Αποκλεισμός μέλους (krino) - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 196
    Banned
    Originally posted by TheYellowLemonTree

Αν γενικότερα θέλεις να μαθαίνεις πράματα στη ζωή σου, καλό θα είναι να ψάχνεις μόνη σου και να φτάνεις στα συμπεράσματα σου. Θα περίμενες ποτέ να σου απαντήσω στο ερώτημά σου εδώ ας πούμε; Τη γνώμη μου την είπα και πριν πως την έχω βγάλει, και προτιμώ να βασίζομαι στη δική μου αντίληψη γενικότερα. Έτσι συνηθίζω για μένα.
    Επομένως δεν έχω να σου δώσω απάντηση, και δε με αφορά και το πώς ο καθένας επιθυμεί να αυτοχαρακτηρίζεται...
    Βρε κοπελιά, τι θες να πεις ότι ο Κρίνο είναι monster?

Δεν το πιστεύω αυτό για κανέναν

Δεν συμφωνώ με τις \" παρτούζες \" που λεει οτι κάνει!!Δικαίωμα του όμως

μήπως είσαι ρατσίστρια με αυτούς που κάνουν παρτούζες?

βασικά με αυτά που λες όμως θα με κάνεις να μαλώσω για τον Κρίνο και δεν θέλω καθόλου δεν νομίζω ότι θα το έκανε αυτός αυτό για μένα και δεν θέλω να το κάνω και γώ για αυτόνα

γι αυτό STOP

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΠ

Senior Member
    Να σου πω ρε καλή μου Τζάνετ, επειδή εσύ έχεις όρεξη μάλλον. Πίστευε ό,τι θέλεις και βγάζε ό,τι συμπέρασμα θέλεις. Καλύτερα τώρα; Είναι δικαίωμά σου και σταμάτα να θες ντε και καλά να σου απαντηθούν οι ερωτήσεις σου, ναι; Τη δική μου γνώμη λέω, δε με νοιάζει τί θα την κάνεις. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το τί κάνει και δε κάνει ο καθένας τώρα; Ασχολήσου εσύ ρε Τζάνετ αν έχεις τόσο καημό, τί να σου πω.
    Το αν εσύ επηρεάζεσαι απ\' τις απόψεις των άλλων, είναι δικό σου κομμάτι και όχι δικό μου. Μερσί.

Banned
    δεν εχω ερωτησεις πανέξυπνη μου τις έλυσες όλες μου τις απορίες

Banned
    Να σου πω ρε καλή μου Τζάνετ, επειδή εσύ έχεις όρεξη μάλλον. Πίστευε ό,τι θέλεις και βγάζε ό,τι συμπέρασμα θέλεις. Καλύτερα τώρα; Είναι δικαίωμά σου και σταμάτα να θες ντε και καλά να σου απαντηθούν οι ερωτήσεις σου, ναι; Τη δική μου γνώμη λέω, δε με νοιάζει τί θα την κάνεις. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το τί κάνει και δε κάνει ο καθένας τώρα; Ασχολήσου εσύ ρε Τζάνετ αν έχεις τόσο καημό, τί να σου πω.
    Το αν εσύ επηρεάζεσαι απ\' τις απόψεις των άλλων, είναι δικό σου κομμάτι και όχι δικό μου. Μερσί.

λολ

Senior Member
    Mόνο σε αυτό και το δεύτερο thread υπάρχουν 300 μηνύματα.
    Έτσι θα γράψω και εγώ ένα δικό μου και όποιος το διαβάσει. Προσωπικά μόνο μια ματιά έριξα στα προηγούμενα μηνύματα.

Πρώτα, απ\' όλα υπάρχει αυτό το site. Έχει αναρωτηθεί κανείς το λόγο της ύπαρξής του; Κάποιοι θα πουν για βοήθεια στα άτομα. Εντάξει, και εγώ θα ρωτήσω γιατί κάποιος να αφιερώσει χρόνο, κόπο, χρήματα για να φτιάξει αυτό το site ώστε εσύ και εγώ να κάνουμε το δικό μας; Έτσι, η πρώτη απάντηση \"για βοήθεια των ατόμων\" δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα. Εξαρτάται από τη σκέψη των δημιουργών του. Ένα είναι σίγουρο, δεν είναι κάποιοι πλούσιοι, με άπειρο χρόνο που θέλησαν να διαθέσουν άπλετα αυτά τα αγαθά τους για το κοινό καλό. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν διαφημίσεις. Έτσι σιγά-σιγά απαντούνται κάποια ερωτήματα.

Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει κάτι ενδιάμεσα, π.χ. οι κάτοχοι αυτού του forum, θέλουν και να κερδίσουν κάτι από αυτό και επίσης να βοηθήσουν άτομα. Είναι υποθετική η κρίση αυτή, γιατί φαντάζομαι κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αλλά ίσως είναι κοντά στην αλήθεια.

Πάμε τώρα, σε μεγαλύτερο βάθος. Υπάρχουν τρεις επιλογές για τους κατόχους του forum:
    1.. να το αφήνουν αρκετά στην τύχη του, και απλά να αποκομίζουν όσα κέρδη γίνεται (τα κέρδη φυσικά δεν είναι πάντα χρήματα).
    2.. να το περιποιούνται κάπως (νομίζω οτι αυτό συμβαίνει την παρούσα στιγμή).
    3.. να το περιποιούνται πολύ.

Στην δεύτερη και στην τρίτη περίπτωση πάλι υπάρχουν επιλογές. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να είναι 100% προσανατολισμένο στην βοήθεια των ατόμων, έστω κι αν αυτό θα σημαίνει μειώση της κινητικότητας του forum. Mπορεί όμως να είναι 100% προσανατολισμένο στο κέρδος και η κινητικότητα θα πρέπει να είναι υψηλή. Μεταξύ αυτών των δύο ακραίων καταστάσεων υπάρχει όλη η κλίμακα από το 0% ως το 100%. Πάλι είναι μια απάντηση που κανείς πιστεύω δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Σωστά;

Τα έχει σκεφτεί κανείς αυτά;
    .

Senior Member
    Originally posted by John11
    Mόνο σε αυτό και το δεύτερο thread υπάρχουν 300 μηνύματα.
    Έτσι θα γράψω και εγώ ένα δικό μου και όποιος το διαβάσει. Προσωπικά μόνο μια ματιά έριξα στα προηγούμενα μηνύματα.

Πρώτα, απ\' όλα υπάρχει αυτό το site. Έχει αναρωτηθεί κανείς το λόγο της ύπαρξής του; Κάποιοι θα πουν για βοήθεια στα άτομα. Εντάξει, και εγώ θα ρωτήσω γιατί κάποιος να αφιερώσει χρόνο, κόπο, χρήματα για να φτιάξει αυτό το site ώστε εσύ και εγώ να κάνουμε το δικό μας; Έτσι, η πρώτη απάντηση \"για βοήθεια των ατόμων\" δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα. Εξαρτάται από τη σκέψη των δημιουργών του. Ένα είναι σίγουρο, δεν είναι κάποιοι πλούσιοι, με άπειρο χρόνο που θέλησαν να διαθέσουν άπλετα αυτά τα αγαθά τους για το κοινό καλό. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν διαφημίσεις. Έτσι σιγά-σιγά απαντούνται κάποια ερωτήματα.

Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει κάτι ενδιάμεσα, π.χ. οι κάτοχοι αυτού του forum, θέλουν και να κερδίσουν κάτι από αυτό και επίσης να βοηθήσουν άτομα. Είναι υποθετική η κρίση αυτή, γιατί φαντάζομαι κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αλλά ίσως είναι κοντά στην αλήθεια.

Πάμε τώρα, σε μεγαλύτερο βάθος. Υπάρχουν τρεις επιλογές για τους κατόχους του forum:
    1.. να το αφήνουν αρκετά στην τύχη του, και απλά να αποκομίζουν όσα κέρδη γίνεται (τα κέρδη φυσικά δεν είναι πάντα χρήματα).
    2.. να το περιποιούνται κάπως (νομίζω οτι αυτό συμβαίνει την παρούσα στγμή).
    3.. να το περιποιούνται πολύ.

Στην δεύτερη και στην τρίτη περίπτωση πάλι υπάρχουν επιλογές. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να είναι 100% προσανατολισμένο στην βοήθεια των ατόμων, έστω κι αν αυτό θα σημαίνει μειώση της κινητικότητας του forum. Mπορεί όμως να είναι 100% προσανατολισμένο στο κέρδος και η κινητικότητα θα πρέπει να είναι υψηλή. Μεταξύ αυτών των δύο ακραίων καταστάσεων υπάρχει όλη η κλίμακα από το 0% ως το 100%. Πάλι είναι μια απάντηση που κανείς πιστεύω δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Σωστά;

Τα έχει σκεφτεί κανείς αυτά;
    .

Τι κέρδος να βγάζει μωρέ τώρα αυτό το φορουμ? Βγάζει πολλά λεφτά?

Senior Member
    Ανοίγω άλλο ένα θέμα. Η διαγραφή του μέλους Κρίνο.
    Προσωπικά μου φαίνεται σχεδόν ασήμαντο το να κουβεντιάζει κανείς τόσο πολύ για το αν είναι σωστή ή λάθος αυτή η διαγραφή. Η κουβέντα αυτή θα είναι περισσότερο θέμα εγωϊσμού παρά θα περιλαμβάνει την φυσική διάσταση των πραγμάτων. Αφού το μέλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανοίξει άλλο username (πράγμα που έγινε σαν Krin0) και να συνεχίζει η κατάσταση χωρίς διαφορές.

Πριν από καιρό είχα θέσει σαν θέμα τον Λιακόπ...ο, το γνωστό άτομο με την εκπομπή και τα βιβλία. Το θέμα διαγράφηκε από τον διαχειριστή γιατί υπάρχει όντως θέμα, με κάποια μήνυση σε άλλο site. Έτσι, ο διαχειριστής φοβούμενος το έσβησε.
    Στην αρχή με ενόχλησε λίγο, αλλά έτσι είναι. Όλοι θέλουμε την ελευθερία, αλλά οι περισσότεροι τη ζητάνε από τις πλάτες των άλλων. Αν θέλω ή αν κάποιος θέλει την απόλυτη ελευθερία να την φτιάξει πάνω στις δικές του πλάτες. Όλοι ζητάνε την ελευθερία, αλλά συνήθως στις πλάτες των άλλων. Και δυστυχώς βλέπω αυτή είναι η κοινωνία στην οποία ζούμε τώρα. Το βλέπετε κι εσείς; Kαι η μισή ελευθερία μου αρκεί. Γιατί αν με ρωτήσει κανείς εσύ θα μπορούσες να αντέξεις μια μήνυση θα απαντούσα όχι, και έτσι δεν έχω το δικαίωμα να το ζητώ από τον άλλον. Αλλά κι αν εγώ μπορούσα να αντέξω κάτι τέτοιο δεν θα χρειαζόταν καν να το ζητήσω από άλλον. Θα το έκανα αυτόνομα.

Στη συνέχεια του προηγούμενου, παρατηρώ ότι συνεχώς όλοι οι άνθρωποι ζητάνε, ζητάνε, ζητάνε, και όταν φτάσει η ώρα να δώσουν είναι σφιγμένοι. Δεν μπορώ να ζητώ συνέχεια και να μην δίνω τίποτα. Φοβάμαι ότι από ένα μεγάλο ποσοστό μελών εδώ, αυτό συμβαίνει. Καταναλίσκουν πόρους, και δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Αν κάνει κάποιος αυτό το πράγμα, είναι φυσικό στη συνέχεια να αναγκάσει τον κάτοχο να \"κοροϊδέψει\" τα μέλη αυτού του forum. Κάτι όπως συμβαίνει με τις κυβερνήσεις στην ελλάδα. Όλοι ζητάνε, ζητάνε, ε! και οι κυβερνήσεις δίνουν. Απλά πράγματα.
    .

Senior Member
    Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής;

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής;
    Aναφέρεσαι σε αυτά που έγραψα εγώ; Αν ναι, τουλάχιστον γίνε εσύ σαφής και πες μου σε ποιό σημείο θες να γίνω πιο σαφής;
    Αν ζητάς σαφήνεια δώσε σαφήνεια.

Originally posted by PETRAN
    Τι κέρδος να βγάζει μωρέ τώρα αυτό το φορουμ? Βγάζει πολλά λεφτά?
    Θα προτιμούσα να απαντάς με τη δική σου σκέψη και όχι με ερώτηση. Είσαι σίγουρος ότι διάβασες όλα αυτά που έγραψα; Mε αυτό που ρωτάς φαίνεται σαν να έγραψα μόνο μια προτασούλα του τύπου \"το site είναι κερδοφόρο\", θεός φυλάξει δεν είπα τέτοιο πράγμα!

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    προσβολες ειχε φαει κ ο κρινος πολλες απο αλλα μελη. τωρα το ποιος εφταιγε περισσοτερο κ ποιος λιγοτερο, ειναι λιγο δυσκολο να εξακριβωθει (σε περιπτωση που το να βρουμε τον ενοχο ειναι μειζον ζητημα). αλλα πολλα μελη που στηλιτευαν τη συμπεριφορα του κρινου, τη στηλιτευαν εφαρμοζοντας ακριβως την ιδια συμπεριφορα που στηλιτευαν! ε, τουλαχιστον αν καποιος θελει να στηλιτευσει το υβριζειν, ας το κανει χρησιμοποιωντας κοσμια γλωσσα!
    Διαφωνώ. Καμιά σχέση οι \'προσβολές\' με το να καταδεικνύεις πράγματα που βγάζουν μάτια. Με επιχειρήματα και ερμηνείες. Χωρίς υβρεολόγιο φυσικά. Άπαντες παρόντες πάλι στο ίδιο τσουβάλι; Ναι, υπάρχει και μια... ένταση με κάποιους που δε κάνουν αυτό που έγραψα μόλις.
    για σενα δεν αμφεβαλα οτι θα διαφωνουσες!

καλα, αν νομιζεις οτι παντα καταδεικνυεις πραγματα με επιχειρηματα κ ποτε χωρις υβρεολογιο η προσβλητικη γλωσσα, ισως να σου ηταν χρησιμο να κανεις κ την αυτοκριτικη σου. ωραια ολα αυτα τα δονκιχωτικα λογυδρια στα οποια αρεσκεσαι, περι ιδανικου κοσμου κ αισθηματος δικαιου, αλλα επι του πρακτεου εχουν ερθει σε εντονη αντιθεση με μερικα ποστ σου.
    (καλοπροαιρετα)

Senior Member
    Ευχαριστώ για το... καλοπροαίρετα. Εσύ συνέχισε να κυνηγάς τη Λίμπα. Θα γίνεις εξαιρετική... μοδερατόρισα... αντιός από εδώ...

Banned
    Όμως κι εσύ yellowlemontree κυνηγάς όλη την ώρα τον κρίνο. Και είναι πολύ άδικο. Θα σου άρεσε να στο κάνανε εσένα; Εμένα μου φαίνεται πολύ άσχημο. Και όχι μόνο εσύ.

Senior Member
    Καλή τύχη Λίμπα. Γεια σου.

Banned
    Γειά και έχω πει ένα εκατομμύριο φορές να μη με λέτε λίμπα :@

Banned
    Ο ένας κυνηγάει τον άλλον εδώ μέσα αφού τελειώσουμε το κυνηγητό να πιάσουμε το κρυφτό και μετά το περνά περνά η μέλισσα!!

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast