Results 46 to 60 of 259
Thread: fight the power!
-
23-07-2010, 12:51 #46
Δεν ξερω λεπτομερως το θεμα και τι παιχτηκε αλλα με βαση μια σφαιρικη αντιληψη που έχω, πιστευω οτι αδίκως εφαγε μπαν ο Κρινο. Οτι και να εγινε ηταν ισως (για μενα παντα) αν οχι το κορυφαιο, απο τα κορυφαια άτομα στο φόρουμ απο άποψη ποιότητας και εξυπνάδας. Πάντα ετοιμόλογος μπορούσε να βαλει τον καθενα στη θεση του και δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του. Ισως αυτο στη τελικη να τον οδηγησε και στον αποκλεισμο... Κριμα NikosD ειλικρινα λυπάμαι για την αποφαση σου αυτη. Αλήθεια μονος σου αποφασισες και διεταξες? Δεν ειναι δυνατο να ριξεις μπαν σε μελος σαν το κρινο. Που εχει περασει ποσες ατελειωτες ωρες εδω μεσα για να απαντησει και βοηθησει τον καθε πικραμενο. Σαν να μην σεβεσαι τον κοπο του πιστευω εγω. Αυτα απο μενα.
- 23-07-2010, 13:31 #47
Κρινακο...
μη μασας..αν θες να μεινεις,αν το φορουμ σου ειναι απαραιτητο,μην μπαινεις με αλλα νικ,ο αποκλεισμος θα αρθει σε λιγες μερες...
φιλια..
23-07-2010, 13:39 #48
Εγω εχω φαει μπαν σε αλλα φορουμ που ειμαι κατα καιρους (μονιμο παντα Ρ
και επεστρεφα με αλλο νικ. χαχαχα
Βεβαια ο Κρινο γραφει χαρακτηριστικα και με αλλο νικ να ερθει θα τον καταλαβουνε, αλλα εγω πιστευω οτι αν περασουν λιγες μερες θα ηρεμησουν τα πραγματα και θα επιστρεψει χωρις προβλημα.
23-07-2010, 13:47 #49
φιλε μου winston,
δεν ειμαι απο τα ατομα που λειτουργουν στο σκοταδι ε?
Να ερθω με αλλο νικ?
το krino ειναι δικο μου και δεν το αφηνω σε κανενα,
η θα ειμαι krino η δεν θα υπαρχω πουθενα.
Ο begood υπαρχει για να ξεπεραστουν καποιες \"τεχνικες δυσκολιες\"......
Αν επιστρεψω (που δεν με απασχολει ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια)
αυτο θα γινει οταν αρκετα πραγματα θα ξεκαθαρισουν και δεν θα υπαρχει τιποτα θολο σε οτι με αφορα.
ΥΓ...... να σαι καλα και εσυ και η φωτεινη.
ΥΓ2....... αυτο το λογκιν θα αυτοκαταστραφει σε 6 ωρες απο τωρα :P
23-07-2010, 14:09 #50
Originally posted by iberis
Originally posted by PETRAN
Pure Internet Drama
http://www.youtube.com/watch?v=pL3uGyEnErE&feature=related... Πετράν, τρομερό το σχόλιο του χρήστη για τον παντρεμένο, λολ!... ρε μπας και ταιριάζει και το άλλο που είπα χτες με τους παντρεμένους, σαν παράφραση στο τραγούδι της θεάς - Άντζελας;... \'οι αποκλεισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ\';... λολ!... πάντως \'αποκλεισμένο\' που συνεχίζει να γράφει δεν έχω ματαδεί...
23-07-2010, 14:12 #51
!@#$%^&^%$#@!!!!!
23-07-2010, 15:16 #52
Μιας και μου ζητάς να μην απαντήσω δεν θα γράψω τις δικές μου σκέψεις πάνω σε αυτά που γράφεις.
Αλλά από την άλλη αφενός με ρωτάς εάν επιτρέπεται να με αποκαλείς φίλο οπότε και σου απαντώ σε αυτό μα φυσικά και ναι.
Από την άλλη θέλω να σου πω ότι αυτά τα περί νομικών συνεπειών αφού το ξέρεις (και ξέρεις και πως το ξέρω και εγώ) ότι δεν ισχύουν τι τα λες?
Και μη μου πεις ότι δεν γνωρίζεις ότι ένα φόρουμ μπορεί να ρημαχθεί από κάποιον που θέλει να τσατοποιήσει κάθε νήμα του εάν γνωρίζει τους τρόπους να μπαίνει ανενόχλητος από μπαν. Δεν υπονόησα τίποτα. Ξεκάθαρα σου είπα να μη σκεφτείς να το κάνεις γιατί αφορά όλους μας (το κρίνο μπορεί όχι αλλα προς το παρόν τον begood ναι) το φόρουμ αυτό.
Καλό μεσημέρι .... τοις πασοις... (και εμένα με άρεσε αυτό... χαχαχαχαχα)been good, been bad. WILL GO ON
23-07-2010, 15:17 #53
Κρίνο,
δεν θα επανέλθω πέρα από αυτο το μήνυμα, ελπίζω και συ να σεβαστείς κάποια πράγματα και να μην επανέλθεις.
Είναι πασιφανές ότι η χαλαρή διαχείριση του προηγούμενου καιρού ενόχλησε, ίσως αφόρητα ανθρώπους που επιθυμούν όρια. Αρκετά μέλη έχουν αποχωρήσει, αν θυμηθώ εκείνο το κύμα θεμάτων που άνοιγε προ καιρού με δηλώσεις αποχωρήσεων αλλά και πόσους ακόμη που αποχώρησαν σιωπηλά.
Είναι εξίσου φανερό ότι σε μια πιο οριοθετημένη/αυστηρή διαχειριστική στάση, όπως τώρα με τον αποκλεισμό σου, ενοχλείται το υπολοιπο 50% του φόρουμ που δεν χωράει πρακτικές αποκλεισμών.
Μου φαίνεται οξύμωρο το γεγονός διάφορα μέλη να ενοχλούνται από τον αποκλεισμό σου και στο ίδιο μήνυμα να αναφέρονται στην απουσία διαχείρισης και στην αναγκαιότητα μιας πιο παρεμβατικής διαχείρισης.
Μα τι εν τέλει σημαίνει ξεκάθαρη, οριοθετημένη, παρούσα διαχείριση?
Δεν σημαίνει ότι παρεμβαινουμε με συστάσεις και τροποποιήσεις μηνυμάτων, όποτε \"παρεκτρέπονται\" τα πράγματα?
Δε σημαίνει ότι μετά από 100 τέτοιες \"παρεκτροπές\" του ίδιου μέλους, επόμενη κίνηση είναι ένας αποκλεισμός?
ή μήπως θεωρείτε πως ο αποκλεισμός ΔΕΝ πρέπει να είναι το 101ο βήμα, αλλά θα έπρεπε η διαχειριστική ομάδα -κάπου διάβασα ότι θα πρέπει να ναι και έμμισθη-, να διαγράφει ΜΟΝΟ μηνύματα και ποτέ μέλη, εις τον αιώνα των αιώνων, παίρνοντα τη σκούπα, ακόμη κι αν οι παρεκτροπές από 100 γίνουν 1.000.000.
Κρίνο, προσωπικά, δεν έχω κάτι μαζί σου και μην με ερμηνεύεις σε παρακαλώ, το κάνεις λανθασμένα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να βγω για ουζάκι μαζί σου ή με οποιονδήποτε.
(Εξαιρείται μόνο ο Ονούφριος που έχει γεμίσει όλα τα μπλογκς του ελλ.διαδικτύου με προσβλητικά και συκοφαντικά μηνύματα προς το πρόσωπο μου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και θα πάρει τον δρομο του...).
Ωστόσο, ξέρω και ξέρεις πολύ καλά και μάλιστα έχεις κάνει πολλές σχετικές αναφορές σε μηνύματα σου τον τελευταίο καιρό πως η στάση σου είναι τέτοια που δικαιούται αποκλεισμό.
Τόσο εσύ, όσο και μερικά ακόμη μέλη, γνωρίζετε πως σε άλλο φόρουμ, πιο οριοθετημένο, θα είχατε αποκλειστεί από καιρό.
Με το χέρι στην καρδιά... δεν είναι έτσι? Δεν το έχεις σκεφθεί αυτό πολλές φορές τελευταία?
Για ποιο λόγο λοιπόν φέρεσαι με εξοργισμένο και αδικημένο ύφος τις τελευταίες 2 μέρες, ζητώντας δημόσιες συγνώμες και μιλώντας για διαχειριστές \"που δεν φορούν παντελόνια\"?
Θεωρείς λάθος το χρονικό σήμειο που αποκλειστηκες ή λάθος τον λόγο που αποκλειστηκες?
Αν ναι, μπορώ να αντιπαραθέσω άλλους 99 λόγους που και συ θα συμφωνήσεις ότι είναι σωστοί.
Σε ένα μεγάλο βαθμό -και θέλω να στο αναγνωρίσω αυτό- τον τελευταίο χρόνο νοιαζόσουν πολύ για πολλά μέλη και υπήρξες πολύ βοηθητικός.
Σε έναν άλλο εξίσου σημαντικό βαθμό όμως, αισθανομουν ότι έγραφες στα αρχίδια σου το φόρουμ ή/και την διαχείριση, με απειλές, επιθέσεις, υποτιμητικά και ειρωνικά σχόλια προς άλλα μέλη και όλα αυτά συνέβαιναν χάριν της χαλαρής διαχείρισης. Οταν ζητούσες λοιπόν πιο παρούσα διαχείριση, μέχρι και 2 ημέρες πριν... δεν φανταζόσουν ότι μια παρούσα διαχείριση θα είχε λογαριασμούς ανοικτούς ΚΑΙ μαζί σου?
Το ξαναλέω, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Και άλλα μέλη που έχουν δώσει 99 αφορμές, στην 101η θα αποκλειστούν. Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ, αλλά αυτή είναι πλέον η επιλογή της διαχείρισης και πρόθεση της είναι οι 99 φορές, σταδιακά να μειωθούν στις 19.
ΥΓ1. Με δεδομένο ότι έχω στην πλάτη μου αυτό το -δύσκολο- φόρουμ επί 7 χρόνια και με δεδομένο ότι αυτή η θέση με έχει κουράσει και δεν μου ταιριάζει διόλου, αν κάποιοι νομίζουν ότι θέλουν να αναλάβουν το έργο και την ευθύνη της διαχείρισης, μπορούμε να το συζητησουμε και ισως ειναι μια καλή ευκαιρία να αποσυρθώ.
ΥΓ2. Το έχω ξαναπει, να το ξαναπω ότι η αναβάθμιση απέτυχε. Το σύστημα αποκλεισμών δεν λειτουργησε ωστε να υπάρχει σταδιακή ενημέρωση των μελών και αποκλεισμός (οχι χειροκινητος) 72 ωρών.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
23-07-2010, 15:53 #54
E ας δώσεις το φορουμ σε άλλους nick, η απλά κάνε 4-5 moderators από εδώ μέσα. Άποψη μου?
Keep_Walking
Lou!
Boltseed
Arsi
iberis
RainAndWind
Είναι τα πρώτα ονόματα που μου ρχονται και πιστεύω ότι θα ήταν πολύ κατάλληλα γι αυτή την δουλειά. Και εννοώ όλοι αυτοί μαζί αν γίνεται! :P
The Psyhologist\'s Evaluation
23-07-2010, 15:57 #55
Όχιιιιιιιιιιιιιιι
23-07-2010, 15:59 #56
Originally posted by lightbluepath
Όχιιιιιιιιιιιιιιι
Όχι?
23-07-2010, 16:10 #57
Όχι?
23-07-2010, 16:13 #58
Originally posted by NikosD.
........Το ξαναλέω, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Και άλλα μέλη που έχουν δώσει 99 αφορμές, στην 101η θα αποκλειστούν. Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ, αλλά αυτή είναι πλέον η επιλογή της διαχείρισης και πρόθεση της είναι οι 99 φορές, σταδιακά να μειωθούν στις 19.
.......
Υπάρχουν και άλλα μέλη που πρόκειται (εάν δεν συμμορφωθούν) να μπαναριστούν? Και μάλιστα μερικοί είναι και στο όριο?
Καλό θα ήταν να είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της διαχείρησης με κάποιο νέο θέμα στις σημαντικές ανακοινώσεις εάν κάτι έχει αποφασισθεί να γίνεται με συγκεκριμένο και απαράβατο τρόπο.
(εξάλλου γιαυτό και προσωπικά εγώ διαφωνώ με την πρόσφατη διαγραφή. Χωρίς κάτι να έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο έχει γίνει πράξη)been good, been bad. WILL GO ON
23-07-2010, 16:14 #59
Originally posted by lightbluepath
Όχι?
Καλά
Επίσης
claire
α και
Justme
:P
23-07-2010, 16:30 #60
Πάλι διαφωνώ για τη μία.