fight the power! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 259
    Junior Member
    Originally posted by Lou!..
    παριζακι αν θες βαζε κ κανα ονομα σε ποιον απευθυνεσαι, για να αποφευγονται οι παραξηγησεις.
    (στον πετραν, αλλα οκ να το καταλαβαινει κανεις κ πριν χρειαστει να διαβασει το μισο κειμενο!)

http://www.youtube.com/watch?v=CPs8WFhiiZ4

οεεεεεεεε οεεε οεεε οεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Και παλι για μια ακομη φορα,
    fight the power!

Senior Member
    το οτι ο κηπ συγκεντρωνει τοσο μεγαλη αποδοχη απο τους συμφορουμιτες, ειναι ενα επιπλεον + για επιλογη!

χμμμ.... μηπως να ρωτουσαμε κ τον κηπ τι γνωμη εχει για ολα αυτα?!

Senior Member
    καλα, κανενας δεν εχει ερωτηθει . προτασεις κανουμε.
    και δεν ξερω αν εχει νοημα να ρωτησουμε κανεναν αν δεν ανακοινωθει οτι οι μοντ θα προκυψουν δια βοης.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Όσο για τις \"παλιές καλές εποχές\" προσωπικά πιστεύω ότι είναι νοσταλγία και υπερ-τίμηση και τίποτα άλλο. Έχω ψάξει παλιότερα ποστς και θρεντς κατα καιρούς και έχω δει τα χιλια κακά. Επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες για το πόσο \"καλύτερα\"- αντικειμενικά μιλώντας- ήταν παλιά. Μπορώ να σου φέρω περιόδους με απίστευτα τρολλς όπως ονούφριος, πανικούλα, πανος12345, σύφης, σταβροσκαρ και τα χίλια κακά της μοίρας μου και ακόμα και παλιότερες εποχές που αν και η \"περίοδος των μεγάλων τρολλς\" δεν υπήρχε, υπήρχαν συχνές διενέξεις και προσβολές και ότι άλλο θες. Σκέψου αν αυτό που λες στέκει αντικειμενικά η αν είσαι προδιαθετημένος να νομίζεις ότι ήταν έτσι λόγω του ότι είχες κάποιους στενούς φίλους/φίλες εδώ μέσα (που τυχαίνει να ήταν αυτοί που έφυγαν μόνιμα) που μοιραζόσασταν στα δικά σας θρεντς της ανησυχίες σας (που μπορεί να ήταν παρόμοιες).

παραβλέπεις κάτι εδώ.
    και νομίζω πως μπορεί να απεικονίσει κάποιες αλήθειες.
    στην ενότητα που είμαστε αυτή τη στιγμή για την περίοδο από 2004 έως και 2006 έχουν καταχωρηθεί μόνο 1 1/2 σελίδα από θέματα.
    οι υπόλοιπες σελίδες αφορούν στις χρονιές 2007 έως και 2010.
    μάλλον κάτι λέει αυτό.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    σωστη παρατηρηση αρκτε. οπως κ η πρωτη απο τη 1,5 σελιδα που αναφερεις εχει μονο 3 νηματα! βασικα η κινηση του φορουμ εχει αυξηθει δραματικα τα τελευταια χρονια (\"εκθετικη\" αυξηση), ο αριθμος των θεματων δεν μοιραζεται αναλογικα ολα αυτα τα ετη. οποτε λογικο ειναι να εμφανιζονται κ πιο πολλοι καυγαδες τελευταια. πρεπει να φτιαξουμε ενα μεγεθος: θρεντ καυγαδων/ολικα θρεντ ανα χρονια κ να δουμε πως κινειται ο λογος.

Διαβάζω τα τελυταια ποστ και μου θυμίζει κάτι σαν, \"εκατό γαιδαροι μαλώνανε σε ξένο ψυχολογο\"
    Πιστεύω πως ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Αν ο νικος αποφασίσει να ορίσει κάποια μέλη για μοντ, φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα το προτείνει.

Senior Member
    σωστη παρατηρηση αρκτε. οπως κ η πρωτη απο τη 1,5 σελιδα που αναφερεις εχει μονο 3 νηματα! βασικα η κινηση του φορουμ εχει αυξηθει δραματικα τα τελευταια χρονια (\"εκθετικη\" αυξηση), ο αριθμος των θεματων δεν μοιραζεται αναλογικα ολα αυτα τα ετη. οποτε λογικο ειναι να εμφανιζονται κ πιο πολλοι καυγαδες τελευταια. πρεπει να φτιαξουμε ενα μεγεθος: θρεντ καυγαδων/ολικα θρεντ ανα χρονια κ να δουμε πως κινειται ο λογος.

μμμ...
    από όσο θυμάμαι ( δεν παινεύομαι και για τη μνήμη μου )
    τα άτομα που συμμετείχαν καθημερινά ήταν πάνω - κάτω ίδια σε αριθμό.
    το ότι αυξήθηκαν τα νικ , δεν σημαίνει πως συζητάμε περισσότερα άτομα μεταξύ μας.

Senior Member
    ναι, δε λεω για τα νικ, λεω για τον αριθμο νηματων.

πχ στα γενικα σε συνολο 52 σελιδων η κατανομη νηματων ανα ετος εχει ως εξης:

\'04: 3 θεματα μολις (απο 30 καθε σελιδας)
    05: 1 σελιδα
    06: 5 σελ
    07: 8 σελ
    08: 9 σελ
    09: 14,5 σελ
    10: (μισος χρονος) 14 σελ

Senior Member
    ναι, δε λεω για τα νικ, λεω για τον αριθμο νηματων.

πχ στα γενικα σε συνολο 52 σελιδων η κατανομη νηματων ανα ετος εχει ως εξης:

\'04: 3 θεματα μολις (απο 30 καθε σελιδας)
    05: 1 σελιδα
    06: 5 σελ
    07: 8 σελ
    08: 9 σελ
    09: 14,5 σελ
    10: (μισος χρονος) 14 σελ

λέμε κάτι διαφορετικό ?
    είπα πως όσο πιο πισω πας , λιγότερα προβληματα υπήρχαν.

Senior Member
    μαλλον λεμε λιγο διαφορετικα πραγματα.
    εγω λεω οτι αυξηθηκε η κινηση στο φορουμ, ανοιγουν πιο πολλα θεματα (οχι για καυγαδες) κ ετσι εχουμε αφορμες για πιο πολλους καυγαδες.
    μπορει να μην αυξηθηκε απαραιτητα η διαθεση για καυγαδες, ο λογος καυγαδες/θεμα να ειναι πανω κατω παρομοιος με παλιοτερα.

Senior Member
    ναι...
    ανοίγουν θέματα και καταλήγουν σε καυγάδες.
    παλιότερα ο αντμιν. έκανε ελάχιστες παρατηρήσεις.
    ήταν πιο χαλαρός ?
    κάπου είπε πως κουραστηκε...
    αλλά τα κοκκινίσματα είναι περισσότερα.
    φαντάσου να μην είχε κουραστεί.
    και θέματα κλειδώνουν πολλά.

με λίγα λόγια λέω πως παλιότερα δεν μπαίναμε για να τη πούμε.
    αλλά για να πούμε για τα προβλήματα μας.
    υπήρχαν εντάσεις, αλλά όχι αυτό το πράγμα.

περισσότερα θέματα = περισσότεροι καυγάδες ?

nope...για μένα δεν είναι έτσι.

Senior Member
    Χμ τιμη μου αλλα για μοντ δεν με κοβω...αγχωνομαι και με το που σκεφτομαι οτι θα θελουν ολοι να τους λυνω τις διαφορες λολ.

Να προτεινω και εγω Sofia, iberis και marina38 τρια πολυ σοβαρα ατομα που θα μπορουσαν να κανουν αυτη τη δουλεια
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Η καίρια ερώτηση για μένα θα ήταν:ποια στοιχεία θεωρείτε επιθυμητά/απαραίτητα ώστε ένα άτομο να ασκεί ικανό moderating?

Αίσθημα δικαίου/ευθυκρισία
    Καλλιέργεια
    Ψυχραιμία
    Χιούμορ/ποιότητες ελαφράδας
    Ανοιχτόμυαλες απόψεις

Μπολτάκι(Βoldseed)
    DissolvedGirl
    Keep_Walking
    Lou!
    Petran(oh yes)
    Marina38
    Φωτεινούλα(Αφωτεινή,αμάν αυτό το -α)λολ
    Arsi
    Iberis
    Sabb

Με τυχαία σειρά τα παραπάνω.
    Επίσης σκεφτόμουνα και την άλλη πλευρά,της καταστροφής και είχα σκάσει στο γέλιο,δεν την αναφέρω,λολ.

Eγώ δεν κάνω,να είστε σίγουροι.Κομμούνα θα σας το κατάληγα,λολολ.Προτιμώ να είμαι απλό μέλος.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    που σαι βρε?
    χαχαχαχα εμενα μη με υπολογιζετε....παντως μια μανουλα χρειαζεται πλακα πλακα..οχι εγω ομως..

Senior Member
    \'... με λίγα λόγια λέω πως παλιότερα δεν μπαίναμε για να τη πούμε.
    αλλά για να πούμε για τα προβλήματα μας...\'

Από πότε άρχισε να μπερδεύεται το \'να την πούμε\' και να φτάνει στο σημείο να ταυτίζεται με το να λέει κάποιος τη γνώμη του, η οποία μπορεί απλά και μόνο να είναι εξ\' ολοκλήρου αντίθετη με κάτι που έχει ειπωθεί;... από πότε, το να βλέπει κάποιος πως λέγονται ανυπόστατα πράγματα, χωρίς επιχειρήματα, να διαστρεβλώνονται νοήματα - και πηγαίνει και καταθέτει τη γνώμη του με βάση κυρίως την εμπειρία του (είτε θεωρείται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ορθή, αλλά είτε και όχι) - να μεταφράζεται αμέσως σαν να τη... λέει σε κάποιον;... αυτή ήταν η... ηρεμία του χώρου που επικαλείστε ότι χάθηκε;... ή μήπως η πραγματικότητα είναι πως τους περισσότερους σας πιάνει το \'μανιάτικο\' όταν κάποιος διαφωνήσει σε κάτι μαζί σας και ξαφνικά γίνεται στα μάτια σας... εχθρός;... ή μήπως δε παραποιούνται λεγόμενα ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να δημουργείται ντζερτζελές;... ή μήπως όλα αυτά δεν αφορούν τον... πρωτομάστορα;...
    Ή μήπως δεν είναι εμφανές ότι όταν κάποιοι χρήστες μιλάνε με ουσιαστικό λόγο και πιάνουν το ζουμί ενός θρεντ - είτε συμφωνείτε με αυτά που λέγονται, είτε όχι - δεν αρχίζουν τα παρατράγουδα εξ επίτηδες για να χαλάσει η κουβέντα;... ή μήπως προκειμένου να συμβεί αυτό δεν αρχίζουν οι ειρωνίες και οι μπούρδες και τα πεσίματα σε αυτούς που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν σε ΔΙΑΛΟΓΟ όπου η κουβέντα γινόταν πολιτισμένα και με τον ελάχιστα απαιτούμενο σεβασμό στο συνομιλητή και στις ιδέες του;... ή μήπως τελικά, οι ενήλικες που θέλουν αδερφέ να καταθέσουν μια άποψη στο τραπέζι, να τα μαζεύουν και να φεύγουν μήπως και σας χαλάσουν την... ηρεμία και τον... πολιτισμό που διακρίνει το χώρο;... το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εθελοτυφλία όποτε βολεύει, η... επιλεκτική αμεροληψία και η παραποίηση των λεγομένων.
    Και υποθέτω ότι επειδή ΑΠΛΑ διαφωνώ με τα περισσότερα που επικαλείστε ως \'ορθά\', θα μου πεις τώρα ότι \'στη λέω\' κι όλα θα είναι οk...

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast