Αποκλεισμός μέλους (krino) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 196
    Senior Member
    οτι και να εκανε ο κρινο και ενα βαρελι μαλακιεσ να εκανε το βαρελι αδειαζει ανοιγωντασ τη βρυση δε το δινεισ μια και το πετασ να αδειασει ασ του κανε μια προειδοποιηση για τα προσχηματα η ενα πρωσορινο αποκλεισμο αλλα οχι να τον διαγραψει ετσι αρα οι προειδοποιησεισ δεν ισχυουν ο καθενασ μπορει να αποκλειστει κατευθειαν

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    Originally posted by keep_walking

Δηλαδη τωρα λες οτι δεν φταιει ο κρινο αλλα οι \"αλλοι\" που στηλιτευσαν την συμπεριφορα του?

Γιατι ειχαν απωθημενα και το nickname krino δεν τους αρεσε?

Λιγο τραβηγμενο δεν νομιζεις?

Ελπιζω να μην πιασουν να στηλιτευσουν τον keep_walking ή την lou!!!!!!!!

O καθεις ειναι υπευθυνος και λαμβανει αυτο που δινει.
    οχι, δε λεω οτι \"δε φταιει ο κρινος αλλα οι αλλοι\", λεω οτι φταινε κ οι δυο μεριες κ it takes two to tango. κ το ποσο φταιει ο καθενας δεν εχει κ τοση σημασια στην τελικη, ουτε ειναι ευκολα διαχωρησιμο. εγω το βλεπω σαν ενα πακετο το παιχνιδι της \"βεντετας\", δε το βλεπω μεμονομενα απο την οπτικη γωνια κανενος.

κ το θεωρω ειρωνεια να κατηγορει καποιος τον αλλο για προσβολες χρησιμοποιωντας προσβλητικη γλωσσα! (ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον, μπορει να κανω κ λαθος)

ειναι σα να προσπαθεις να μαθεις σε ενα παιδι οτι η βια δεν ειναι καλη κ να το σπας στο ξυλο για να του το μαθεις!

αν εμενα αρχισουν να με προσβαλλουν, θα σκεφτω κατ αρχην αν εχουν καποια δικια, μηπως οντως θα πρεπει να αλλαξω κατι στη συμπεριφορα μου. μετα θα σκεφτω αν εχω ορεξη να αρχισω βεντετα, αν ναι, θα αρχισω να απανταω με τον ιδιο τροπο. αν οχι, θα το κλεισω με διαφορετικο τροπο (πχ σιωπη, η αναγνωριζω το μεριδιο μου κ βαζω ορια κ στη συμπεριφορα του αλλου ευγενικα ομως, ακομα κ αν με εχουν βρισει.)

Είναι αλήθεια αυτό που λες και εγώ άλλωστε τον έβριζα πολλές φορές (!) αλλά είχα καταλάβει πλέον ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να βγάλω καμια άκρη μαζί του οπότε το πείρα στην πλάκα/ειρωνία, κάτι που έτσι και αλλιώς φαινόταν να τον ευχαριστούσε αφού ανταπέδιδε με χαρά!

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έτρωγε μπαν. Χθες έγραψα κάτι του τύπου \"άντε θα βριστούμε και αύριο, εδώ θα είσαι\". Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα ξεχείλιζε το ποτήρι με τον αντμιν και θα έτρωγε μπανάκι. Μελαγχόλησα τώρα. Κλαψ. Ακόμα έχω την εντύπωση ότι θα μπω στο \"γενικά\" και θα δω τα άπειρα ροζ γραμματάκια του να παραποιούν τα λεγόμενα κάποιου, να γράφει τις άστοχες παρομοιώσεις του και να βρίζει κάποιο άτομο

Banned
    Originally posted by pad
    οτι και να εκανε ο κρινο και ενα βαρελι μαλακιεσ να εκανε το βαρελι αδειαζει ανοιγωντασ τη βρυση δε το δινεισ μια και το πετασ να αδειασει ασ του κανε μια προειδοποιηση για τα προσχηματα η ενα πρωσορινο αποκλεισμο αλλα οχι να τον διαγραψει ετσι αρα οι προειδοποιησεισ δεν ισχυουν ο καθενασ μπορει να αποκλειστει κατευθειαν
    Συμφωνώ.

Banned
    Originally posted by PETRAN
    Είναι αλήθεια αυτό που λες και εγώ άλλωστε τον έβριζα πολλές φορές (!) αλλά είχα καταλάβει πλέον ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να βγάλω καμια άκρη μαζί του οπότε το πείρα στην πλάκα/ειρωνία, κάτι που έτσι και αλλιώς φαινόταν να τον ευχαριστούσε αφού ανταπέδιδε με χαρά!

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έτρωγε μπαν. Χθες έγραψα κάτι του τύπου \"άντε θα βριστούμε και αύριο, εδώ θα είσαι\". Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα ξεχείλιζε το ποτήρι με τον αντμιν και θα έτρωγε μπανάκι. Μελαγχόλησα τώρα. Κλαψ. Ακόμα έχω την εντύπωση ότι θα μπω στο \"γενικά\" και θα δω τα άπειρα ροζ γραμματάκια του να παραποιούν τα λεγόμενα κάποιου, να γράφει τις άστοχες παρομοιώσεις του και να βρίζει κάποιο άτομο
    Έλα Πετράν θα με κάνεις και μένα να μελαγχολήσω. Με κόλλησες. Ριάλιτι σόου γίναμε. Κλαψ. Who\'s next?

Senior Member
    Originally posted by pad
    και που το ξερεις εσυ οτι δεν δεχτηκε προειδοποιησεις?
    θα επρεπε να κοινοποιηθουν και σε σενα?

Banned
    Αφού τις γράφει αριστερά!! :O

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Αφού τις γράφει αριστερά!! :O
    δεν λειτουργει αυτο το συστημα λιμπ.
    αυτο λεμε τοσες μερες..
    δεν πετυχε η αναβαθμιση και το αυτοματο συστημα δεν λειτουργει.
    αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν οροι λειτουργιας και δεν μπορει να αποκλειστει οποιος επιμενει να μην σεβεται τις ΠΟΛΛΕΣ προειδοποιησεις του αντμιν, ειτε δημοσιες ειτε πριβε..

Originally posted by justme

Από την άλλη βλέπω την υπογραφή του. ΚΑι βλέπω και το μύνημα που γράφτηκε. Το θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό απέναντί του. Φανταζόμενος ότι κάτι τέτοιο θα απευθυνόταν προς εμένα οργίζομαι που δεν βλέπω έστω μία προειδοποίηση στο μέλος που το έγραψε.
    justme....δεν ξέρω πόσο καιρό είσαι στο φόρουμ, αλλά αν είσαι καιρό, δεν θα έπρεπε ούτε για πλάκα να γράφεις κάτι τέτοιο. Έχω φάει άπειρες προσβολές από τον κρίνο που άμα τις μαζέψω γεμίζω εγκυκλοπαίδεια. ΚΑι φυσικά όχι μόνο εγώ αλλά πάρα πολλοί εδώ μέσα.

Τεσπά, σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω πως ο κρίνο αποκλείστηκε για οτιδήποτε άλλο, εκτός από το ότι του έσβησε ο αντμιν ένα μνμ και εκείνος το επανέφερε.
    Είναι σα να μπει κάποιος στο σπίτι σου να του πεις πως απαγορεύεται το κάπνισμα και εκείνος να σου ανάψει ένα πούρο δυο μέτρα. Και η ανοχή όπως φάνηκε είχε τα όρια της.

Πι.ες. Πάντως ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε καλύτερα: ο κρίνο δεν διαγράφηκε, αποκλείστηκε. Δεν ξέρω για πόσες μέρες, αλλά ντοντ γουόρι, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι εδώ θα είναι.

Senior Member
    διάβασα όλο το θέμα , αλλά τελικά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αποκλείστηκε ?
    αναφέρεται κάπου ?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Originally posted by Lou!..
    Originally posted by keep_walking

Δηλαδη τωρα λες οτι δεν φταιει ο κρινο αλλα οι \"αλλοι\" που στηλιτευσαν την συμπεριφορα του?

Γιατι ειχαν απωθημενα και το nickname krino δεν τους αρεσε?

Λιγο τραβηγμενο δεν νομιζεις?

Ελπιζω να μην πιασουν να στηλιτευσουν τον keep_walking ή την lou!!!!!!!!

O καθεις ειναι υπευθυνος και λαμβανει αυτο που δινει.
    οχι, δε λεω οτι \"δε φταιει ο κρινος αλλα οι αλλοι\", λεω οτι φταινε κ οι δυο μεριες κ it takes two to tango. κ το ποσο φταιει ο καθενας δεν εχει κ τοση σημασια στην τελικη, ουτε ειναι ευκολα διαχωρησιμο. εγω το βλεπω σαν ενα πακετο το παιχνιδι της \"βεντετας\", δε το βλεπω μεμονομενα απο την οπτικη γωνια κανενος.

κ το θεωρω ειρωνεια να κατηγορει καποιος τον αλλο για προσβολες χρησιμοποιωντας προσβλητικη γλωσσα! (ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον, μπορει να κανω κ λαθος)

ειναι σα να προσπαθεις να μαθεις σε ενα παιδι οτι η βια δεν ειναι καλη κ να το σπας στο ξυλο για να του το μαθεις!

αν εμενα αρχισουν να με προσβαλλουν, θα σκεφτω κατ αρχην αν εχουν καποια δικια, μηπως οντως θα πρεπει να αλλαξω κατι στη συμπεριφορα μου. μετα θα σκεφτω αν εχω ορεξη να αρχισω βεντετα, αν ναι, θα αρχισω να απανταω με τον ιδιο τροπο. αν οχι, θα το κλεισω με διαφορετικο τροπο (πχ σιωπη, η αναγνωριζω το μεριδιο μου κ βαζω ορια κ στη συμπεριφορα του αλλου ευγενικα ομως, ακομα κ αν με εχουν βρισει.)
    Συμφωνώ με την Λου γιατί και μένα μου έχει συμβεί πολλές φορές. Μάλιστα μου έχει συμβεί να μου λένε και άσχετα πράγματα και να με προσβάλλουν στα καλά καθούμενα!
    Στην περιπτωση την δική μου δεν νομίζω ότι έφαιγα εγώ και ούτε έδωσα κανένα δικαίωμα.
    Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και στην περίπτωση του Κρίνου να μην φταίει αυτός και να φταίνε οι άλλοι όντως!!

Και φυσικά δεν συμφωνώ να αποκλειστεί ο Κρίνο!!

Banned
    Καλά από αποκλεισμό ξέρω κι εγώ. Με είχε αποκλείσει \"προσωρινά\" ο Νίκος σε ένα άλλο site από το Μάρτιο και ακόμα αποκλεισμένη είμαι. Δεν ξέρω για τέτοιες προειδοποιήσεις Ρεμ.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    αναφέρεται κάπου ?
    η αληθεια ειναι, οτι υπαρχουν παρα πολλοι λογοι και αφορμες για να αποκλειστει ο κρινος και δυσκολο να βγαλει ακρη κανεις τι απ ολα ηταν καθοριστικο.
    πιθανολογω ομως οτι αυτο που εξοργισε τον ντι ηταν η επιμονη του να ξαναγραφει κατι που ο ντι, αποφασισε να σβηστει για διαφορους λογους...

Banned
    Originally posted by Remedy
    αναφέρεται κάπου ?
    η αληθεια ειναι, οτι υπαρχουν παρα πολλοι λογοι και αφορμες για να αποκλειστει ο κρινος και δυσκολο να βγαλει ακρη κανεις τι απ ολα ηταν καθοριστικο.
    πιθανολογω ομως οτι αυτο που εξοργισε τον ντι ηταν η επιμονη του να ξαναγραφει κατι που ο ντι, αποφασισε να σβηστει για διαφορους λογους...
    αρκετοί από μας έχουν δώσει δικαιώματα και αφορμές να αποκλειστούν

Senior Member
    αναφέρεται κάπου ?

για την υπογραφή συμφωνώ.
    γιατί με αυτή τη λογική ο καθένας θα μπορούσε να πάρει κάτι που ειπώθηκε και να το χρησιμοποιήσει σαν υπογραφή.

αλλά για το πρώτο , νομίζω πως κι άλλα άτομα θα έπρεπε να αποκλειστούν.
    για διαφορετικούς ίσως λόγους...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by janet
    αναφέρεται κάπου ?
    αρκετοί από μας έχουν δώσει δικαιώματα και αφορμές να αποκλειστούν
    πραγματι, παρα πολλοι απο μας εδωσαν καποιες αφορμες.
    προφανως η υπομονη του ντι ειναι μεγαλη , γι αυτο εχουν αποκλειστει ελαχιστα ατομα στα τοσα χρονια λειτουργιας.
    συγκεκριμενα, απ αυτους που θυμαμαι εγω, εχουν αποκλειστει οχι ατομα που εδωσαν καποια αφορμη, αλλα ατομα που ολη τους η δραση εδω μεσα ηταν μια αφορμη,
    θυμαμαι μονο ονουφριο,πανο, πανικουλα, κρινο κι ενα δυο αγνωστους που μπηκαν βριζοντας κι εφυγαν κατευθειαν..
    στα τοσα χρονια

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast