Αποκλεισμός μέλους (krino) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 196
    Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    Originally posted by Remedy
    Eιμαι εδω γραμμενη απο αρχες μαιου αν θυμαμαι καλα..σε καποια δικα μου θεματα προσωπικα εχω βοηθηθει δεν μπορω να πω..οσο περνουσε ο καιρος εδω στο φορουμ,γνωριζα και τα μελη,ειτε απο απαντησεις τους,ειτε απο μσν..το γνωριζα παντα εντος εισαγωγικων..
    με τον κρινο εχω διαφωνησει απειρες φορες κ του τα εχω πει..τον εχω θεωρησει σιχαμενο,ειρωνικο,ασχετο με το ολο θεμα εδω..ειρωνικοι ομως και ασχετοι ειναι οι μισοι απο εδω..μπορει κ εγω!
    ο αντμιν εκανε εναν επιλεκτικο αποκλεισμο κατα την γνωμη μου..μαλλον δεν πολυασχολειται με το φορουμ γενικοτερα..γιατι αφου αποφασισε να αποκλεισει τον κρινο,τοτε θα πρεπει να αποκλεισει κ το 80% των μελων του φορουμ..ακομα κ την δεσποινις ετων 29 κ τα ψιλα μαζι!
    ζητω δημοσια να μην υπαρχω σε αυτο το φορουμ..δηλαδη να με διαγραψει ο αντμιν,ελπιζω να γινει συντομα..δεν γουσταρω να υπαρχω εδω..ειμαι πολυ μικρη κ πολυ χαζη για τοσο \"εξυπνους\" ανθρωπους.
    αυτα ειχα να πω..τωρα λιθοβολιστε με την ησυχια σας..
    αντμιν θελω το γρηγοροτερο να με διαγραψεις,δεν ειναι ο επικηδειος που διαβαζεις απο ολες,το εννοω!
    καλη δυναμη σε ολους.
    και τι ειναι ο αντμιν?
    το παιδι για ολες τις δουλειες?
    δηλαδη αν δεν σε διαγραψει ο αντμιν, θα παραπονιεσαι οτι σε κραταει παρα την θεληση σου?
    αν κρινεις οτι δεν θελεις να υπαρχεις πια σε αυτον τον χωρο, το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου ειναι να φυγεις.

σε ποιο μελος αναφερεσαι δωρα?
    δεν εχω δει κανενα νικ εδω μεσα που να λεγεται \"29 και κατι ψιλα\"....
    μηπως εχεις μπλεξει ΚΑΙ ΕΣΥ, τις πληροφοριες που συλλεγεις για τους αλλους με διαφορους τροπους, με την συζητηση εδω μεσα?
    αν τα εμπλεξες να τα ξεμπλεξεις αμεσα κι αν αναφερθεις σε στοιχεια ταυτοτητας οποιουδηποτε ΞΑΝΑ, η συζητηση αυτη θα συνεχισει οπως της αξιζει κι εκει που πρεπει
    αντεληφθης?
    εληφθη και αντεληφθη!κ εσυ να μην υποδεικνυεις!εληφθη?over!
    οχι, δωρα αγχος
    τις ποινικα κολασιμες πραξεις θα τις υποδεικνυω, για να μη γκρινιαζεις μετα οτι δεν ξερεις απο που σου ηρθε...
    πεσμου καλη μου ποιο ονομα ανεφερα??οκ κουγια!ενσταση!
    δορα αγχος
    αναφερομαι σε προσωπικα δεδομενα,μην παιζεις την χαζη. νομιζω πως δεν εισαι.
    ειναι ακριβως το ιδιο σαν να αναφερεις ονοματα.
    και τωρα βαρεθηκα.
    οτι ειχα να σου πω, στο ειπα.
    αν συνεχισεις μονη σου τον εποικοδομητικο μονολογο, καλη συνεχεια...
    δεν μονολογησα ποτε μου..ισα ισα παντα ειχα εποικοδομητικους διαλογους..ευχομαι να μεινετε απλα εσεις οι γενια ιντιγκο που θα σωσετε το φορουμ..εμεις οι χαζες-χαζοι φευγουμε..δεν βαριεσαι!
    ρέιν, αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσεις. quote πάνω στο quote και γεμίζει η σελίδα.

Senior Member
    χαχα,άστα,αυτά ακριβώς είναι που βγάζουν μάτι claire.
    Τό\'πιασες.Δεν παίζεται αυτό το φαινόμενο \"quote-πυρήνας ατόμου με στιβάδες ηλεκτρονίων ολόγυρα\"λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Με διάθεση πρωινιάτικα να συζητήσω για τους αποκλεισμούς μελών να θυμίσω από εδώ http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6237&page=7 αυτό.
    Originally posted by keep_walking
    Originally posted by NikosD.
    Γουιρντ, επικοινωνήσαμε ήδη, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε.
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
    Προς όλους: υποδείξτε μου παρακαλώ συγκεκριμένα τι θα έπρεπε να γίνει στα δρώμενα των τελευταίων ημερών.
    Κλειδώθηκε ενδεικτικά, πριν 3 ημέρες ένα θέμα. Ξεφύτρωσαν άλλα 3-4. Να κλειδωθούν και αυτά και όσα άλλα ξεφυτρώσουν? Θα είναι αυτό για όλους προστασία ή για κάποιους θα είναι λογοκρισία του θυμού, των συγκρούσεων, της απογοήτευσης και των άλλων συναισθημάτων και απόψεων που δεν πρόλαβαν να εκφραστούν?
    Τα μισά μέλη ενοχλήθηκαν από την σάτυρα του Πετράν. Να διαγραφεί το σχόλιο του Πετράν?
    Θα ήταν αυτό προστασία του φόρουμ?
    Μήπως να διαγραφεί ο Πετράν για να ησυχάσουμε από την \'ενοχλητική\' του παρουσία? Θα έλυνε αυτό το πρόβλημα?
    Μήπως να διαγραφούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, Πετράν, Γουιρντ και όποιοι άλλοι? Θα έφερνε αυτό ηρεμία στο φόρουμ?

Για μένα, όλη αυτή η ιστορία, κινείται σε μια γκρίζα ζώνη και όταν αντιλαμβάνομαι κάτι με αυτό τον τρόπο, προτιμώ να μην κάνω παρά να κάνω.
    Οσοι αντιλαμβάνονται την ιστορία με τρόπο ξεκάθαρο, ας υποδείξουν εξίσου ξεκάθαρα και συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι λόγια του αέρα. Συμφωνείστε ή έστω πλειοψηφίστε και ενημερώστε πως θα είναι βοηθητικό να γίνεται η διαχείριση αυτού του φόρουμ ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
    Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
    Αλλωστε ακομα και εμεις που νομιζουμε τα ξερουμε ολα ειμαστε εντελως υποκειμενικοι...βλεπεις μερικοι λενε οτι φταιει ο ταδε...αλλοι λενε οτι φταιει ο ταδε.
    Αρα τι?
    Εαν ειμασταν εμεις administrator εννοω.
    Εγω τα εχω με το κρινο γιατι εχω βαρεθει να ξεπεταγεται σε καθε νημα και να με προσβαλλει αλλα οκ ειμαι διαθετειμενος να πιω αυτο το κωνιο-κρινο αλλα ας συνεχισουμε ως εχει.
    Βεβαια παντα θα χρειαζεται η επεμβαση σε ορισμενες περιπτωσεις.
    Αυτα απο μενα.
    Γιατί συγκεκριμένα αυτό το πόστ και όχι κάποιο άλλο?
    (Καταρχήν να πώ ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι συγκεκριμένα είχε γίνει σε μία περίοδο που δεν ήμουν ενεργός.)
    Επαναφέρω αυτό το ποστ λοιπόν με την ερώτηση του Δον και την απάντηση του keep επειδή
    α) το ερώτημα του Δον που τόνισα με μπολντ (αν αλλάξεις το όνομα) ισχύει και σήμερα και θα ισχύει και αύριο.
    β) μέσα από αυτό το πόστ φαίνεται το λάθος που αναφέρω στο αρχικό μου μύνημα αυτού του θέματος.
    Δεν λύνεται το θέμα των προσωπικών διαμαχών μεταξύ μελών με διαγραφές και αποκλεισμούς (νομίζω προσωπικά εγώ)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by justme
    Από την άλλη βλέπω την υπογραφή του. ΚΑι βλέπω και το μύνημα που γράφτηκε. Το θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό απέναντί του. Φανταζόμενος ότι κάτι τέτοιο θα απευθυνόταν προς εμένα οργίζομαι που δεν βλέπω έστω μία προειδοποίηση στο μέλος που το έγραψε.
    justme....δεν ξέρω πόσο καιρό είσαι στο φόρουμ, αλλά αν είσαι καιρό, δεν θα έπρεπε ούτε για πλάκα να γράφεις κάτι τέτοιο. Έχω φάει άπειρες προσβολές από τον κρίνο που άμα τις μαζέψω γεμίζω εγκυκλοπαίδεια. ΚΑι φυσικά όχι μόνο εγώ αλλά πάρα πολλοί εδώ μέσα.

Τεσπά, σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω πως ο κρίνο αποκλείστηκε για οτιδήποτε άλλο, εκτός από το ότι του έσβησε ο αντμιν ένα μνμ και εκείνος το επανέφερε.
    Είναι σα να μπει κάποιος στο σπίτι σου να του πεις πως απαγορεύεται το κάπνισμα και εκείνος να σου ανάψει ένα πούρο δυο μέτρα. Και η ανοχή όπως φάνηκε είχε τα όρια της.

Πι.ες. Πάντως ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε καλύτερα: ο κρίνο δεν διαγράφηκε, αποκλείστηκε. Δεν ξέρω για πόσες μέρες, αλλά ντοντ γουόρι, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι εδώ θα είναι.
    Θεοφανία είμαι καιρό, πολύ καιρό στο φόρουμ. Δεν ήμουν ενεργός για πολύ καιρό.
    Αλλά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ.
    Τα μέλη υποστηρίζονται μεταξύ τους όπως και πριν καιρό.
    Τα μέλη επίσης μαλώνουν μεταξύ τους όπως πριν καιρό
    Τα μέλη κάνους και μικρές παρεϊτσες αναπτύσοντας δικούς τους κώδικες που άλλα μέλη δεν πολυκαταλαβαίνουν

Υπάρχουν επίσης και μέλη που ανά 2άδες ή τριάδες έχουν κόντρες που εντείνονται ή ψιλοσβήνουν αλλά ποτέ δεν χάνονται. Αυτό το τελευταίο δέν έχει αρχή και τέλος. Ποιός είπε τι σε ποιόν. Ποιός ξεκίνησε. Ποιός είπε το πιό \"χοντρό\". Και ούτε και νόημα. Αν μπείς στην διαδικασία να προσβάλεις τότε άμεσα έχεις ξεκινήσει και την διαδικασία να σε προσβάλουν. Και δεν έχει τέλος και αρχή η θάλασσα.
    Οπότε δεν το λέω καθόλου για πλάκα ότι αυτό που έγραψες ήταν πολύ ενοχλητικό. Το λέω σαν προσωπική αισθητική του τι είναι πολύ \"χοντρό\".

αααα... και τελικά ο κρίνο αποκλείστηκε ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ (και όχι με αιτία) το ότι άλλαξε την υπογραφή του ενώ (προφανώς) είχε προειδοποιηθεί βν μη το κάνει.
    Μα άμα θέλεις να κάνεις κάτι δεν χρειάζεται να περιμένεις την κατάλληλη αφορμή για να το κάνεις ώστε να φαίνεται σωστή η πράξη σου. Το αίτιο που σε αναγκάζει να κάνεις κάτι πρέπει να είναι το σωστό. ΚΑι για να ακριβολογώ ούτε καν το αίτιο. Το αποτέλεσμα της πράξης σου πρέπει να είναι τέτοιο που να δικαιολογεί την κάθε πράξη μας.

Παρεπιπτώντος αν βάλω κάποιον μέσα στο σπίτι μου και του πω απαγορεύεται το κάπνισμα και μου ανάψει ένα πούρο 2 μέτρα δεν θα τον πετάξω έξω. Θα ανοίξω τα παράθυρα, θα βγώ στο μπαλκόνι, θα κάνω ότι μπορώ για να ξεβρομίσει το σπίτι μου όταν θα φύγει, αλλά έξω δεν θα τον πετάξω. Πές με έλληνα, πες με βλάκα, αλλά η φιλοξενία, ακόμα και όταν την καταχρώνται οι φιλοξενούμενοι, είναι αγαθό ανώτερο από τους δικούς μου κανόνες.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    Originally posted by frei
    Τι έγινε βρε παιδια???? Οντως αποκλείστηκε ο Κρίνο? Λυπάμαι αλλά το θεωρώ κι εγω απαράδεκτο. Στο κάτω κάτω όλα παίκτηκαν στο θέμα μου, εμένα ο κρίνο δεν με προσβαλε σε τίποτα οποτε μου φαινεται αδιανοητο το οτι αποκλειστηκε. Εκτος και αν υπήρξαν πραγματα που δεν ξέρουμε.
    Δε διαφωνώ ότι δεν είναι σημαντικό το να μη σε έχει προσβάλλει ποτέ κανείς εδώ μέσα και στη ζωή σου γενικότερα. Άλλωστε για να μας προσβάλλει κάποιος , αφήνουμε κι εμείς ανάλογο χώρο.
    Όμως το να δηλώνεται ευθέως ότι δε μας νοιάζει αν προσβάλλονται άλλοι και μάλιστα άδικα - αρκεί να μην είμαστε εμείς - δείχνει και κάτι άλλο. Που ουδεμία σχέση έχει με το \'αλληλό\' της υποστήριξης και της βοήθειας. Το σήμα κατατεθέν του χώρου εδώ δηλάδή. Όπως έλεγαν και οι τρεις σωματοφύλακες μάλλον.
    \'Όλοι για έναν και ο καθένας για... την πάρτη του...\'

Senior Member
    θα παραθεσω μια ενδιαφερουσα πληροφορια αν και τον κρινο δεν τον παω αλλα μεχρι να τον κατηγορησω απεχω πολυ ακομα λεμε λοιπον ολοι οτι ο κρινο δεν εχει αλλη δουλεια να κανει παρα ειναι ολη μερα εδω μεσα και γραφει αρχιζω λοιπον κρινο 6 χρονια 11400 μυνηματα Θεοφανία σε 2 χρονια και κατι ψιλα 4500 χιλιαδεσ μυνηματα αν ειχε τα χρονια του κρινο δηλαδη 6 θα ειχε 4500 σχεδον επι 3 13500 χιλιαδεσ μυνηματα η οσα ο κρινο RAW 1 χρονοσ παρα κατι 2000 μυνηματα αν ειχε εξι χρονια παρουσιασ θα ειχε 12000 μυνηματα keep walking σε 4 χρονια 8000 μυνηματα αν ειχε 6 θα ειχε 12000 μυνηματα και βρηκα και 2-3 ακομα αλλα να μην τουσ βαλω ολουσ οπωσ καταλαβαινετε υπαρχουν ομοιοτητεσ μεταξυ σασ δε χρειαζεται να μαλωνετε

Senior Member
    Ο χρήστης δε παίζει μόνος του στην αρένα. Μα αυτό είναι οφθαλμοφανές. Μίλησα και για τα... πρωτεία κάπου. Αλίμονο, αυτό που λέω δεν έχει σχέση με την ποσότητα μηνυμάτων που ενδεικτικά αναφέρεις για διάφορους χρήστες. Και δε με εκπλήσσει στο ελάχιστο ότι τέτοιοι τύποι βρίσκουν οπαδούς, προαπαθώντας να διαλέγουν ό,τι... απεχθάνονται.
    Δε μπορούν να ευδοκιμήσουν αλλιώς, να αναρριχηθούν και στην ουσία να... υπάρξουν. Γνωστό ανά τους αιώνες αυτό...

Senior Member
    Originally posted by pad
    θα παραθεσω μια ενδιαφερουσα πληροφορια αν και τον κρινο δεν τον παω αλλα μεχρι να τον κατηγορησω απεχω πολυ ακομα λεμε λοιπον ολοι οτι ο κρινο δεν εχει αλλη δουλεια να κανει παρα ειναι ολη μερα εδω μεσα και γραφει αρχιζω λοιπον κρινο 6 χρονια 11400 μυνηματα Θεοφανία σε 2 χρονια και κατι ψιλα 4500 χιλιαδεσ μυνηματα αν ειχε τα χρονια του κρινο δηλαδη 6 θα ειχε 4500 σχεδον επι 3 13500 χιλιαδεσ μυνηματα η οσα ο κρινο RAW 1 χρονοσ παρα κατι 2000 μυνηματα αν ειχε εξι χρονια παρουσιασ θα ειχε 12000 μυνηματα keep walking σε 4 χρονια 8000 μυνηματα αν ειχε 6 θα ειχε 12000 μυνηματα και βρηκα και 2-3 ακομα αλλα να μην τουσ βαλω ολουσ οπωσ καταλαβαινετε υπαρχουν ομοιοτητεσ μεταξυ σασ δε χρειαζεται να μαλωνετε
    Συγγνωμη αλλα ο κρινο το πρωτο καιρο δεν εγραφε απλως , ενω τωρα εγραφε 50-60 μηνυματα την ημερα.

Επισης το να συγκρινεις το τρολλαρισμα με τα μηνυματα πχ της RAW νομιζω ειναι τεραστια υπερβολη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Συγγνωμη αλλα ο κρινο το πρωτο καιρο δεν εγραφε απλως , ενω τωρα εγραφε 50-60 μηνυματα την ημερα.

Επισης το να συγκρινεις το τρολλαρισμα με τα μηνυματα πχ της RAW νομιζω ειναι τεραστια υπερβολη.
    Συγνώμη ρε Κηπ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο κατά του Κρίνου

Κάπου γράφεις ότι φταίει αυτός που έδωσε δικαιώματα και δεν φταίνε οι άλλοι

Συγνώμη τώρα που το θέτω επι προσωπικού στην πόλη σου φταίς εσύ που έδωσες δικαιώματα και καλά κάνανε και σου φερθήκαν έτσι?

Banned

κανένας δεν είναι τέλειος

αλάνθαστος

και πάνσοφος

Senior Member
    Originally posted by janet

Συγνώμη ρε Κηπ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο κατά του Κρίνου

Κάπου γράφεις ότι φταίει αυτός που έδωσε δικαιώματα και δεν φταίνε οι άλλοι

Συγνώμη τώρα που το θέτω επι προσωπικού στην πόλη σου φταίς εσύ που έδωσες δικαιώματα και καλά κάνανε και σου φερθήκαν έτσι?
    Τι σχεση εχει η πολη μου , η ασθενεια μου και το οτιδηποτε με το βρισιδι ανευ λογου και αιτιας προσωπικα σε μενα , σε αλλα μελη και με τις απειρες προσβολες που σκορπιζει δεξια και αριστερα και φυσικα το τρολλαρισμα δηλαδη την εκτροχιαση μεγαλου αριθμου θεματων.

Η πολη μου ειναι μια τυπικη επαρχιακη κουτσομπολιστικη πολη και το κουτσομπολιο εχει σχεση με ψυχικες παθησεις και οχι με την αναρμοστη συμπεριφορα μου που σαφως μπορω να αντεπεξερθω οταν δεν εχω γονατισει σπο την καταθλιψη ή οτιδηποτε και ριχνω τις ευθυνες αλλου.

Ακομα και στις χειροτερες μερες μου (τεσσερις φορες εχω υποτροπιασει τα τελευταια 10-11 χρονια λογω διακοπης φαρμακων ) δεν νομιζω να εχω προσβαλλει καποιον αναιτια μεσα στο φορουμ , περαν της ανταλλαγης αποψεων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Τι σχεση εχει η πολη μου , η ασθενεια μου και το οτιδηποτε με το βρισιδι ανευ λογου και αιτιας προσωπικα σε μενα , σε αλλα μελη και με τις απειρες προσβολες που σκορπιζει δεξια και αριστερα και φυσικα το τρολλαρισμα δηλαδη την εκτροχιαση μεγαλου αριθμου θεματων.
    Αυτά μόνο στον Κρίνο τα παρατήρησες δηλαδή?

Junior Member

δεν νομιζω να εχω προσβαλλει καποιον αναιτια μεσα στο φορουμ , περαν της ανταλλαγης αποψεων.

αυτο ειναι δικη σου αποψη και δεν χρειαζεται να ξανανοιξει αυτη η κουβεντα.
    Φυσικα και εχεις προσβαλει, πανω απο ολα το φορουμ ολοκληρο, με τις γνωστες υποθεσεις σου.

Αλλα αυτο ειναι δικη μου θεση και πολυ απλα διαφωνουμε.

ΥΓ δεν χρειαζεται να σου πω ποιος ειμαι ε?

Banned

Η πολη μου ειναι μια τυπικη επαρχιακη κουτσομπολιστικη πολη και το κουτσομπολιο εχει σχεση με ψυχικες παθησεις και οχι με την αναρμοστη συμπεριφορα μου που σαφως μπορω να αντεπεξερθω οταν δεν εχω γονατισει σπο την καταθλιψη ή οτιδηποτε και ριχνω τις ευθυνες αλλου.

Ακομα και στις χειροτερες μερες μου (τεσσερις φορες εχω υποτροπιασει τα τελευταια 10-11 χρονια λογω διακοπης φαρμακων ) δεν νομιζω να εχω προσβαλλει καποιον αναιτια μεσα στο φορουμ , περαν της ανταλλαγης αποψεων.
    Δεν νομίζω ότι ο Κρίνο έχει κάνει μόνο αυτά που αναφέρεις πιο πάνω τα οποία κατα εσένα μπορεί να είναι \"τραγικά\" πράγματα. Έχει κάνει και κάλα έχει δώσει πολύ σωστές συμβουλές και έχει βοηθήσει!

Και τι σχέση η αρρωστιά σου μην νομίζεις όλοι είμαστε λιγο .. \"άρρωστοι\" γι αυτό κάνουμε και όλα αυτά που ανέφερες πιο πάνω!

Senior Member
    Originally posted by begood

δεν νομιζω να εχω προσβαλλει καποιον αναιτια μεσα στο φορουμ , περαν της ανταλλαγης αποψεων.

αυτο ειναι δικη σου αποψη και δεν χρειαζεται να ξανανοιξει αυτη η κουβεντα.
    Φυσικα και εχεις προσβαλει, πανω απο ολα το φορουμ ολοκληρο, με τις γνωστες υποθεσεις σου.

Αλλα αυτο ειναι δικη μου θεση και πολυ απλα διαφωνουμε.

ΥΓ δεν χρειαζεται να σου πω ποιος ειμαι ε?
    Οχι δεν εχω προσβαλλει.

Υ.Γ. το ηξερα απο χθες γιατι ηταν ταιριαστο nickname...συμφωνα με σενα.

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast