προαπαθώντας να διαλέγουν ό,τι... απεχθάνονται.
    Δε μπορούν να ευδοκιμήσουν αλλιώς, να αναρριχηθούν και στην ουσία να... υπάρξουν. Γνωστό ανά τους αιώνες αυτό...
    οτι θα μουνα και οπαδοσ του κρινου δεν το περιμενα οτι θα το σκεφτει κανεισ ετσι για την ιστορια ημουν ο μονοσ που οταν σου κοκκινισαν τα μυνηματα επειδη παρουσιαζεσ οτι εχει πει ο κρινο κατα καιρουσ πραγματα που τον προσεβαλαν βεβαια αλλα αφου τα ειπε προβλημα του ειπα οτι αυτο ειναι λαθοσ αφου δεν ειπεσ τιποτα εσυ αλλα αναπαρηγαγεσ οτι ειχε πει ο αλλοσ ανα τα χρονια αυτο δεν εχει σχεση ομωσ με το οτι αποκλειστηκε ο κρινοσ πραγμα που θεωρω αδικο με τον τροπο που εγινε και θα το λεω σε καθε ευκαιρια οπωσ αδικη ηταν και η δικη σου παραβιαση και καλα των ορων χρησησ και κατα τα αλλα μια παρατηρηση εκανα σαφωσ και μετραει το τι λεει κανεισ κι οχι το ποσα μυνηματα εχει

Banned
    Και δε με εκπλήσσει στο ελάχιστο ότι τέτοιοι τύποι βρίσκουν οπαδούς, προαπαθώντας να διαλέγουν ό,τι... απεχθάνονται.
    Δε μπορούν να ευδοκιμήσουν αλλιώς, να αναρριχηθούν και στην ουσία να... υπάρξουν. Γνωστό ανά τους αιώνες αυτό...
    μήπως πρόκειται για κανένα monster ? να το ξέρω δηλαδή

σταματώ να γράφω γιατί θα χαρακτηριστώ και \"κρινόφιλη\"

απλά πιστεύω ότι είναι αδικία ο αποκλεισμός του κρίνου

συγνώμη κηπ αν σε έφερα σε δύσκολη θέση

Senior Member
    Συγγνώμη, αλλά είναι δυνατόν να τίθεται ζήτημα τύπου \'δε καταλαβαίνω\' στον χρήστη που αποδεδειγμένα τον έχει απαξιώσει, χλευάσει, προσβάλλει άπειρες φορές;.
    Συγνώμη αλλα δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί γι αυτό ρωτάω να μάθω κιόλας! Kαι δηλαδή ο Κηπ μάλωσε 5-6 φορές με τον Κρίνο και του κρατάει γινάτι. Ανωτερότητα βρε παιδιά!!

Και να σου πω δεν χρειάζεται να δίνεις δικαιώματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου.

Στην πόλη του ο Κηπ δεν θα ήθελα να πιάσω αυτή την συζήτηση έδωσε δικαίωμα με την αρρώστιά του χωρίς να το θέλει φυσικά και για την συγκεκριμένη πόλη μιλάω πάντα και για αυτούς τους ανθρώπους.

Τελικά το αν δίνεις δικαιώματα ή όχι μήπως είναι και αυτό σχετικό?

Γιατί την συγκεκριμένη συμπεριφορά του Κρίνου την είδα και σε άλλους γιατί οι άλλοι δεν ..αποκλείστηκαν? άρα όλα είναι σχετικά

Βασικά δε σε είδα πουθενά να ρωτάς με την αντικειμενική έννοια του \'ρωτάω για να μάθω\'. Αλλιώς έθεσες την απορία σου στον χρήστη. Κι αν όντως έχεις αίσθηση της \'ανωτερότητας\' όπως την λες, δεν έχει καμιά σχέση αυτή με τον χρήστη που προασπίζεσαι. Μιας και δε ξέρεις λοιπόν τί προηγήθηκε, γιατί δε κάνεις έναν κόπο να τα ψάξεις;
    Φυσικά και δε χρειάζεται να δίνεις δικαιώματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου. Μόνο που ξεχνάς κάτι σημαντικό. Ειδικά όταν ΔΕ δίνεις κανένα δικαίωμα, ασχολούνται μαζί σου. Απλά έχε το υπόψιν σου.
    Επομένως αυτό που λες στην ουσία, είναι ότι θα έπρεπε ο κάθε Κηπ να παίρνει και την ευθύνη από πάνω, μιας και οι άλλοι μάλλον παίρνουν δικαιώματα από μόνοι τους. Έ όχι δα!
    Στο τελευταίο σου ερώτημα δεν επιθυμώ να απαντήσω. Θα εκφέρω τη δική μου γνώμη και θα κάνει... τζιζ...

Senior Member
    Originally posted by pad
    οτι θα μουνα και οπαδοσ του κρινου δεν το περιμενα οτι θα το σκεφτει κανεισ ετσι για την ιστορια ημουν ο μονοσ που οταν σου κοκκινισαν τα μυνηματα επειδη παρουσιαζεσ οτι εχει πει ο κρινο κατα καιρουσ πραγματα που τον προσεβαλαν βεβαια αλλα αφου τα ειπε προβλημα του ειπα οτι αυτο ειναι λαθοσ αφου δεν ειπεσ τιποτα εσυ αλλα αναπαρηγαγεσ οτι ειχε πει ο αλλοσ ανα τα χρονια αυτο δεν εχει σχεση ομωσ με το οτι αποκλειστηκε ο κρινοσ πραγμα που θεωρω αδικο με τον τροπο που εγινε και θα το λεω σε καθε ευκαιρια οπωσ αδικη ηταν και η δικη σου παραβιαση και καλα των ορων χρησησ και κατα τα αλλα μια παρατηρηση εκανα σαφωσ και μετραει το τι λεει κανεισ κι οχι το ποσα μυνηματα εχει
    Ρε συ Παντ;... σε χαρακτήρισα οπαδό κανενός;... τί κακό είναι αυτό να βλέπει κανείς το όνομά του ενώ δεν είναι γραμμένο ωρέ;... λολ!... είδα την απάντησή σου σε εκείνο το θρεντ, και με βρήκε σύμφωνη. Κατέδειξες αυτό ακριβώς που έκανα αλλά πάει, πέταξε στο υπερπέραν, λολ!...
    Πολύ καλά έκανα και τα έγραψα λοιπόν. Μόνος του τα διαδίδει και αν ισχύουν κάποια από αυτά, είναι και ο λόγος που τον χαρακτήρισα όπως τον χαρακτήρισα. Και αναφέρομαι σε ένα συγκεκριμένα. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, του απηύθυνα προσωπικά το λόγο και με βάση όσα ο ίδιος πιστεύει ότι... διαθέτει. Ελπίζω να κατάλαβες ότι ήταν πολύ σοβαρά αυτά που έγραψα εξού και το τόλμησα.
    Αν εσύ ή όλοι οι υπόλοιποι δε θεωρείς ότι έπαιξαν ρόλο στο ότι αποκλείστηκε, δε με αφορά και ούτε με νοιάζει να γίνω ένας ακόμη Σέρλοκ Χολμς για να μαντέψω και να ερμηνεύσω τη στάση της διαχείρισης.
    Δε με αφορά επίσης το να θεωρείς \'άδικη\' την παραβίαση των όρων χρήσης που έκανα, αν έκανα. Παραβίαση των όρων χρήσης γίνεται ασυστόλως από τον ίδιο παντού και πάντα και έλεος πια με τα οφθαλμοφανέστατα. Χαλάλι λοιπόν στη δική μου παραβίαση, μιας και θεωρώ ότι τα συμπεράσματά μου βγήκαν τελειωτικά χάρη σε όσα ανέφερα. Και στην τελική, ήταν επιπλέοντα στοιχεία για το ποιόν του. Δε με νοιάζει ούτε αν ξαναμπεί, ούτε τί θα γράφει πια. Τη γνώμη μου τη θεωρώ πλήρη και τέλος. Τέλος, να σου πω ότι δε μπορώ να σου πω πώς πήρα το δικαίωμα να γράψω όσα έγραψα. Αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι παίρνω τέτοια δικαιώματα όποτε μου γουστάρει - κι αυτό συμβαίνει ασυστόλως στο χώρο - ούτε με ακουμπάει επίσης. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει. Και έχεις κάνει κι ένα \'λαθάκι\'... δες κι αυτό...
    ας λουστεί ο καθένας αυτά που του αναλογούν όταν φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται - αναφερόμενος σε άλλους - αυτά που ισχυρίζεται, όταν προφανώς αυτοί οι \'άλλοι\' δε του έδωσαν τέτοιο δικαίωμα...

Έντιτ: Οταν θεωρείται \'παραβίαση\' των όρων το υβρεολόγιο και η έλλειψη που έλεγα και χτες στοιχειώδους σεβασμού στο συνομιλητή μας, αλλά παρόλα ταύτα είναι παντού μηνύματα τέτοια σκορπισμένα, έ τότε κι εγώ θεωρώ πως απαξιώθηκαν οι...γνωστικές μου λειτουργίες, λολ, με όσα έγραψα και μου πήρανε φωτιά και κοκκινήσανε, καραλόλ!. Που σημαίνει ότι και μετά από όλα αυτά, παρότι με το νέο μου νικ δεν ασχολήθηκα καν με το άτομό του, πάλι μάλλον θα σταματήσω να γράφω γιατί το να σε ακυρώνουν και να σε απαξιώνουν ενώ μόνο τέτοια δικαιώματα δεν έχεις δώσει, είναι και κάπως ρε αδερφέ... δε με ενοχλεί καθόλου, υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι και ίσως πιο αντικειμενικοί κατά την άποψή μου. Αν με ενοχλούσε Παντ, θα ήμουν απ\' αυτούς που ... βομβαρδίζουν τη διαχείριση, αλλά τέτοιες ανάγκες ευτυχώς δεν έχω... αυτά τα... αρκετά, λολ!...

Senior Member
    μήπως πρόκειται για κανένα monster ? να το ξέρω δηλαδή

σταματώ να γράφω γιατί θα χαρακτηριστώ και \"κρινόφιλη\"

απλά πιστεύω ότι είναι αδικία ο αποκλεισμός του κρίνου

συγνώμη κηπ αν σε έφερα σε δύσκολη θέση
    Αν γενικότερα θέλεις να μαθαίνεις πράματα στη ζωή σου, καλό θα είναι να ψάχνεις μόνη σου και να φτάνεις στα συμπεράσματα σου. Θα περίμενες ποτέ να σου απαντήσω στο ερώτημά σου εδώ ας πούμε; Τη γνώμη μου την είπα και πριν πως την έχω βγάλει, και προτιμώ να βασίζομαι στη δική μου αντίληψη γενικότερα. Έτσι συνηθίζω για μένα.
    Επομένως δεν έχω να σου δώσω απάντηση, και δε με αφορά και το πώς ο καθένας επιθυμεί να αυτοχαρακτηρίζεται...

Banned
    Βασικά δε σε είδα πουθενά να ρωτάς με την αντικειμενική έννοια του \'ρωτάω για να μάθω.

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΣΥΓΝΩΜΗ

Μιας και δε ξέρεις λοιπόν τί προηγήθηκε, γιατί δε κάνεις έναν κόπο να τα ψάξεις;

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΩ ΠΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ

Επομένως αυτό που λες στην ουσία, είναι ότι θα έπρεπε ο κάθε Κηπ να παίρνει και την ευθύνη από πάνω, μιας και οι άλλοι μάλλον παίρνουν δικαιώματα από μόνοι τους. Έ όχι δα!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ?

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ????????

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast