Results 61 to 75 of 196
Thread: Αποκλεισμός μέλους (krino)
-
22-07-2010, 18:41 #61
ρεμ, δεν είναι απαραίτητο να βρίσεις για να δώσεις αφορμές...
Originally posted by Θεοφανία
<<Όσο για τον αντμιν, μη νομίζεις, ψιλβολεύεται με τον κρίνο. Που θα βρει τέτοιο χρόνιο κόλλημα να σπρώχνει τα θέματα, να ασχολείται με όλα τα μέλη, να τρέχουν οι σελίδες να πέφτουν οι διαφημίσεις?
Το κακό είναι πως κάποιοι πληρώνονται γι αυτό.
Κάτι σαν την πόντια ******* ένα πράγμα.>>
κι εδώ η θεοφανία θίγει το νίκο και το φόρουμ, μηπως το να επαναλαμβάνεται ένα τέτοιο μην ήταν ο λόγος.
κι εννοώ με τα δεκάδες ποστ του κρίνο.
με αυτό που λέω , δεν θέλω να κατηγορήσω τη θεοφανία, γιατί είναι η γνώμη της.
θα μπορούσα να το πω κι εγώ.
( αν και αυτή η πόντια ******* δεν ξέρω τί έκανε)
http://www.mazi.org.gr/
- 22-07-2010, 18:46 #62
αρκτος μαλλον δεν προσεξες τι εγραψα μολις προ ολιγου...
παρα πολλοι εχουν δωσει αφορμες.
αποκλεισμο εχουν φαει προς το παρον, οσοι ηταν ολοκληροι μια αφορμη....
22-07-2010, 18:51 #63
ναι, μόνο που ο κρίνο γράφει από το 2004 και άργησε λίγο...
κι εσύ δεν πρόσεξες αυτό που σου είπα παραπάνω...
σκέψου το λίγο πάλι...http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 18:52 #64
το σκεφτηκα μια χαρα.
αυτο με το 2004 τι ηταν δλδ?αφου τον ανεχεται τοσα χρονια σε οτι κι αν κανει, πρεπει να συνεχισει επ αοριστον?
22-07-2010, 19:01 #65
δεν στο είπα γι΄αυτό.
γιατί σύγκρινες με τα άλλα μέλη.
εκείνοι φάγανε μπαν στα γρήγορα.
σίγουρα δεν είμαι αρμόδια εγώ να αποφασίσω για πόσο θα παραμείνει ο καθένας εδώ μέσα.
αν όμως ήταν να στείλω τον κρίνο, θα έστελνα κι άλλους που έχουν πει παρατραβηγμένα πράγματα, αλλά παραμένουν μέσα.
δεν στο λέω και καλά γιατί θέλω ντε και καλά να τον υπστηρίξω ( άσε τα \" μπα \" σε βλέπω),
αλλά γιατί μου φάνηκε λίγο απρόοπτο να το πω.
και να ξεκαθαρίσω πως δεν μιλάω για την \" συμπάθεια \" που έχεις με τον κρίνο και αυτά που έχετε ανταλλάξει.
για άλλα πραγματα μιλάω , ρεμ.http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 19:01 #66
Originally posted by justme
Καλημέρα,
δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός.
ούτε τον κατήγορο κανενός.
Αλλά το ότι ένα μέλος αυτού του φόρουμ (και συκεκριμένα το μέλος krino ) βρίσκεται αποκlεισμένο νομίζω ότι είναι εντελώς λάθος.
Παρακολουθούσα μία κάπως έντονη διαμάχη στο θέμα \"πρόβλημα με την ψυχοθεραπεύτριά μου\" αλλά δεν βρήκα πουθενά κάτι που να δικαιολογεί τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου μέλους. Ισως να διαγράφτηκαν μυνήματα του.
Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καν αν πρόκειται για κάτι άλλο που έκανε οπότε και το θέμα αυτό είναι εντελώς μα παντελώς άκυρο εξαρχής.
Από την άλλη βλέπω την υπογραφή του. ΚΑι βλέπω και το μύνημα που γράφτηκε. Το θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό απέναντί του. Φανταζόμενος ότι κάτι τέτοιο θα απευθυνόταν προς εμένα οργίζομαι που δεν βλέπω έστω μία προειδοποίηση στο μέλος που το έγραψε.
Απλά σκέψεις μου.
Edit: Μη θέλοντας να βγάλω τον ευατό μου έξω από τον χορό, να γράψω ακόμα ότι υπάρχουν πολλοί (ενας εκ των οποίων και εγώ) που θα έπρεπε να είμαστε αποκλεισμένοι αλλά η χαλαρότητα εκ μέρους των υπευθύνων μας επιτρέπει (και κατά την γνώμη μου νομίζω πάρα πολύ καλά κάνει) να είμαστε /να είμαι ενεργά/ενεργό μέλος αυτού του πολύ ωραίου (κάπως μικρή λέξη νομίζω πως έγραψα) φόρουμ
Απαξιώνει την οποιαδήποτε γνώση και εμπειρία των άλλων, ασφαλώς ΠΟΤΕ άμεσα και με ευθύτητα. Χλευάζει ασυστόλως και ανυπερθέτως, παραποιεί τα λεγόμενα των άλλων, προσπαθεί να δείξει ότι έχει πράγματα που δεν έχει τελικά κι ένα κάρο άλλα. Δεν έχει ποτέ επιχειρηματολογία και τρελλαίνεται αν δεν προβληθεί. Έχει αποπατήσει παλιότερα σε χρήστη που εξομολογήθηκε ένα άσχημο συμβάν στη ζωή του. Μιλάει σε γ\' ενικό πρόσωπο ή σε πληθυντικό αριθμό όταν δε τον βολεύει. Το γ\' ενικό είναι χαρακτηριστική ένδειξη για διάφορα \'κομψά\'. Και ασφαλώς, όταν δε καταλαβαίνει τα ελληνικά κάποιου άλλου, διαστρεβλώνει και πηγαίνει τη συζήτηση κατά κει που πάλι τον βολεύει για να προβληθεί. Επίσης δείχνει απέχθεια σε όσους συμβάλλουν ουσιαστικά σε θέματα. Πρόσφατα το έκανε σε μέλος στο θρεντ \'φόβος για τις γυναίκες\'.
Αδυνατώ να στα γράψω όλα, αλλά είναι στη θέση τους όλα. Αν αυτό όλο κατά τη γνώμη σου είναι \'οκ\', ειλικρινά πάω πάσο δηλαδή...
22-07-2010, 19:04 #67
αρκτος
(μπα:Ρ)
κοιτα, αυτη τη στιγμη ερμηνευω την σταση του ντι.
αν ρωτας εμενα, πραγματικα δεν βλεπω κανεναν με δραση παρομοια με του κρινο εδω μεσα. με την αρνητικη χροια.....
και μιλαω για την φανερη δραση ΜΟΝΟ...
22-07-2010, 19:08 #68
Originally posted by frei
Τι έγινε βρε παιδια???? Οντως αποκλείστηκε ο Κρίνο? Λυπάμαι αλλά το θεωρώ κι εγω απαράδεκτο. Στο κάτω κάτω όλα παίκτηκαν στο θέμα μου, εμένα ο κρίνο δεν με προσβαλε σε τίποτα οποτε μου φαινεται αδιανοητο το οτι αποκλειστηκε. Εκτος και αν υπήρξαν πραγματα που δεν ξέρουμε.
Όμως το να δηλώνεται ευθέως ότι δε μας νοιάζει αν προσβάλλονται άλλοι και μάλιστα άδικα - αρκεί να μην είμαστε εμείς - δείχνει και κάτι άλλο. Που ουδεμία σχέση έχει με το \'αλληλό\' της υποστήριξης και της βοήθειας. Το σήμα κατατεθέν του χώρου εδώ δηλάδή. Όπως έλεγαν και οι τρεις σωματοφύλακες μάλλον.
\'Όλοι για έναν και ο καθένας για... την πάρτη του...\'
22-07-2010, 19:14 #69
θα σου θυμίσω!
κάποιοι ευχήθηκαν ανήκουστα πράγματα σε άλλους...
για μένα απαράδεκτο και λόγος για μπαν.
άλλοι έχουν εκφράσει τη συμφωνία τους για εξωφρενικές ενέργειες ανθρώπων.
φόρουμ ψυχολογίας είναι εδώ , όχι φόρουμ ακραίων πεποιθήσεων.
αυτά μπορούν να ειπωθούν μόνο σε εξειδικευμένα φόρουμ.
και άλοι περιγελούν με ακραίο τρόπο ανθρώπους για τις απόψεις τους.
αυτά...
δεν μίλησα καθόλου για προσωπικές συζητήσεις , παρά μόνο για τις δημόσιες.http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 19:15 #70
Λυπάμαι που το λεω, αλλα ετσι θα έπρεπε να εχω διαγράψει ολους τους ανθρώπους που με εχουν προσβάλλει στη ζωή μου!
Επιλεγουμε να διαβάζουμε ή να μην διαβάζουμε τα μηνυματα που στέλνει ενα μελος, να απαντάμε ή να αδιαφορούμε. Λυπάμαι που το λεω αλλα στις προσβολες που εκανε ο κρινο, οταν και αν εκανε, εβρισκε συνεργάτες. ΤΟυ δίναμε τροφή και απαντουσε.
Θεωρω άδικο τον αποκλεισμό του, επρεπε να γινει συσταση πρώτα, και στο κάτω κατω για αυτο υπάρχουν τα φορουμ για να πει ο καθενας την άποψη του.
Και χωρίς να βρίζω κανέναν ή να διαστρεβλώνω τίποτα. Την άποψή μου έλεγα. Με βάση τη γνώση μου, την αντίληψή μου και τον τρόπο σκέψης μου. Αυτά διαγράφτηκαν λοιπόν, μιας και τις ύβρεις και τις προσβολές δε τις συνηθίζω...
22-07-2010, 19:15 #71
Παρακολουθω την ψιλη κουβεντα που εχετε στησει για την αφεντια μου
(ευχαριστω για αυτο :P)
αλλα οταν δεν εχεις την δυνατοτητα να απαντησεις κατανταει ενοχλητικο.
Και δυστυχως εγω δεν εχω την ευχερια της weird να επανερχομαι κατα καιρους,
οπως δεν ειναι του στυλ μου να φτιαχνω πλαστα login.
Οποτε θελω να κανω λιγα πραγματα σαφες:
1. Μου ειναι αδιαφορη κατασταση οτι εχω αποκλειστει η και η πιθανοτητα να διαγραφω στο μελλον.
Αυτο σημαινει οτι σε καθε περιπτωση ο krino ειναι αυτος που ειναι και δεν σκοπευει να αλλαξει για κανενα.
Αν αλλαζα πολυ απλα θα επρεπε να αλλαξω χαρακτηρα, αποψεις, σταση ζωης κλπ κλπ....
Σορρυ μου αρεσω ετσι οπως ειμαι, και ειτε διαγραφω ειτε οχι,
τα κειμενα μου θα συνεχισουν εσαει να ειναι οπως και την πρωτη ημερα, ειτε σε ιντερνετικα φορα, ειτε στα φορα της ζωης.
2. Αισθανομαι περηφανος για την μεχρι πορεια μου στο φορουμ και δεν εχω να απολογηθω σε τιποτα και για κανενα.
Ουτε σε μελος (πλην της mstroumf στην οποια εχω καταθεσει την συγνωμη μου)
αλλα πολυ περισσοτερο σε αυτους που ασκουν την εξουσια πατωντας τα κουμπακια νευριασμενοι, απο την παρτη μου.
Στην εξουσια παντα εβγαζα την γλωσσα και αυτο θα συνεχισω να κανω ιδιως οταν νιωθω οτι η αξιοπρεπεια μου τιθεται
υπο αμφιβολια.
Μπορει να διαγραφω απο το φορουμ, αλλα την αξιοπρεπεια μου δεν μπορει να την διαγραψει κανενας admin.
3. Σε καθε περιπτωση, ειναι ξεκαθαρο οτι το ρευμα του σερβερ δεν το πληρωνω εγω
(εγω ισως να ανεβαζα λιγο το κασε απο τις διαφημησεις, αλλα και αυτο τι να μας πει??)
οποτε κανεις δεν εχει δικαιωμα να αμφισβητει τετοιες αποφασεις, να απαξιωνει η να λοιδωρει ναι, αλλα μεχρι εκει.
4. Τελος, ο αποκλεισμος μου φερνει και ενα θετικο αποτελεσμα:
Καταφερε να βγαλει τον admin απο την αδρανεια και να δειξει προς τα που θελει να γυρει η πλαστιγγα.
Δεν εχει σημασια προς τα που εγειρε, αρκει που επεσε προς τα καπου το βαρος,
γιατι εδω και δυο χρονια αυτη η παλατζα ηταν κουραστικη για ολους.
Θα προτεινα να σταματησετε τους σχολιασμους γιατι δεν οδηγουν πουθενα.
Απολογουμε για το δευτερο login μιας και δεν ειναι του ηθους μου,
και μπορει να διαγραφει οπως και το κανονικο μου.
Σημασια εχει το βραδια να κοιμασαι ησυχος, και εγω χθες το βραδυ ειλικρινα αισθανομουν πολυ ομορφα
με ολες αυτες τις εξελιξεις.
Σε οποια αλλη υποθεση οπου θα εκανα την παπια, θα ειχα κατι να με ενοχλει.....
Καληνυχτα
22-07-2010, 19:17 #72
TheYellowLemonTree , πότε πρόλαβες ήθελα να ξέρω από τις 7/7/10 να κάνεις τέτοιο τσεκάρισμα ?
http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 19:20 #73
\'... Γενικά στο φορουμ δεν κοιτάμε να ανταλλαξουμε απόψεις αλλά να επιβάλλουμε αποψεις, δυστυχώς. Και το κάνουμε όλοι, οχι μόνο ο Κρίνο...\'
Λυπάμαι, αλλά δε το κάνουν όλοι. Νάτος και ο πληθυντικούλης, λολ! Τόσο δύσκολο τελικά να μιλάει κανείς υπεύθυνα και μόνο για τον εαυτό του. Πάω πάσο ξανά. Ελπίζω να σε προλάβω και να μη πεις ότι σε ειρωνεύομαι. Είναι της μοδός να λέγεται όταν κάποιος απλά διαφωνεί μαζί μας. Εγώ δε πάω με τη μόδα πάντως, την άποψή μου καταθέτω.
22-07-2010, 19:26 #74
\'... Το σαϊτ αφορα την ψυχολογια οχι την ψυχοπαθολογια , ολοι πρεπει να σκεφτονται διπλα λοιπον πριν προσβαλλουν τον αλλο που μπορει να ειναι εξαιρετικα ευαισθητος , να σκεφτονται διπλα τι γραφουν και οχι το αντιθετο να προστατευουμε τον υβριστη...\'
Ορθόν. Προστατεύεται ο υβριστής - και όχι μόνο - απ\' όσους δε θέλουν να δουν ή και δε μπορούν, που κάνει όσα ανέφερα παραπάνω - η γνώμη μου πάντα - και κατ\' αυτόν τον τρόπο... βοηθιέται απ\' το σάίτ. Μάλιστα. Καυστικό χιούμορ ή και σχήμα οξύμωρον, λολ!
22-07-2010, 19:29 #75
Originally posted by katatonia
Τεσπα, το σαιτ αφορά την ψυχολογία, θα ήταν άσχημο να πηγαίνεις σε ψυχολόγο και να σε πετάει ετσι έξω.
οπως επισης θα ηταν ασχημο να καθεται καποιος εξω απο την πορτα του ψυχολου και να προιδεαζει τον εκαστοτε επισκεπτη με ιδεες του τυπου \"μη πας,πεταμενα λεφτα\" , \"οι ψυχολογοι ειναι καραγκιοζηδες\" , \"δε μπορουν να σου προσφερουν τιποτα οι τσαρλατανοι και το μονο που θελουν ειναι τα λεφτα σου\" ......
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....