fight the power! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 259
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Πάλι διαφωνώ για τη μία.

Οκ ας γίνουν εκλογές!

Σωστος ο Πετράν. Να ανοιχτει πρωτα ενα θρεντ για να δηλωσουν οσοι θελουν υποψηφιοτητα και μετα να γινουν εκλογες. Θα μπορουν να συμμετασχουν οσοι εχουν ενα ελαχιστο αριθμο ποστς και εγγραφτηκαν ως π.χ 20-7-10. Επίσης να ελεγχεται η ΙΡ. Και φυσικα να ψηφιζουμε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. (Για να αποφυγουμε τυχον διπλοψηφιες)

Senior Member
    Πάλι διαφωνώ για τη μία.
    lol!

πωπω τρομοκρατης φαινομαι σε μερικους!

(απο αυτογνωσια ομως, ε?

Banned
    Καλά σιγά μην συμφωνήσει ο Νίκοςd. Λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.

Banned
    Originally posted by Lou!..
    lol!

(απο αυτογνωσια ομως, ε?
    Δεν ήσουν σ\'αυτή την λίστα εσύ, στην άλλη ήσουνα :P

Senior Member
    παντως \"αγαπητη\" λαιτ, με εχεις παραξηγησει λιγο.

δε διαφωνησα μαζι σου εντονα για τις επι μερους διαφωνιες μας σε διαφορα τοπικ. ενταξει, διαφωνουμε σε καποια πραγματα, αλλα δεν εγινε κ τπτ.

διαφωνησα κυριως για τον ΤΡΟΠΟ που κανεις debate. που μολις καποιος πει μια γνωμη που δε σ αρεσει, αρχιζεις το συνδρομο οτι ολοι ειναι κακοι κ σου επιτιθενται.

τεσπα, απο εμενα παντως δεν θα ετρωγες μπαν, ουτε στο θεμα με τα παιδια, γιατι κ τις ακραιες αποψεις τις δεχομαι. (κριτικη ομως ναι)

αυτα.

Senior Member
    lol!

(απο αυτογνωσια ομως, ε?
    Δεν ήσουν σ\'αυτή την λίστα εσύ, στην άλλη ήσουνα :P
    ωχ λες να εχω τη μυγα κ να μυγιαζομαι?!

Banned

δε διαφωνησα μαζι σου εντονα για τις επι μερους διαφωνιες μας σε διαφορα τοπικ. ενταξει, διαφωνουμε σε καποια πραγματα, αλλα δεν εγινε κ τπτ.

διαφωνησα κυριως για τον ΤΡΟΠΟ που κανεις debate. που μολις καποιος πει μια γνωμη που δε σ αρεσει, αρχιζεις το συνδρομο οτι ολοι ειναι κακοι κ σου επιτιθενται.

τεσπα, απο εμενα παντως δεν θα ετρωγες μπαν, ουτε στο θεμα με τα παιδια, γιατι κ τις ακραιες αποψεις τις δεχομαι.

Ταυτα.
    Χαχα ψηφίζω Λου τότε! Αχαχαχα

Banned
    ωχ λες να εχω τη μυγα κ να μυγιαζομαι?!
    Δεν ξέρω, αναρωτήσου

Banned

τεσπα, απο εμενα παντως δεν θα ετρωγες μπαν, ουτε στο θεμα με τα παιδια, γιατι κ τις ακραιες αποψεις τις δεχομαι.

Ταυτα.
    Τώρα σοβαρά Λου νομίζεις πως αυτό είναι αρκετό για να σε ψηφίσω; Θα σε ψήφιζα έτσι, μόνο αν όλοι οι άλλοι με κάνανε μπαν. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις μαθηματικά του δημοτικού ενώ ξέρεις μόνο την προπαίδεια πχ. Είναι κι άλλα που θα\'θελα, δλδ αυτό έλειπε, να φάω κιόλας μπαν για τις απόψεις μου. Τουλάχιστον σε αυτό δεν μου έχει κάνει κάτι ο Νϊκος.

Junior Member
    NikosD,
    Ευχαριστω για την απαντηση σου αν και καλυφθηκα στο ελαχιστο,
    αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα.
    Οποτε σου απαντω, και ναι ελπιζω να μην επανελθεις ουτε εσυ.
    Θα ελεγα οτι τα πολλα σουπα μουπες δεν μας ταιριαζουν,
    και οτι ηθελες να γραψεις το καταθεσες και να εισαι καλα για αυτο.

Στο δια ταυτα,

1. Η χαλαρη διαχειριση που αναφερες προφανως και ενοχλησε και πολυ σωστα δηλωσαν δυσαρεσκεια οσοι το εκαναν.
    Δεν μπορω ομως να βρω με ακριβεια ποιος ειναι εκεινος ο μοχλος κινησης που τους ωθησε σε κατι τετοιο.
    Πιστευω ομως οτι εμπλεκομαι, αν ειναι να σε παρει η μπαλα, σε παιρνει δεν τιθεται θεμα.

2. Με τον αποκλεισμο μου, εκανες την \"μαγκια\" σου και μεχρι εκει, αυτο φανερωνει η ολη κινηση γιατι παρακουσα την διαχειριση...
    Μα δεν ειναι λιγο αφελες (στο βαθμο που με γνωριζεις) να πιστευεις οτι θα καθομουν στα αυγα μου επειδη μου το λεει ο Χ αντμιν?
    Μα ακριβως επειδη το εκανες με το τροπο που το εκανες υπαρχει και η αντιδραση.
    Μπορουσες να μου στειλεις ενα πριβε μυνημα, κοιτα φιλαρακο μου χαλας την πιατσα αν θες τραβα παρακατω.....
    Αυτο να το σεβαστω, δικο σου μαγαζι ειναι, οτι θες κανεις.
    Αλλα ερχεσαι να μου πεις οτι δεν ανεχεσαι τσαμπουκαδες? Δηλαδη και τι θα κανεις αμα τελικα τους ανεχτεις?
    Θα κρατησεις την αναπνοη σου?

3. Το σχημα οξυμωρο που σου φαινεται ειναι αυτο που δεν φαινεται να μπορεις να καταλαβεις.
    Και επειδη παιζει να μην το καταλαβεις και ποτε σου, δεν ξερω αν εχει νοημα να παω σε τετοια αναλυση....

4. Ξεκαθαρη και οριοθετημενη και παρουσα διαχειριση,
    σημαινει να μην αφηνεις να υπαρχουν προσωπικες αιχμες μελους εναντια σε αλλο μελος.
    Ισως σου φαινεται λιγο μπερδεμενο αλλα να προσπαθησω...
    Οταν η θεοφανια με τον δανεικο με ελεγαν λουγκρα και πουστρα και τα γνωστα,
    αναρωτηθηκες ποτε αν αυτο ταιριαζει με την ποιοτητα του φορουμ που θες να εχεις?
    Και αν δεν περασε απο το μυαλο σου, αναρωτηθηκες οταν αυτα εμειναν χωρις σχολιασμο απο την διαχειριση,
    (δεν με ενδιαφερει να τα σβησεις, να σου πω κιολας προτιμω να τα βλεπω), να πεις δηλαδη,
    κυριες και κυριοι τετοια σχολια δεν ταριαζουν στο φορουμ, παρακαλω να μην επαναληφθουν?
    Οχι βεβαια, ακομα και σημερα το ποια ειναι η γνωμη της διαχειρισης σε τετοια και σε πολλα ακομα ζητηματα
    ειναι θολη.
    Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι ενα copy - paste κοκκινων γραμματων.
    Σχολιασες ποτε την ρεμεντυ οταν εβριζε την νατουρ πατοκορφα?
    Ησουν υπερηφανος για αυτο το ποστ που ειχες στο φορουμ σου?
    Και τι ακριβως ειπες ΔΗΜΟΣΙΑ στη ρεμεντυ για αυτο το υβρεολογιο (που να σου πω, ακομα και εγω που λεω οτι βριζω
    τετοιο πραγμα δεν μπορω να το κανω)
    Κανεις μπαν εμενα και δεν εχεις κανει την ρεμεντυ που αυτα που ελεγε ειναι τουλαχιστον ποινικο αδικημα?
    Σημερα ξερεις η ρεμεντυ φιγουραρει μια χαρα στο φορουμ σου σωστα?
    Γιατι? γιατι εκανε την μαγκια της και εσυ απλα τα εσβησες.....
    Μα μηπως τα εσβησες για να μην εχεις αλλα τρεχαματα και οχι για να προστατεψεις την νατουρ?
    Δυστυχως η σταση σου αφηνει να σκεφτει ο καθενας οτι δεν ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα,
    αλλα διακοσια μετρα και διακοσια σταθμα, η αλλιως παρτη την ζυγαρια και πετα την.

Αυτα ειναι προχειρα παραδειγματα, μιας εντελως ΑΠΟΥΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ για το οποιο πιστεψε με
    και ενας 20χρονος θα μπορουσε ευκολα να το αντιληφθει που ειναι το λαθος.
    Με ξενιζει το γεγονος, οτι εσυ που μπορεις να δεις και πιο μακρια (επικαλουμε την επαγγελματικη σου ιδιοτητα εδω)
    βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα, τοσο πιο που λεω, μα δεν ειναι δυνατον! πλακα μου κανει!!!

Δεν σημαίνει ότι παρεμβαινουμε με συστάσεις και τροποποιήσεις μηνυμάτων, όποτε \"παρεκτρέπονται\" τα πράγματα?

5. Πες μου μια συσταση σου δημοσια σε παρεκτροπη που εκανες, ΜΙΑ οχι δυο.
    Μουγκα στην στρουγγα αγαπητε.
    Πες μου μια προσβολη που δεχθηκε καποιος και εσυ του ειπε, μαζεψου και τελειωνε.
    Πες μου που ησουν και τι συσταση εκανες στη ρεμεντυ οταν εγραψε το χειροτερο ποστ των τελευταιων ετων.
    Αφου λοιπον θες να τα λεμε ολα ας τα πυομε ολα.
    ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΠΩΝ.
    ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ.
    Αυτη ειναι η (πικρη) αληθεια.....
    Θα μου πεις αυτα που λες υπαρχουν μονο στο κεφαλι σου.
    Δεν θα το συνεχισω ετσι, μπορεις να στρουθοκαμηλιζεις οσο σου κανει κεφι.

Δε σημαίνει ότι μετά από 100 τέτοιες \"παρεκτροπές\" του ίδιου μέλους, επόμενη κίνηση είναι ένας αποκλεισμός?

6. Με ρωτας τωρα, οταν εχεις αφησει να εξελιχθουν τα πραγματα για χρονια σκατα,
    εαν θα βρωμανε μολις τα περιλουσεις με αποσμητικο?
    Τι να σου πω.... δεν ειμαι αυτης της λογικης, συνηθως με το βλεπω κατι τετοιο προσπαθω να το καθαρισω.
    Ισως οχι τελεια, αλλα να μην το αφησω να γινει σταυλος.
    Αλλα και παλι δεν νομιζω οτι καταλαβαινεις που κανεις λαθος.
    Ισως εγω τα λεω εγω τα ακουω.

ή μήπως θεωρείτε πως ο αποκλεισμός ΔΕΝ πρέπει να είναι το 101ο βήμα, αλλά θα έπρεπε η διαχειριστική ομάδα -κάπου διάβασα ότι θα πρέπει να ναι και έμμισθη-, να διαγράφει ΜΟΝΟ μηνύματα και ποτέ μέλη, εις τον αιώνα των αιώνων, παίρνοντα τη σκούπα, ακόμη κι αν οι παρεκτροπές από 100 γίνουν 1.000.000.

7. Καλα μενω με ανοικτο το στομα, και το κλεινω γιατι περνανε και μυγες!!!
    Ειανι τοσο δυσκολο να καταλαβεις, οτι αν κατι δεν το κοψεις με ηπια μετρα εν τη γεννεση του οταν φτασεις στο τερμα μετα θα ειναι παρααααααααα πολυ δυσκολο?
    Δηλαδη ελεος! μα βρε ανθρωπε αν δεν γνωριζεις απο φορουμ (δεν μπορω να βγαλω αλλο συμπερασμα) να σου πω καποια ελληνικα φορουμ
    που λειτουργουν χρονια με πανω απο 200-300 ενεργους χρηστες καθημερινα και χιλιαδες επισκεπτες (τεχνικα φορουμ βεβαια)
    οπου και εκει εχουν τα πλακωματακια τους και τις εντασεις τους, αλλα ποτε δεν εχω δει αυτο το κοπρο του αυγεια που ειναι εδω μεσα!
    Δεν εχω ακουσει καν να υπαρχει θεμα μπαν εκτος απο βαρεμενους τυπους (οπως λες και εσυ ονουφριος κλπ)
    Δηλαδη αυτοι πως τα κανουν καλά και εμεις εδω χαλια?
    Δεν σου περναει ετσι και σαν μια αχτιδα φωτος η ιδεα οτι κατι εδω μεσα παει στραβα?
    Και στην τελικη αμα δεν μπορεις να το βρεις, που ειναι το προβλημα παρολο που σπας το κεφαλι σου,
    πιασε ενα αντμιν απο ενα τετοιο φορουμ και πες του, βρε συναδελφε λυσε μου 5 αποριες που εχεις.....
    Ε οκ κατι αλλο δεν μπορω να σου πω, σορρυ κιολας ε?

Κρίνο, προσωπικά, δεν έχω κάτι μαζί σου και μην με ερμηνεύεις σε παρακαλώ, το κάνεις λανθασμένα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να βγω για ουζάκι μαζί σου ή με οποιονδήποτε.

8. Ενταξει δεν σε ερμηνευσα, εβαλα ολα τα δεδομενα στο τραπεζι, σε ενα ανθρωπο πολλα μπορουν να περασουν απο το μυαλο του,
    δικαιωμα του αλλωστε.

Με το χέρι στην καρδιά... δεν είναι έτσι? Δεν το έχεις σκεφθεί αυτό πολλές φορές τελευταία?

9. μονο στη καρδια? και με το χερι στη κοιλια και στο καλο που εχω αν θες.
    Εσυ με το χερι στη καρδια, ποτε με προστατεψες σαν αντμιν οταν αρχισα να δεχομαι επιθεσεις?
    θα μου πεις μικρο παιδι εισαι? μωρε και μεγαλο παιδι ειμαι και σε ολα μεγαλος ειμαι.
    Μονο που αμα προστατευω εγω τον εαυτο μου, παρολο που ειμαι κρινο, αρχιζω τα πολυβολα.
    Αρα η επιλογη να τα κανω κωλος οποτε υπηρχε προβλημα εγινε κατοπιν αθελητης αν θες, δικης σου παραινεσης η συναινεσης, οτι νομιζεις.
    Δεν σκεφτηκες ποτε οτι αμα εβλεπες επιθεσεις και το εκοβες, ο λογος ο δικος σου μετραει αλλιως απο τον δικο μου?
    Δεν σκεφτηκες ποτε οτι η απουσια σου ριχνει λιπασμα και μπολιαζουν ολα οσα δεν θες και τα τρωμε στη μαπα τωρα ολοι?

Για ποιο λόγο λοιπόν φέρεσαι με εξοργισμένο και αδικημένο ύφος τις τελευταίες 2 μέρες, ζητώντας δημόσιες συγνώμες και μιλώντας για διαχειριστές \"που δεν φορούν παντελόνια\"?

10. Για τον λογο καταρχην οτι αυτο το μυνημα δεν επρεπε να σε \"εξαναγκασω\" να το γραψεις και επρεπε να το ειχες κανει εξ αρχης,
    δευτερον και κυριοτερο, για τον λογο οτι ζητησες το λογο απο την θεοφανια (και καλα εκανες φυσικα) και πηρες τις εξηγησεις σου
    επειδη εσυ εισαι αντμιν ενω εγω ειμαι ο πληβειος.... εμ δεν στα ειπανε καλα....
    Δυστυχως η θεοφανια μας τα εφτιαξε και γιναμε ζευγαρι στο βρισιδι αυτο οποτε παμε ανταμα.
    Αν εγω ειμαι η ποντια ******* που δεν πληρωνεται, τοτε εσυ εισαι ο νταβατζης μου.
    Σορρυ φιλε αλλα και η ποντια ******* οταν γαμηθει τσαμπα ζηταει εξηγησεις αν μη τι αλλο απο το νταβατζη της....
    Τουτεστιν και ελληνικως, αν δικαιουσε εσυ εξηγησεις, ποιος εσυ εισαι εσυ που θα μου τις στερησεις?
    Εκανες εσυ την παπια για να την κανω εγω?
    η μηπως μονο εσυ εχεις υποληψη?
    τα μελη τι ακριβως εχουν? μελιγκρα?
    α! α! α! εδω νικολακη σε βρισκω φαουλ και εισαι με κιτρινη καρτα....
    Και στο λεει αυτο ενας αποκλεισμενος.....

Θεωρείς λάθος το χρονικό σήμειο που αποκλειστηκες ή λάθος τον λόγο που αποκλειστηκες?
    Αν ναι, μπορώ να αντιπαραθέσω άλλους 99 λόγους που και συ θα συμφωνήσεις ότι είναι σωστοί.

11. δεν θεωρω τιποτα απο τα δυο.
    Και μπαμπαδες να μου τραβανε τα αυτι, δεν εχω αναγκη.
    Θεωρω και θα στο πω για 1000η φορα οτι η ανυπαρξια σου οδηγησε το φορουμ καθε μερα και περισσοτερο,
    στο να ανεβαινει το θερμομετρο, αυτο ακριβως θεωρω.

Σε ένα μεγάλο βαθμό -και θέλω να στο αναγνωρίσω αυτό- τον τελευταίο χρόνο νοιαζόσουν πολύ για πολλά μέλη και υπήρξες πολύ βοηθητικός.

12. Καλα αυτο στη παρουσα φαση δεν μας ενδιαφερει, οταν θα πεσουν παρασημα, κρατα μου ενα.
    Οτι εκανα το εκανα γιατι αυτο ηταν το κεφι μου η γιατι μου εβγαινε στο χαλαρο.
    Το φορουμ οταν απανταγα σε κοσμο με ξεκουραζε αυτο ειναι ολο.
    Ουτε μαρια τερεζα ειμαι ουτε τιποτα αλλο.

Σε έναν άλλο εξίσου σημαντικό βαθμό όμως, αισθανομουν ότι έγραφες στα αρχίδια σου το φόρουμ ή/και την διαχείριση, με απειλές, επιθέσεις, υποτιμητικά και ειρωνικά σχόλια προς άλλα μέλη και όλα αυτά συνέβαιναν χάριν της χαλαρής διαχείρισης.

13. Εδω εχεις λαθος, το φορουμ δεν το εχω γραψει ποτε, την διαχειριση ναι.
    Αλλα αιτιολογησε μου, γιατι να μην την γραψω κανονικα την διαχειριση?
    Να στο πω και αλλιως μπας και δεις παραπερα.

Σε ενα πολεμο, ο στρατηγος για να κερδισει την μαχη δεν φτανει να εχει μονο γαλονια,
    αλλα πρεπει και να μπορει να τα χρησιμοποιει σωστα για να λειτουργει νικηφορα ο στρατος του.
    Τα δικα σου γαλονια, που τα βρηκες αληθεια?
    Μιλας για χαλαρη διαχειριση, και εγω σου λεω οτι ηταν απουσα διαχειριση, παρτο το αυγο και χερκατ ιτ.

Οταν ζητούσες λοιπόν πιο παρούσα διαχείριση, μέχρι και 2 ημέρες πριν... δεν φανταζόσουν ότι μια παρούσα διαχείριση θα είχε λογαριασμούς ανοικτούς ΚΑΙ μαζί σου?

14. Εσυ τι λες? οτι εβαζα την υπογραφη μου και λεω μπαααααααααα ολα μια χαρααααααααααα.....????
    Φυσικα και γνωριζα οτι θα επεφτε τσεκουρι.....
    Αλλα πες μου επισης, οταν μιλουσες με την θεοφανια και τα βρισκατε μεταξυ σας,
    εγω θα καθομουν να κοιταζα σαν καλο παιδι?
    Γιατι να το κανω αυτο? οχι ειλικρινα, πες μου ενα λογο για να το σεβαστω.....
    ο μονος λογος ειναι να φοβηθω οτι θα αποκλειστω για να κατσω στα αυγα μου.
    Απορω πως και νομιζες οτι θα εκανα κατι τετοιο.....
    Ουτε εχω φοβηθει ποτε μου για τιποτα, και ουτε θα αρχισω να κανω πισω σε τιποτα, ληξαν.

Το ξαναλέω, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Και άλλα μέλη που έχουν δώσει 99 αφορμές, στην 101η θα αποκλειστούν. Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ, αλλά αυτή είναι πλέον η επιλογή της διαχείρισης και πρόθεση της είναι οι 99 φορές, σταδιακά να μειωθούν στις 19.

15. Τοσο μυαλο εχεις αυτα λες......
    Εχεις αφησει ατομα να προσβαλουν 99 φορες ενω απο την πρωτη κιολας φορα δεν ειπες ενα απλο στοπ.
    Ξερεις και σε ενα νηπιαγωγειο να πας, θα δεις αλλη αντιμετωπιση.
    Δεν ξερω σε ποιο εχγειριδιο τα διαβασες ολα αυτα,
    αλλα στο δικο μου του πεζοδρομιου σου λεω οτι αυτα δεν παιζουν και αποτυχαινουν 100%.
    Επιπλεον ουτε που νιαστηκες για ολους αυτους που αναγκαστηκαν να φυγουν, σωστα?

ΥΓ1. Με δεδομένο ότι έχω στην πλάτη μου αυτό το -δύσκολο- φόρουμ επί 7 χρόνια και με δεδομένο ότι αυτή η θέση με έχει κουράσει και δεν μου ταιριάζει διόλου,

16. Να και μια αληθεια που ειπες και εδω θα συμφωνησουμε, πολυ απλα δεν σου ταιριαζει, πες το ρε αδερφε να τελειωνουμε....

αν κάποιοι νομίζουν ότι θέλουν να αναλάβουν το έργο και την ευθύνη της διαχείρισης, μπορούμε να το συζητησουμε

17. Δεν ξερω ποιοι θα ενδιαφερθουν, μακρια απο εμενα τετοιες λογικες, αυτο ειναι γνωστο απο παλια αλλωστε.
    Αλλα και αλλος να ερθει και κανει τα ιδια λαθη, θα πω ακριβως τα ιδια.

Και το κλεισιμο.

δεν γνωριζω τι ακριβως θα κανεις,
    εκεινο που γνωριζω ειναι οτι στο φορουμ θα συνεχισω να μπαινω, σε χαλαρους ρυθμους με σκοπο να ανατρεψω ολα αυτα που βγηκαν εις βαρος μου.
    Αδιαφορω με ποιο λογκιν θα ειναι αυτο και με ποιο τροπο η ποσους μηνες θα μου παρει αυτη η προσπαθεια.
    Το σιγουρο ειναι οτι θα ολοκληρωσω οτι αρχισα πριν δυο μερες και μετα βλεπουμε.

Νομιζω οτι γραφω πραγματα που γενικα τα εχω ξαναπει,
    αρα εχω μια εκτιμηση οτι απο ολα αυτα ελαχιστα θα (δεχθεις) να καταλαβεις.
    Αλλα να σου πω την μαυρη αληθεια, δεν τα εγραψα ακριβως για σενα.
    Υπαρχει κοσμος που διαβαζει αυτα που γραφω και κουναει το κεφαλι του με νοημα και αυτο μου αρκει.

Θα προτιμουσα αντι για απαντηση (αν υπαρχει) να κατσεις να σκεφτεις οτι γραφω και μετα να πραξεις.
    Ισως εστω και τωρα ωφελησει το φορουμ και αρχιζεις να συμπεριφερεσαι ως ωφειλες και τα 7 αυτα χρονια.
    Και παλι ισως καποιοι να σκεφτουν να ξαναγυρισουν.
    Αρκει να γνωριζουν οτι αμα ακουνε να τους λενε λουγκρες, υπαρχει εστω και μια τυποις αντιδραση εκ μερους της διαχειρισης.

Senior Member
    τωρα σοβαρα λαιτ νομιζεις οτι ενδιαφερομαι να κανω τον τροχονομο του φορουμ, κ εχω ξεκινησει κ προεκλογικη εστρατεια?

το ποστ τα εγραψα για να σου διευκρινησω σε τι διαφωνουμε, κ δεν εχει καμια σχεση ουτε με μπαν ουτε με ξεμπαν. δεν ειναι εκει το θεμα. γιατι κ ο τροπος που κανεις κουβεντα δεν ειναι οτι χρηζει λογου για μπαν. δικαιωμα σου να κανεις κουβεντα οπως σ αρεσει. απλα εσυ στερεις απο τον εαυτο σου να μαθεις κ κατι καινουργιο με το να θεωρεις οτι ολοι σου επιτιθενατι με το παραμικρο. αν δεν το καταλαβαινεις αυτο ειναι δικο σου θεμα.-

Banned
    (λαιτ)

γιατι νομιζεις οτι ενδιαφερομαι να κανω τον τροχονομο του φορουμ, κ εχω ξεκινησει κ προεκλογικη εστρατεια?
    Εσύ είπες τι θα έκανες αν έβγαινες χαχα anyway, το θέμα δεν είναι δικό μας εδώ, ας το αναλάβει αυτός που το άνοιξε και η διαχείριση.

Senior Member
    Βρε krino-dude ,

μπορει να εχεις 1000 δικαια. Δε θα κατσω να το ψαξω αυτο (ειλικρινα, βαριεμαι...) , εισαι και πιο παλιο μελος εδω μεσα , κατι θα ξες παραπανω φανταζομαι.

παρολα αυτα αυτο που ξερω εγω παραπανω απο εσενα ειναι οτι

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ οπου ακομα και αν ταπωσεις(!) τον αλλο με την αληθεια, τοτε θα νοιωσει μειονεκτικα και απο εγωισμο θα σε ΡΙΞΕΙ ΠΑΛΙ οποτε και στις 2 περιπτωσεις βγαινεις ΧΑΜΕΝΟΣ....!

Δεν λεω να αρχισεις γλυψιματα και τα \"ναι βεβαιως αυτοκρατορα, εχετε δικαιο, σλουρπ\" , αλλα βρε ανθρωπε , απο οτι σου απαντησε προσωπικα κοτζαμ αντμινιστρατορας, το μονο που θεωρησες πρακτικο να κανεις ηταν απλα να του αποδειξεις ποσο....

αδικο εχει ,το ποσο.......διαφωνεις μαζι του.. καθως και ποσο \"αχρηστο\" τον θεωρεις?

Ακομα και να διαφωνεις κτλ κτλ, εχεις σκεφτει κατα ποσο κατι τετοιο θα ωφελησει την κατασταση..?

αν οχι, τωρα ειναι η ωρα...

Senior Member
    πω, πω πανικός ρε παιδιά! Είχα μέρες να μπω, γίνεται χαμός! Τι να πω...δυσάρεστα πράγματα..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast