Results 16 to 18 of 18
-
28-07-2010, 07:57 #16
3wtiko
Κι εσύ καλά τα λες.
Κάπως έτσι εξελίσσονταν και σε μένα έως πρόσφατα τα πράγματα. Μπορεί ένα ωραίο πρωί να ξυπνήσω και να συνειδητοποιήσω ότι τελικά και αυτή η σχέση δεν πήγε καλά στο \"ζύγι\". Αλλά είναι μέσα στο ρίσκο που αποφάσισα να πάρω όταν ξεκινούσα με αυτόν τον άνθρωπο. Όπως έγραψα και πιο πάνω, επί χρόνια, απέφευγα να \"αισθανθώ\" και πολλά για τους συντρόφους μου, περίμενα πρώτα να πάρω για να δώσω κι εγώ. Έμπαινα σε σχέσεις που μου παρείχαν την ασφάλεια του \"πάνω χεριού\". Θεωρώ πως έχασα πολύτιμο χρόνο έτσι, αλλά τουλάχιστον νομίζω πως πήρα και κάποια πολύτιμα μαθήματα.
Αν τώρα είναι η ώρα να πληρώσω για όλα αυτά, Empneustis, so be it...
- 28-07-2010, 10:09 #17
υπόσχεση...
Εσύ έχεις το μαχαιρι και το καρπούζι στη δεδομένη στιγμή.
Μίλησες για ζύγι και θα σου πω κάτι γι αυτό. Με όποιον και να είμαστε αποκλείεται να είναι τέλοιος. Το θέμα είναι κατά πόσο μας ενοχλούν τα ελλατωματα του. Τι βάρος έχουν στο ζύγι μας δηλαδή.
Κάτσε και σκέψου με δεδομένο πως αυτό το κομμάτι του εαυτού του δεν θα εκλείψει ποτέ. Θα μπορούσες να ζήσεις ξέροντας κάτι τέτοιο?
Αν δεν είναι υπερβολικά ψυχοφθόρο για σένα, προχώρα, από τη στιγμή που έχει τόσα άλλα σε σχέση με τα θέλω σου.
Αλλά ποτέ μη παραμυθιάσεις τον εαυτό σου πως θα αποστασιοποιηθεί από τα δικά του θέλω.
28-07-2010, 16:23 #18
Θεοφανία,
Έχεις δίκιο, έχεις δίκιο.
Έτσι είναι.
Το μέλλον θα δείξει. Μέχρι στιγμής, τα δικά μου θέλω τα καλύπτει. Αν κάποτε δει ότι δεν καλύπτονται επαρκώς τα δικά του, τότε...βλέπουμε.
Άλλωστε, το ίδιο μπορεί να συμβεί σε κάθε σχέση, σε κάθε ιστορία ζευγαριού.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση