Results 76 to 90 of 196
Thread: Αποκλεισμός μέλους (krino)
-
22-07-2010, 19:31 #76
Originally posted by katatonia
τεσπα καλυτερα να μην συνεχιστει το τοπικ καθως το μελος δε μπορει να υπερασπισει τον εαυτο του
- 22-07-2010, 19:36 #77
Originally posted by γιώτα2
Το ότι ο άνθρωπος είχε γίνει επικίνδυνος δεν το λέει κανείς.Και ποιός είναι ο κρίνο και ο κάθε κρίνο που θα επιβάλλει τα θέλω του;Ο Νίκος τι ρόλο παίζει;αφού του έσβησε την υπογραφή γιατί την επανέφερε;
Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή αλλά εδώ υπάρχουν άτομα ευάλωτα τα οποία αρκετά εκμεταλεύτηκε.Υπάρχουν και όρια τα οποία είχε ξεπεράσει προ πολλού....
22-07-2010, 19:40 #78
Originally posted by Lou!..
προσβολες ειχε φαει κ ο κρινος πολλες απο αλλα μελη. τωρα το ποιος εφταιγε περισσοτερο κ ποιος λιγοτερο, ειναι λιγο δυσκολο να εξακριβωθει (σε περιπτωση που το να βρουμε τον ενοχο ειναι μειζον ζητημα). αλλα πολλα μελη που στηλιτευαν τη συμπεριφορα του κρινου, τη στηλιτευαν εφαρμοζοντας ακριβως την ιδια συμπεριφορα που στηλιτευαν! ε, τουλαχιστον αν καποιος θελει να στηλιτευσει το υβριζειν, ας το κανει χρησιμοποιωντας κοσμια γλωσσα!
Παίζει και η υστεροφημία, αλίμονο. Πρωτεία για το τίποτα αλλιώς...
22-07-2010, 19:40 #79
κρίνο, ξεκουράσου...
ασχολήσου με το γατούλη κι εσύ!http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 19:43 #80
Originally posted by γιώτα2
στο τέλος θα τον αγιοποιήσουμε....πέρα απο την πλάκα ήταν πασιφανές τι ζητούσε ο \"κύριος\" απο το φόρουμ.......
22-07-2010, 19:44 #81
Originally posted by TheYellowLemonTree
Originally posted by katatonia
Originally posted by frei
Τεσπα, το σαιτ αφορά την ψυχολογία, θα ήταν άσχημο να πηγαίνεις σε ψυχολόγο και να σε πετάει ετσι έξω.
οπως επισης θα ηταν ασχημο να καθεται καποιος εξω απο την πορτα του ψυχολου και να προιδεαζει τον εκαστοτε επισκεπτη με ιδεες του τυπου \"μη πας,πεταμενα λεφτα\" , \"οι ψυχολογοι ειναι καραγκιοζηδες\" , \"δε μπορουν να σου προσφερουν τιποτα οι τσαρλατανοι και το μονο που θελουν ειναι τα λεφτα σου\" ......
και δεν ανοιξα εγω το τοπικ
22-07-2010, 19:45 #82
\'... φιλικά και γλυκά το λέω : ο <αποκλεισμένος> δεν έλειπε απο πουθενά!...\'
Ωραίο λογοπαίγνιον!... κάτι σα να λέμε \'οι αποκλεισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ\' ένα πράμα;......
22-07-2010, 19:50 #83
\'... Οι προσβολες που δεχοταν ηταν γιατι φαινεται δεν ειναι καλοι \"χριστιανοι\" να γυρνανε και το αλλο μαγουλο στην φαπα , αλλα δινουν φαπες και οι αλλοι.
Καπως ετσι δουλευουν τα πραγματα...\'
Όχι μόνο προσβολές Κηπ. Κυρίως υπήρχε θέμα με τεκμηριωμένη και ορθά αντικειμενική κριτική. Και πασιφανή φυσικά. Αυτά πάντα ενοχλούν περισσότερο από τις ύβρεις και τις προσβολές.
22-07-2010, 20:07 #84
Originally posted by arktos
TheYellowLemonTree , πότε πρόλαβες ήθελα να ξέρω από τις 7/7/10 να κάνεις τέτοιο τσεκάρισμα ?
Άστοχη ερώτησης. Τί να σας πω... διαβάστε την Αλομπάρ που ζήτησε από μόνη της τη διαγραφή της...
22-07-2010, 20:13 #85
Originally posted by TheYellowLemonTree
TheYellowLemonTree , πότε πρόλαβες ήθελα να ξέρω από τις 7/7/10 να κάνεις τέτοιο τσεκάρισμα ?
Άστοχη ερώτησης. Τί να σας πω... διαβάστε την Αλομπάρ που ζήτησε από μόνη της τη διαγραφή της...
εσύ είσαι , βρε άτιμο ?
πού να ξέρω....
είπα κι εγώ....http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 20:27 #86
ρεμ, δεν είναι απαραίτητο να βρίσεις για να δώσεις αφορμές...
Originally posted by Θεοφανία
<<Όσο για τον αντμιν, μη νομίζεις, ψιλβολεύεται με τον κρίνο. Που θα βρει τέτοιο χρόνιο κόλλημα να σπρώχνει τα θέματα, να ασχολείται με όλα τα μέλη, να τρέχουν οι σελίδες να πέφτουν οι διαφημίσεις?
Το κακό είναι πως κάποιοι πληρώνονται γι αυτό.
Κάτι σαν την πόντια ******* ένα πράγμα.>>
κι εδώ η θεοφανία θίγει το νίκο και το φόρουμ, μηπως το να επαναλαμβάνεται ένα τέτοιο μην ήταν ο λόγος.
κι εννοώ με τα δεκάδες ποστ του κρίνο.
με αυτό που λέω , δεν θέλω να κατηγορήσω τη θεοφανία, γιατί είναι η γνώμη της.
θα μπορούσα να το πω κι εγώ.
( αν και αυτή η πόντια ******* δεν ξέρω τί έκανε)
Απο κει και πέρα, ο λόγος που αποκλειστηκε ο κρινο ήταν ΚΑΘΑΡΑ επειδή έγραψε τον αντμιν στα @@του λες και το φόρουμ είναι τσιφλίκι του.
Για άλλη μια φορά βλέπετε όλοι το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος!
Το ότι ο άνθρωπος μας ανέχεται δεν σημαίνει πως θα αρχίσουμε να τον @@@με.
Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε αυτό?
22-07-2010, 20:47 #87
θεοφανία, τί εννοείς λέγοντας πως δεν βλέπουμε ΟΛΟΙ το δάσος και βλέπουμε το δέντρο ?
http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 20:53 #88
θεοφανία, τί εννοείς λέγοντας πως δεν βλέπουμε ΟΛΟΙ το δάσος και βλέπουμε το δέντρο ?
Εννοει φυσικα οτι αναλωνοσαστε γιστι εφαγε μπαν ο κρινο για το συγκεκριμενο νημα.
Δεν το εφαγε για το συγκεκριμενο αλλα για την συνολικη \"διαγωγη του\" τους τελευταιους μηνες τουλαχιστον , απλως καποτε ξεχειλιζει το ποτηρι.
Δεν ειναι ενα νημα για να το δαχτυλοδειξεις αλλα παρα μα παρα πολλα.
Οπως εγινε και με το τελευταιο μπαν του πανου ή της πανικουλας...δεν ηταν ενα νημα αλλα παρα πολλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-07-2010, 21:05 #89
Originally posted by keep_walking
Εννοει φυσικα οτι αναλωνοσαστε γιστι εφαγε μπαν ο κρινο για το συγκεκριμενο νημα.
Δεν το εφαγε για το συγκεκριμενο αλλα για την συνολικη \"διαγωγη του\" τους τελευταιους μηνες τουλαχιστον , απλως καποτε ξεχειλιζει το ποτηρι.
Δεν ειναι ενα νημα για να το δαχτυλοδειξεις αλλα παρα μα παρα πολλα.
Οπως εγινε και με το τελευταιο μπαν του πανου ή της πανικουλας...δεν ηταν ενα νημα αλλα παρα πολλα.
κηπ, άλλαξες όνομα ? :P
η πρώτη μου ερώτση ήταν γιατί έφαγε μπαν ?
ύστερα νομίζω πως μίλησα γενικά.
αναφέρθηκα και σε άλλα μέλη.
δεν κοιτάζω το δέντρο.
κοιτάζω το δάσος και γύρω από αυτό...
και στην τελική αυτό το θέμα μπορεί να γίνει αφορμή να πούμε περισσότερα πράγματα για τα μπαν.
δεν νομίζω πως υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε για τον κρίνο.http://www.mazi.org.gr/
22-07-2010, 21:21 #90
Θερμή παράκληση,
αν θέλετε να συζητήσετε για τους αποκλεισμούς, οκ.
Ομως συζητήσεις ή επιθέσεις προς ένα μέλος που ως αποκλεισμένο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, παρακαλώ να λείπουν.
Σε ότι αφορά τον αποκλεισμό και όσους τυχόν έχουν απορίες, αιτία ήταν μια συνολικότερη στάση και αφορμή η υπογραφή που ενώ διαγράφηκε, επέστρεψε κι αυτό έγινε κανά 2 φορές και από ότι βλέπω, και τώρα ξανα έγινε.
Τέτοια παιχνιδάκια (που γινονται στην πλάτη των τεχνολογικών αδυναμιών αυτού του φόρουμ) ούτε μου αρέσουν κι ούτε θα τα παίξω με κανέναν.
Τέλος από μένα.
ΥΓ. Στα σχετικά 3-4 u2u που κατέφθασαν, δεν έχω να αποκριθώ κάτι διαφορετικό από αυτά που γράφω εδώ.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία