fight the power! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 259
    Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    μαλλον λεμε λιγο διαφορετικα πραγματα.
    εγω λεω οτι αυξηθηκε η κινηση στο φορουμ, ανοιγουν πιο πολλα θεματα (οχι για καυγαδες) κ ετσι εχουμε αφορμες για πιο πολλους καυγαδες.
    μπορει να μην αυξηθηκε απαραιτητα η διαθεση για καυγαδες, ο λογος καυγαδες/θεμα να ειναι πανω κατω παρομοιος με παλιοτερα.
    Με βάση αυτό που λες λοιπόν Λου... μήπως τελικά δεν είναι έτσι ακριβώς;... θέλω να πω δηλαδή, πώς διάολο γίνεται να ανοίγουν περισσότερα θέματα (όχι για καυγάδες) και να δημιουργούν αφορμές για καυγάδες;... εφόσον απ\' τη γέννησή τους δεν είναι τέτοια η φύση τους, πώς στέκει αυτό;... ο μόνος λόγος για να σταθεί είναι ότι κάποιοι έρχονται και δημιουργούν τις αφορμές και τις προϋποθέσεις... έτσι για να είμαστε και ακριβείς...

Originally posted by keep_walking
    Χμ τιμη μου αλλα για μοντ δεν με κοβω...αγχωνομαι και με το που σκεφτομαι οτι θα θελουν ολοι να τους λυνω τις διαφορες λολ.

Να προτεινω και εγω Sofia, iberis και marina38 τρια πολυ σοβαρα ατομα που θα μπορουσαν να κανουν αυτη τη δουλεια

Δεν θα κάνεις και τον Σολομώντα βρε παιδάκι μου :ρ
    Απλά πάνω σε μια διαφορά μελών χρειάζονται άτομα που να είναι αντικειμενικά και πάνω απ\' όλα ήρεμα και με επιχειρήματα.
    Τι εννοώ; Στο παράλογο που θα πετάξω εγώ γιατί δεν γουστάρω πχ τον τάδε, ο μοντ μπορεί να καταλάβει κατευθείαν αν είναι εμπάθεια και να φρενάρει λίγο τα πράγματα. Όχι με κόκκινα γράμματα, αλλά με κουβέντα.
    Πιστεύω πως εσύ έχεις και την ικανότητα και τον χρόνο για κάτι τέτοιο.
    Το έχεις κάνει πάμπολες φορές άλλωστε.
    Συμφωνώ φυσικά με Σοφία, ίμπερις και μαρίνα38.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Η καίρια ερώτηση για μένα θα ήταν:ποια στοιχεία θεωρείτε επιθυμητά/απαραίτητα ώστε ένα άτομο να ασκεί ικανό moderating?

Αίσθημα δικαίου/ευθυκρισία
    Καλλιέργεια
    Ψυχραιμία
    Χιούμορ/ποιότητες ελαφράδας
    Ανοιχτόμυαλες απόψεις

Μπολτάκι(Βoldseed)
    DissolvedGirl
    Keep_Walking
    Lou!
    Petran(oh yes)
    Marina38
    Φωτεινούλα(Αφωτεινή,αμάν αυτό το -α)λολ
    Arsi
    Iberis
    Sabb

Με τυχαία σειρά τα παραπάνω.
    Επίσης σκεφτόμουνα και την άλλη πλευρά,της καταστροφής και είχα σκάσει στο γέλιο,δεν την αναφέρω,λολ.

Eγώ δεν κάνω,να είστε σίγουροι.Κομμούνα θα σας το κατάληγα,λολολ.Προτιμώ να είμαι απλό μέλος.
    Την καίρια ερώτηση στην έκανα κι εγώ στη σελίδα 2. αλλά απάντηση δε πήρα. Τοποθετήθηκα πάντως λέγοντας τη δική μου άποψη.
    Ξέχασες τα πιο σημαντικά στα κατάλληλα πρόσόντα. Την πραγματικά αντικειμενική... αντικειμενικότητα, την πραγματικά αμερόληπτη αμεροληψία και την εμπειρική γνώση που για να επέλθει χρειάζονται πολλές \'σφαλιάρες\' πρώτα, και η οποία βοηθά και στην απόκτηση πιστοποίησης για όλα τα προηγούμενα...

Senior Member
    Παιδιά ούτε εγώ κάνω!μην το συζητάμε καν δηλαδή...
    Χαχα βρήκατε το κατάλληλο άτομο να επεμβαίνει σε καυγάδες:P
    Εδώ έκανα χρόνια να αποβάλλω τη συνήθεια του διαμεσολαβητή ξεκινώντας απ\'τις λογομαχίες των γονιών μου κ θα βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου...Αφήστε που πιστεύω στην ικανότητα αυτών που εμπλέκονται να λύσουν μόνοι τους έστω κ καθυστερημένα τις όποιες διαφωνίες.

Tέλος πάντων,προσωπικά πιστεύω πως αν τελικά έχουμε νέους moderator δε θα πρέπει να είναι μέλη,το\'χω ξαναγράψει παλιά.
    Αλλά πέρα απ\'αυτό καταβάθος πιστεύω πως αυτή η κουβέντα είναι πολύ εποικοδομητική για έναν ιδιαίτερα λόγο.Να μπούμε όλοι έστω για λίγο στη θέση του Νίκου.
    Δεν είναι απλά τα πράγματα ε?
    Ενώ έξω απ\'το χορό πολλά τραγούδια λέμε....

Ρε παιδιά,ας κάνουμε λίγη υπομονή πια!Εγώ βλέπω βελτιώσεις και διάθεση απ\'τη διαχείριση για συνεχή βελτίωση.Ας μην κάθε λίγο και λιγάκι γενικεύουμε και μπλέκουμε το άμεσο παρελθόν με το βαθύ.Ας κάνουμε ένα θέμα-που νομίζω πως υπάρχει ήδη με προτάσεις/σχόλια/επισημάνσεις κι ας εμπιστευτούμε την προσπάθεια της διαχείρησης και προπαντώς ας δώσουμε χρόνο σ\'αυτά που συζητούσαμε πριν λίγο καιρό(έστω κι αν δε λειτούργησαν τεχνικά οι προειδοποιήσεις...ε και?δλδ πρέπει να γράφεται στην άκρη ο αριθμός τους για να πειστούμε ότι κάτι γίνεται?).

Αυτά.Ας μπούμε όλοι για λίγο στη θέση του Νίκο λοιπόν κι αν κάποιος νομίζει ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα ας το πει.
    Είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα τελικά θα είναι να μπούμε για λίγο στη θέση της άλλης μεριάς-του Νίκο.Και ελαφρύνοντας τον από πολλά περιττά \'κατηγορώ\'\' ίσως τελικά μπορέσουμε να συζητήσουμε υπό πιο εποικοδομητικούς τρόπους.

Senior Member
    Καλέ ξέχασα!... ειδικά για την Φωτεινούλα συμφωνώ κι εγώ!... ειδικά τώρα που με... \'έβρισε\' στα... κινέζικα κάπου στη σελίδα 2... ήταν αμέσως μετά το χιουμοριστικό μου σχόλιο πάνω στο πολύ πετυχημένο γιουτούμπ της Ιζ... ή μήπως δεν ήταν για αυτό και ήταν για το... \'οι ασποκλεισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ\';... έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ και είναι αποδεδειγμένα... αμερόληπτη...

και καλή σας μέρα!...

Senior Member
    Originally posted by TheYellowLemonTree
    Καλέ ξέχασα!... ειδικά για την Φωτεινούλα συμφωνώ κι εγώ!... ειδικά τώρα που με... \'έβρισε\' στα... κινέζικα κάπου στη σελίδα 2... ήταν αμέσως μετά το χιουμοριστικό μου σχόλιο πάνω στο πολύ πετυχημένο γιουτούμπ της Ιζ... ή μήπως δεν ήταν για αυτό και ήταν για το... \'οι ασποκλεισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ\';... έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ και είναι αποδεδειγμένα... αμερόληπτη...

και καλή σας μέρα!...
    @#$%%^&*())(*&^%%$#

μου τη δινει που εισαι τοσο αμεροληπτη....που εχεις τοσο χιουμορ.....που δεν βριζεις....δεν εισαι χαιρεκακη...
    μου αρεσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ η σταση σου...
    καλημερα γελαστουλα....

Originally posted by Arsi
    Παιδιά ούτε εγώ κάνω!μην το συζητάμε καν δηλαδή...
    Χαχα βρήκατε το κατάλληλο άτομο να επεμβαίνει σε καυγάδες:P
    Εδώ έκανα χρόνια να αποβάλλω τη συνήθεια του διαμεσολαβητή ξεκινώντας απ\'τις λογομαχίες των γονιών μου κ θα βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου...Αφήστε που πιστεύω στην ικανότητα αυτών που εμπλέκονται να λύσουν μόνοι τους έστω κ καθυστερημένα τις όποιες διαφωνίες.

Tέλος πάντων,προσωπικά πιστεύω πως αν τελικά έχουμε νέους moderator δε θα πρέπει να είναι μέλη,το\'χω ξαναγράψει παλιά.
    Αλλά πέρα απ\'αυτό καταβάθος πιστεύω πως αυτή η κουβέντα είναι πολύ εποικοδομητική για έναν ιδιαίτερα λόγο.Να μπούμε όλοι έστω για λίγο στη θέση του Νίκου.
    Δεν είναι απλά τα πράγματα ε?
    Ενώ έξω απ\'το χορό πολλά τραγούδια λέμε....

Ρε παιδιά,ας κάνουμε λίγη υπομονή πια!Εγώ βλέπω βελτιώσεις και διάθεση απ\'τη διαχείριση για συνεχή βελτίωση.Ας μην κάθε λίγο και λιγάκι γενικεύουμε και μπλέκουμε το άμεσο παρελθόν με το βαθύ.Ας κάνουμε ένα θέμα-που νομίζω πως υπάρχει ήδη με προτάσεις/σχόλια/επισημάνσεις κι ας εμπιστευτούμε την προσπάθεια της διαχείρησης και προπαντώς ας δώσουμε χρόνο σ\'αυτά που συζητούσαμε πριν λίγο καιρό(έστω κι αν δε λειτούργησαν τεχνικά οι προειδοποιήσεις...ε και?δλδ πρέπει να γράφεται στην άκρη ο αριθμός τους για να πειστούμε ότι κάτι γίνεται?).

Αυτά.Ας μπούμε όλοι για λίγο στη θέση του Νίκο λοιπόν κι αν κάποιος νομίζει ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα ας το πει.
    Είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα τελικά θα είναι να μπούμε για λίγο στη θέση της άλλης μεριάς-του Νίκο.Και ελαφρύνοντας τον από πολλά περιττά \'κατηγορώ\'\' ίσως τελικά μπορέσουμε να συζητήσουμε υπό πιο εποικοδομητικούς τρόπους.

Arsi....για τον ίδιο λόγο δεν σε πρότεινα και γω
    Είσαι υπερβολικά γλυκό παιδί για να μπει ανάμεσα σε καυγάδες.
    Σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ πως δεν είσαι ικανή και αξιόλογη.
    Κατά τα άλλα, ο λόγος που λέμε να γίνουν μέλη μοντ, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, είναι γιατί η πορεία του φόρουμ είναι στην τύχη της.
    Δεν αφήνω καμία αιχμή για το Νίκο, αλλά σκεφτείτε πως μπορεί να ασχολείται με ένα εκατομμύριο πράγματα, οπότε να μην έχει ούτε χρόνο να ασχοληθεί ο ίδιος ούτε χρήμα να πληρώσει άτομα να ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα.
    Φανταστείτε όμως τι θα γινόταν αν έμπαιναν μοντ άνθρωποι που δεν ξέρουν το φόρουμ, που δεν ξέρουν εμάς.
    Βλεπετε τι κάνει η Σίλια. Λειτουργεί καθαρά ως \"ξένη\", γιατί πολύ απλά ασχολείται με τους όρους χρήσης. Δεν είναι πχ η μαρίνα38 που άμα δει τον τάδε να τσακώνεται μπορεί να βάλει μποστά τις γνώσεις της για το άτομο αυτό και μετά τους όρους χρήσης.
    Να ξέρει πως ένα άτομο πάσχει πχ από κάτι και εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε σύγχιση και λειτουργεί κάπως.
    Σίγουρα θα το χειριστεί αλλιώς σε σχέση από κάποιον που μπαίνει πρώτη φορά εδώ και πληρώνεται για να σβήνει ή να κλειδώνει θέματα, (χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τη Σίλια).
    Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Junior Member
    τελικα ειδες που σου μιλησα για παντελονια,
    και παρεξηγηθηκες?
    Οταν πηγαμε στα ουσιωδη και σε ζητηματα που στριμωχνεσαι,
    εκει δεν ξερεις να απαντησεις και κανεις το παπι...

Το εξοργιστικο και το γελοιο ξερεις πιο ειναι?
    οτι μου απαντας με αποκλεισμο IP!!!
    Αυτο σημαινει δυο πραγματα,
    ειτε εισαι ασχετος ειτε θες να μου περασεις ενα μυνημα...
    Αν ειναι το πρωτο η λυση ειναι πολυ απλη, οπως κατεβαζω αρχεια που μπλοκαρουν αρχεια,
    ανοιγοκλεινω το ρουτερ και αυτοματα παιρνω αλλα IP....
    και η IP που μπλοκαρες.... τζιφος!!!
    πρεπει τωρα να πας να ξαναμπλοκαρεις την καινουρια μου,
    εν ολιγεις να με κυνηγας για το υπολοιπο της ζωης σου.....
    (αν πας σε πιο προχωρημενα κολπα, τοτε παμε σε proxy κλπ κλπ...)
    Αυτα φανταζομαι οτι γνωριζεις ειναι τα θετικα του ιντερνετ.....
    τουλαχιστον απο την μερια του χρηστη και οχι του admin.... :P

Αν θες να μου περασεις μυνημα,
    ποιο ειναι αυτο? οτι δεν περνανε τσαμπουκαδες?
    και εγω σου λεω οτι περνανε τι εχεις να πεις για αυτο?
    Μενει να το μαθουμε σωστα?
    Ενημερωσου απο το νομικο σου τμημα, οτι ουτε οι δικοι σου τσαμπουκαδες περνανε, δεν ειναι κακο....

Οποτε για να συνοψισουμε κοιτα πως εχει το πραγμα,
    καταρχην οσο υπαρχει κοσμος εδω μεσα που με στηριζει (και δυστυχως για σενα ειναι καμποσοι)
    δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω.
    Εσυ μου λες φυγε, αυτοι μου λενε κατσε,
    γιατι να ακουσω εσενα και οχι αυτους?
    Γιατι να εχεις δικαιο εσυ και οχι αυτοι?

Παμε παρακατω,
    για να ισιωσουνε οι σχεσεις μας,
    θα απαντησεις σε αυτα που ρωτησα,
    εαν και εφοσον εχεις κανει λαθος να το παραδεχτεις.
    Να αρεις τον αποκλεισμο του nick μου,
    και στην συνεχεια να ασκεις σωστα αυτα που υποτιθετε επρεπε να κανεις εδω και 2 χρονια.

ΔΕΝ ΘΕΣ?
    Αναγκαστικα θα τα λεμε ετσι απο εδω.
    Για οσο χρειαστει.
    Μην αγχωνεσαι, το εχω ξανακανει, γνωριζω και το ποσο θα κρατησει και το ποτε θα τελειωσει.
    Εκεινο που δεν θελω να σου πω ειναι πως θα τελειωσει αμα συνεχισεις ετσι.

Παω για μπανακι (στη παραλι αυτη την φορα)

ΥΓ1..... πρακτικα το να φτιαξω νεο νικ, μου παιρνει 2 λεπτα και 10 δευτερολεπτα,
    1 λεπτο για μαιλ, 1 λεπτο το ρουτερ και 10 δευτερολεπτα για να σκεφτω τι νικ να βαλω....

Senior Member
    Originally posted by loukaniko
    τελικα ειδες που σου μιλησα για παντελονια,
    και παρεξηγηθηκες?
    Οταν πηγαμε στα ουσιωδη και σε ζητηματα που στριμωχνεσαι,
    εκει δεν ξερεις να απαντησεις και κανεις το παπι...

Το εξοργιστικο και το γελοιο ξερεις πιο ειναι?
    οτι μου απαντας με αποκλεισμο IP!!!
    Αυτο σημαινει δυο πραγματα,
    ειτε εισαι ασχετος ειτε θες να μου περασεις ενα μυνημα...
    Αν ειναι το πρωτο η λυση ειναι πολυ απλη, οπως κατεβαζω αρχεια που μπλοκαρουν αρχεια,
    ανοιγοκλεινω το ρουτερ και αυτοματα παιρνω αλλα IP....
    και η IP που μπλοκαρες.... τζιφος!!!
    πρεπει τωρα να πας να ξαναμπλοκαρεις την καινουρια μου,
    εν ολιγεις να με κυνηγας για το υπολοιπο της ζωης σου.....
    (αν πας σε πιο προχωρημενα κολπα, τοτε παμε σε proxy κλπ κλπ...)
    Αυτα φανταζομαι οτι γνωριζεις ειναι τα θετικα του ιντερνετ.....
    τουλαχιστον απο την μερια του χρηστη και οχι του admin.... :P

Αν θες να μου περασεις μυνημα,
    ποιο ειναι αυτο? οτι δεν περνανε τσαμπουκαδες?
    και εγω σου λεω οτι περνανε τι εχεις να πεις για αυτο?
    Μενει να το μαθουμε σωστα?
    Ενημερωσου απο το νομικο σου τμημα, οτι ουτε οι δικοι σου τσαμπουκαδες περνανε, δεν ειναι κακο....

Οποτε για να συνοψισουμε κοιτα πως εχει το πραγμα,
    καταρχην οσο υπαρχει κοσμος εδω μεσα που με στηριζει (και δυστυχως για σενα ειναι καμποσοι)
    δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω.
    Εσυ μου λες φυγε, αυτοι μου λενε κατσε,
    γιατι να ακουσω εσενα και οχι αυτους?
    Γιατι να εχεις δικαιο εσυ και οχι αυτοι?

Παμε παρακατω,
    για να ισιωσουνε οι σχεσεις μας,
    θα απαντησεις σε αυτα που ρωτησα,
    εαν και εφοσον εχεις κανει λαθος να το παραδεχτεις.
    Να αρεις τον αποκλεισμο του nick μου,
    και στην συνεχεια να ασκεις σωστα αυτα που υποτιθετε επρεπε να κανεις εδω και 2 χρονια.

ΔΕΝ ΘΕΣ?
    Αναγκαστικα θα τα λεμε ετσι απο εδω.
    Για οσο χρειαστει.
    Μην αγχωνεσαι, το εχω ξανακανει, γνωριζω και το ποσο θα κρατησει και το ποτε θα τελειωσει.
    Εκεινο που δεν θελω να σου πω ειναι πως θα τελειωσει αμα συνεχισεις ετσι.

Παω για μπανακι (στη παραλι αυτη την φορα)

ΥΓ1..... πρακτικα το να φτιαξω νεο νικ, μου παιρνει 2 λεπτα και 10 δευτερολεπτα,
    1 λεπτο για μαιλ, 1 λεπτο το ρουτερ και 10 δευτερολεπτα για να σκεφτω τι νικ να βαλω....
    οταν σου λενε \"φυγε\", να φευγεις.
    και οχι μονο απο δω......

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να επιβαλεις την παρουσια σου με το ετσι θελω καπου που δεν σε θελουν
    και δεν ισχυει μονο για εδω.....

Senior Member
    Θεοφανία,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Tώρα,ίσως έχεις ένα δίκιο...
    Αν ήταν πάντως να έχουμε μέλη mod,προσωπικά θα πρότεινα(δύσκολο...)
    arkto,marina38,boltseed
    και ίσως keep(με κολάει που ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει τη διάθεση αλλά και που κάποιες φορές τον έχω δει να γίνεται υποκειμενικός-έστω κ λίγες ως αμελητέες βέβαια)

arkto-->τη θεωρώ αρκετά αντικειμενική,δίκαια,με αντίληψη,χαλαρότητα συνδιασμένη με ουσία και προπάντως επικοινωνιακές ικανότητες ώστε να μπορεί να γίνει διαμεσολαβητής σε μια κατάσταση χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις-έντονες τουλάχιστον.Είναι συμπαθητική ρε παιδί μου κ δεν έχει κόντρα σχεδόν με κανέναν,ξέρει να συμπεριφέρεται η κοπέλα κ στα δύσκολα κ στο χαβαλέ κ στα προβλήματα κ γενικώς.

marina38-->φοβερή αντίληψη,γνώση εποικοδομητικων τρόπων χειρισμού καταστάσεων,αντικειμενικό� �ητα,ανοιχτό μυαλό,χαλαρή διάθεση αλλά κ υπεύθυνη.Γενικά τη θεωρώ απ\'τις ικανότερες αν έπρεπε υποχρεωτικά να διαλέξω αλλά κολλάω στο γεγονός πως πιστεύω ότι η ίδια ίσως δε θα ήθελε να εμπλακεί-εφόσον δεν το έχει κάνει ποτέ.

boltseed--->χαχα τον σκέφτομαι και μου έρχεται χαμογελάκι...ταλέντο αν θελήσει να το χρησιμοποιήσει κιόλας ώστε να εξισορροπεί καυγάδες.Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του θεωρώ πως είναι η αγάπη του για τον άνθρωπο αλλά και η κρίση του να επέμβει την κατάλληλη στιγμή.

Keep---->αχ βρε keep,
    έχει γίνει πλέον τόσο κομμάτι αυτού του φόρουμ....
    Το πιο ισχυρό προσόν του,θεωρώ πως είνα η συμπάθεια του κόσμου.Έχει ελάχιστες ως μηδαμινές αντιπάθειες κι αυτό είναι πολύ++++ για έναν moderator(να μην υπάρχουν πολλες γκρίνιες) αλλά δε θέλει ο άνθρωπος...για να μη χαλάσει καρδιές κι αυτό ακριβως τον κάνει συμπαθητικό.Επίσης βασικό η εξυπνάδα του και η αντίληψή του.Και ο χρόνος ρε παιδιά καθώς ούτως ή άλλος ασχολείται με το pc πολλές ώρες.

Αυτά μου ρχονται έτσι πρόχειρα αλλά τελικά επιμένω να πιστεύω πως άσκοπα συζητάμε γιατί κανείς δε θα θελήσει να μπει στη διαδικασία...

Junior Member
    Originally posted by Remedy

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να επιβαλεις την παρουσια σου με το ετσι θελω καπου που δεν σε θελουν
    πρωτα θα παρω τις εξηγησεις που πρεπει και μετα φευγω.

Κατα τα αλλα,
    επειδη βλεπω με λυπη οτι το παρον φορουμ τα δυο αυτα χρονια εχει παρει ενα δρομο ανεπιστροφο,
    συν οτι καποιοι χρηστες με παρακινουν να ανοιχθει ενα νεο φορουμ με σωστες βασεις χωρις αυτα τα παρατραγουδα και τους καυγαδες που εχουμε ζησει εδω μεσα ειμαι υπο σκεψη να μπω σε αυτη την διαδικασια απο σεπτεβρη.

Υπαρχουν χρηστες που εχουν φυγει ειτε το εχουν δηλωσει ειτε σιωπηλα.
    Θα δειξει ο χρονος που θα οδηγηθει η σκεψη αυτη,
    το σιγουρο ειναι οτι σε τετοιο εγχειρημα, δεν θα χωρανε σε καμια περιπτωση ολα τα στρεβλα που υπαρχουν εδω μεσα.

Θεωρω οτι αν πρεπει να παρει ενα μαθημα ο αντμιν,
    ειναι να του αντιπαραθεσεις ενα ομοιο εγχειρημα για να μπορει να συγκρινει καταστασεις και να δει ετσι που ακριβως αποτυχε.

Σιγουρα με καποιο κοσμο θα ξαναβρεθουμε.

Για επικοινωνια μαζι μου, οσον αφορα την δημιουργια φορουμ,
    υπαρχει το κλασικο μαιλ μου, που υπαρχει στο νικ μου.

Junior Member
    σκεφτομαι ενα φορουμ,
    οπου οι χρηστες θα ειναι ιδιοι, χωρις να υπαρχει ακριβως αντμιν που θα σου λεει,
    σε εμενα δεν χωρανε τσαμπουκαδες, και δεν θα δημιουργουνται φατριες.
    Οπου οταν σε προσβαλουν θα εχεις δικαιωμα να ζητησεις το λογο,
    χωρις να τα βρισκει ο αλλος με τον αντμιν και να του κανει πλατες.
    Που ο αντμιν δεν θα ειναι εξαφανισμενος και να χρειαζεται να μαντεψεις
    αποψεις σε κακως κειμενα.

Γνωριζω αρκετο κοσμο, που θα ενδιαφερονταν για τετοιο εγχειρημα.
    Προηγουνται τα μπανια του λαου και μετα αμ επος - αμ εργον.....
    Ειτε θα δουλεψει αυτη η σκεψη και το υπαρχον θα εξαφανιστει η θα γινει το αναποδο.
    Οσοι ενδιαφερονται να ετοιμαστουν για μετακομιση.....

Originally posted by loukaniko
    Originally posted by Remedy

πρωτα θα παρω τις εξηγησεις που πρεπει και μετα φευγω.

Κατα τα αλλα,
    επειδη βλεπω με λυπη οτι το παρον φορουμ τα δυο αυτα χρονια εχει παρει ενα δρομο ανεπιστροφο,
    συν οτι καποιοι χρηστες με παρακινουν να ανοιχθει ενα νεο φορουμ με σωστες βασεις χωρις αυτα τα παρατραγουδα και τους καυγαδες που εχουμε ζησει εδω μεσα ειμαι υπο σκεψη να μπω σε αυτη την διαδικασια απο σεπτεβρη.

Υπαρχουν χρηστες που εχουν φυγει ειτε το εχουν δηλωσει ειτε σιωπηλα.
    Θα δειξει ο χρονος που θα οδηγηθει η σκεψη αυτη,
    το σιγουρο ειναι οτι σε τετοιο εγχειρημα, δεν θα χωρανε σε καμια περιπτωση ολα τα στρεβλα που υπαρχουν εδω μεσα.

Θεωρω οτι αν πρεπει να παρει ενα μαθημα ο αντμιν,
    ειναι να του αντιπαραθεσεις ενα ομοιο εγχειρημα για να μπορει να συγκρινει καταστασεις και να δει ετσι που ακριβως αποτυχε.

Σιγουρα με καποιο κοσμο θα ξαναβρεθουμε.

Για επικοινωνια μαζι μου, οσον αφορα την δημιουργια φορουμ,
    υπαρχει το κλασικο μαιλ μου, που υπαρχει στο νικ μου.
    και τι φορουμ θα κανεις εσυ?ψυχολογιας?και γιατι πιστευεις οτι θα σε ακολουθησουν?τρελος παπας σε βαφτισε
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Junior Member
    Originally posted by olgaki82

και τι φορουμ θα κανεις εσυ?ψυχολογιας?και γιατι πιστευεις οτι θα σε ακολουθησουν?τρελος παπας σε βαφτισε
    ναι αμε γιατι?
    και ψυχολογους ξερω που ειναι κοντα στις αποψεις μου,
    και μπορω να το κανω και με αβαταρ, και εμοτικον και τσατ και οτι αλλο θες.

Αρκει να το εχεις μερακι και να θες να ασχοληθεις και μην σου πω οτι ο αλλος ερχεται τρεχοντας.
    Αρκει να ξερει οτι τον υπολογιζεις και δεν εισαι αορατος.

Η δημοκρατια ολγακι,
    θελει γερα νευρα για να την κατακτησεις,
    αλλιως ειναι μια λεξη που την περιφερεις χωρις νοημα....

υγ........ για τον παπα που με βαφτισε.... αστα να πανε.
    πρεπει να εχει αυτοκτονησει.

μαλιστα.εγω παλι πιστευω οτι οταν σε καποιον δεν αρεσει κατι οπως εσυ τωρα που τα εβαλες με τον αντμιν αρκει απλα να φυγει.δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα να το κανεις ολο αυτο εφοσον δεν σου αρεσει εδω κ πιστευεις οτι αδικηθηκες.εκδικηση ζητας?οταν τραβας τα πραγματα εκτος οριου θα λαβεις το ιδιο.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast