Ροχαλητό...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Senior Member

Ροχαλητό...

Καλησπέρα παιδιά...
    Ίσως γελάσετε με το θέμα μου, αλλά είναι σοβαρό το πρόβλημα... :(
    Ο σύντροφός μου ροχαλίζει...Όχι απλά ροχαλίζει, κάθε φορά που κοιμόμαστε μαζί, νομίζω πως έχω δίπλα μου την αμαξοστοιχεία Αθήνα-Θεσσαλονίκη...Ακόμα κ το τρένο πιο διακριτικό είναι...

Το θέμα είναι πως εγώ κοιμάμαι αρκετά ελαφρά με αποτέλεσμα να ξυπνάω με το παραμικρό κ μετά να δυσκολεύομαι να κοιμηθώ...Τι κλωτσιές του δίνω, τι τον ξυπνάω να σταματήσει κ να αλλάξει πλευρό, τι αυτοκόλλητα του έχω βάλει που υποτίθεται ανοίγουν τη μύτη κ το διαφραγμα....ΤΙΠΟΤΑ αυτός...Ροχαλίζει ξανά κ ξανά κ ξανά...Με αποτέλεσμα να ξυπνάω στη μέση της νύχτας μες στα νεύρα, κ να πηγαίνω στο δίπλα δωμάτιο μπας κ κλείσω κ εγώ λίγο τα ματάκια μου...

Αλλά ας πούμε πως το πρόβλημα λύνεται προσωρινά αφού έχει ένα περίσσιο δωμάτιο σπίτι.... Το σ/κ τι θα κάνω που δε θα μπορώ να ξεφύγω από πουθενά....???

:( :mad:
    Every morning we are born again

Senior Member
    Τώρα αυτό δεν ξερω αν ισχύει, θα φανεί αστείο γιατί είναι αστείο. Κάπου ειχα διαβάσει οτι αν ροχαλιζει ο σύντροφός σας, ραψτε ενα μπαλάκι του τεννις στο πίσω μέρος της μπλουζας που κοιμάται, ετσι ωστε να μην μπορει να γυρισει ανάσκελα! χαχαχα

Κατσε να δω αν το εχει το youtube να στο στειλω.

Και την μέρα, παίζετε και κανένα τέννις!!! Ορίστε, λύση και άθληση μαζί!

Senior Member
    Χαχαχαχα!!! Frei μου νομίζεις πως αν γυρίσει στο πλάι σταματάει τελείως???ΛΑΘΟΣ!!! Ξαναρχίζει κ ξανα προς τη δόξα τραβά!!!

:-S

Senior Member
    σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό και θα πρέπει να απευθυνθεί σε ωρλ... για παράδειγμα ίσως έχει διάφραγμα.Επίσης κυκολφορούν κάτι ειδικά σρεϋ ή αυτοκόλλητα που μπορεί να βελτιώσουν την κατάσταση.

Senior Member
    Δεν το βρίσκω... τωρα αν κοιμάται γυμνός, την πάτησες, δεν σου εχω λύση.

Senior Member
    Originally posted by astimatnam
    Χαχαχαχα!!! Frei μου νομίζεις πως αν γυρίσει στο πλάι σταματάει τελείως???ΛΑΘΟΣ!!! Ξαναρχίζει κ ξανα προς τη δόξα τραβά!!!

:-S

χαχαχα, τι να πω, ειπα αυτο που ήξερα! Αλλιως σιγαστήρα! χαχαχα.

Το ειχα το θεμα με εναν πρωην. αν κοιμομουν πριν απο αυτον μια χαρα. αν κοιμοταν πρωτος, μετραγα τα αστερια μεχρι να ξημερωσει!

Senior Member
    Γιώτα2 του έχω βάλει αυτοκόλλητο κ δε κάνει δουλειά...έχω ακουσει κ για το σπρει αλλα δε μπορω να δινω συνέχεια ενα σωρο λεφτα τζαμπα...Κ αυτος δε κανει τπτ για να το αποφυγει...Εννοω πως στενοχωριεται μεν που δε κοιμαμαι κ μ\'ενοχλει αλλα δε κανει καποια κινηση να παει σε ενα φαρμακειο να παρει σπρει κτλ...
    Ειμαι κ ανεργη κυριε,δε μπορω να πεταω τα λεφτα μου για το ροχαλητο σου!!!

Senior Member
    στον γιατρό να πάει αλλιώς θα κοιμάται μόνος.

μπορεις να βαλεις ωτοασπιδες ωστε να μην ακους τοσο εντονα
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Υπάρχει ειδική μάσκα για τον ύπνο, όμως να την πληρώσει ο ίδιος...

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Υπάρχει ειδική μάσκα για τον ύπνο, όμως να την πληρώσει ο ίδιος...

xaxa

Senior Member
    Δε πολυδεχεται να βαλει τη μασκα κ ισχυριζεται πως ενας φιλος του που εχει κανει εγχειριση στο διαφραγμα, παλι ροχαλιζει...
    Εχουμε κανει τη συζητηση αυτη πολλες φορες, δειχνει κατανοηση απλα δε κανει καποια κινηση...
    Κ εγω δε μπορω να συζηταω το ιδιο πραγμα over and over again...Κουραζομαι κ εγω,κουραζεται κ αυτος...
    Μαλλον θα πρεπει να ετοιμαστω για τρελο ξενυχτι το σ/κ... LOL

Senior Member
    Originally posted by astimatnam
    Δε πολυδεχεται να βαλει τη μασκα κ ισχυριζεται πως ενας φιλος του που εχει κανει εγχειριση στο διαφραγμα, παλι ροχαλιζει...
    Εχουμε κανει τη συζητηση αυτη πολλες φορες, δειχνει κατανοηση απλα δε κανει καποια κινηση...
    Κ εγω δε μπορω να συζηταω το ιδιο πραγμα over and over again...Κουραζομαι κ εγω,κουραζεται κ αυτος...
    Μαλλον θα πρεπει να ετοιμαστω για τρελο ξενυχτι το σ/κ... LOL
    λοιπον κοιτα να δεις τι θα κανεις..... κοιμησου (και καλα) και πριν ξυπνησει το πρωί, σηκω και βγες εξω. Οταν σε παρει τηλ να δει που εισαι, πες του οτι κοιμηθηκες σε αλλο δωματιο, ξενοδοχειο κτλ να δεις αντιδρασεις...χαχαχα! Ε πες του δεν γινεται αυτο! Ισως τον τρομοκρατησει λιγο!!! χαχαχαχα!!! (πωπω δολοπλοκιες! μακάρι να εκανα οτι σκεφτομουν, θα ημουν ευτυχισμένη) χαχαχα!

Senior Member
    Μακαρι να εκανα κ ΕΓΩ οτι σκεφτοσουν, θα ημουν ακομα πιο ευτυχισμενη!!!! ουφφφφ
    Βρε αγορια,εσεις π ειστε περισσοτερο μοσχαρακια (no offence) στο ροχαλητο, πειτε μου καμια ιδεααα

Member
    εχω ενα παρομοιο θεματακι.
    Ισως οχι τοσο σοβαρο με την εννοια οτι δεν με εχει επηρεασει τοσο ωστε να μην κοιμαμαι εως να ξημερωσει!
    Ο αντρας μου ροχαλιζει, ειμαι ιδιοτροπη κι εγω στον υπνο. Οταν ροχαλιζει πολυ (αυτο συμβαινει οταν εχει ξεπατωθει στη δουλια ) βαζω ωτοασπιδες! συστηνω αυτες που ειναι σε διαφανο κουτακι , και ειναι ωτοαπιδες λευκης σιλικονης.κοστιζουν περιπου 2,20 εως 2,50 ευρω το κουτακι και της βρισκεις στο φαρμακειο.
    Επισης: νομιζω οτι σου εχει γινει λιγακι εμμονη αυτο το ζητημα? κακο αυτο... οταν αποκτουμε εμμονες δυσχαιρενουμε το προβλημα και με την προκαταληψη οτι \"ωχ τωρα πως θα κοιμηθω? ωχ τωρα θα βαλει μπρος το τρακτερ \" ε τοτε ειναι που δε θα σε πιανει ο υπνος ακομα κι αν φορας ωτοαπιδες.
    Καλη επιτυχια.

Page 1 of 2 12 LastLast