Results 46 to 60 of 196
Thread: Αποκλεισμός μέλους (krino)
-
22-07-2010, 17:06 #46
οτι και να εκανε ο κρινο και ενα βαρελι μαλακιεσ να εκανε το βαρελι αδειαζει ανοιγωντασ τη βρυση δε το δινεισ μια και το πετασ να αδειασει ασ του κανε μια προειδοποιηση για τα προσχηματα η ενα πρωσορινο αποκλεισμο αλλα οχι να τον διαγραψει ετσι αρα οι προειδοποιησεισ δεν ισχυουν ο καθενασ μπορει να αποκλειστει κατευθειαν
- 22-07-2010, 17:21 #47
Originally posted by Lou!..
Originally posted by keep_walking
Δηλαδη τωρα λες οτι δεν φταιει ο κρινο αλλα οι \"αλλοι\" που στηλιτευσαν την συμπεριφορα του?
Γιατι ειχαν απωθημενα και το nickname krino δεν τους αρεσε?
Λιγο τραβηγμενο δεν νομιζεις?
Ελπιζω να μην πιασουν να στηλιτευσουν τον keep_walking ή την lou!!!!!!!!
O καθεις ειναι υπευθυνος και λαμβανει αυτο που δινει.
κ το θεωρω ειρωνεια να κατηγορει καποιος τον αλλο για προσβολες χρησιμοποιωντας προσβλητικη γλωσσα! (ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον, μπορει να κανω κ λαθος)
ειναι σα να προσπαθεις να μαθεις σε ενα παιδι οτι η βια δεν ειναι καλη κ να το σπας στο ξυλο για να του το μαθεις!
αν εμενα αρχισουν να με προσβαλλουν, θα σκεφτω κατ αρχην αν εχουν καποια δικια, μηπως οντως θα πρεπει να αλλαξω κατι στη συμπεριφορα μου. μετα θα σκεφτω αν εχω ορεξη να αρχισω βεντετα, αν ναι, θα αρχισω να απανταω με τον ιδιο τροπο. αν οχι, θα το κλεισω με διαφορετικο τροπο (πχ σιωπη, η αναγνωριζω το μεριδιο μου κ βαζω ορια κ στη συμπεριφορα του αλλου ευγενικα ομως, ακομα κ αν με εχουν βρισει.)
Είναι αλήθεια αυτό που λες και εγώ άλλωστε τον έβριζα πολλές φορές (!) αλλά είχα καταλάβει πλέον ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να βγάλω καμια άκρη μαζί του οπότε το πείρα στην πλάκα/ειρωνία, κάτι που έτσι και αλλιώς φαινόταν να τον ευχαριστούσε αφού ανταπέδιδε με χαρά!
Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έτρωγε μπαν. Χθες έγραψα κάτι του τύπου \"άντε θα βριστούμε και αύριο, εδώ θα είσαι\". Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα ξεχείλιζε το ποτήρι με τον αντμιν και θα έτρωγε μπανάκι. Μελαγχόλησα τώρα. Κλαψ. Ακόμα έχω την εντύπωση ότι θα μπω στο \"γενικά\" και θα δω τα άπειρα ροζ γραμματάκια του να παραποιούν τα λεγόμενα κάποιου, να γράφει τις άστοχες παρομοιώσεις του και να βρίζει κάποιο άτομο
22-07-2010, 17:37 #48
Originally posted by pad
οτι και να εκανε ο κρινο και ενα βαρελι μαλακιεσ να εκανε το βαρελι αδειαζει ανοιγωντασ τη βρυση δε το δινεισ μια και το πετασ να αδειασει ασ του κανε μια προειδοποιηση για τα προσχηματα η ενα πρωσορινο αποκλεισμο αλλα οχι να τον διαγραψει ετσι αρα οι προειδοποιησεισ δεν ισχυουν ο καθενασ μπορει να αποκλειστει κατευθειαν
22-07-2010, 17:38 #49
Originally posted by PETRAN
Είναι αλήθεια αυτό που λες και εγώ άλλωστε τον έβριζα πολλές φορές (!) αλλά είχα καταλάβει πλέον ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να βγάλω καμια άκρη μαζί του οπότε το πείρα στην πλάκα/ειρωνία, κάτι που έτσι και αλλιώς φαινόταν να τον ευχαριστούσε αφού ανταπέδιδε με χαρά!
Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έτρωγε μπαν. Χθες έγραψα κάτι του τύπου \"άντε θα βριστούμε και αύριο, εδώ θα είσαι\". Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα ξεχείλιζε το ποτήρι με τον αντμιν και θα έτρωγε μπανάκι. Μελαγχόλησα τώρα. Κλαψ. Ακόμα έχω την εντύπωση ότι θα μπω στο \"γενικά\" και θα δω τα άπειρα ροζ γραμματάκια του να παραποιούν τα λεγόμενα κάποιου, να γράφει τις άστοχες παρομοιώσεις του και να βρίζει κάποιο άτομο
22-07-2010, 17:42 #50
Originally posted by pad
θα επρεπε να κοινοποιηθουν και σε σενα?
22-07-2010, 17:48 #51
Αφού τις γράφει αριστερά!! :O
22-07-2010, 17:51 #52
Originally posted by lightbluepath
Αφού τις γράφει αριστερά!! :O
αυτο λεμε τοσες μερες..
δεν πετυχε η αναβαθμιση και το αυτοματο συστημα δεν λειτουργει.
αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν οροι λειτουργιας και δεν μπορει να αποκλειστει οποιος επιμενει να μην σεβεται τις ΠΟΛΛΕΣ προειδοποιησεις του αντμιν, ειτε δημοσιες ειτε πριβε..
22-07-2010, 17:56 #53
Originally posted by justme
Από την άλλη βλέπω την υπογραφή του. ΚΑι βλέπω και το μύνημα που γράφτηκε. Το θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό απέναντί του. Φανταζόμενος ότι κάτι τέτοιο θα απευθυνόταν προς εμένα οργίζομαι που δεν βλέπω έστω μία προειδοποίηση στο μέλος που το έγραψε.
Τεσπά, σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω πως ο κρίνο αποκλείστηκε για οτιδήποτε άλλο, εκτός από το ότι του έσβησε ο αντμιν ένα μνμ και εκείνος το επανέφερε.
Είναι σα να μπει κάποιος στο σπίτι σου να του πεις πως απαγορεύεται το κάπνισμα και εκείνος να σου ανάψει ένα πούρο δυο μέτρα. Και η ανοχή όπως φάνηκε είχε τα όρια της.
Πι.ες. Πάντως ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε καλύτερα: ο κρίνο δεν διαγράφηκε, αποκλείστηκε. Δεν ξέρω για πόσες μέρες, αλλά ντοντ γουόρι, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι εδώ θα είναι.
22-07-2010, 18:06 #54
διάβασα όλο το θέμα , αλλά τελικά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αποκλείστηκε ?
αναφέρεται κάπου ?http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 18:08 #55
Originally posted by Lou!..
Originally posted by keep_walking
Δηλαδη τωρα λες οτι δεν φταιει ο κρινο αλλα οι \"αλλοι\" που στηλιτευσαν την συμπεριφορα του?
Γιατι ειχαν απωθημενα και το nickname krino δεν τους αρεσε?
Λιγο τραβηγμενο δεν νομιζεις?
Ελπιζω να μην πιασουν να στηλιτευσουν τον keep_walking ή την lou!!!!!!!!
O καθεις ειναι υπευθυνος και λαμβανει αυτο που δινει.
κ το θεωρω ειρωνεια να κατηγορει καποιος τον αλλο για προσβολες χρησιμοποιωντας προσβλητικη γλωσσα! (ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον, μπορει να κανω κ λαθος)
ειναι σα να προσπαθεις να μαθεις σε ενα παιδι οτι η βια δεν ειναι καλη κ να το σπας στο ξυλο για να του το μαθεις!
αν εμενα αρχισουν να με προσβαλλουν, θα σκεφτω κατ αρχην αν εχουν καποια δικια, μηπως οντως θα πρεπει να αλλαξω κατι στη συμπεριφορα μου. μετα θα σκεφτω αν εχω ορεξη να αρχισω βεντετα, αν ναι, θα αρχισω να απανταω με τον ιδιο τροπο. αν οχι, θα το κλεισω με διαφορετικο τροπο (πχ σιωπη, η αναγνωριζω το μεριδιο μου κ βαζω ορια κ στη συμπεριφορα του αλλου ευγενικα ομως, ακομα κ αν με εχουν βρισει.)
Στην περιπτωση την δική μου δεν νομίζω ότι έφαιγα εγώ και ούτε έδωσα κανένα δικαίωμα.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και στην περίπτωση του Κρίνου να μην φταίει αυτός και να φταίνε οι άλλοι όντως!!
Και φυσικά δεν συμφωνώ να αποκλειστεί ο Κρίνο!!
22-07-2010, 18:09 #56
Καλά από αποκλεισμό ξέρω κι εγώ. Με είχε αποκλείσει \"προσωρινά\" ο Νίκος σε ένα άλλο site από το Μάρτιο και ακόμα αποκλεισμένη είμαι. Δεν ξέρω για τέτοιες προειδοποιήσεις Ρεμ.
22-07-2010, 18:25 #57
Originally posted by arktos
αναφέρεται κάπου ?
πιθανολογω ομως οτι αυτο που εξοργισε τον ντι ηταν η επιμονη του να ξαναγραφει κατι που ο ντι, αποφασισε να σβηστει για διαφορους λογους...
22-07-2010, 18:28 #58
Originally posted by Remedy
αναφέρεται κάπου ?
πιθανολογω ομως οτι αυτο που εξοργισε τον ντι ηταν η επιμονη του να ξαναγραφει κατι που ο ντι, αποφασισε να σβηστει για διαφορους λογους...
22-07-2010, 18:32 #59
αναφέρεται κάπου ?
για την υπογραφή συμφωνώ.
γιατί με αυτή τη λογική ο καθένας θα μπορούσε να πάρει κάτι που ειπώθηκε και να το χρησιμοποιήσει σαν υπογραφή.
αλλά για το πρώτο , νομίζω πως κι άλλα άτομα θα έπρεπε να αποκλειστούν.
για διαφορετικούς ίσως λόγους...http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 18:34 #60
Originally posted by janet
αναφέρεται κάπου ?
προφανως η υπομονη του ντι ειναι μεγαλη , γι αυτο εχουν αποκλειστει ελαχιστα ατομα στα τοσα χρονια λειτουργιας.
συγκεκριμενα, απ αυτους που θυμαμαι εγω, εχουν αποκλειστει οχι ατομα που εδωσαν καποια αφορμη, αλλα ατομα που ολη τους η δραση εδω μεσα ηταν μια αφορμη,
θυμαμαι μονο ονουφριο,πανο, πανικουλα, κρινο κι ενα δυο αγνωστους που μπηκαν βριζοντας κι εφυγαν κατευθειαν..
στα τοσα χρονια
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια